-
Εγώ κίτρινο το πήρα, εσύ που το ξέρεις;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Άντε, καλώς σας βρήκα.
Panda 1,3 D.
11.700 Ε με το κλειδί στο χέρι. Το παρέλαβα παράνομα, δίχως πινακίδες, κ το έφερα σπίτι από τα στενότερα στενά που γνωρίζω. Εννοείται ότι έπεσα πάνω σε τρακάρισμα κ όλοι οι μπάτσοι της περιοχής ήταν μαζεμένοι εκεί. Ευτυχώς είχαν πολλή δουλειά κ δεν άδειαζαν ν' ασχοληθούν μαζί μου.Σ' αυτά τα πρώτα χλμ βλέπω κατανάλωση 5,5 λίτρα. Θα δούμε.
Multijet-άκια τυχερέ..... ζηλεύω........
-
Άντε, καλώς σας βρήκα.
Panda 1,3 D.
11.700 Ε με το κλειδί στο χέρι. Το παρέλαβα παράνομα, δίχως πινακίδες, κ το έφερα σπίτι από τα στενότερα στενά που γνωρίζω. Εννοείται ότι έπεσα πάνω σε τρακάρισμα κ όλοι οι μπάτσοι της περιοχής ήταν μαζεμένοι εκεί. Ευτυχώς είχαν πολλή δουλειά κ δεν άδειαζαν ν' ασχοληθούν μαζί μου.Σ' αυτά τα πρώτα χλμ βλέπω κατανάλωση 5,5 λίτρα. Θα δούμε.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!!
-
Εγώ κίτρινο το πήρα, εσύ που το ξέρεις;ήθελα να δω αν ακολούθησες τελικά τη συμβουλή μου (δε λερώνει, δε ξεθωριάζει κλπ)
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Αν εξαιρέσουμε τον θόρυβο του κινητήρα (στο ρελαντί και κυρίως απ' έξω), στο δρόμο φαίνεται αστεράκι. 100 χλμ έχει ακόμα, κατά τα τέλη της εβδομάδας θα μπορώ να γράψω εντυπώσεις. -
και φωτο!
-
http://carscoop.blogspot.com/2008/01/fi ... lutch.html
Kαι η FIAT,εχει σχεδον ετοιμο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη. -
Υπάρχει κανείς που να έχει το Grande Multijet με τα 90άλογα;
Αν υπάρχει παρακαλώ ας μου στείλει pm -
Παει το MJ?
-
Ό,τι γράφει η υπογραφή...
-
απο προχτες ειμαι ευτυχης κατοχος του panda 1.2 dynamic...(με extra τηλεχειρισμο για κλειδωμα +μπαρες οροφης..)
1ες εντυπωσεις...
θετικα:
φοβερη ροπη χαμηλα!!! (βεβαια μετα το rallye 1.3 δεν ειναι περιεργο αυτο.. )
πολυ καλη ανεση-στιβαροτητα..με το που το πηρα εβαλα 20 λιτρα και μετα απο 100κμ δεν εχει κουνηθει ο δεικτης..
αρνητικα..: με υψος 1.87 και επειδη εχω αρκετα πισω το καθισμα..ο ωμος μου ειναι ακριβως στην μεσαια κολωνα και γενικα καθομαι λιγο στεναχωρα οσον αφορα το πλατος...
δεν εχει φωτακι στο χωρο αποσκευων (θα βαλω συντομα γιατι ειανι ενοχλητικο..βεβαια ουτε το 13αρι ειχε..αλλα.. )
το αμαξακι ειναι πολυ ευχαριστο παντως ...
Υ.Γ ..ρε παιδια πολυυυ ροπη μιλαμε το αμαξι χαμηλα!!!!!και φοβερη αποκριση στο γκαζι...(το συγκρινω με ενα opel astra G 1.4 που ειχα αυτο το διαστημα!!!)
λετε να μου δωσαν το diesel καταλαθος?? -
πεστα γιατι υπαρχουν και δυσπιστοι....
-
Πάντα
-
500 φορές το είπαμε...
-
αλλο ενα αρνητικο...
ΔΕΝ κλειδωνει η ταπα του ρεζερβουαρ!!!!
σε φιλου μου παλιοτερο μοντελο κλειδωνε!!!
Στο δικο μου δεν εχει κλειδαρια αλλα ουτε κλειδωνει με το κεντρικο!!θα μας τρελανουν αυτοι οι Ιταλοι!!!
και κατι θετικο..
το αμαξακι στριβει απιστευτα καλα!!!
οχι τοσο στα κλειστα κομματια που και λογω 80αριου προφιλ μαγουλιαζει αρκετα και γερνει..αλλα στα πιο πατημενα ειναι βραχος!!
-
Είναι έξτρα η τάπα που κλειδώνει, 50 ευρώ αν θυμάμαι. **Πάντα **τέτοια...
-
πλακα κανεις!!!
δεν μου ειχαν πει τπτ..ουτε ειχα ακουσει τπτ γι'αυτο!
ρε τους κεραταδες!!
βεβαια ..απο λαθος μου εβαλαν τις μπαρες οροφης που δεν ειχα παραγγειλει..οποτε παλι κερδισμενος βγηκα!!!
-
Έμαθα πως με φωνάξατε
last_in_line, αυτά τα continental ecoκάτι φοράει και το δικό σου;
Καλοτάξιδο! -
ναι αυτα φοραει..
thanks!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι έξτρα η τάπα που κλειδώνει, 50 ευρώ αν θυμάμαι. **Πάντα **τέτοια...29 ευρά η κλειδο-τάπα.
FIAT FORUM