-
Ωραίο είναι, αλλά για μένα τοπ είναι το μπλε και το βυσσινί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίο είναι, αλλά για μένα τοπ είναι το μπλε και το βυσσινί.και για να μην γινει κανα λαθος... εννοει τα Maserati Blue και Maranello Red. Στο site με τις μετρησεις καταναλωσεων... εκεινο το γερμανικο... μου διαφευγει τωρα (ας το ποσταρει καποιος) το Bravo εμφανιζεται τελος παντων με μεση καταναλωση γυρω στο 9,5-10.5.. αυτο αναφερουν οι χρηστες του.
-
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... e=2&page=5' target='_blank
-
χμμμ το μπλε ε?στο drive to ειχε σε μπλε οντως καλο ηταν θα δουμε
-
Οταν ειδα το bravo σε ασπρο σχεδον εξω απ το σπιτι μου ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. Το προτιμω σαφως απ το βυσσινι που μου φαινεται ειναι κατι σαν το πορτοκαλι χρωμα στο focus ST
Αν ειχα αυτο το διλημμα περι χρωματος λοιπον θα το επαιρνα σε ασπρο..
-
Παιδιά μια ερώτηση! Ένας φίλος παρήγγειλε ένα panda 100. Βρήκ δλδ ένα όπως το ήθελε ετοιμοπαράδοτο. Το αμάξι ήρθε, όλα οκ, χλμ δεν έχει κλπ. Το κάπως περίεργο είναι ότι έχει το παλιό σήμα, το μπλε! Πόσο καιρό έχει που άλλαξε το σήμα? Είναι κάτι ανησυχητικό??
ΥΓ. Bravo sport σε λευκό έχω και γω και όσοι το έχουν το δει λένε ότι του πάει πολύ,ειδικά και με την ηλιοροφή... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οταν ειδα το bravo σε ασπρο σχεδον εξω απ το σπιτι μου ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. Το προτιμω σαφως απ το βυσσινι που μου φαινεται ειναι κατι σαν το πορτοκαλι χρωμα στο focus STΑν ειχα αυτο το διλημμα περι χρωματος λοιπον θα το επαιρνα σε ασπρο..
Το ειδα και εγω σε λευκο, μου φανηκε σα νοικιαρικο...
Βεβαια ηταν η φθηνη εκδοση... -
Πφφφφφφ εισαι επιφανειακος τυπος.
zio10 οταν λες το παλιο μπλε,εννοεις τις 4 παραλληλες; Ακομα κι αυτο να ειναι δεν πιστευω να ειναι κατι ανησυχητικο εφοσον κατα την παραδοση προσεξει τα στοιχεια του αυτοκινητου.Ας ζητησει να του το αλλαξουν.
-
Ποιες 4 παράλληλες ρε Πασχάλη;;;; Αυτό ήταν την εποχή πριν βγουν οι λάσπες.
Αυτό εννοεί ο φίλος:
Το οποίο έχει κανα χρόνο που αντικαταστάθηκε απ αυτό:
Γι αυτό που λες τώρα για το panda, έχω δει panda να παραδίδεται αρχες του 08 και να έχει το μπλε σηματάκι. Ίσως να μην έχει μπει το κόκκινο σήμα στα panda -
Ναι αυτό εννοώ. Σίγουρα έχει μπει στα panda γιατί τα υπόλοιπα στην αντιπροσωπεία που ήταν προς παράδοση είχαν κανονικά το κόκκινο σηματάκι...Αν δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στα λίγο πιο καινούργια μοντέλα δε νομίζω πως είναι πρόβλημα πάντως...thanks παιδιά για την γρήγορη απάντηση!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
zio10 οταν λες το παλιο μπλε,εννοεις τις 4 παραλληλες; Ακομα κι αυτο να ειναι δεν πιστευω να ειναι κατι ανησυχητικο εφοσον κατα την παραδοση προσεξει τα στοιχεια του αυτοκινητου.Ας ζητησει να του το αλλαξουν.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ουτε καν θυμομουν οτι εβγαινε αυτο το σημα σε μπλε..οποτε σορρυ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουτε καν θυμομουν οτι εβγαινε αυτο το σημα σε μπλε..οποτε σορρυ..
Μ'αρέσει που το παίζεις ιταλόφιλος, έχεις Fiat και έχεις μείνει στο σήμα της εποχής Tipo/Uno....
-
Αύριο θα έχω όλη μέρα στη διάθεσή μου ένα Fiat Bravo 150ps
Το έχω οδηγήσει ξανά για σύντομη διαδρομή και μου άρεσε αρκετά αλλά αύριο θα το έχω για 8 ώρες να το πάω όπως θέλω και χωρίς πρίχτη πωλητή μαζί οπότε θα μπορέσω να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Θα σας γράψω εντυπώσεις -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μ'αρέσει που το παίζεις ιταλόφιλος, έχεις Fiat και έχεις μείνει στο σήμα της εποχής Tipo/Uno....Το δικο μου ρε μλκ μοντελο 98 αυτο εχει τι θες τωρα;
-
τελικα παραγγειλα ενα κοκκινο punto t-jet με ηλιοροφη sporting βεβαια
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
τελικα παραγγειλα ενα κοκκινο punto t-jet με ηλιοροφη sporting βεβαιαΜε το καλό να έρθει
Πόσο βγήκε τελική τιμή αλήθεια; -
ΕΧΕΙ 16850- 2000 ΕΚΠΤΩΣΗ
-
Πολύ καλή τιμή φίλε, άψογη επιλογή το αμαξάκι.
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
ΕΧΕΙ 16850- 2000 ΕΚΠΤΩΣΗΦουλ εξοπλισμος? Πολυ καλη τιμη...
FIAT FORUM