-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικαΚαλημέρα
Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει ελληνικό μενού?
Έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον Μανώλη στους ελληνικούς τίτλους τραγουδιών στην SD κάρτα -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικα
Καλημέρα
Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει ελληνικό μενού?
Έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον Μανώλη στους ελληνικούς τίτλους τραγουδιών στην SD κάρταΣχετικό-άσχετο...
Στο MMI πάντως, τα Ελληνικά ονόματα στα τραγούδια (δεν έχω Bluetooth, τη λακαμία έκανα γμτ) εμφανίζονται κανονικά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση... -
Δεν έχω ΜΜΙ.
Σε εμενα τα ελληνικα εμφανιζονται ως αστερισκοι, ιδεογραμματα, σανσκριτικα ιερογλυφικα και αλλα παρομοια
Υποθετω όμως ότι είναι μια απλη αναβαθμιση του software -
Για λάτρεις του vag-com και όχι μόνο.
http://a6retrofit.tripod.com/
Πέμπτο link στα δεξιά για να ξεκινήσετε, όμως υπαρχούν και άλλα ενδιαφέροντα links. -
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικαΜανώλη είχες πρεογκατάσταση οπότε και έβαλες τον αντάπτορα της AUDI?
Εγώ δεν έχω προεγκατάσταση, μίλησα πριν από λίγο με 2 αντιπροσωπείες AUDI και μου είπαν ότι δεν γίνεται, εφόσον δεν εχω προεκγατάσταση, να βάλω τον αντάπτορα της AUDI παρά μόνο άλλες μάρκες χωρίς να είναι σίγουρη η επιτυχής η κωδικοποίηση που θα απαιτηθεί στη συνέχεια να γίνει σε καποιο συνεργείο της AUDI.
Επικοινώνησα με Καλογερόπουλο που ασχολείται με αυτά κια μου πρότεινε το Fiscon - 36431 Bluetooth Audi (330 euros). Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστώ!! -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικα
Μανώλη είχες πρεογκατάσταση οπότε και έβαλες τον αντάπτορα της AUDI?
Εγώ δεν έχω προεγκατάσταση, μίλησα πριν από λίγο με 2 αντιπροσωπείες AUDI και μου είπαν ότι δεν γίνεται, εφόσον δεν εχω προεκγατάσταση, να βάλω τον αντάπτορα της AUDI παρά μόνο άλλες μάρκες χωρίς να είναι σίγουρη η επιτυχής η κωδικοποίηση που θα απαιτηθεί στη συνέχεια να γίνει σε καποιο συνεργείο της AUDI.
Επικοινώνησα με Καλογερόπουλο που ασχολείται με αυτά κια μου πρότεινε το Fiscon - 36431 Bluetooth Audi (330 euros). Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστώ!!Η προεγκατάσταση (κωδικός 9ZD, κοστίζει περίπου 320 ευρώ αν θυμάμαι καλά) περιλαμβάνει τα εξής:
- Κεραία σχήμα καρχαρία.
- Σετ μικροφώνων που μπαίνουν στην πλαφωνιέρα (φώτα στην οροφή του αυτοκινήτου, καλά το λέω?)
- Καλώδιο απο την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτο.
Δεν νομίζω να τους εμποδίζει αυτό.
Απλά δεν θέλουν/δεν τους αφήνουν να το κάνουν...Εγώ την έχω πατήσει γιατί για να βάλεις bluetooth στο ΜΜΙ είναι ακόμη ποιο πολύπλοκο απο ότι φαίνετε και την μία και μοναδική λύση που έχω βρει, θέλει να στείλω την μονάδα στην Γερμανία για επαναπρογραμματισμό.... Τρέχα γύρευε... τέτοια ταλαιπωρία για 600 ευρώ... μεγάλη λακαμια που δεν το έβαλα απο την αρχή...
Ο Καλογερόπουλος είναι σωστός στην δουλειά του. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να έχει βάλει και ο Μανώλης.
Πήγαινε το αυτοκίνητο να το δει καλύτερα και να σου πει. -
Ο χρήστης christav έγραψε:
Μανώλη είχες πρεογκατάσταση οπότε και έβαλες τον αντάπτορα της AUDI?
Ευχαριστώ!!Αυτο ακριβως εβαλα κ δουλευει μια χαρα
-
μολις μιλαγα με ενα φιλο μου (στην MTM)εχουν τσιπαριστει ειδη 30 αυτοκινητα σε αυτους δε το πιστευα κανενας απο εδω μεσα υπαρχει να εχει βαλει το προγραμμα αυτο?
-
μολις μιλαγα με ενα φιλο μου (στην MTM)εχουν τσιπαριστει ειδη 30 αυτοκινητα σε αυτους δε το πιστευα κανενας απο εδω μεσα υπαρχει να εχει βαλει το προγραμμα αυτο?Εννοείς την αναχαρτογράφηση του εγκεφάλου για αύξηση ιπποδύναμης και ροπής?
