-
Ο χρήστης pavloskgr έγραψε:
4)Μεση Κατανάλωση στην πόλη γυρω στα 17lit/100 km, !Έλεος ρε παιδιά, μην χρησιμοποιείται τέτοια οχήματα στη πόλη
-
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
4)Μεση Κατανάλωση στην πόλη γυρω στα 17lit/100 km, !
Έλεος ρε παιδιά, μην χρησιμοποιείται τέτοια οχήματα στη πόλη
Και τι να κάνουμε?? Να πάρουμε ποδήλατο??
-
Μετα απο 2 μηνες κ 2700 χλμ αλλαξα τα πρωτα λαδια (προαιρετικα ) κ εδωσα 63 € στην ΔΕΛΤΑ CAR .Πιστευω απο τα αναγραφομενα οτι ειναι πολυ καλη τιμη κ αξιζει για ενα αυτοκινητο 50000 € μια παραπανω αλλαγη λαδιων.Το ξερατε οτι η ρεζερβα φουσκωνει απο μια μικρη φουσκωτηρα? (στην αριστερη πλευρα του αυτοκινητου)
-
Λοιπόν σχετικά με την αντλία αυτό που μου είπε ο τεχνικός σύμβουλος είναι οτι έπρεπε να αλλαχθεί γιατί ο εγκέφαλος την έβγαζε προβληματική..ο αρχιτεχνίτης απ'την άλλη μου είπε οτι την άλλαξε αυτός με δικιά του πρωτοβουλία για να είναι σίγουρος ως προς το θέμα του σκορτσαρίσματος.Πίστευε δηλαδή οτι το σκορτσάρισμα θα μπορούσε να ήταν και διακοπές απο την αντλία εκτός απο το update που έγινε για το σασμάν.Συμπέρασμα?ότι θέλει ο καθένας πιστεύει..
Αυτό που έμαθα είναι οτι η χωριτικότητα της μπάρας στάθμης λαδιού (η ψηφιακή),είναι 1 λίτρο.Αν λοιπόν βλέπετε τη μπάρα στη μέση χρειάζεται περίπου 500 γρ. -
Χθες στην Αττική οδό ήμουν με 2800-3000 στροφές σταθερά (4η ή 5η δεν θυμάμαι) και μου έβγαζε Speed Warning. Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία???
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Χθες στην Αττική οδό ήμουν με 2800-3000 στροφές σταθερά (4η ή 5η δεν θυμάμαι) και μου έβγαζε Speed Warning. Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία???εχεις ενεργο το Speed Warning στο ΜΜΙ.μπορεις να το απενεργοποιησης η να αλλαξης τα χιλιόμετρα ενεργοποιησης (π.χ.200kh )απο το μενου.
-
Ο χρήστης alap έγραψε:
Χθες στην Αττική οδό ήμουν με 2800-3000 στροφές σταθερά (4η ή 5η δεν θυμάμαι) και μου έβγαζε Speed Warning. Έχει κανένας ανάλογη εμπειρία???
εχεις ενεργο το Speed Warning στο ΜΜΙ.μπορεις να το απενεργοποιησης η να αλλαξης τα χιλιόμετρα ενεργοποιησης (π.χ.200kh )απο το μενου.
Αυτό έχει να κάνει (αν δεν κάνω λάθος) με την ταχύτητα που πάει το αυτοκίνητο και όχι με τις στροφές. Το είχε (χωρίς την δυνατότητα απο μέρους του οδηγού να το ρυθμίσει αλλά μόνο η αντιπροσωπία) το Megane μου. Συνήθως από το εργοστασιο το έχουν στα 120 με 130 χλμ (πρώτη ειδοποίηση) και μετα στα 160 χλμ (δευτερη ειδοποίηση) ... άλλες εποχές τότε (δέκα χρόνια πριν), φαντάζομαι τώρα απενεργοποιήτε ή αλλάζει και απο τον χρήστη.
-
[quote='aris07']Λοιπόν σχετικά με την αντλία αυτό που μου είπε ο τεχνικός σύμβουλος είναι οτι έπρεπε να αλλαχθεί γιατί ο εγκέφαλος την έβγαζε προβληματική..ο αρχιτεχνίτης απ'την άλλη μου είπε οτι την άλλαξε αυτός με δικιά του πρωτοβουλία για να είναι σίγουρος ως προς το θέμα του σκορτσαρίσματος.Πίστευε δηλαδή οτι το σκορτσάρισμα θα μπορούσε να ήταν και διακοπές απο την αντλία εκτός απο το update που έγινε για το σασμάν.Συμπέρασμα?ότι θέλει ο καθένας πιστεύει..
