-
Η εγγυηση πιστευω να ειναι διεθνης (για ΙΤΑΛΙΑ).Ειναι???
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Η εγγυηση πιστευω να ειναι διεθνης (για ΙΤΑΛΙΑ).Ειναι???Παιδια με το τρεμουλο με ταξιδεψατε ...και ακομα δεν το πηρα στα χερια μου (μην τσακωθω με τον καψερο τον πωλητη κατα την παραλαβη,,,'Ωρε μηπως τρεμει καθολου??? ' ).
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Και κάτι άσχετο ,θέλω να βάλω την μάσκα με την νίκελ-γρίλια του s-line .μήπως ξέρει κανείς πόσο έχει χωρίς όμως προφυλακτήρες κλπ??
Δεν νομίζω ότι μπορείς. Ο s-line προφυλακτήρας είναι ένα κομμάτι ενώ ο απλός είναι 3. Και δεν ξέρω αν ταιριάζει η μάσκα μετά....
Δες αυτό...
Τα πιασιματα φαινοντε ιδια αλλα το μεγεθος ισως ειναι λιγο πιο μεγαλο (απο την φωτο).Την Δευτερα θα παρω στα ανταλακτικα.
Η εμπειρία μου λέει ότι η απάντησή τους θα είναι αρνητική… Οι αντιπρόσωποι στα retrofits δεν βοηθούν καθόλου αλλά να ξέρεις ότι όλα γίνονται με τα σωστά ανταλακτικά…
-
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΞΕΤΡΕΜΟΥΛΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΤΗΣ
-
ΑΠο οτι διαβασα το θεμα με το τρεμουλο υπαρχει και σε αρκετα Α5.Ηδη στην αμερικη εχουν αρχισει να αντικαθιστουν βραχιονες της μπροστινης αναρτησης με νεους βελτιωμενους.
Κοιταξτε και το link:
http://blogs.edmunds.com/roadtests/2009 ... d=cj260233
Ο νεος κωδικος του βραχιονα για το Α5 ειναι 8K0 407 696E and 8K0 407 695E
Ειλικρινα ευχομαι να βγαλετε ακρη με το θεμα,το οποιο θεωρω αρκετα σοβαρο . ..
-
Ο χρήστης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:
ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΞΕΤΡΕΜΟΥΛΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΤΗΣΦιλε μου μια και εισαι καυτης,τι καταναλωση μεση εχεις ??? S Tronic ή Manual???
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ΑΠο οτι διαβασα το θεμα με το τρεμουλο υπαρχει και σε αρκετα Α5.Ηδη στην αμερικη εχουν αρχισει να αντικαθιστουν βραχιονες της μπροστινης αναρτησης με νεους βελτιωμενους.Κοιταξτε και το link:
http://blogs.edmunds.com/roadtests/2009 ... d=cj260233
Ο νεος κωδικος του βραχιονα για το Α5 ειναι 8K0 407 696E and 8K0 407 695E
Ειλικρινα ευχομαι να βγαλετε ακρη με το θεμα,το οποιο θεωρω αρκετα σοβαρο . ..
Πολύ χρήσιμη δημοσίευση
-
Ερώτηση κρίσεως προς κατόχους που το χουν ψάξει:
Η ABT γιατί είναι τόσο πιο ακριβή από την ΜΤΜ?
Και οι δυο υπόσχονται προγράμματα με 270hp/39kg και η μεν ΑΒΤ ζητάει 1850€ ενώ η ΜΤΜ 1250€! Έχεις κανείς εμπειρία από τις 2 αυτές εταιρίες? Σημειωτέον και 2 δίνουν εγγύηση ανάλογα την ηλικία και τα χλμ του αυτοκινήτου και δεν απαιτούν καμιά άλλη αλλαγή (είτε αισθητική είτε μηχανική) στο αυτοκίνητο.Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για πρόγραμμα?
-
Στο δικό μου Α5 πάντως υπάρχει θέμα με το τρέμουλο στο φρενάρισμα, το οποίο μετά από ζυγοστάθμιση εξαφανίστηκε, αλλά έχει εμφανιστεί και πάλι.
-
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την KARENTA για το τρέμουλο στο φρενάρισμα μου είπαν να κλείσω ραντεβού για αλλαγή δισκόπλακες
-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την KARENTA για το τρέμουλο στο φρενάρισμα μου είπαν να κλείσω ραντεβού για αλλαγή δισκόπλακεςΑν στο κάνει μόνο στο φρενάρισμα τότε μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα.Αν όμως το κάνει και στην πορεία φοβάμαι οτι θα συνεχιστεί
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως προς κατόχους που το χουν ψάξει:Η ABT γιατί είναι τόσο πιο ακριβή από την ΜΤΜ?
