-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλα τα 'χαμε, οι scodisti μας έλειπαν.Φίλε μου, οι σκοντίστι έγραφαν στο συγκεκριμένο φόρουμ αρκετά πιό πριν το βρεις εσύ ...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=κλπ ... απλά για διάφορους λόγους αλλάξαμε στέγη (και κάποιοι και username) γράφοντας πολύ περισσότερο σε άλλα φόρα ... (gtc, skodaclub, seatclub κλπ)
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Όλα τα 'χαμε, οι scodisti μας έλειπαν.
Φίλε μου, οι σκοντίστι έγραφαν στο συγκεκριμένο φόρουμ αρκετά πιό πριν το βρεις εσύ ...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=κλπ ... απλά για διάφορους λόγους αλλάξαμε στέγη (και κάποιοι και username) γράφοντας πολύ περισσότερο σε άλλα φόρα ... (gtc, skodaclub, seatclub κλπ)
Κι αυτό που δεν κατάλαβες Abs είναι οτι το σχόλιο ηταν καλοπροαίρετο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι αυτό που δεν κατάλαβες Abs είναι οτι το σχόλιο ηταν καλοπροαίρετο!
Sorry τότε, παρεξήγηση ...
-
Διάβασα διάφορα καλά και άσκημα για την προσφορά της Skoda και κατά την γνώμη μου η αλήθεια βρίσκετε κάπου στην μέση.
Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειτε για ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο (με το οποίο στην πιο αδύναμη του έκδοση των 150 ίππων είχα συμβιώσει 4 ημέρες και είχα ενθουσιαστεί) το οποίο έρχετε σε αυτην την καταπληκτική τιμή για δύο λόγους.
Καταρχήν η Skoda θέλει να ξεφορτωθεί stock και επι της ευκαιρείας δίνει στους υποψήφιους κατόχους αρκετούς λόγους να αγοράσουν αυτό το μοντέλο και κατά δεύτερον γνωρίζουν ότι είναι ένα αυτοκίνητο αν θέλετε προηγούμενης γενιάς (βασίζετε στο πάτωμα του Golf IV ), έχει πλέον αρκετά χρόνια στην πλάτη του και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να το πουλάνε 2 ή 3 χιλιάρικα κάτω απο ένα αντίστοιχο Octavia 5 και ο κόσμος να αγοράζει.Όποιος γνωρίζει τι θέλει και τί είναι αυτό το αυτοκίνητο μάλλον θα αγοράσει. Τώρα για την τιμή του ως μεταχειρισμένο σε 4-5 χρόνια ή περισσότερο, φέξε μου και γλύστρισα λέω εγώ μιας και μέχρι τότε προβλέπω ότι κανένα αυτοκίνητο δεν θα πιάνει τιμές ως μεταχειρισμένο στην Ελλάδα. Ηδη έχει ξεκινήσει η πτώση των τιμων τους και μέχρι τότε ίσως έχουμε γίνει Ευρώπη στις τιμές των μεταχειρισμένων μας.
Απο εμένα πάντως μια ψήφος υπέρ για αγορά αυτού του καταπληκτικού αυτοκινήτου σε αυτήν την τιμή, εφόσον βέβαια ψάχνει κάτι ανάλογο.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Διάβασα διάφορα καλά και άσκημα για την προσφορά της Skoda και κατά την γνώμη μου η αλήθεια βρίσκετε κάπου στην μέση.
Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειτε για ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο (με το οποίο στην πιο αδύναμη του έκδοση των 150 ίππων είχα συμβιώσει 4 ημέρες και είχα ενθουσιαστεί) το οποίο έρχετε σε αυτην την καταπληκτική τιμή για δύο λόγους.
Καταρχήν η Skoda θέλει να ξεφορτωθεί stock και επι της ευκαιρείας δίνει στους υποψήφιους κατόχους αρκετούς λόγους να αγοράσουν αυτό το μοντέλο και κατά δεύτερον γνωρίζουν ότι είναι ένα αυτοκίνητο αν θέλετε προηγούμενης γενιάς (βασίζετε στο πάτωμα του Golf IV ), έχει πλέον αρκετά χρόνια στην πλάτη του και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να το πουλάνε 2 ή 3 χιλιάρικα κάτω απο ένα αντίστοιχο Octavia 5 και ο κόσμος να αγοράζει.Όποιος γνωρίζει τι θέλει και τί είναι αυτό το αυτοκίνητο μάλλον θα αγοράσει. Τώρα για την τιμή του ως μεταχειρισμένο σε 4-5 χρόνια ή περισσότερο, φέξε μου και γλύστρισα λέω εγώ μιας και μέχρι τότε προβλέπω ότι κανένα αυτοκίνητο δεν θα πιάνει τιμές ως μεταχειρισμένο στην Ελλάδα. Ηδη έχει ξεκινήσει η πτώση των τιμων τους και μέχρι τότε ίσως έχουμε γίνει Ευρώπη στις τιμές των μεταχειρισμένων μας.
