-
Ο χρήστης nikospva έγραψε:
Έχω μιλήσει με άτομο που το έχει και δυστυχώς αν το πατάς τα καίει και στην εθνική οδό.Βέβαια το αμάξι είναι αεροπλάνο.Άνετα τα 200.Υπο αυτη τη λογικη και το Punto 1.2 που εχω, ανετα το κανω να χτυπαει 10λιτρακια... Το θεμα δεν ειναι τι θα πιει αν το 'πινεις' αλλα τι θα καιει υπο τις συνθηκες που συνηθως κινεισαι. Οπως και να εχει... στο ποδι σου ειναι η καταναλωση... τρανταχτο παραδειγμα η M3 που ειναι οικονομικοτερη του Prius
-
Συμφωνω οτι στο ποδι ειναι η καταναλωση ,αλλα αλλιως κινηται ενα αυ/το 70 ιππων σε αυξομειωσεις ταχυτητας (φυσιολογικες) με ενα 150 σε ανοιχτο δρομο δηλ περισσοτερο πατας γκαζι να νικησεις την αδρανεια ,το βαρος στο 70αρι αρα καις .Ενω το 150 κινηται με λιγοτερο γκαζι αρα μπορει να εχει μεγαλυτερη οικονομια.Αντιθετα στην πολη η διαφορα ειναι υπερ του μικρου!!!
Το bravo αν ειχε ατμοσφαιρικο κινητηρα με 150 παλι ιππους σιγουρα και με τερμα γκαζι θα ειχε οικονομια.
Τωρα με το τουρμπακι ε οσο να'ναι κατι παραπανω θα τσιμπαει αλλιως πως θα εχεις και γκαζι!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το bravo αν ειχε ατμοσφαιρικο κινητηρα με 150 παλι ιππους σιγουρα και με τερμα γκαζι θα ειχε οικονομια.
Τωρα με το τουρμπακι ε οσο να'ναι κατι παραπανω θα τσιμπαει αλλιως πως θα εχεις και γκαζι!!!!Αν ειχε ατμοσφαιρικο με 150... μαλλον θα ηταν κανας διλιτρος που θα εβγαζε τα αλογα ψηλα στον θεο, θα πληρωνεις κατι τελη και ασφαλειες ναααααααααααα με το συμπάθειο... φυσικα θα εχανες κανα 5κιλο ροπης... και παλι για να πας θα επρεπε να στροφαρεις ψηλα.
Οπότε τουρμπιγιον ψηφιζουμε... μονοδρομος με αυτα τα βαρη και το φορολογικο καθεστως...
-
Συμφωνω αλλα με περισσοτερο γκαζι στο πατωμα και λιγοτερες επισκεψεις στα πρατηρια!!
Μιας και λεμε για καταναλωση!!!,,,ΑΑ μην ξεχασω βαλε και καμμια 10 ρια χρονια παραπανω χιλ.!!!!
Πανω απ'ολα αξιοπιστια!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συμφωνω αλλα με περισσοτερο γκαζι στο πατωμα και λιγοτερες επισκεψεις στα πρατηρια!!
Μιας και λεμε για καταναλωση!!!,,,ΑΑ μην ξεχασω βαλε και καμμια 10 ρια χρονια παραπανω χιλ.!!!!
Πανω απ'ολα αξιοπιστια!!!Ναι... εχουν παραπανω καταναλωση... αλλα και παραπανω ισχυ!
Και μιας και εθιξες κατι περι αξιοπιστιας... θα θεσω το κλασσικο μου ερωτημα:
Και γιατι σωνει και καλα ενας υπερτροφοδοτουμενος πρεπει να ειναι λιγοτερο αξιοπιστος? -
Γιατί έτσι μάγκα μου.
-
Και τουρμπάτο και ιταλικό!φοβερή αξιοπιστία θα έχει.
