-
Ο χρήστης christav έγραψε:
Στα 1700 χιλ. περίπου η ψηφιακή ένδειξη λαδιού κατέβηκε 1 γραμμή..normal?σε τι ποσότητα άραγε αντιστοιχεί?
Μια χαρά μου φαίνεται. Στο δικό μου ( 2.0, χειροκίνητο) όταν το πρώτο-πήρα δεν μπορούσε να υπολογίσει την στάθμη. Όταν τα κατάφερε, κάπου στα 150-200χλμ, δεν θυμάμαι, ήταν ήδη μια γραμμή κάτω.
Κατά τα άλλα οι εντυπώσεις στα πρώτα 1700 χλμ. είναι πολύ καλές:- Κανένα τρέμουλο στο τιμόνι
- Κατανάλωση γύρω στα 9.5lt (οδήγηση σε ταξίδια, μέχρι 3.500 στροφές)
- Κανένας θόρυβος ( εκτός από ενα ελάχιστο τρίξιμο που κάνει το κάθισμα όταν μπαίνω και κάθομαι-ζυγίζω 82 kg)
- Τρομερή συμπεριφορά στο δρόμο και εξαιρετική επιτάχυνση
- Κανένα πρόβλημα με το στροφόμετρο
Όμως: - Ξενέρωμα που δεν είχε θερμαινόμενους καθρέφτες (που να φανταστώ ότι ήταν προαιρετικοί)
- Υπερβολικό να μην υπάρχουν φώτα στα σκιάδια στον βασικό εξοπλισμό
- Έχω πάρει μια κάρτα SD 4 GB, όχι HC, και κάποια τραγούδια δεν μπορεί να μου τα διαβάσει. Το περίεργο είναι οτι κάποια απο αυτά που αρχικά δεν διάβαζε τα ξαναβγάζει στο τέλος της λίστας και μπορεί και τα παίζει.
Συμφωνώ με όσα λες,αλλά εγω δυστυχώς έχω το ανεβοκατέβασμα των στροφών με σταθερό γκάζι στις 2500-3000 σ.α.λ.Όταν τελειώσουν οι διακοπές της ΕΤΕΑ θα παω να το δουν..
Τι κάρτα πρέπει να πάρω που να την υποστηρίζει?και τι χωριτικότητας?Σωστή η ερώτηση του jpolgr στον Στέφανο
-
πηγαινετε με ταχυτητεσ 200-210 και μετα σταματηστε δεξια σε ενα παρκινγκ και τσεκαρετε εκει που ενωνει ο προφυλακτηρας μπροστα με το φτερο λατω απο το φαναρι.θα δειτε οτι λογω αεροδυναμικων αεριδων,πιθανων,ξεκουμπωνει λιγι ο προφυλακτηρας και θελει πιεση ενα τακ για να επανερθει
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Θυμάσαι ένδειξη προ συμπληρώματος?Καλή η ερώτηση γιατί έχω προσπαθήσει κι εγώ να μεταφράσω τον ηλεκτρονικό δείκτη σε ml (ή γραμμάρια όπως θέλετε πείτε το) αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Το λίτρο το έχω συμπληρώσει σε 3-4 φορές και χωρίς να έχω καταφέρει το δείκτη να δείξει max.
-
Ο χρήστης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:
πηγαινετε με ταχυτητεσ 200-210 και μετα σταματηστε δεξια σε ενα παρκινγκ και τσεκαρετε εκει που ενωνει ο προφυλακτηρας μπροστα με το φτερο λατω απο το φαναρι.θα δειτε οτι λογω αεροδυναμικων αεριδων,πιθανων,ξεκουμπωνει λιγι ο προφυλακτηρας και θελει πιεση ενα τακ για να επανερθειΕμένα το φανάρι της πλευράς του συνοδηγού έχει εμφανώς μεγαλύτερο αρμό με τον προφυλακτήρα σε σχέση με το άλλο ενώ στην ένωση του προφυλακτήρα με το φτερό από την πλευρά του οδηγού προεξέχει κάποια χιλιοστά η γωνίτσα του προφυλακτήρα (εννοείται ότι αυτά υπάρχουν από την πρώτη μέρα). Γερμανική ποιότητα και παπάρια μέντολες που λέει και ο Γεωργίου! Όλα τα ίδια είναι...
-
EPEΙΔΗ ΕΙΧΑ AUDI 80 AUDI A3 AUDI S3 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.ΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ AUDI.TIΣ ΤΕΛΕΙΩΜΑΝΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΟΥΝΤΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
-
Τις καταλαβαίνουν και alfistes μη σε νοιάζει....