-
μολις μιλαγα με ενα φιλο μου (στην MTM)εχουν τσιπαριστει ειδη 30 αυτοκινητα σε αυτους δε το πιστευα κανενας απο εδω μεσα υπαρχει να εχει βαλει το προγραμμα αυτο?Η ΜΤΜ πριν καναδύο χρόνια δεν έδινε εγγύηση,δεν ξέρω βέβαια τι κάνει τώρα...αλλά πάντως τσέκαρε το
-
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
μολις μιλαγα με ενα φιλο μου (στην MTM)εχουν τσιπαριστει ειδη 30 αυτοκινητα σε αυτους δε το πιστευα κανενας απο εδω μεσα υπαρχει να εχει βαλει το προγραμμα αυτο?
Εννοείς την αναχαρτογράφηση του εγκεφάλου για αύξηση ιπποδύναμης και ροπής?
Ναι αυτό εννοεί
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Η ΜΤΜ πριν καναδύο χρόνια δεν έδινε εγγύηση,δεν ξέρω βέβαια τι κάνει τώρα...αλλά πάντως τσέκαρε το
εγγυηση δινει 2 χρονια
-
Η ΜΤΜ πριν καναδύο χρόνια δεν έδινε εγγύηση,δεν ξέρω βέβαια τι κάνει τώρα...αλλά πάντως τσέκαρε το
εγγυηση δινει 2 χρονια
εγγυηση ισχυει οση εγγυηση εχεις απο την αντιπροσωπεια δηλ. 2 χρονια στην απλη περιπτωση και αν χεις κανει επεκταση εγγυησης σε καλυπτει και για τα επιπλεον χρονια για κινητηρα και μεταδοση......αυτα υστερα απο σχετικη ερωτηση στην αντιπροσωπεια....θεωρητικα η μτμ ειναι θυγατρικη της μαμας εταιριας.....σε οσους εφυγαν καλα να περασουν στις διακοπες τους και σε οσους θα φυγουν υπομονη και κουραγιο.....επι τη ευκαιρια δεν πιστευω να ειναι κανενας απο εδω μεσα στην μυτιληνη διακοπες και δεν εχει πει κουβεντα, γιατι απο ο,τι εμαθα γεμισε ο τοπος q5 και με περιμενουν να παω την παρασκευη...αν διαβαζει κανεις απο εδω και ειναι κατω ας στειλει μηνυμα να βρεθουμε......και παλι καλες διακοπες σε ολους.....
-
Παρελαβα και εγω,καλες οι πρωτες εντυπωσεις ,επιταχυνσεις ανεση,ποιοτης.Με ξενιζει λιγο το υψος,το μεγεθος καθως και μια ταση στη εισοδο στις στροφες να υποστρεψει και να γειρει που φυσικα δεν συμβαινει τελικα τιποτε απο τα 2{προηγουμενο αυτοκινητο Focus 1} Nα κανω την επεκταση της εγγυησης για αλλα 2 ετη?
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
Παρελαβα και εγω,καλες οι πρωτες εντυπωσεις ,επιταχυνσεις ανεση,ποιοτης.Με ξενιζει λιγο το υψος,το μεγεθος καθως και μια ταση στη εισοδο στις στροφες να υποστρεψει και να γειρει που φυσικα δεν συμβαινει τελικα τιποτε απο τα 2{προηγουμενο αυτοκινητο Focus 1} Nα κανω την επεκταση της εγγυησης για αλλα 2 ετη?KAΛΟΤΑΞΙΔΟ
-
Παρελαβα και εγω,καλες οι πρωτες εντυπωσεις ,επιταχυνσεις ανεση,ποιοτης.Με ξενιζει λιγο το υψος,το μεγεθος καθως και μια ταση στη εισοδο στις στροφες να υποστρεψει και να γειρει που φυσικα δεν συμβαινει τελικα τιποτε απο τα 2{προηγουμενο αυτοκινητο Focus 1} Nα κανω την επεκταση της εγγυησης για αλλα 2 ετη?
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ
Thanks manoli Τι γνωμη εχεις για την επεκταση?
-
Ο χρήστης bj travel έγραψε:
KAΛΟΤΑΞΙΔΟ
Thanks manoli Τι γνωμη εχεις για την επεκταση?
Εγω δεν την εκανα κ ειμαι της γνωμης να μην την κανεις
-
Εν αναμονη και εγω του Q5 (αλλες 10 ημερες.. ), το εχω παραγγειλει με το Audi Concert (οχι το ΜΜΙ) και ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει κανενα συστημα εμποριου για Navigation το οποιο μπορει να ενσωματωθει και να χρησιμοποιησει την υπαρχουσα εγχρωμη οθονη του Q5..
Ξερει κανεις κατι; -
takisot, έχουν γίνει πολλές σχετικές κουβέντες στο forum μας... δες μερικές στις τελευταίες σελίδες
(http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1260 )
και θα κατατοπιστείς αρκετά... με το καλό να παραλάβεις και καλοτάξιδο!! -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Εν αναμονη και εγω του Q5 (αλλες 10 ημερες.. ), το εχω παραγγειλει με το Audi Concert (οχι το ΜΜΙ) και ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει κανενα συστημα εμποριου για Navigation το οποιο μπορει να ενσωματωθει και να χρησιμοποιησει την υπαρχουσα εγχρωμη οθονη του Q5..
Ξερει κανεις κατι;Καλημέρα και καλώς να το δεχτείς
Δες εδώ viewtopic.php?f=15&t=16532&start=765#p1534165
και μετά εδώ viewtopic.php?f=15&t=16532&start=1260#p1571759
Υπομονή
AUDI Q5