Οταν το δοκιμασεις σε ανοικτο δρομο πες μας αν βλεπεις επιπλεον βελτιωση. Με το update μονο τι αισθηση ειχες? Ειμαι περιεργος να μαθω αν η αλλαγη της αντλιας θα βοηθησει στην πληρη επιλυση του προβληματος . Ευχαριστω.
-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
Λοιπόν σχετικά με την αντλία αυτό που μου είπε ο τεχνικός σύμβουλος είναι οτι έπρεπε να αλλαχθεί γιατί ο εγκέφαλος την έβγαζε προβληματική..ο αρχιτεχνίτης απ'την άλλη μου είπε οτι την άλλαξε αυτός με δικιά του πρωτοβουλία για να είναι σίγουρος ως προς το θέμα του σκορτσαρίσματος.Πίστευε δηλαδή οτι το σκορτσάρισμα θα μπορούσε να ήταν και διακοπές απο την αντλία εκτός απο το update που έγινε για το σασμάν.Συμπέρασμα?ότι θέλει ο καθένας πιστεύει..
Οταν το δοκιμασεις σε ανοικτο δρομο πες μας αν βλεπεις επιπλεον βελτιωση. Με το update μονο τι αισθηση ειχες? Ειμαι περιεργος να μαθω αν η αλλαγη της αντλιας θα βοηθησει στην πληρη επιλυση του προβληματος . Ευχαριστω.
Μετά το update για το σασμάν-και πριν την αλλαγή της αντλίας- έκανα 1 σύντομο ταξιδάκι (120 χλμ περίπου),με ταχύτητες εως 150.Δεν το ξαναέκανε.Μόνο 1 φορά με D4,και σε σχετική ανηφόρα..έκτοτε τίποτα απολύτως.Η αντλία αλλάχθηκε αμέσως μετά και δεν νομίζω οτι με την αλλαγή της θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι,αφού είχε ήδη βελτιωθεί πολύ μόνο με το update.Πάντως στο επόμενο μεγάλο ταξίδι (1250 χλμ),που θα κάνω σε 2 εβδομάδες περίπου θα σιγουρευτώ
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μετά το update για το σασμάν-και πριν την αλλαγή της αντλίας- έκανα 1 σύντομο ταξιδάκι (120 χλμ περίπου),με ταχύτητες εως 150.Δεν το ξαναέκανε.Μόνο 1 φορά με D4,και σε σχετική ανηφόρα..έκτοτε τίποτα απολύτως.Η αντλία αλλάχθηκε αμέσως μετά και δεν νομίζω οτι με την αλλαγή της θα αλλάξει κάτι στο ταξίδι,αφού είχε ήδη βελτιωθεί πολύ μόνο με το update.Πάντως στο επόμενο μεγάλο ταξίδι (1250 χλμ),που θα κάνω σε 2 εβδομάδες περίπου θα σιγουρευτώ
Λες δηλαδή ότι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος λύθηκε με το update του s-tronic?? Το έκανα κι εγώ και ενώ αρχικά νόμιζα ότι είμαι ΟΚ...τελικά εξακολουθεί το θέμα! Σαββατο και Κυριακή που πήγα-ήρθα 2 φορές Μεταμορφωση-Βουλιαγμένη από Αττική Οδό μου έσπασε τα νεύρα! Μαλιστα του χω πετύχει ένα σημείο γύρω στις 3.100-3.200σαλ που τρελένεται! Ο δείκτης των στροφών ανεβοκατεβάζει μέχρι και 200σαλ και το αμάξι κάνει σαν να έχει λόξιγγα! Οι επιβάτες δεν το καταλαβαίνουν αλλά ο οδηγός που έχει τον έλεγχο του γκαζιού ξενερώνει απίστευτα! Θα κάνω ένα ταξίδι Λάρισα την άλλη βδομάδα να το δοκιμάσω σε μεικτές συνθήκες και με cruise control σε μεγάλη απόσταση και πάμε πάλι για έλεγχο! Ας αλλάξουν αντλίες, προγράμματα, firmware...ότι γουστάρουν! Έχω καβατζάρει και τα 10000χλμ και θέλω να βάλω το πρόγραμμα να πάω 270HP και δεν το κάνω μη τυχόν και χειροτερέψει το ζήτημα!
