-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Σε δίλλημα με φέρνει η Fiat.Mπορώ να έχω επιπλέον έκπτωση 400 ευρώ αν επιλέξω μόνο τα 2 χρόνια της εργοστασιακής εγγύσης,χωρίς τα επιπλέον τρία χρόνια της Fiat Hellas.Αυτή η επέκταση είναι ολική ή αφορά μόνο σε μηχανικά μέρη όπως μου είπε ένας φίλος;τι σε νοιαζει! δε μιλαμε για κανα τρελο ποσο! πολυ καλη επιλογη το παντα σε σχεση με τα αλλα που εβλέπες!
-
Σε δίλλημα με φέρνει η Fiat.Mπορώ να έχω επιπλέον έκπτωση 400 ευρώ αν επιλέξω μόνο τα 2 χρόνια της εργοστασιακής εγγύσης,χωρίς τα επιπλέον τρία χρόνια της Fiat Hellas.Αυτή η επέκταση είναι ολική ή αφορά μόνο σε μηχανικά μέρη όπως μου είπε ένας φίλος;οχιιιιι, με τίποτα....
άκουσέ με δεν θα το μετανιώσεις....είπαμε δεν σπαει δεν χαλάει..αλλα δεν ξέρεις καμια φορά τι γίνεται...
-
Σε δίλλημα με φέρνει η Fiat.Mπορώ να έχω επιπλέον έκπτωση 400 ευρώ αν επιλέξω μόνο τα 2 χρόνια της εργοστασιακής εγγύσης,χωρίς τα επιπλέον τρία χρόνια της Fiat Hellas.Αυτή η επέκταση είναι ολική ή αφορά μόνο σε μηχανικά μέρη όπως μου είπε ένας φίλος;Ε νομίζω ότι για 400 ευρω είναι κρίμα να χάσεις 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση..Ότι και να αφορά,μηχανικά ή τα πάντα,δεν αξίζει σε καμία περίπτωση..
-
Καλύτερα να έχεις εργοστασιακή εγγύηση,με τη δέσμευση βεβαίως των εξουσιοδοτημένων συνεργείων,παρά να έχεις έκπτωση 400 ευρώ.
Είναι άλλη η εμπιστοσύνη,αν και δεν θα τη χρειαστείς
Το δικό μου Cinque Sporting με 176000 χλμ. ,κατά καιρούς ιδιαίτερα ζορισμένα,έβγαλε ως μόνη μηχανική βλάβη το μπεκ ψεκασμού στα 92000 χλμ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
[...] Αύριο θα το παραλάβω, θα το πάω και για ευθυγράμμιση εκ νέου και θα ποστάρω και το κόστος της επισκευής μαζί με τις εργασίες που έγιναν.Λοιπόν, το κόστος ανήλθε σε όσα το υπολόγιζα:
-
Αυτό λέω κι εγώ.Απλά με προβλημάτισε προς στιγμήν το πόσο κουτσουρεμένη είναι η επέκταση.
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι σε νοιαζει! δε μιλαμε για κανα τρελο ποσο! πολυ καλη επιλογη το παντα σε σχεση με τα αλλα που εβλέπες!
Φαντάζομαι εννοείς τα τρίδυμα. Πραγματικά πολλά λεφτά για ''λίγο'' αυτοκίνητο.Είχατε δίκιο οι περισσότεροι εδώ μέσα που τα απορρίπτατε.
-
Αυτό λέω κι εγώ.Απλά με προβλημάτισε προς στιγμήν το πόσο κουτσουρεμένη είναι η επέκταση.τι σε νοιαζει! δε μιλαμε για κανα τρελο ποσο! πολυ καλη επιλογη το παντα σε σχεση με τα αλλα που εβλέπες!
Φαντάζομαι εννοείς τα τρίδυμα. Πραγματικά πολλά λεφτά για ''λίγο'' αυτοκίνητο.Είχατε δίκιο οι περισσότεροι εδώ μέσα που τα απορρίπτατε.
πολλα λεφτα για 'μαπα'....αν και η κατηγορια τους εχει πολυ μελλον, προς το παρον δεν ειμαστε για τετοια!
καλοταξιδο! -
τελικά πάντως τα panda ήταν αποκάλυψη ε?...
προσωπικα δεν περίμενα να πανε τόσο καλα...
και που να δείτε τι έχει να γίνει με το Trepiuino....
αν σκάσουν και τα gt του G.Pun. θα γίνει ανάσταση για την μαρκα..
(ένα κουπέ θα λείπει μετά να ξαναζήσει η fiat ενδοξες στιγμές ..)
-
Ο χρήστης face έγραψε:
τελικά πάντως τα panda ήταν αποκάλυψη ε?...προσωπικα δεν περίμενα να πανε τόσο καλα...
Ούτε οι αντιπροσωπείες εδώ στην Ελλάδα το πίστευαν στην αρχή(όπως μου εκμυστηρεύτηκαν).Όμως ο κόσμος το εμπιστεύτηκε και το μικρό κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στην αγορά πουλώντας 9700 κομμάτια σε δύο χρόνια.Είναι ένα αυτοκίνητο που όπως και το Picanto μεγαλώνει τη φήμη του από στόμα σε στόμα ,δείγμα ευχαριστημένων αγοραστών.
Όσο για το trepiuno όπως και για το Ka(θα παραχθούν μαζί) αναμένεται να μπούν γερά στην ολοένα αυξανόμενη κατηγορία των mini αρκεί να μην κάνουν τις εκπτώσεις στην κατασκευή που έκαναν τα τρίδυμα. -
Η Φίατ ΞΕΡΕΙ από μικρά,και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία...
