-
αρα 20 ευρω/ λιτρο ευρω με φπα και το φιλτρο 18 ευρω οπως το θυμαμαι
αρα με λαδι απεξω κερδιζουμε το 30ευρω που λεγαμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αρα 20 ευρω/ λιτρο ευρω με φπα και το φιλτρο 18 ευρω οπως το θυμαμαιαρα με λαδι απεξω κερδιζουμε το 30ευρω που λεγαμε
Μήπως κερδίζουμε και στην ποιότητα του λαδιού?
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
αρα 20 ευρω/ λιτρο ευρω με φπα και το φιλτρο 18 ευρω οπως το θυμαμαι
αρα με λαδι απεξω κερδιζουμε το 30ευρω που λεγαμε
Μήπως κερδίζουμε και στην ποιότητα του λαδιού?
σιγουρα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για το τι σου βαζουν εκει περα..
η karenta τωρα νομιζω οτι εφερε castrol , αλλα πιο πριν ειχε ενα πραγμα το οποιο ηταν μαρκας kolben το οποιο ειχε σφραγιδα cosmocar...
δε φτανει που δεν το ξερε η μανα του, το διναν και αυτο κοντα στο 20αρικο
καλα δε θελω καν να ξερω τι ανταλλακτικα μπορει να χρησιμοποιουνται στα αυτοκινητα μας...
προσφατο παραδειγμα το υγρο φρενων του 10ευρου με τα εργατικα των 60 ευρω..
-
[/quote]
σιγουρα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για το τι σου βαζουν εκει περα..η karenta τωρα νομιζω οτι εφερε castrol , αλλα πιο πριν ειχε ενα πραγμα το οποιο ηταν μαρκας kolben το οποιο ειχε σφραγιδα cosmocar...
δε φτανει που δεν το ξερε η μανα του, το διναν και αυτο κοντα στο 20αρικο
καλα δε θελω καν να ξερω τι ανταλλακτικα μπορει να χρησιμοποιουνται στα αυτοκινητα μας...
προσφατο παραδειγμα το υγρο φρενων του 10ευρου με τα εργατικα των 60 ευρω.. [/quote]
Τα δυο χρονια εγγυηση για το αυτοκινητο ναι μεν ειναι λιγα αλλα απο την αλλη οψη θα βρουμε κανενα συνεργειο AUDI σοβαρο που δεν ομως εξουσιοδοτημενο και θα κάνουμε τα σερβις με κοστος λογικό.Και οχι το σερβις του παραλόγου (40 και 60 Ευρω μονο η εργασια για αλλαγη λαδια και φιλτρο)
-
εγω εκανα επεκταση , αρα θα τους φαω για αλλα 2 χρονια στη μαπα.
μετα θα παω σε συνεργειο εξω σε μηχανικο που πανε χρονια τωρα φιλοι μου απο τον οποιο ειναι ευχαριστημενοιτεσπα αμα το ψαξουμε το θεμα υπαρχουν καλες λυσεις..
εγω δεν ξερω αν αξιζε η επεκταση, μολις περασουν τα 2 χρονια θα μπορω να πω.
τα 460 ευρω μου φανηκαν σχετικα καλη τιμη, γιατι ο,τι και να μου βγαλει σιγουρα θα κανει αρκετα παραπανω.
μεχρι στιγμης (2 χρονια και 40Κ χλμ) δε μου χει βγαλει τιποτα και λεω μεσα μου 'δε μπορει' , καποια στιγμη θα κανει το μεγαλο μπαμ
-
εγω εκανα επεκταση , αρα θα τους φαω για αλλα 2 χρονια στη μαπα.
μετα θα παω σε συνεργειο εξω σε μηχανικο που πανε χρονια τωρα φιλοι μου απο τον οποιο ειναι ευχαριστημενοιτεσπα αμα το ψαξουμε το θεμα υπαρχουν καλες λυσεις..
εγω δεν ξερω αν αξιζε η επεκταση, μολις περασουν τα 2 χρονια θα μπορω να πω.