Απο εμένα πάντως μια ψήφος υπέρ για αγορά αυτού του καταπληκτικού αυτοκινήτου σε αυτήν την τιμή, εφόσον βέβαια ψάχνει κάτι ανάλογο.
Σωστος ο επιστημων
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σίγουρα, ο φανατισμός για ένα προϊόν που απλώς αγόρασες (να το σχεδίαζες, να το έφτιαχνες, να το πούλαγες - να πω ΟΚ) είναι παράλογος. Σε ένα βαθμό βέβαια, η ταύτιση του κατόχου με το αντικείμενο είναι αναπόφευκτη, αν μιλάμε για αντικείμενα που μπορούν να πάρουν λίγη από την ψυχή σου, όπως ένα όχημα, ένα μουσικό όργανο, ένα όπλο, σε αντίθεση με μία φρυγανιέρα, ένα νυχοκόπτη ή μία σκατόβουρτσα για τη λεκάνη!
Η πρώτη κατηγορία αντικειμένων αποτελεί και ένα statement, μία δήλωση άποψης. Εύλογη λοιπόν η τάση υπεράσπισης της επιλογής μας μεν, αδικαιολόγητος ο φανατισμός δε.Ακόμα πιο ακατανόητος είναι βέβαια ο αρνητικός φανατισμός, κατά αντικειμένων που δεν έχεις, και που ουδείς σε υποχρεώνει να αγοράσεις! :wink
Κατά τα λοιπά, οι ετικέτες περί του ποιοι κάτοχοι είναι δήθεν πιο φανατικοί, είναι και αυτές έκφραση φανατισμού.
ΥΓ:Αν είχα πολλά χρήματα θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο από κάθε μάρκα και θα έμπαινα στο φόρουμ με τα αντίστοιχα nicknames, να βρίζομαι με τον εαυτό μου. Αν βρίσκετε αυνανιστική αυτήν την απόλαυση, σκεφτείτε ότι γινόμαστε, καθημερινά στο φόρουμ, μάρτυρες παραπλησίων απολαύσεων.
Aγαπητό Coyot,καλύτερα δεν θα μπορούσαν να περιγραφούν 'τα πράγματα'!
Μπράβο από εμένα Νικόλαε,και δηλώνω απόλυτη ταύτιση με τα γραφόμενά σου..
Καλά, εσύ είσαι εγκάθετος της Σκόντα, γιατί έχεις πάει δωρεάν βολτίτσα!
-
Παντως ειναι λογικο μερικοι να τραβανε ζορι με τα Octavia...
Ειναι οντως βαρυνα δινεις καμμια δεκαρια χιλιρικα παραπανω για να παρεις παραπλησια ιπποδυναμη καλυπτομενος ντε και καλα πισω απο δηθεν πρεμιουμ και μουρατα ονοματα.
Το ζορι θα ειναι μεγαλυτερο με το Octavia II RS που θα στοιχιζει οσο ενα καλα εξοπλισμενο απλο Α4 1.6....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παντως ειναι λογικο μερικοι να τραβανε ζορι με τα Octavia...Ειναι οντως βαρυνα δινεις καμμια δεκαρια χιλιρικα παραπανω για να παρεις παραπλησια ιπποδυναμη καλυπτομενος ντε και καλα πισω απο δηθεν πρεμιουμ και μουρατα ονοματα.
Το ζορι θα ειναι μεγαλυτερο με το Octavia II RS που θα στοιχιζει οσο ενα καλα εξοπλισμενο απλο Α4 1.6....
κι όσο ένα Jetta TFSI
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παντως ειναι λογικο μερικοι να τραβανε ζορι με τα Octavia...
Ειναι οντως βαρυνα δινεις καμμια δεκαρια χιλιρικα παραπανω για να παρεις παραπλησια ιπποδυναμη καλυπτομενος ντε και καλα πισω απο δηθεν πρεμιουμ και μουρατα ονοματα.
κι όσο ένα Jetta TFSI
Προτιμούμε το SKODA
Πιστεύω ότι σε σχέση με το Jetta ένα Octavia 5 θα με τον 2λιτρο και τα 150 άτια θα είνα καλύτερη επιλογή λόγο εξοπλισμού, στησίματος και πλέον ... ιστορίας (Δεν είναι Golf το Jetta οπότε δικαιούμαι να το λέω). -
24.960 έχει το δίλιτρο Jetta Highline
Golf V είναι και το Octavia και το Jetta
-
... ελα αλεεεκοοοοοο!!!