-
Οκ παίδες, σήμερα οδήγησα επιτέλους το Grande Punto 1.3 diesel σε test drive στην Αγγλία, πολύ καλό μου φάνηκε.
- Πολύ ήσυχος κινητήρας (για πετρέλαιο)
- ωραία φρένα και κιβώτιο
- αρκετά άνετο μέσα
Βέβαια οι ταχύτητες που ανάπτυξα δεν ήταν μεγάλες αλλά μου άφησε καλή εντύπωση. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι στην αντιπροσωπεία δεν μου ζήτησαν κανένα χαρτί (δίπλομα, ταυτότητα, διαβατήριο)...
Κανένας αλλός που να το έχει οδηγήσει???
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Οκ παίδες, σήμερα οδήγησα επιτέλους το Grande Punto 1.3 diesel σε test drive στην Αγγλία, πολύ καλό μου φάνηκε.- Πολύ ήσυχος κινητήρας (για πετρέλαιο)
- ωραία φρένα και κιβώτιο
- αρκετά άνετο μέσα
Βέβαια οι ταχύτητες που ανάπτυξα δεν ήταν μεγάλες αλλά μου άφησε καλή εντύπωση. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι στην αντιπροσωπεία δεν μου ζήτησαν κανένα χαρτί (δίπλομα, ταυτότητα, διαβατήριο)...
Κανένας αλλός που να το έχει οδηγήσει???
Ναι... για ανεπτυξε λιγο τα περι κινητηρα! Φανταζομαι τραβουσε απο αρκετα χαμηλα... απο εκει και περα ανοιγματα ειχε? Μπορεσες να το δεις τι πιανει ο κινητηρας εστω σε συνθηκες πολης. Απο το Fiatforum παντως διαβαζα πολυ καλες εντυπωσεις για τον 1.3 multijet σε οτι αφορα τις επιδοσεις, για το ποσο γρηγορα πιανεις τελικες χωρις να το καταλαβεις.
Το οτι δεν σου ζητησαν χαρτια... it's Fiat man, δεν ασχολουμαστε με χαρτουρες
-
Περί κινητήρα
ο κινητήρας τραβούσε αρκετά κάλα, αν και είχε πού λίγα χλμ (κάπου 320) οπότε φαντάζομαι οτι μετά θα γίνει ακόμα καλύτερος.
Θα το πάταγα παραπάνω αλλά γaμώ την κίνηση και τα φανάρια του Manchester....
Είναι γεγονός ότι τα diesel θέλουν παραπάνω χλμ σε σχέση με βενζίνα για να ανοίξουν??
-
Ax! Ένα pandaκι 4*4 diesel, νομίζω πως είναι το απόλυτο αυτοκίνητο πόλης!
Αν είχαμε και σίγουρο πετρέλαιο στην Ελλάδα, καλά θα ήταν!
-
Παιδιά οδήγησα το Panda 1.3 Μultijet.
Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι οδηγείς άλλο αυτοκίνητο.Είναι ''γεμάτο'' από πολύ χαμηλά σε βαθμό που μέχρι να το συνηθίσεις έχει απότομες αντιδράσεις(σε συνδιασμό και με το ελαφρύ τιμόνι και πιθανόν και το ελαφρύ αμάξωμα) τόσο στο ξεκίνημα όσο και στην αλλαγή σχέσεων,αφου το πάτημα του γκαζιού πρέπει να γίνεται λιγότερο ''βαθιά'' απ' ότι σ' ένα βενζινοκινητήρα.Όταν όμως το συνηθίσεις πραγματικά σε εντυπωσιάζει το γεγονός ότι σε υποστηρίζει σε κάθε σου προσπάθεια να πας γρήγορα και να επιταχύνεις εκεί που χρειάζεται.
Από την άλλη μεριά η χροιά του κινητήρα είναι ''περίεργη'' στ' αυτιά και αυτό πιθανόν οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε άμαθοι από πετρελαιοκινητήρες.Εμένα δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλητική, η γυναίκα μου την χαρακτήρισε ''χροιά τρακτέρ'' .'Οσο για την κατανάλωση ο υπολογιστής ταξιδιού έγραψε 5,5 lt/100km σε μια διαδρομή 70-30 πόλη-δρόμος. -
Νεότερα από το μέτωπο:
Διαδρομή 27km (Αλεξ/πολη-Συκορράχη) σε 'πολεμικούς' ρυθμούς (νταξ, γίνεται και πιο γρήγορα, ακόμα και προσέχοντας τους απέναντι), μ.ο. 70km/h, και κατανάλωση 11,6 l/100km...
Πολύ μικρή την βρίσκω την κατανάλωση!
Πρέπει να συνέτριψα και το προηγούμενο ρεκόρ μου!
Βέβαια, δεν μετράει γιατί ήταν με άλλο αυτοκίνητο και δεν ξέρω σε τι χρόνο το έκανα...Τώρα ήμουν σίγουρα πολύ πιο γρήγορος!Πότε θα γίνουν διάφανες οι εμπρός κολώνες;;; Αρκετά εκνευριστικό το γεγονός ότι εμπόδιζε την ορατότητα!
-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εεεεεεεεετσιιιι
Τι να κλασσει και το Impreza... Panda κυριοι -
-
Η WRX STi είναι αυτή η έκδοση ή η απλή Climbing;
Άκυρον, είδα τις ασημί ζάντες...
FIAT FORUM