-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
θα την κατέβαζα αλλα τόσο το αγοράζει ο έμπορος...
Τι να κάνω δε ξερω, θέλει κ απάντηση άμεσηΕτσι σου είπε ο γνωστός σου ή ο έμπορος; Αν το αγοράζει ο έμπορος τόσο, πόσο περιμένει να το πουλήσει;
Καλό αυτοκίνητο, αλλά τα λεφτά μου φαίνονται πολλά...
-
Η αλήθεια είναι πως και μένα πολλά μου φάνηκαν απλά υπάρχει το πλεονέκτημα οτι ξερω πως τα χιλιόμετρα είναι στανταρ...
Ελπίζω να τη ρίξω τη τιμή , γιατί από οσα μου λέτε στα 8000 δε συμφέρει.. -
Sorry αν κουράζω αλλα ποιά τιμή θα θεωρούσατε συμφέρουσα λαμβάνοντας υπόψη πως είναι σε άριστη κατάσταση και είναι full-extra???
Θυμίζω Punto sporting 1/2004 35000klm από πρώτο χέρι... -
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Sorry αν κουράζω αλλα ποιά τιμή θα θεωρούσατε συμφέρουσα λαμβάνοντας υπόψη πως είναι σε άριστη κατάσταση και είναι full-extra???
Θυμίζω Punto sporting 1/2004 35000klm από πρώτο χέρι...ΟΛΑ τα Punto στην έκδοση Sporting ήταν full extra, οπότε αυτό δεν είναι ουσιαστικό πλεονέκτημα!
Οσο για τα χιλιόμετρα που λες, σε τόσο καινούρια αυτοκίνητα που κάνουν τα service τους στην αντιπροσωπεία, είναι εύκολο να βρεις τα πραγματικά χιλιόμετρα , γιατί αναγράφονται στο book service...
Οσο για την τιμή του συγκεκριμένου, πάρε μια ιδέα εδώ:
Χρυσή Ευκαιρία
Εγώ θα έλεγα πως μια τιμή δίκαιη και για τους δυο σας , είναι 7.000€, μιας και έχει λίγα χιλιόμετρα. Με ψάξιμο και με παζάρι πάντως ίσως κατέβεις και χαμηλότερα, αλλά ίσως και το αυτοκίνητο να μην είναι και τόσο καλό...
Τα 8Κ που ζητάει πάντως, είναι στο ΑΝΩ όριο και αποκλείεται να του το αγοράσει έμπορος τόσο! -
Κυρίες κύριοι η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε!
Το Punto μου έχει πλέον τα λευκά φλασάκια!
Asteri εκεί που μου είπες πήγα αλλά επειδή ήταν κλειστό και μένω μακρια τα πήρα τελικά από μαγαζί με μεταχειρισμένα στην Παπάφη.Sorry για την ασχετη παρέμβαση,αλλά αν δεν κάνεις κι ενα δυναμικό come back, δεν κάνεις τίποτα!
Μini... καλή φώτιση και καλες αποφάσεις!
-
με 2ε τα πηρες και αυτα?
-
Όχι. Αυτή τη φορά έβαλα βαθιά το χέρι στην τσέπη. 15 euro έδωσα για τα δύο και σύντομα θα δώσω κι άλλα αφού ακούω ένα συριγμό (εε?) τύπου ιμάντα και θα πάω και στην Hellas Service για έναν έλεγχο σε αναρτήσεις φρένα κτλ με 5 ευρώ.
Άσε! Δεν ξέρω τι θα κάνω... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το Punto 1,2 MKII προ facelift
Ξέρετε σε ποιες εκδόσεις είχε A/C και τιμόνι με υποβοήθηση?έλα πάμε
-
Μήπως να ψάξεις στο 4t library μπας και βγάλεις άκρη; Μάλλον δεν θα βρεις εδώ απάντηση εύκολα, γιατί έχει παλιώσει το μοντέλο και θα τα έχουν ξεχάσει οι fiatοειδικοί.
Αν κάποιος έχει ένα περιοδικό (4T, οτιδήποτε) της εποχής π.χ. 2000-2002, ας ρίξει μια ματιά!
