Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλησπερα σε ολους τους Ιταλοφιλους!!!
Αποφασισα να κανω το πρωτο post μου εδω ως γνησιος φιλος των αυτοκινητων απο την γειτονα χωρα!!
Εγω ειμαι κατοχος ενος Punto ΙΙ Sporting απο το 2001 με 85.000χλμ και πολυ λιγα προβληματακια μεχρι τωρα..παρα την μικρη τουρμπινα που κρυβεται κατω απο το καπω!!
Ωπ!! Νατος!! Για πες καμια πληροφορία για το πουντάκι....Ότι περισσότερο μπορείς καθώς φίλος σκέφτεται να κάνει ό,τι κι εσύ αν και εγώ διαφωνώ...
Τελευταία μου έχουν μπει και μένα κάτι σκέψεις για το 2λιτρο τουρμπο στο bravo μου....
Κοιτα να δεις..αγορασα το turbo-kit απο την εταιρια Belwagen στην Αθηνα..που το εφερνε(δεν ξερω αν το φερνει ακομα... ) απο Ιταλια συσκευασμενο της εταιριας Autotest (εχει αναλογα κιτ και για αλλα μοντελα νομιζω..)
**Το κιτ αυτο περιλαμβανει **μια μικρη τουρμπινα Garett Τ20,ενα μεγαλο σχετικα intercooler, μπουζι ιριδιου, νεα πολλαπλη εξαγωγης,συρματινο καταλυτη, φιλτροχοανη, σκαστρα Bosch, παραλληλο εγκεφαλο...δεν ξερω μην ξεχναω κατι αλλο τωρα..
Η πιεση ηταν ρυθμισμενη στα 0.4bar και η εταιρια εκανε λογο για 125ps(αρκετα αισιοδοξο!!!)
Το κοστος ηταν (με τοποθετηση) το 2001 1.2000.000δρχ(αρκετα τσιμπημενη τιμη!!)
Οι παραπανω αλλαγες που εκανα εγω ηταν η προσθηκη ενος ψυγειου λαδιου απο Thema Turbo, η αυξηση της πιεσης στα 0.55bar(ΝΑΙ..εχει διαφορα!!), ενα μπαρομετρο, οργανο θερμοκρασιας λαδιου, αλλα μπουζοκαλωδια, και αλλαγη της εξατμισης απο την νεα πολλαπλη και πισω με καταργηση του μεσαιου καζανιου και διαμετρο 50mm...Σε συνδυασμο με τις παραπανω ενεργειες υπολογιζω (μετα και απο συγκρισεις και με αλλα τουτου..) να βγαζει γυρω στα 130 πραγματικα ps!!
Οσον αφορα την αξιοπιστια...εχω διανυσει 75.000km με το turbo-kit σεβομενος βεβαια την μετατροπη του κινητηρα και το μονο που εχω αλλαξει ειναι 2 φορες καμμενο μπουζοκαλωδιο και ενα σκισμενο κολλαρο..
Οσον αφορα τις επιδοσεις αυτες αποζημιωνουν και με το παραπανω (σε σχεση με πριν παντα...) λογω μικρου βαρους, 6αρι σασμαν, διατηρησης της εργοστασιακης σχεσης συμπιεσης (10,6:1..!!!!!!!) πραγμα που το κανει να ''φουσκωνει'' στις 2.500-3.000rpm και να εχει τρομερες ρεπριζ...
Υ.Γ.1Επιπλεον φοραει τον πισω αξονα απο HGT με δισκοφρενα,και τα εμπρος ειναι αλλαγμενα με της 146 1.7!Τρομερη αλλαγη στην επιβραδυνση!!
Υ.Γ.2Απο αναρτηση ''κλασσικη'' η λυση με συνδυασμο Koni-Eibach!!Μιλαμε για πολυ κοπανημα!!Πανε οι πετρες στα νεφρα..