-
Οι προκαταλήψεις περί αξιοπιστίας ιταλικών καλό είναι να μην υπάρχουν γιατί δεν ευσταθούν πια
Όσο για αξιοπιστία των turbo κινητήρων, πάρε για παράδειγμα τη Mitsubishi κατασκευάζει turbo κινητήρες για αμάξια που οι κάτοχοι τα πάνε φέτες εδώ και πόσα χρόνια και κανένας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα αξιοπιστίας καθώς οι κινητήρες των Evo, Outlander, CZT είναι αξιόπιστοι σε σημείο ανεκδοτικό. Δεν λέω είναι ιάπωνες αυτοί... αλλά εννοώ πως δεν υπάρχει λόγος να μην είναι ένας turbo κινητήρας αξιόπιστος, αφού το καταφέρνουν αυτοί πάει να πει πως η τεχνολογία turbo δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.Όσο για την κατανάλωση του Bravo είναι αλήθεια πως ο T-Jet καίει πολύ. Ο 140 TSI καίει όσο ο 120 T-Jet περίπου, ενώ ο 150 είναι συνήθως 1-1.5 λίτρο πάνω από τον 140 στις ίδιες συνθήκες οδήγησης. Με τέρμα γκάζι είδα πως η διαφορά ανοίγει ακόμα περισσότερο εις βάρος του T-Jet. Νομίζω πως σε γενικές γραμμές καίει το ίδιο με το Golf Gt 170 ενώ με τέρμα γκάζι ίσως το T-Jet να ρουφάει λίγο περισσότερο.
-
Όχι,το λέω επειδή και εγώ έχω τουρμπάτο ιταλικό. Αυτοσαρκάζομαι!
-
ΩΧ δλδ θα μου καιει οσο το leon μου 15-16 λιτρα μες την πολλη?αν ειναι ετσι να μην το παρω εγω απο οτι διαβασα σε περιοδικο δεν ξεπερασε λεει τα 12 λιτρα σκισμενο.αν ειναι κραταω το λεον μου
-
Cupra είναι το λεόν;
-
δεν ηταν αλλα το εκανα
-
Πλήρως; Και θα το δώσεις για το bravo;
-
αυριο θα κλεισω το bravo se mayro χρωμα μαλον.τι λετε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλήρως; Και θα το δώσεις για το bravo;Ελα ντε...
Τι παραπανω θα κερδισεις? Χωρους, επιδοσεις?
Εκτος και αν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλήρως; Και θα το δώσεις για το bravo;επειδη θελω να σταματησω το χωσιμο χρηματος και επειδη εχω βαρεθει να τα χωνω στις βενζινες γιαυτο θελω να το αλλαξω
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
ΩΧ δλδ θα μου καιει οσο το leon μου 15-16 λιτρα μες την πολλη?αν ειναι ετσι να μην το παρω εγω απο οτι διαβασα σε περιοδικο δεν ξεπερασε λεει τα 12 λιτρα σκισμενο.αν ειναι κραταω το λεον μουΣυνηθισμένη κατανάλωση για το Bravo γύρω στα 10λίτρα... Αν έχεις ιδιαίτερα βαρύ πόδι υπολόγιζε λίγο παραπάνω.
Το Golf που αναφέρθηκε παρουσιάζεται αρκετά πιο οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης. Τουλάχιστον όπως τα είδα εγώ οδηγώντας τα, αυτό διαπίστωσα.
-
το μοτερ αυτο σε τραβαει για βελτιωσεις(1.8Τ)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΩΧ δλδ θα μου καιει οσο το leon μου 15-16 λιτρα μες την πολλη?αν ειναι ετσι να μην το παρω εγω απο οτι διαβασα σε περιοδικο δεν ξεπερασε λεει τα 12 λιτρα σκισμενο.αν ειναι κραταω το λεον μου
Συνηθισμένη κατανάλωση για το Bravo γύρω στα 10λίτρα... Αν έχεις ιδιαίτερα βαρύ πόδι υπολόγιζε λίγο παραπάνω.
Το Golf που αναφέρθηκε παρουσιάζεται αρκετά πιο οικονομικό σε κατανάλωση βενζίνης. Τουλάχιστον όπως τα είδα εγώ οδηγώντας τα, αυτό διαπίστωσα.
ετσι μαλιστα αυτο τρωγεται τα 10-11 λιτρα ειναι οκ για εμενα
-
ρε παιδια λευκο bravo sport exετε δει ?ειναι ωραιο?δεν εχω πετυχει πουθενα
FIAT FORUM