-
charmak66
Μετα την Φιατ πηγαινοντας για αεροδρομιο στριβεις αριστερα στο δρομο που παει σε εξοδο της Εγνατιας.. Εκεινο μονο στο πηγαινε και στο ελα..
-
Καθόλου ενδεικτικό κομμάτι για td, δυστυχώς...
-
Aντιθετα με το τι διαβαζω στα περισσοτερα περιοδικα, καποια reviews που διαβασα Online αλλα και εντυπωσεις απο χρηστες σε forums, επιβεβαιωνουν την 'ξενερωτικη' εντυπωση που αποκομισα οταν οδηγησα για λιγο ενα dynamic 95. Tιμονι επιλογεας και φρενα ητανε τα βασικα μελανα σημεια, οπως διαβασα και εδω, πολυ Playstation το τιμονι, κιβωτιο επισης ασαφες και οχι ευχαριστο (και μεγαλυτερος απο οτι θα επρεπε ισως λεβιες) και φρενα χωρις προοδευτικοτητα (και συμπλεκτης οχι τοσο μαλακος οσο θα ηθελα). Nα μην πω ισως και για μια αισθηση ψιλο ασταθειας του ιδιου του αμαξωματος σε γρηγορουτσικες ταχυτητες στην ευθεια κατι που επισης δεν περιμενα ειδικα με αυτο το βαρος και αυτη την αεροδυναμικη ...
Ενω το αυτοκινητο το ειχα ερωτευτει απο τις πρωτες φωτογραφιες και εχοντας και καλη εμπειρια απο το προηγουμενο punto sporting φιλου, περιμενα οτι η οδηγηση του θα ητανε αναλογη της εμφανισης και της τεχνολογιας του, δεν περιμενα να μου δωσει στην οδηγηση αισθηση αυτοκινητου ... περασμενων εποχων.
Αυτα ητανε αρκετα να επηρεασουν τα υπολοιπα καλα στοιχεια του αυτοκινητου. Τελευταια ελπιδα (μου) το test drive του Τ-jet, μια που εχω εμμονη με το σχεδιασμο αυτου του αυτοκινητου, αν ομως αισθηση τιμονιου, κιβωτιου, φρενων μου αφησουν παρομοιες εντυπωσεις παλι, δεν νομιζω ουτε η γλυκα του μοτερ να το σωσει μαλλον ....
Θα αρχισω μαλλον να σκεφτομαι για αλλους συμβιβασμους σε αλλα μοντελα (fiesta S, swift. corsa, κλπ εχω και αλλο αναλογο thread )
Παρακαλαω νυχτα μερα να μη μου τη σπασει η FIAT σε αυτο το test drive και να μη χρειαστει να κοιταξω αλλου LOL
-
ShyTestosterone
Αν οδηγησεις το T-Jet πιστεψε με οτι αν εχεις 15 χιλιαρικα στην ακρη θα πας να τα δωσεις την επομενη μερα
ΚΑΜΙΑ σχεση με το 95αρη!
Υ.Γ Πας για το Dynamic T-jet ή για το Sporting?
-
http://www.italiaspeed.com/2007/cars/fi ... /2407.html
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
ShyTestosteroneΑν οδηγησεις το T-Jet πιστεψε με οτι αν εχεις 15 χιλιαρικα στην ακρη θα πας να τα δωσεις την επομενη μερα
ΚΑΜΙΑ σχεση με το 95αρη!
Υ.Γ Πας για το Dynamic T-jet ή για το Sporting?
Το ελπιζω φαρμακοποιε , μακαρι LOL .
Tα 'εχω' τα ρημαδια με τον ενα ή τον αλλο τροπο.
Sport, η διαφορα των 600 ευρω με το dynamic δεν αξιζει να σκεφτομαι για dynamic , ιδιως οταν θυμαμαι οτι το 95αρι που οδηγησα ητανε dynamic ... -
Τοτε οδηγησε το και go for it
-
Θα δειξει, θα δειξει ....
-
55.000 orders for bravo mexri telos iouniou (se liges xwres akoma)
120.000 is the target57.000 orders for fiat 500 (target 120.000 )
-
Τριτη απογευμα παιρνω τηλεφωνο FIAT Εσκιαδη Εθν.Αντιστασεως να ρωτησω τι γινεται με τα Test Drive του Τ-Jet, μου λενε τα test drive τρεχουνε, να παρω τηλεφωνο την επομενη μερα (Τεταρτη) να δω αν υπαρχει καποιο χρονικο κενο διαθεσιμο (την ιδια μερα), και οτι γινονται μεχρι τις 8 το απογευμα. Παιρνω τηλεφωνο Τεταρτη απογευμα λοιπον και μου λενε το αυτοκινητο δεν εχει πινακιδες ακομα και δεν εχουν αρχισει τα test drive και ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ Δευτερα ειναι ισως διαθεσιμο, ατακα που μου λεγανε καθε φορα που τηλεφωνουσα απο τοτε που ηρθε το αυτοκινητο τελη Ιουλιου ...
-
Αλλη αντιπροσωπεια δεν το εχει?
Αμα σου λενε μπαρουφες να τους πεις οτι υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες.. -
Και σε μας τα ίδια είπανε την πέμπτη, και τελικά πήγαμε και πήραμε το 207 άμεσα για td...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και σε μας τα ίδια είπανε την πέμπτη, και τελικά πήγαμε και πήραμε το 207 άμεσα για td...και πολυ καλα κανατε
-
Η FIAT το πάει καλά το γράμμα...
Κέρδη για την FIAT
Δεν αναφέρει βέβαια το άρθρο αν είχαμε τίποτα πωλήσεις παγίων ή οτιδήποτε άλλο, κι αν όλα τα κέρδη είναι από πωλήσεις αυτοκινήτων... -
Σιγουρα παιζουν ρολο και οι πωλησεις.. Νομιζω το G.P ειναι 3ο σε πωλησεις πανευρωπαικα
-
Βοηθάνε κι άλλα μοντέλα βέβαια...
Χ3στηκαμε στο τάληρο -
Φανταστικό το t-jet. Πήγα στη Σπικάρ και το οδήγησα πριν από λίγο στην έκδοση Sport. Σύντομη βόλτα βέβαια στη βουλιαγμένης και πίσω. Στην αρχή το πήγαινα μέχρι 2- 2,5 χιλιάδες στροφές και λέω δεν τραβάει όπως περίμενα, μέχρι που κοιτάω το κοντέρ και είχε φτάσει κοντά στα 120.. Μετά έκανα ένα κατέβασμα σε 3η και μέχρι τις 4,5 που το πήγα, το αμάξι φέυγει πολύ ωραία. Επίσης άπαιχτη η εικόνα του εσωτερικού στο Sport με τα δέρματα και τον κλιματισμό. Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως στα λεφτά που το δίνουν δεν υπάρχει τίποτα άλλο αντίστοιχο....
-
δερματα = τιμονι / λεβιες / χειροφρενο ?
-
ναι....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Βοηθάνε κι άλλα μοντέλα βέβαια...
Χ3στηκαμε στο τάληροΜακάρι η αύξηση της παραγωγής να μην έχει επιπτώσεις στην ποιότητα. Αλλά αφού φτιάχνεται κι αυτό στην Πολωνία, δεν το φοβάμαι
FIAT FORUM