-
Κοίτα αυτό το πρόβλημα το διαπιστώνεις μόνο σε συνθήκες ε.ο.
Εγω λοιπόν μετά την αναβάθμιση έκανα ΜΟΝΟ 1 μικρό ταξιδάκι όπως είπα πριν,και πέρα απο 1 μικρό σκορτσάρισμα με D4 σε ανηφορικό σημείο,δεν μου το ξανάκανε.Βέβαια αν δεν έχει επισκευαστεί θα το κάνει σίγουρα σε κανα 2 εβδομάδες σε μεγάλο ταξίδι.
Μήπως δεν σου έκαναν το σωστό update?πάντως και σε μένα οι διακυμάνσεις ήταν της τάξης των 200 rpm ίσως και περισσότερο κάποιες φορές -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Κοίτα αυτό το πρόβλημα το διαπιστώνεις μόνο σε συνθήκες ε.ο.
Εγω λοιπόν μετά την αναβάθμιση έκανα ΜΟΝΟ 1 μικρό ταξιδάκι όπως είπα πριν,και πέρα απο 1 μικρό σκορτσάρισμα με D4 σε ανηφορικό σημείο,δεν μου το ξανάκανε.Βέβαια αν δεν έχει επισκευαστεί θα το κάνει σίγουρα σε κανα 2 εβδομάδες σε μεγάλο ταξίδι.
Μήπως δεν σου έκαναν το σωστό update?πάντως και σε μένα οι διακυμάνσεις ήταν της τάξης των 200 rpm ίσως και περισσότερο κάποιες φορέςΒασικά το αμάξι το πήρε ο πατέρας μου στο συνεργείο και δεν μπορώ να ξέρω επακριβώς τι έχει γίνει. Αυτό που μου μετέφερε είναι ότι τα updates γίνονται αυτόματα από τη στιγμή που κάνει εισαγωγή το αμάξι και συνδέεται στο σύστημα τους. Του είπανε ότι αυτοί δεν γνωρίζουν ακριβώς (και δεν τους νοιάζει κιόλας) τι updates είναι διαθέσιμα ανα πάσα στιγμή γιατί το σύστημα ενημερώνεται κατευθείαν από γερμανία. Απλά επειδή το είχαν ξανασυναντήσει το πρόβλημα και επειδή είχα γράψει ολόκληρο κείμενο στον πατέρα μου για να τους διαβάσει υπέθεσα ότι έγινε σωστά η δουλειά!
-
Τελικά το ρητό με τους μπαμπάδες ισχύει??
-
Ποιο απ' όλα??
Σε αυτά τα θέματα που είναι πέραν των δυνατοτήτων τους σίγουρα θα ισχύει πάντως όποιο και να εννοείς! -
Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα αν είναι δυνατόν από την πείρα σας επειδή θέλω να παραγγείλω ένα Q5 και να προετοιμαστώ πρίν πάω στον πωλητή θα ήθελα να είχατε την καλοσύνη να μου ξεκαθαρίσετε κάτι σε σχέση με το MMI από την χρήση που του έχετε κάνει αν καποιος το έχει . Από ότι έχω καταλάβει είναι ένα πολύ καλό και με μελλοντικές δυνατότητες GPS , και σου παρέχει και ένα πλήρη έλεγχο , για το αυτοκίνητο – δεδομένα πληροφορίες - αλλά και για το ραδιοσύστημα -MP3 ηχεία …. - **ΑΛΛΑ και αυτό θέλω να ρωτήσω με την αγορά του -απλό ή plus ΜΜΙ - έχω την δυνατότητα του bluetooth για το κινητό -ανοικτή ακρόαση - και το να βλέπω DVD και εννοώ να βάλω και να δω μια ταινία στην 7 inch οθόνη ** . Η για να το πετύχω αυτό θα πρέπει να προσθέσω και αλλά εκτός από την συνολική τιμή του ΜΜΙ πακέτου …
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και περιμένω μια απάντηση καθώς το bluetooth είναι για μένα και DVD για τα παιδιά στα ταξίδια 3 να ζήσουν , αλλά η τιμή ίσως εκτοξεύεται . Γιατί βασικά αυτά που με ενδιαφέρουν δεν είναι ένα καλό χαρτογραφικό και ηχοσύστημα καθώς από ότι διάβασα το standar radio cd είναι αρκετά καλό. Αν είναι τα χρήματα να τα βάλω αλλού (οροφή , xenon )
Eυχαριστώ και πάλι όλου σας .
