-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
@strassen
δεν κανω λαθος.
η skoda ητανε η πρωτη στον ομιλο που περασε την επονομαζομενη K03s σε ολα τα 1.8τ που εχει στη γκαμα της.
και τα octavia και το superb, φορανε ΟΛΑ k03sToτε θα υπαρχουν 150αρια με Κ03 και 150αρια με Κ03s.Δεν εβγαιναν απο την αρχη με την s,αυτο το υπογραφω.Τελος παντων,και απο τα δυο μπροστα ειμαι ,χαχα.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Φιλε Ikar να σε ρωτησω κατι?Δηλαδη αν εμεις κανουμε μια κοντρα και βελτιωνουμε το αυτοκινητο μας και το κανουμε 300-400 αλογα,δε ξερω ποσα,και γουσταρουμε να στριβουμε οπως και οπου μπορουμε,κανοντας και αλλες αλλαγες στο αυτοκινητο μας,οπως φρενα,αναρτηση,εσενα ποιος σου λεει οτι εισαι καλυτερος ή πιο σωστος οδηγος?Δεν κανω επιθεση,ευχαριστως να τα πουμε και μεσω πμ ή οπως θες,απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου.Βελτιωση δεν ειναι μονο οι καγκουρες που βλεπεις εσυ στα λιμανακια,αυτο μαλλον θα πρεπει να το καταλαβεις.δεν τους βλέπω στα λιμανάκια γιατί δεν πηγαίνω σε τέτοια μέρη
Η πλειοψηφία όσων 'βελτιώνουν' αυτοκίνητα, ενδιαφέρεται για άλογα και εμφάνιση. Μετά -αν μας μείνουν ευρώ- για καμία ανάρτηση, κανένα φρενάκι, ή μήπως δεν είναι έτσι;
Περισσότερα άλογα στα ίδια πλάισια, με τα ίδια φρένα και με τον ίδιο οδηγό (πόσοι δίνουν ευρώ για να πάνε ένα safetrack πχ; για την τουρμπινίτσα και το προγραμματάκι να δώσουμε 3Κ ευρώ) είναι πιο επικίνδυνος συνδυασμός, ή μήπως όχι;
Αν θες να κάνεις βελτίωση, πρώτα το στήνεις και μετά ανεβάζεις άλογα
Και να μην μπούμε σε θέματα νομιμότητας ρύπων, θορύβου, καταλυτών που έτσι κι αλλιώς δεν υφίστανται στο 'κράτος' που ζούμε
-
Κ03 μονο στην εποχη της ντιζας στα skoda.
Τελος παντων,και απο τα δυο μπροστα ειμαι ,χαχα.
αυτο ειναι ευχαριστο.
κατσε να βρω καννα octavia (150αρι) να επαληθευσουμε.@lkar
ωρες-ωρες γινεσαι γραφικος.
και λιμανακια πηγαινες, και μαλιστα με αλλο αμαξι.
μην λες πολλα λογια του αερα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η πλειοψηφία όσων 'βελτιώνουν' αυτοκίνητα, ενδιαφέρεται για άλογα και εμφάνιση. Μετά -αν μας μείνουν ευρώ- για καμία ανάρτηση, κανένα φρενάκι, ή μήπως δεν είναι έτσι;
Οταν το fame story ειχε ακροαματικοτητες τρελες,η πλειοψηφια οσων εβλεπαν τηλεοραση παρακολουθουσαν fame story.Οσοι εβλεπαν τηλεοραση γενικα δεν εβλεπαν αναγκαστικα fame story ομως.Το εχεις πιασει απο λαθος πλευρα νομιζω.Ισχυει αυτο που λες αλλα ειναι η μιση αληθεια,και αυτη ειναι χειροτερη κι απο το ψεμα..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
@lkar
μην λες πολλα λογια του αερα.πρωί μόνος μου ή βράδυ με το κακό συναπάντημα; κι από το ΣΕΦ κάθε ΗΜΕΡΑ περνάω, so;
τις γραφικοτητες άστες γι' άλλον (6-7 λίτρα μέση κατανάλωση με 180χλμ./ώρα)
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Οταν το fame story ειχε ακροαματικοτητες τρελες,η πλειοψηφια οσων εβλεπαν τηλεοραση παρακολουθουσαν fame story.Οσοι εβλεπαν τηλεοραση γενικα δεν εβλεπαν αναγκαστικα fame story ομως.Το εχεις πιασει απο λαθος πλευρα νομιζω.Ισχυει αυτο που λες αλλα ειναι η μιση αληθεια,και αυτη ειναι χειροτερη κι απο το ψεμα..
για πες μας και την άλλη μισή
-
μην γινεσαι εριστικος..
επρεπε να εχεις ηδη καταλαβει τι λεω και να μη μιλας αλλο.βραδια λεω στα λιμανακια, και μαλιστα εβαζες το αυτοκινητο στις στροφες που κοροϊδευεις τωρα..
σωστα ή λαθος? -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
@lkar
μην λες πολλα λογια του αερα.πρωί μόνος μου ή βράδυ με το κακό συναπάντημα; κι από το ΣΕΦ κάθε ΗΜΕΡΑ περνάω, so;
τις γραφικοτητες άστες γι' άλλον (6-7 λίτρα μέση κατανάλωση με 180χλμ./ώρα)
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=427024 -
να σου απαντησω και σε αυτο.
πλεον φοραω αλλο εγκεφαλο και αλλο προγραμμα απο εκεινο που φοραγα στο λινκ που μου παρεθεσες.ΟΜΩΣ τον παλιο εγκεφαλο με το παλιο custom προγραμμα τον εχω στο συρταρι μου.