Πάει και τελείωσε...κατά τη γνώμη μου όλα τα ίδια είναι στο θέμα ποιότητα και λεπτομέρια με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις (βλ. Mercedes σε μοντέλα άνω των 50.000€). Χθες πήρα test drive μια 159 TBi με 145 χλμ (!) στο οδόμετρο (γιατί οι τις της Alfa τον έχουν κάνει λάστιχο και δεν διάθέτουν Brera για test drive οπότε αν ενδιαφέρεσαι παίρνεις 159 για να πάρεις μια ιδέα) και ενώ η κεντρική κονσόλα με το βουρτσισμένο αλουμίνιο είναι ότι πιο όμορφο και στιβαρό έχω πετύχει σε αμάξι της κατηγορίας, οι πόρτες, η πλαφονιέρα και άλλα περιφερειακά πλαστικά είναι επιπέδου 147/156!! Και σε ποιότητα και σε συναρμογή!Off topic: Κατά τα άλλα ξεμπαζώνει η 159 και μας κερνάει τσαγάκι εύκολα ειδικά μετά τα 120-130 άσχετα με το τι λένε τα νούμερα! Το λέω για να χετε το νου σας στο δρόμο...ουφ τα πα και ξαλάφρωσα...
-
Με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα πάω να ακυρώσω την παραγγελία που έχω δώσει… Μα είναι τόσο χάλια; Πληρώνεις 60 χιλιάρικα και πρέπει να βάζεις λάδι κάθε 1000χλμ; Είναι δυνατόν; Τα πλαστικά δεν κουμπώνουν; Είχα ένα Cherokee αλλά το ήξερα… άλλωστε έκανε και τα μισά… στους αρμούς χωρούσε δάκτυλο… Το Α4 που είχα δεν τα είχε αυτά…
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα πάω να ακυρώσω την παραγγελία που έχω δώσει… Μα είναι τόσο χάλια; Πληρώνεις 60 χιλιάρικα και πρέπει να βάζεις λάδι κάθε 1000χλμ; Είναι δυνατόν; Τα πλαστικά δεν κουμπώνουν; Είχα ένα Cherokee αλλά το ήξερα… άλλωστε έκανε και τα μισά… στους αρμούς χωρούσε δάκτυλο… Το Α4 που είχα δεν τα είχε αυτά…Καλα μην τρελαινεσαι..περαν οσον λεγοντε ρωτα ποσοι απο αυτους που τα γραφουν θα επελεγαν κατι αλλο...μια χαρα αυτοκινητο ειναι...μην ξεχνας οτι εχει και παιδικες ασθενειες....
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα πάω να ακυρώσω την παραγγελία που έχω δώσει… Μα είναι τόσο χάλια; Πληρώνεις 60 χιλιάρικα και πρέπει να βάζεις λάδι κάθε 1000χλμ; Είναι δυνατόν; Τα πλαστικά δεν κουμπώνουν; Είχα ένα Cherokee αλλά το ήξερα… άλλωστε έκανε και τα μισά… στους αρμούς χωρούσε δάκτυλο… Το Α4 που είχα δεν τα είχε αυτά…Η κατανάλωση λαδιού δεν είναι κάτι κακό! Τέτοια μοτέρ εννοείται πως θα έχουν υψηλές καταναλώσεις ειδικά στα πρώτα χιλιόμετρα τους. Άλλωστε μιλάμε για νούμερα που τα προβλέπει και ο κατασκευαστής. Από κει και πέρα στα της ποιότητας εγώ δεν περίμενα κάτι καλύτερο (άσχετα με το τι γράφουν οι δημοσιογραφίσκοι έχουμε μάτια και βλέπουμε) καθώς σε αυτά τα λεφτά δεν έχω έχω δει και κάτι πολύ ανώτερο με εξαίρεση τη GLK. Τώρα να κολλάνε τα κουμπιά του κλιματισμού όταν έχει ζέστη και να μένουν πατημένα σε αμάξι 60.000€ ή να βγάζει Break Light Failure και με σβήσε άναψε να διορθώνεται....είναι αιτίες θαψίματος αν μιλάγαμε για αυτοκίνητο άλλης μάρκας...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα θα πάω να ακυρώσω την παραγγελία που έχω δώσει… Μα είναι τόσο χάλια; Πληρώνεις 60 χιλιάρικα και πρέπει να βάζεις λάδι κάθε 1000χλμ; Είναι δυνατόν; Τα πλαστικά δεν κουμπώνουν; Είχα ένα Cherokee αλλά το ήξερα… άλλωστε έκανε και τα μισά… στους αρμούς χωρούσε δάκτυλο… Το Α4 που είχα δεν τα είχε αυτά…
Η κατανάλωση λαδιού δεν είναι κάτι κακό! Τέτοια μοτέρ εννοείται πως θα έχουν υψηλές καταναλώσεις ειδικά στα πρώτα χιλιόμετρα τους. Άλλωστε μιλάμε για νούμερα που τα προβλέπει και ο κατασκευαστής. Από κει και πέρα στα της ποιότητας εγώ δεν περίμενα κάτι καλύτερο (άσχετα με το τι γράφουν οι δημοσιογραφίσκοι έχουμε μάτια και βλέπουμε) καθώς σε αυτά τα λεφτά δεν έχω έχω δει και κάτι πολύ ανώτερο με εξαίρεση τη GLK. Τώρα να κολλάνε τα κουμπιά του κλιματισμού όταν έχει ζέστη και να μένουν πατημένα σε αμάξι 60.000€ ή να βγάζει Break Light Failure και με σβήσε άναψε να διορθώνεται....είναι αιτίες θαψίματος αν μιλάγαμε για αυτοκίνητο άλλης μάρκας...
