Ο χρήστης christav έγραψε:
Καλημερα απο εμενα πηγα για κατι δουλειες στη Κερκυρα 10 μερες κ σας εχασα τωρα ηρθα κ βλέπω πολλους καινουργιους φιλους κ χαιρομαι γι'αυτο τωρα οσο αναφορα το bluetooth το εβαλα κ δουλευει μια χαρα απλως αναγνωριζει μονο λατινικους χαρακτηρες απο το κινητο κ οχι ελληνικα
Μανώλη είχες πρεογκατάσταση οπότε και έβαλες τον αντάπτορα της AUDI?
Εγώ δεν έχω προεγκατάσταση, μίλησα πριν από λίγο με 2 αντιπροσωπείες AUDI και μου είπαν ότι δεν γίνεται, εφόσον δεν εχω προεκγατάσταση, να βάλω τον αντάπτορα της AUDI παρά μόνο άλλες μάρκες χωρίς να είναι σίγουρη η επιτυχής η κωδικοποίηση που θα απαιτηθεί στη συνέχεια να γίνει σε καποιο συνεργείο της AUDI.
Επικοινώνησα με Καλογερόπουλο που ασχολείται με αυτά κια μου πρότεινε το Fiscon - 36431 Bluetooth Audi (330 euros). Το έχει δοκιμάσει κανείς?
Ευχαριστώ!!
Η προεγκατάσταση (κωδικός 9ZD, κοστίζει περίπου 320 ευρώ αν θυμάμαι καλά) περιλαμβάνει τα εξής:
- Κεραία σχήμα καρχαρία.
- Σετ μικροφώνων που μπαίνουν στην πλαφωνιέρα (φώτα στην οροφή του αυτοκινήτου, καλά το λέω?)
- Καλώδιο απο την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτο.
Δεν νομίζω να τους εμποδίζει αυτό.
Απλά δεν θέλουν/δεν τους αφήνουν να το κάνουν...
Εγώ την έχω πατήσει γιατί για να βάλεις bluetooth στο ΜΜΙ είναι ακόμη ποιο πολύπλοκο απο ότι φαίνετε και την μία και μοναδική λύση που έχω βρει, θέλει να στείλω την μονάδα στην Γερμανία για επαναπρογραμματισμό.... Τρέχα γύρευε... τέτοια ταλαιπωρία για 600 ευρώ... μεγάλη λακαμια που δεν το έβαλα απο την αρχή...
Ο Καλογερόπουλος είναι σωστός στην δουλειά του. Νομίζω ότι το ίδιο πρέπει να έχει βάλει και ο Μανώλης.
Πήγαινε το αυτοκίνητο να το δει καλύτερα και να σου πει.