για πες μου λοιπον lkar...TI ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ~180 ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ~6-7 ΛΙΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΜΕΤΡΟ?
αν δεν εισαι διατεθημενος να χασεις κατι, γυρνα πισω στην τρυπα σου και μη με λες ψευτη.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
TI ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ~180 ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ~6-7 ΛΙΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΜΕΤΡΟ?αν δεν εισαι διατεθημενος να χασεις κατι, γυρνα πισω στην τρυπα σου και μη με λες ψευτη.
Ρε πάτε καλά εδώ μέσα; Στο τέλος θα βάζετε στοιχήματα και τις άδειές σας
-
lkar και Petran, τέλος τώρα. Τα στοιχήματα μέσω PM [moderator]
-
είπαμε τέλος - cmarin
2ο edit στο ίδιο ποστ! Κόφτε το αμέσως!!! [Krusenstern]
3o edit [Krusenstern]
-
**Για τελευταία φορά!!!
Ότι πρόβλημα έχεις με τον lkar, και ότι πρόβλημα έχει εκείνος μαζί σου, λύστε το με πμ, τηλέφωνο, κόντρα, μονομαχία, δε μ'ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι, δεν σας χρωστάνε/με ΤΙΠΟΤΑ για να ανέχονται αυτές τις κοκορομαχίες!!![Krusenstern]**
-
Aπό το καλοκαίρι του 2001 όλα τα τουρμπάτα οκτάβια φοράνε την 03S ...
Επομένως είτε 150άρι είτε 180άρι, με πρόγραμμα πάνε στα ίδια (200-210 άλογα) ...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
TI ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ~180 ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ~6-7 ΛΙΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΜΕΤΡΟ?
Petro
Xwris na thelo na arxiso kokoromaxia pou leei kai o Krus...
Mipos auto to ΚΑΤΑΝΑΛΩΜΕΤΡΟ otan diabazei stigmiaia diabazei arketa lathos?
6-7l/100km se auti tin taxytita einai dyskolo akoma kai gia megalo diesel me theomakri 5h (6h). -
Κruzenstern,ξερεις καλυτερα απο μενα τι πρεπει να κανεις,αλλα η ερωτηση δε νομιζω οτι ηταν προσβλητικη προς το κοινο του forum.Ο Πετραν εκανε μια ερωτηση, με περισσεια σιγουρια για την απαντηση της, στον Ikar, με την οποια αμφισβητειται μια θεση που ο Ikar υπερασπιζεται με καθε τροπο στο forum.Το αν 'δουλευει' το forum ή οχι δεν ειναι κακο να γινει γνωστο,αν και προσωπικα δε με ενδιαφερει.
-
Για τελευταία φορά!!!
Ότι πρόβλημα έχεις με τον lkar, και ότι πρόβλημα έχει εκείνος μαζί σου, λύστε το με πμ, τηλέφωνο, κόντρα, μονομαχία, δε μ'ενδιαφέρει. Οι υπόλοιποι, δεν σας χρωστάνε/με ΤΙΠΟΤΑ για να ανέχονται αυτές τις κοκορομαχίες!!![Krusenstern]
το 'προβλημα' που εχω με τον lkar ειναι οτι ο ανθρωπος λεει οτι θελει, προσβαλλει οπως θελει,
και επειδη την 'καταλληλη' στιγμη κανει μοκο δεν τρεχει καστανο.δεν ξερω πως θελετε να δουλευει το forum, αλλα ολοι εχουμε μια υποληψη και δεν μπορει ο καθενας να μας αποκαλει μπραβους, κεραταδες, κοντρακηδες, ψευτες,
και να μην μπορουμε να του απαντησουμε κι ολας..πολυ κακη τακτικη!!
μιλα ρε edit [Krusenstern] lkar που λουφαξες και αφηνεις αλλον παλι να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια..
- πηγαινες λιμανακια βραδυα και το'χωνες στις στροφες ή οχι?
- με ποιανου @@ λοιπον και με ποιανου προτερο βιο μας το παιζεις ηθικοπλαστης και παναγιτσα και χλευαστης? ή νομιζεις οτι εισαι πιο εξυπνος απο τους αλλους?
- η συμμετοχη σου σε αυτο το thread ειχε αλλο σκοπο περα απο το να κοροϊδεψεις? εγω γιατι πρεπει να σε ανεχομαι?
καλο θα ητανε να μη σβησετε παλι οτι εγραψα..
-
Τα θέματα για κόντρες, λιμανάκια ή ότι άλλο, είναι αυτά:
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ
Πρόταση Α.Σταθάκη για τις 'κόντρες'
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........Το ποστ σου θα διαγραφεί PetRaN, εντός ολίγου. Κάντο copy και βάλτο σε όποιο θέμα θέλεις από αυτά που δίνω, ΧΩΡΙΣ τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
[moderator]
-
το ποστ μου δεν περιεχει βρισιες προς τον lkar, και θελω να απαντησει και οχι να το σβησεις!
αντιθετως, ΠΟΛΛΑ ποστ του lkar περιεχουνε βρισιες και προσβολες για εμενα.
δεν ειναι πρεπον να σβηνεις ολα τα μηνυματα μου.
ακομα λιγοτερο πρεπον ειναι να λειτουργεις κανοντας διακρισεις.δεν βλεπω τι σχεση εχουνε οι ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ με αυτα που γραφω.
θεωρω αστοχη την παραινεση να συνεχισω εκει. -
Κριμα το θεμα για ενα τοσο αξιολογο αυτοκινητο να καταληγει ετσι...
καμμια σοβαρη ενημερωση για αναρτησεις κλπ μπορουμε να εχουμε? ή ποιος ο λογος να παρει καποιος την gt εκδοση απο την rs abt??
Skoda Octavia GT