τα 460 ευρω μου φανηκαν σχετικα καλη τιμη, γιατι ο,τι και να μου βγαλει σιγουρα θα κανει αρκετα παραπανω.
μεχρι στιγμης (2 χρονια και 40Κ χλμ) δε μου χει βγαλει τιποτα και λεω μεσα μου 'δε μπορει' , καποια στιγμη θα κανει το μεγαλο μπαμ
Για ποιό αυτοκίνητο μιλάς?
-
Το καινούριο S3 έχει ο φίλος μου ο Γιώργος (QsisVTS).
-
Γειά σας παιδιά.
Έχω κάνει 7000 χλμ και ο δείκτης λαδιού είναι στο μινιμουμ. Μου είπαν απο την αντιπροσωπεία να συμπληρώσω 500 μλ λάδι Castrol 5-30 ενώ σε κάτι αμερικάνικα φόρουμ μιλάνε για 10-40.
Εσείς τι νομίζετε? -
Γειά σου φίλε.
504 wag προδιαγραφή αναφέρει το manual? Αν ναι τότε castrol edge 5-30. -
αυτο που σου ειπαν και αυτο που λεει ο κον5 βαλε, ασε το 10 40
-
Ο χρήστης irakliotis έγραψε:
Γειά σας παιδιά.
Έχω κάνει 7000 χλμ και ο δείκτης λαδιού είναι στο μινιμουμ. Μου είπαν απο την αντιπροσωπεία να συμπληρώσω 500 μλ λάδι Castrol 5-30 ενώ σε κάτι αμερικάνικα φόρουμ μιλάνε για 10-40.
Εσείς τι νομίζετε?5-30 θα βάλεις. Αν είναι να κάνεις απλώς συμπλήρωμα και όχι αλλαγή βάλε Castrol που έχει απτη μάνα του, αλλιώς υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις πάνω από 500ml πάντως γιατί από το max στο min είναι κάτι λιγότερο από λίτρο. Κατά τα άλλα λογική η κατανάλωση. Κι εγώ τόσο ακριβώς είχα.
-
και γω τοσο ειχα ρε κουραμπιε και τωρα δεν εχω ουτε 1/3 του δεικτη, πεφτει μετα το στρωσιμο λεμε
επισης εμενα μου ειχε γινει λασπωτο για αυτο και το αλλαξα τελειως, πραγμα που θα προτεινα να κανει και ο φιλος μας
-
και γω τοσο ειχα ρε κουραμπιε και τωρα δεν εχω ουτε 1/3 του δεικτη, πεφτει μετα το στρωσιμο λεμεεπισης εμενα μου ειχε γινει λασπωτο για αυτο και το αλλαξα τελειως, πραγμα που θα προτεινα να κανει και ο φιλος μας
Are you talking to me??
-
ναι
σε πειραξε που σε ειπα κουραμπιε?
-
μπερδευτηκα με το 'κατα τα αλλα λογικη η καταναλωση' , νομιζα οτι μιλουσες παλι καταγγελτικα
-
ναισε πειραξε που σε ειπα κουραμπιε?
Ναι δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο οικιότητας!!
Σιγά που μιλάω καταγγελτικά! Τι είμαι...ο Τριανταφυλλόπουλος?? -
καλα ζηταω συγγνωμη τοτε
παρεξηγησιαρηδες αλφιστι...
-
καλα ζηταω συγγνωμη τοτεπαρεξηγησιαρηδες αλφιστι...
Έτσι είμαστε...και αλφίστι και αεκτζής...τι περίμενες??
-
να βαλεις μυαλο μετα την αγορα του q5 και να τσιμπαγες TT , αλλα πού μυαλο....
-
να βαλεις μυαλο μετα την αγορα του q5 και να τσιμπαγες TT , αλλα πού μυαλο....Ααχαχαχαχα...καλό καλό...πετυχημένο....
Να μου κοβόταν το χέρι τη ώρα που θα υπέγραφα την επιταγή για ΤΤ (του πατέρα μου βασικά... )
AUDI Q5