-
Μα... την GLK δεν ανταγωνίζεται; Και τόσο, μα τόσο άσκημη που είναι θα έχει και εύκολο έργο.
@νδρέας
-
Αναλυτικό εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε στο audi.gr στο τιμοκατάλογο.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κοιτάω τον Γερμανικό configurator και βλέπω πράγματα ανήκουστα
μόνο 18αρες! και πάνω
σε ύφασμα μόνο μαύρο!
ξεκινάει στη Γερμανία όσο η GLK!???
wtf?17αρες εχεις στην ελλάδα στο σιτε
-
Ο χρήστης micmic έγραψε:
Γύρω στα 45 θα πρέπει να ξεκινάει, χωρίς πολλά-πολλά.43400 ξεκινάει και στον εξοπισμό του έχει αρκετά εως πολλά...!!
-
+7000 από το sport Tiguan
-
Αλλά με το (must για μενα) DSG κανει 46.500 και αν προσθέσεις το δερματινο σαλόνι και το cruise control που ειναι στανταρ στη 3λιτρη mercedes GLK ,φθάνει τα 50.000 που κοστιζει αυτή, παροτι εχει φορολογια 2λιτρης..οτι γίνεται και με το 2λιτρο tiguan που είναι το ακριβότερο στην κατηγορία του..
-
το s-tronic είναι DSG? καθώς το tiguan εχει τη λαλακία το tip tronic
-
Ναι. Η Audi έχει βαφτίσει το DSG S-Tronic.
-
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Αλλά με το (must για μενα) DSG κανει 46.500 και αν προσθέσεις το δερματινο σαλόνι και το cruise control που ειναι στανταρ στη 3λιτρη mercedes GLK ,φθάνει τα 50.000 που κοστιζει αυτή, παροτι εχει φορολογια 2λιτρης..οτι γίνεται και με το 2λιτρο tiguan που είναι το ακριβότερο στην κατηγορία του..μαλλον δικαιολογημενα θα ελεγαμ καθως ειναι το ταχυτερο και μαλλον το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.
-
και το μικρότερο..... (συγνώμη δεν κρατήθηκα)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
+7000 από το sport TiguanMε κεντρικό διαφορικό όμως που έχει μεγαλύτερο κόστος.
Το Q5 για μένα, διαφορετικά...
μένω με το RAV4 μου... -
Το θεωρώ αρχαία λύση πλεόν. Στο DSG δε βλέπω κάποιο ελλάτωμα αν και δεν έχω την πείρα σου σε κιβώτια... Ενα cvt ειχα για καιρό αλλά στο volvo το τύπου τιπ τρονικ δε μου άρεσε που το έχω ταξιδέψει λίγο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
το s-tronic είναι DSG? καθώς το tiguan εχει τη λαλακία το tip tronic
Πολύ καλύτερο σε καθημερινή χρήση το tiptronic από οποιοδήποτε ημιαυτόματο.
Σε τι είπαμε ότι σε χαλάει το S-tronic? Κάπου το είχες γράψει αλλά δε θυμάμαι....
-
Iσχύει το 7αρι DSG για το 2λιτρο ή είναι τυπογραφικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Iσχύει το 7αρι DSG για το 2λιτρο ή είναι τυπογραφικό;και γω την ιδια απορια εχω,υποτιθεται οτι το 6αρι dsg δεν αντεχει πανω απο 35-36 κιλα ροπης ,το 7αρι που ναι πιο μικρο σε διαστασεις αντεχει ακομα λογοτερα και ο νεος 2λιτρος που χει το Q5 βγαζει πολλη ροπη..τι ακριβως συμβαινει εδω περα????
το tsi tiguan θα μπορουσε ανετα να εχει dsg,δεν εχει???
-
πόσο μεγαλύτερη ροπή έχει ο δίλιτρος απο τον 1800αρη?
το 1800 Α3 φ/λ παίρνει το 7αρι εξού και η σύγκριση -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πόσο μεγαλύτερη ροπή έχει ο δίλιτρος απο τον 1800αρη?
το 1800 Α3 φ/λ παίρνει το 7αρι εξού και η σύγκρισηαυτος με τα 180 εχει 32 κιλα και αυτος με τα 211 35
-
Θα έχει τα LED ημέρας της Αudi που τα γουστάρω πολύ?
-
ναι
-
Εγώ πάντως επιμένω ότι αν δεν μπαίνεις σε μονοπάτια και δεν τραβάς φουσκωτό δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να προτιμήσεις το Q5 έναντι του Α4
AUDI Q5