ΟΚ αλλά τελικά όταν εννοουμε premium κασκευαστή εννοούμε μόνο στην τιμή; Γιατί όσο και για την GLK όπως είπα και στο παρελθόν το αυτοκίνητο έτριζε στα 3000 χλμ... Πλαστικά είχε και η GLK και μόνο το ντουλαπάκι ήταν λίγο καλύτερο σε ποιότητα από το Q5...
Όσο αφορά τα Audi τέτοια θέματα με πλαστικά, διακόπτες και ηλεκτρικά το Α4 δεν είχε και ας ήταν και 18 μήνες ψημενό στο τελωνείο... Μάλλον όσο πουλάει ένα αυτοκίνητο κάνουν εκπτώσεις στην γενική ποιότητα... ( ;;; )
-
Στην περίοδο της παγκοσμιοποίησης που ζούμε δυστυχώς,καθένας που παράγει 1 συγκεκριμένο προιόν,προσπαθεί να έχει τα λιγότερα δυνατά έξοδα παραγωγής με το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.Οπότε μην εκπλήσεσαι με τα ελλατωματάκια που βρίσκεις σε όλα τα επώνυμα προιόντα (όχι κατ'ανάγκη αυτοκίνητα).Σίγουρα θα το έχεις διαπιστώσει και εσυ να αγοράζεις κάτι μιας οποιασδήποτε premium μάρκας και σε ελάχιστο διάστημα να χαλάει ή να παρουσιάζει προβλήματα ενω το ίδιο προιόν μιας άλλης φθηνής μάρκας να κρατάει περισσότερο,χωρίς αυτό να είναι κανόνας.Για να βρείς τις παλιές ποιότητες κατασκευής πλέον θα πρέπει να πας σε άλλες πολύ πιο premium εταιρίες που φυσικά θα πληρώσεις πολύ περισσότερα.Δυστυχώς θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό και το μόνο που ίσως να σε παρηγορήσει είναι ότι στα 'δήθεν premium' η τιμή μεταπώλησης τουλάχιστον θα είναι καλύτερη
-
της premioσίνης το κάγκελο γίνεται σε αυτό το forum
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
της premioσίνης το κάγκελο γίνεται σε αυτό το forum -
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Υ.Γ.ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ?ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
-
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣΥ.Γ.ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ?ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Στο 500αρακι πάντως βγήκε εύκολα το αυτοκόλλητο με το νυχάκι την ώρα που μου έκανε την 'παρουσίαση' ο πωλητής!
-
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣΥ.Γ.ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ?ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Δοκίμασε να το ζεστάνεις με ζεστό αέρα πρώτα (πιστολάκι μαλλιών),και σιγά-σιγά δες αν βγαίνει.Αλλιώς σε φαναρτζή,όπου εκει θα βγει σίγουρα
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΙ ΕΓΩ -ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ- ΕΝΟΣ Q5 2.0Τ S-TRONIC. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛA ΕΡΩΤΗΜΑTA ΤΟΥ FORUM... 1. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 10.8 LT/100 KM -ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120 ΜΕ 140 KM/Ω KAI ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ (2500 KM ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ). KAI 2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΙΑ SDHC ΚΑΡΤΑ 4 GB . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ CRUISE CONTROL Η ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LINK http://car-q.com/Video-Audi-Q5-2-0TFSi- ... 53695.html. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ SERVICE? ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ? ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.
-
Ο χρήστης KonstantinosA έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM, ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΙ ΕΓΩ -ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ- ΕΝΟΣ Q5 2.0Τ S-TRONIC. ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΛΛA ΕΡΩΤΗΜΑTA ΤΟΥ FORUM... 1. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 10.8 LT/100 KM -ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120 ΜΕ 140 KM/Ω KAI ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ (2500 KM ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ). KAI 2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΜΙΑ SDHC ΚΑΡΤΑ 4 GB . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΤΟ CRUISE CONTROL Η ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ LINK http://car-q.com/Video-Audi-Q5-2-0TFSi- ... 53695.html. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ SERVICE? ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ? ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.Καλώς ήρθες!την επόμενη εβδομάδα θα παω στο service για να το δουν,και θα ενημερώσω.Εσυ το ρώτησες κάπου?
-
ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
-
Από Σεπτέμβριο θα ασχοληθώ και εγώ με τα θεματάκια του Q...
Για να δούμε...Υ.Γ. Προσθέθηκε και άλλο ένα. Μερικές (4) φορές έβγαζε ένδειξη No reverse You can continue driving και δεν 'έμπαινε' η όπισθεν. Με reset (σβήσιμο-άναμα) δούλευε κανονικά
AUDI Q5