-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηξις:
φίλος ενδιαφέρεται για **Fiat Brava **του 97 με A/C, 2 A/B, Υ/Τ, όχι ABS.Τιμή: 2900.
Πώς σας φαίνεται; Τι προβλήματα βγάζουν τα Brava; Τί να προσέξει;
προβλήματα;;;τι είναι αυτό;;;βγάζουν προβλήματα τα FIAT ρε;;;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηξις:
φίλος ενδιαφέρεται για **Fiat Brava **του 97 με A/C, 2 A/B, Υ/Τ, όχι ABS.Τιμή: 2900.
Εγώ έχω το Bravo του 97' χωρίς κάποια ιδιαίτερα προβλήματα..μόνο θερμοστάτη που και που (1 φορά μέχρι τώρα..) όπως λέει ο face αν κι αυτό είναι μηδαμινό έξοδο..Το δικό μου είναι 1.6 16βάλβιδο με κάποιες ιδιαιτερότητες σαν μοτερ..Το brava τι κυβισμού είναι;;
Επίσης μάνο ο φίλος σου να προσέξει για τον αερόσακο (σχετική λεπτομέρεια αλλά σε μερικές περιπτώσεις απαραίτητη..) καθώς μπορεί να΄μην έχει αλλλαχθεί σε περίπτωση ατυχήματος...Όπως και σε όλα τα μεταχειρισμένα να προσέξει (αυτός και ο μηχανικός του..) σε τι κατάσταση είναι μηχανικά,εαν δηλαδή θα θέλει σε σύντομο διάστημα service,έτσι ώστε να πετύχει καλύτερη τιμή..Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ..Η τιμή του πάντως μου φαίνεται πολύ καλή.. Υποθέτω είναι 1400... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ερώτηξις:
Εγώ έχω το Bravo του 97' χωρίς κάποια ιδιαίτερα προβλήματα..μόνο θερμοστάτη που και που (1 φορά μέχρι τώρα..) όπως λέει ο face αν κι αυτό είναι μηδαμινό έξοδο..Το δικό μου είναι 1.6 16βάλβιδο με κάποιες ιδιαιτερότητες σαν μοτερ..Το brava τι κυβισμού είναι;;
Επίσης μάνο ο φίλος σου να προσέξει για τον αερόσακο (σχετική λεπτομέρεια αλλά σε μερικές περιπτώσεις απαραίτητη..) καθώς μπορεί να΄μην έχει αλλλαχθεί σε περίπτωση ατυχήματος...Όπως και σε όλα τα μεταχειρισμένα να προσέξει (αυτός και ο μηχανικός του..) σε τι κατάσταση είναι μηχανικά,εαν δηλαδή θα θέλει σε σύντομο διάστημα service,έτσι ώστε να πετύχει καλύτερη τιμή..Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ..Η τιμή του πάντως μου φαίνεται πολύ καλή.. Υποθέτω είναι 1400...O αερόσακος μπορεί να θέλει έτσι κι αλλιως άλλαγμα γιατί έχει ημερομηνία λήξεως και δεν είμαι σίγουρος έαν είναι 10 ή 15 χρόνια.
-
Ευχαριστώ παιδιά. Του τα διαβίβασα και πιθανόν να το πάρει. Τώρα έχει ένα tipo 14ετίας χωρίς a/c και αυτό τον ενοχλεί κυρίως τώρα που μπαίνουμε στις ζέστες.
-
Παζαρόπουλος - Μεταχειρισμένα.
Διαφήμιση σε εφημερίδα με τα στοιχεία που έγραψα παραπάνω για το brava, δηλ. μεταξύ άλλων A/C και τιμή 2.990. Επίσης τηλεφωνικά είπαν ότι το αμάξι είχε 'μάλλον' 75.000 χλμ.
Τελικά:
ΔΕΝ είχε A/C, στην τιμή έγραφε 3800 ευρώ και είχε 115.000 χλμ.
Απατεώνες._ -
Η Barchetta καταργηθηκε;Δεν την βρισκω στο site της Φιατ.
Εχω βρει μια μεταχειρισμενη του 01 με 77.000χλμ χωρις ηλεκτρικα αναδιπλουμενη οροφη ,σε πολυ καλη κατασταση (απο μια πρωτη ματια) .Σε τι τιμες παιζουν ;Υπαρχει ελληνικο site/foroum για την βαρκουλα; -
πόσο την δίνουν...??
11000 την πήρα εγω μοντ 99 αν θυμαμαι καλα...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
πόσο την δίνουν...??11000 την πήρα εγω μοντ 99 αν θυμαμαι καλα...
11.500
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πόσο την δίνουν...??
11.500
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η Barchetta καταργηθηκε;Δεν την βρισκω στο site της Φιατ.
Εχω βρει μια μεταχειρισμενη του 01 με 77.000χλμ χωρις ηλεκτρικα αναδιπλουμενη οροφη ,σε πολυ καλη κατασταση (απο μια πρωτη ματια) .Σε τι τιμες παιζουν ;Υπαρχει ελληνικο site/foroum για την βαρκουλα;Ναι, καταργήθηκε εδώ και κάτι μήνες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πόσο την δίνουν...??
11.500
-
βουρ στο πατσα.....πολυ καλή τιμή...
(εχει a/c?)
-
Ο χρήστης face έγραψε:
βουρ στο πατσα.....πολυ καλή τιμή...(εχει a/c?)
Ναι!
-
Βουρ και καλοτάξιδη!
-
Για τη βαρκούλα ξεχωριστά δεν υπάρχει φόρουμ... Μπορείς όμως να μπεις στο http://www.fiatforum.com και να δεις τι παίζει...
edit:Ωραίος ο balo...!Δεν το ξερα το φορουμ...
-
super η βαρκούλα για super βόλτες!!!πανάκριβα ανταλλακτικά όμως...το νου σου.όταν την ειχα έγραφα στο http://www.beautifulspider.com Πάρα πολύ ωραίο forum αποκλειστικά για τη βαρκούλα με τον περιορισμό ότι είναι στα ιταλικά (ΦΥΣΙΚΑ!!!)
-
barchetta και coupe turbo θα επαιρνα anytime!!
-
Από τν Νοέμβριο 2005 εχουμε ενα punto 1.2 με τα πρωτα 32.000 και κτ ψιλα χλμ ειναι αψογο.Φτηνο σερβις και κανενα τριξιμο.Εκπληκτικό ηχοσυστημα ,οικονομικο και καλο στις στροφες....
-
Και επίσημα μέλος των Ιταλόφιλων
Το θαλασσί Pandaκι από σήμερα είναι στα χέρια μου.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Και επίσημα μέλος των Ιταλόφιλων
Το θαλασσί Pandaκι από σήμερα είναι στα χέρια μου.
Εντυπώσεις σε λίγο καιρό.Με γειές, με γειές! Καλοτάξιδο!
Welcome to the club!
FIAT FORUM