-
Ο χρήστης holekey έγραψε:
Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα αν είναι δυνατόν από την πείρα σας επειδή θέλω να παραγγείλω ένα Q5 και να προετοιμαστώ πρίν πάω στον πωλητή θα ήθελα να είχατε την καλοσύνη να μου ξεκαθαρίσετε κάτι σε σχέση με το MMI από την χρήση που του έχετε κάνει αν καποιος το έχει . Από ότι έχω καταλάβει είναι ένα πολύ καλό και με μελλοντικές δυνατότητες GPS , και σου παρέχει και ένα πλήρη έλεγχο , για το αυτοκίνητο – δεδομένα πληροφορίες - αλλά και για το ραδιοσύστημα -MP3 ηχεία …. - **ΑΛΛΑ και αυτό θέλω να ρωτήσω με την αγορά του -απλό ή plus ΜΜΙ - έχω την δυνατότητα του bluetooth για το κινητό -ανοικτή ακρόαση - και το να βλέπω DVD και εννοώ να βάλω και να δω μια ταινία στην 7 inch οθόνη ** . Η για να το πετύχω αυτό θα πρέπει να προσθέσω και αλλά εκτός από την συνολική τιμή του ΜΜΙ πακέτου …Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και περιμένω μια απάντηση καθώς το bluetooth είναι για μένα και DVD για τα παιδιά στα ταξίδια 3 να ζήσουν , αλλά η τιμή ίσως εκτοξεύεται . Γιατί βασικά αυτά που με ενδιαφέρουν δεν είναι ένα καλό χαρτογραφικό και ηχοσύστημα καθώς από ότι διάβασα το standar radio cd είναι αρκετά καλό. Αν είναι τα χρήματα να τα βάλω αλλού (οροφή , xenon )
Να τα πάρουμε απτην αρχή: θες NAVI? Αν θες το ΜΜΙ plus είναι μόνόδρομος. μαζί με τα παρελκόμενά του (δηλ χάρτες και έγχρωμη οθόνη στο καντράν) φτάνει τα 4000€ περίπου. Οι χαρτες του λένε ότι είναι μόνο για Αθήνα-Θεσσαλονίκη αλλά μετά από γύρο της Μακεδονίας-Θράκης το καλοκαίρι έχω να πω ότι η χαρτογράφιση δεν περιορίζεται εκεί. Επίσης έχει 30GB σκληρό που όμως μπορέις μόνο τα 10GB να τα χρησιμοποιήσεις για μουσική και 2 card-reader αντί για 1 που έχει το απλό concert ηχοσύστημα. DVD ταινίες δεν παίζει παρόλο που το reader του είναι DVD, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι εύκολο και φθηνό να το κάνεις να παίζει. Bluetooth εργοστασιακό δεν έχω βάλει αλλά θυμάμαι ότι σαν έξτρα είχε ένα τραγικό ποσό (~1000€), οπότε κι εκεί μάλλον πας σε aftermarket (δυστυχώς) λύσεις, εκτός και αν το οικονομικό δεν είναι θέμα.
