-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
παιδια σκεφτομαι να παρω το πουντο sporting t-jet τι λετε ειναι καλο?Εξαρταται τι ζητάς! Το 'καλο' διαφερει λιγο απο οδηγό σε οδηγό.
αξιοπιστο πανω απο ολα?
Σαν πλατφορμα κυκλοφορει απο το 2005 και δεν εχει ακουστει κατι... Σαν κινητηρας κυκλοφορει εδω και κανα χρονο, και παλι δεν εχει ακουστει κατι...
οικονομικο?
Horses don't come for free...
Ασχετως του οτι ειναι 1,4... εσυ θα το πληρωνεις για 120 αλογα και 19 κιλα ροπη. Στα λοιπα σερβις... ειναι μεσα σε λογικα πλαισια. Δεν κοστιζει an arm and a leg...τραβαει καλα?
Μια χαρα... Ισχυς σε ευρυ φασμα στροφων, γενικα πατας και ακουει με προθυμια. Βεβαια, πιθανα θα σου φανει 'λιγο' σε σχεση με το Leon VT...
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
παιδια σκεφτομαι να παρω το πουντο sporting t-jet τι λετε ειναι καλο?αξιοπιστο πανω απο ολα?οικονομικο? τραβαει καλα? πολλα ρωταω εε? -
ευχαριστω πολυ παιδια .λετε να κανει facelift?
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
παιδια σκεφτομαι να παρω το πουντο sporting t-jet τι λετε ειναι καλο?αξιοπιστο πανω απο ολα?οικονομικο? τραβαει καλα? πολλα ρωταω εε?Αν δεν σε πολυνοιάζουν τα (μάλλον φτηνά) πλαστικά στο εσωτερικό και η πιθανότητα να εμφανιστούν κάποιοι τριγμοί, το αμάξι είναι άψογο για σβέλτο supermini. Έχει χώρους, είναι γρήγορο ευκολοδήγητο και ροπάτο, μαζέβει έυκολα χιλιόμετρα, έχει καλά φρένα και είναι σίγουρα το πιο όμορφο της κατηγορίας, ενώ η αντιπροσωπεία δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Από εμένα
-
Το εσωτερικο ειναι οντως λιγο...φτηνιαρικο.
Ιδιαιτερα η κεντρικη κονσολα. Αλλα το ταμπλω και το τιμονι μου αρεσαν πολυ απο αισθητικης πλευρας. -
Το αν τα πλαστικα ειναι σκληρα, δεν σημαινει πως θα τριξουν!
Απο την εμπειρια μου με το Punto μου και τα 8 του χρονια... ΔΕΝ υπαρχουν τριγμοι προερχομενοι απο την περιοχη του ταμπλο. Πρωτα να σας νοιαζει το δεσιμο και μετα ολα τα αλλα... αλλα το δεσιμο δεν μπορει να το διαπιστωσει καποιος με μια βολτα δυστυχως... -
Πάλι καλά που δεν τρίζει κιόλας, αλλιώς κελεπούρι δεν θα ήταν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάλι καλά που δεν τρίζει κιόλας, αλλιώς κελεπούρι δεν θα ήταν.Τριζει πως δεν τριζει... αλλα απο οπουδηποτε αλλου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάλι καλά που δεν τρίζει κιόλας, αλλιώς κελεπούρι δεν θα ήταν.
Τριζει πως δεν τριζει... αλλα απο οπουδηποτε αλλου
Συμφωνω. Αν και το ταμπλω εχει πολυ σκληρα πλαστικα (μασιφ σχεδον) οι τριγμοι παντα προερχονται απο αλλου... Απο το πενταλ του συμπλεκτη, απο καπου στο παραθυρο (τουλαχιστον δεν ...πεφτει ), απο καπου στην πισω αναρτηση (ιδιαιτερα οταν το πλενω η εχει υγρασια)...
-
Το νέο fiorino το ξέρετε?
Απο ποιότητα πως το βλέπετε?
Οι dieselοκινητήρες είναι αυτοί που κινούν και το Panda?( για να αντλήσω πληροφορίες...) -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το νέο fiorino το ξέρετε?
Απο ποιότητα πως το βλέπετε?
Οι dieselοκινητήρες είναι αυτοί που κινούν και το Panda?( για να αντλήσω πληροφορίες...)Παρόμοιες απορίες έχω και εγώ αυτές τις μέρες!
Αν κάποιος έχει άποψη για αυτό το αυτοκίνητο, ας την καταθέσει -
τελικα θα παω για το bravo 150sportειναι ποιο αμαξι και ποιο ωραιο και πανω απο ολα ποιο ευρυχωρο κανει και 2000 εκπτωση η γνωμη σας ?
-
Χώσου αγρίως.
-
Ποιό άλλο αυτοκίνητο καταναλώνει 15 λίτρα στα 100 χλμ?
Να μην κοιτάς μόνο την τιμή αγοράς αλλά και μετά τι έξοδα έχεις.Έκτος βέβαια αν είσαι ματσό. -
Γιατί, το bravo 15αρια χτυπάει;
-
Έχω μιλήσει με άτομο που το έχει και δυστυχώς αν το πατάς τα καίει και στην εθνική οδό.Βέβαια το αμάξι είναι αεροπλάνο.Άνετα τα 200.
-
15αρια πάρα πολύ δύσκολα θα κάψεις, εκτός αν μιλάμε για ανελέητο σκίσιμο. Με σβέλτους ρυθμούς δεν είναι τραγικά τα πράγματα.
-
Έχω μιλήσει με 2 άτομα που το έχουν και μου είπαν τι ίδιο πράγμα,οτι δεν προλαβαίνουν να το γεμίσουν.Αν υπάρχει κάποιος που το έχει μπορεί να μας πεί.Πάντως να πάρεις τέτοιο αμάξι και να μην το σκίσεις λίγο δύσκολο. Πάντως εκτός απο την κατανάλωση είναι ένα αυτοκίνητο που τα αξίζει τα λεφτά του.
-
Το ότι καίει καίει... Αλλά σε μέσες συνθήκες από όσο είδα και στο td το να πας πάνω από τα 11-12 θελει πολύ πόλη και σκασίματα. Εξάλλου για σβέλτο μικρομεσαίο μιλάμε, όχι για σπορτ αμάξι. Το αξίωμα 'τέτοιο αμάξι και να μην το σκίζεις' δεν το αντιλαμβάνομαι.
-
Δεν είναι αξίωμα,μια απλή εικασία είναι.Το αξίωμα είναι το εξής
.
FIAT FORUM