ποσο κανει το service στην VW????
ΠΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ??!?!?!?!?!??!?!??!?!?!
-
Επειδή οι κινητήρες είναι ίδιοι, τα ανταλλακτικά κοινά, ξέρεις πόσο έχει το σέρβις σε Skoda; (προσωπικά είχα και ξέρω)
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Παντως ειναι λογικο μερικοι να τραβανε ζορι με τα Octavia...Ειναι οντως βαρυνα δινεις καμμια δεκαρια χιλιρικα παραπανω για να παρεις παραπλησια ιπποδυναμη καλυπτομενος ντε και καλα πισω απο δηθεν πρεμιουμ και μουρατα ονοματα.
ίσως φταίει το αρκετό πρόσφατο σχεδιαστικά αμαρτωλό παρελθόν..
τα μετά felicia μοντέλα, είναι μια χαρά, αν και σχεδιαστικά άτολμα..
έχω φίλο κολλητό με rs και το αμάξι μου αρέσει αρκετά παρόλο το συντηριτικό design..
το συγκεκριμένο gt είναι ότι καλύτερο υπάρχει **απο value 4 money σκοπιά..
**
για κάποιον που συμβιβάζεται με την εμφάνιση και θέλει και γκάζια είναι η καλύτερη επιλογή...φτου sko(r)da στο στόμα μου..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επειδή οι κινητήρες είναι ίδιοι, τα ανταλλακτικά κοινά, ξέρεις πόσο έχει το σέρβις σε Skoda; (προσωπικά είχα και ξέρω)επειδη δε καταλαβαινω αν μιλατε για τον διλιτρο ατμοσφαιρικο η οχι για πες...και τιμη...
-
κολλητος μου ειχε skoda, το πουλησε και ΞΑΝΑπηρε σκοντα και ξερω!
οπως επισης ξερω ποσο εχει σερβις σε VW που εχει επισης κολλητος!
(ευκαριστώ)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
popolare δεν περιμενω απο εσενα να εκτιμησεις τις αρετες του octavia.
ειναι ενα αμαξι που απευθυνεται σε πραγματικους αντρες, που δεν ψαχνουν προεκταση του ..... τους.
δυνατο, γερο, καλοφτιαγμενο, ασφαλες, οικονομικο, με καλους χωρους και χωρις φρου-φρου κι'αρωματα..
ισως καποια στιγμη αν εισαι τυχερος να μπορεις κι εσυ να εκτιμας ετσι τα πραγματα..Συμφωνω ότι αν εισαι πολυ συννηδητοποιημένος μπορεί να το παρεις για την οικογένεια σου
Αλλα όταν δίνει πολλά λεφτά (21000, είναι ένα σεβαστό ποσό, κοντά στα 7εκ) θέλεις κάτι καινούριο
Είναι παλιό μοντέλο με κοντό μεταξόνιο.. Εγω δε θα το έπαιρνα.
Αντιθέτων το '5' θα το έβλεπα διαφορετικά ώς καινούργιο... (7 χρόνια μπροστά είναι ...) και παραπάνω... το 1999 το θυμάμαι το άλλο (ή πιο παλιά) -
Η Skoda κατασκευάζει καταπληκτικά αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια.
Το πρόβλημά της είναι να καταφέρει να αλλαξει την αντίληψη που έχουν για τα Skoda οι καταναλωτές που τα θυμούνται στην κακή περίοδό τους.Σιγά σιγα.....
-
Νικο, θα διαφωνησω μαζι σου!
Ευχομαι να μη καταφερει ΠΟΤΕ να αλλαξει την αντιληψη του κοινου, γιατι αν το καταφερει, θα σταματησει να δινει τιμια αυτοκινητα σε καταπληκτικες τιμες και θα κανουμε κουβεντα για 'premium' μαρκες οπως λιγο καιρο πριν με μια ιταλικη που μου διαφευγει το ονομα της, δυο λεξεις ειναι και το πρωτο νομιζω αρχιζει με το 'αλφα'!!
-
30φυλλε, αυτό που λέω εχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές την μάρκα.
Δεν λέω να προσπαθήσει να πουλήσει premium.
Λέω οτι πρέπει οι καταναλωτές να την προτιμούν για την σχέση τιμής/απόδοσης και όχι για το γκλάμουρ! -
.. μα... νομιζω γι αυτο το προτιμανε (αυτοι που το προτιμουν, δηλαδη!)
(χανω κατι?? εκτος απο αερα, μπροστα-δεξια, δηλαδη..)
Skoda Octavia GT