Γνώμη μου ότι αν δεν σε νοιάζει να έχεις την άδεια κονσόλα (δηλ χωρίς τα κουμπιά του ΜΜΙ) μην το βάλεις. Πρόκειται για gadget που εγώ προσωπικά δεν το έχω δουλέψει πάνω από 3-4 φορές, άσχετα αν αλλάζει όλο το εσωτερικό με τη μεγαλύτερη οθόνη και την πιο πλήρη κονσόλα. Από κει και πέρα xenon και ηλιοροφή τα θεωρώ εκ των ουκ ανευ που λένε. Αυτά τα 2 αξίζουν τα (πολλά) λεφτά τους και με το παραπάνω!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους , θα ήθελα αν είναι δυνατόν από την πείρα σας επειδή θέλω να παραγγείλω ένα Q5 και να προετοιμαστώ πρίν πάω στον πωλητή θα ήθελα να είχατε την καλοσύνη να μου ξεκαθαρίσετε κάτι σε σχέση με το MMI από την χρήση που του έχετε κάνει αν καποιος το έχει . Από ότι έχω καταλάβει είναι ένα πολύ καλό και με μελλοντικές δυνατότητες GPS , και σου παρέχει και ένα πλήρη έλεγχο , για το αυτοκίνητο – δεδομένα πληροφορίες - αλλά και για το ραδιοσύστημα -MP3 ηχεία …. - **ΑΛΛΑ και αυτό θέλω να ρωτήσω με την αγορά του -απλό ή plus ΜΜΙ - έχω την δυνατότητα του bluetooth για το κινητό -ανοικτή ακρόαση - και το να βλέπω DVD και εννοώ να βάλω και να δω μια ταινία στην 7 inch οθόνη ** . Η για να το πετύχω αυτό θα πρέπει να προσθέσω και αλλά εκτός από την συνολική τιμή του ΜΜΙ πακέτου …
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και περιμένω μια απάντηση καθώς το bluetooth είναι για μένα και DVD για τα παιδιά στα ταξίδια 3 να ζήσουν , αλλά η τιμή ίσως εκτοξεύεται . Γιατί βασικά αυτά που με ενδιαφέρουν δεν είναι ένα καλό χαρτογραφικό και ηχοσύστημα καθώς από ότι διάβασα το standar radio cd είναι αρκετά καλό. Αν είναι τα χρήματα να τα βάλω αλλού (οροφή , xenon )
Να τα πάρουμε απτην αρχή: θες NAVI? Αν θες το ΜΜΙ plus είναι μόνόδρομος. μαζί με τα παρελκόμενά του (δηλ χάρτες και έγχρωμη οθόνη στο καντράν) φτάνει τα 4000€ περίπου. Οι χαρτες του λένε ότι είναι μόνο για Αθήνα-Θεσσαλονίκη αλλά μετά από γύρο της Μακεδονίας-Θράκης το καλοκαίρι έχω να πω ότι η χαρτογράφιση δεν περιορίζεται εκεί. Επίσης έχει 30GB σκληρό που όμως μπορέις μόνο τα 10GB να τα χρησιμοποιήσεις για μουσική και 2 card-reader αντί για 1 που έχει το απλό concert ηχοσύστημα. DVD ταινίες δεν παίζει παρόλο που το reader του είναι DVD, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι εύκολο και φθηνό να το κάνεις να παίζει. Bluetooth εργοστασιακό δεν έχω βάλει αλλά θυμάμαι ότι σαν έξτρα είχε ένα τραγικό ποσό (~1000€), οπότε κι εκεί μάλλον πας σε aftermarket (δυστυχώς) λύσεις, εκτός και αν το οικονομικό δεν είναι θέμα.
Γνώμη μου ότι αν δεν σε νοιάζει να έχεις την άδεια κονσόλα (δηλ χωρίς τα κουμπιά του ΜΜΙ) μην το βάλεις. Πρόκειται για gadget που εγώ προσωπικά δεν το έχω δουλέψει πάνω από 3-4 φορές, άσχετα αν αλλάζει όλο το εσωτερικό με τη μεγαλύτερη οθόνη και την πιο πλήρη κονσόλα. Από κει και πέρα xenon και ηλιοροφή τα θεωρώ εκ των ουκ ανευ που λένε. Αυτά τα 2 αξίζουν τα (πολλά) λεφτά τους και με το παραπάνω!
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον .
Υστερα απο ερώτηση στον αντιπρόσωπο (σε σχέση με την τιμή για το bluetooth- και για τις οθόνες για τους πίσω περίπου 1700 € - γνήσιες - ) και επειδή δεν καίγομαι για ΝΑVI κατέληξα και εγώ σε αυτό το συμπέρασμα , λέω να πάω για οροφή και xenon .... -
Εχω ενα τριλλημα...
A4 allroad ή Q5?
Το S-tronic εννοειται...Εχουν ιδιες τιμες,ιδιες (μαλλον) δυνατοτητες στο χωμα,σχεδον ιδιους χωρους...
Τι λετε?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Εχω ενα τριλλημα...
A4 allroad ή Q5?
Το S-tronic εννοειται...Εχουν ιδιες τιμες,ιδιες (μαλλον) δυνατοτητες στο χωμα,σχεδον ιδιους χωρους...
Τι λετε?
τι κάνεις εκτός ? έχεις φουσκωτό?
AUDI Q5