-
Έχω παραγγείλει το GRANDE PUNTO 1.3 DIESEL με τα 90 άλογα και θα ήθελα αν κάποιος το έχει να νου πεί κάθε πόσο ορίζει η ΦΙΑΤ να αλλάζει λάδια.
Στην αντιπροσωπία μου είπαν κάθε 5.000χλμ λάδια και κάθε 20.000χλμ σέρβις.
Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό κάθε 5000χλμ λάδια.Θα το πηγαίνω 5-6 φορές το χρόνο για λάδια?ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
κάθε 5k για λάδια; Ρώτα τους αν από το 1970 τα λάδια και τα μοτέρ έχουν τις ίδιες προδιαγραφές.
Ό,τι λέει ο οδηγός συντήρησης.
-
Ο 70αρης 1.3 Multijet αλλάζει λάδια κάθε 30 k.
-
'What is more, the oil change intervals have been extended from 20,000 to 30,000 km (the 1.3 Multijet 16v uses low viscosity oil, which means more fuel economy, and it respects the environment).'
http://www.fiat.co.za/news/homenewsdisp ... 1000377753
Το βρήκα και αλλού, αλλά δεν ήταν σε site της Fiat
-
ευχαριστώ για τις πληροφορίες.αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
εδώ διαβάζω κάθε 30.000χλμ λάδια και αυτοί λένε κάθε 5.000χλμ.
Μάλλον ψάχνουν για κορόιδα.όταν το πάρω θα διαβάσω το βιβλίο συντήρησης και θά κάνω τα προβλεπόμενα. -
Χθες οδηγούσα το G. Punto 1,4 95hp της κουνιάδας και συμπλήρωσε 10,000 χλμ. Την ρώτησα για λάδια και μου είπε ότι άλλαξε στα 5Κ και από την αντιπροσωπεία της είπαν κάθε 5Κ. Μου φάνηκε υπερβολικό.
Τι λέει το βιβλίο για λάδια? Να πω επίσης ότι το βιβλίο συντήρησης είναι μόνο στα Ιταλικά αφού δεν είχαν άλλο να της δώσουν!!!
Μιλάει άπταιστα Ιταλικά αλλά μηχανολογικούς όρους δεν μπορεί να καταλάβει και να μεταφράσει ώστε να βοηθήσω. Πάντως δεν πρόλαβα να το κοιτάξω χθες για τα διαστήματα service οπότε όποιος γνωρίζει ας πει.
Υπ΄οψιν το αμάξι κυκλοφορεί σε επαρχιακούς δρόμους ή στην ΕΟ, άρα τα service θα είναι σε περισσότερα χλμ. -
Καλά, η κοροϊδία πάει σύννεφο... έτσι πλουτίζουν οι αντιπροσωπείες τελικά
-
το Punto 1,2 MKII προ facelift
Ξέρετε σε ποιες εκδόσεις είχε A/C και τιμόνι με υποβοήθηση?έλα πάμε
Θα σου έχω απάντηση αναλυτική το βράδυ!
-
Λοιπόν, wannabe:
Έψαξα σε περιοδικό 4Τ λίγο πριν να βγει το facelift και έγραφε ότι μόνο η 60αρα Active δεν είχε υδραυλικό τιμόνι. Α/C είχαν όλα, 60αρια (φτου κακά!) και 80αρια.
Τα ίδια επιβεβαίωσα και σε 4T του Ιανουαρίου 2001, ακόμα πιο παλιό δηλαδή. Μόνο η έκδοση 60 S (πριν μετονομασθεί σε Active) δεν είχε υδραυλικό τιμόνι. Πάλι όλες οι εκδόσεις είχαν A/C.
Άρα, όπως προείπα, μένεις μακριά από 60αρι Punto II!
-
Εβγαιναν και 60αρια με ACκαι ηλεκτρικο τιμονι...
edit
...αλλα διαβαζω, αλλα γραφω... παρεξηγηση... -
ακριβό ._
σε μάντρα 2004 punto mk2b 6500 έχω δει εγώ και υπάρχουν πόσα ακόμαΤόσο λίγο πάει ρε σεις; Περίμενα κάνα 7,5-8Κ. Ούτε για προκαταβολή για το επόμενο αυτοκίνητο δεν φτάνει!
FIAT FORUM