Και οι δυο υπόσχονται προγράμματα με 270hp/39kg και η μεν ΑΒΤ ζητάει 1850€ ενώ η ΜΤΜ 1250€! Έχεις κανείς εμπειρία από τις 2 αυτές εταιρίες? Σημειωτέον και 2 δίνουν εγγύηση ανάλογα την ηλικία και τα χλμ του αυτοκινήτου και δεν απαιτούν καμιά άλλη αλλαγή (είτε αισθητική είτε μηχανική) στο αυτοκίνητο.Υπάρχει καμιά άλλη πρόταση για πρόγραμμα?
Τη 2η μέρα παραλαβής του αυτοκινητου με πήραν τηλ. από την αντιπροσωπεία [Παζαροπουλος] και μετά τις κλασσικές ερωτήσεις αν ειμαι ικανοποιημενος κ.λ.π. μου ειπαν για την βελτίωση με κόστος 1000€ και δύο χρόνια εγγύηση.
Ερώτημα: τι θα γίνει με κιβωτιο και συμπλέκτη μετά από κάποιο διάστημα λειτουργίας με πουσαρισμένο τον κινητήρα? -
Ο χρήστης john18625 έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως προς κατόχους που το χουν ψάξει:
Η ABT γιατί είναι τόσο πιο ακριβή από την ΜΤΜ?
Τη 2η μέρα παραλαβής του αυτοκινητου με πήραν τηλ. από την αντιπροσωπεία [Παζαροπουλος] και μετά τις κλασσικές ερωτήσεις αν ειμαι ικανοποιημενος κ.λ.π. μου ειπαν για την βελτίωση με κόστος 1000€ και δύο χρόνια εγγύηση.
Ερώτημα: τι θα γίνει με κιβωτιο και συμπλέκτη μετά από κάποιο διάστημα λειτουργίας με πουσαρισμένο τον κινητήρα?Με το manual κιβώτιο δεν ξέρω με σιγουριά τι παίζει αλλά φαντάζομαι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα για 4 κιλά ροπής παραπάνω. Για το s-tronic που με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά ξέρω ότι το 7αρι αντέχει θεωρητικά 55 κιλά ροπής άρα τα 39 που υπόσχεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα λογικά δεν θα είναι πρόβλημα. Μεγαλύτερο ζήτημα για μένα αποτελούν τα φρένα πάντως και λόγω κόστους και λόγω ασφάλειας. Το πιθανότερο πάντως είναι να βάλω πρώτα το πρόγραμμα και να αλλάξω μετά από καποιο χρονικό διάστημα και τα φρένα που θα έχουν φθαρεί κιόλας εκτός κι αν βρω καμιά ευκαιρία να τα πουλήσω εν τω μεταξύ!
-
εχω το αυτοκινητο 2 βδομαδες ( 1000 χλμ) γιατι λογω δουλειας δεν εχω πολυ χρονο για βολτες.Δεν εχω παρατηρησει καποιο τρεμουλο η κατι αλλο ( θα το κοιταξω σε καποια μακρινη διαδρομη που θα το παω πιο πολυ ωρα στα 130-140χλμ)Βεβαια οταν παρελαβα τα λαστιχα ειχαν τον σωστο (31) αερα κατι το οποιο απ οτι εχει γραφτει στο forum ειναι σημαντικο κ δεν το κανουν ολοι οι αντιπροσωποι ( να βαζουν τον σωστο αερα ) λες κ στοιχιζει τιποτα.Ουτε τιποτα περιεργους τριγμους εχω ( μονο στα φωτα ενα ανεπαισθητο τρεμουλο λογω xenon)Γενικες ΠΡΩΤΕΣ εντυπωσεις ειναι πολυ καλες .ΙΔΩΜΕΝ
-
Καμιά ιδέα για το πώς καθαρίζουμε το ψυγείο??? Έχει γεμίσει με έντομα και δεν ξέρω πως μπορώ να το καθαρίσω....
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Καμιά ιδέα για το πώς καθαρίζουμε το ψυγείο??? Έχει γεμίσει με έντομα και δεν ξέρω πως μπορώ να το καθαρίσω....με νερο υπο πιεση κ αν αντεχουν υπαρχουν πινελα με μακρια λαβη, τιποτα σκληρο πανω απαγορευεται
-
http://www.chipexpress.com/diesel-tunin ... t-105.html
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Καμιά ιδέα για το πώς καθαρίζουμε το ψυγείο??? Έχει γεμίσει με έντομα και δεν ξέρω πως μπορώ να το καθαρίσω....
με νερο υπο πιεση κ αν αντεχουν υπαρχουν πινελα με μακρια λαβη, τιποτα σκληρο πανω απαγορευεται
Οχι με πολυ πιεση γιατι θα στραβωσουν οι κυψελες του ψυγειου του AC ,λογικα αυτο ειναι απο την εξωτερικη πλευρα.Αν σας δινει 'χερι' απο τον χωρο την μηχανης φυσηξτε με αερα απο μεσα προς τα εξω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
με νερο υπο πιεση κ αν αντεχουν υπαρχουν πινελα με μακρια λαβη, τιποτα σκληρο πανω απαγορευεται
Οχι με πολυ πιεση γιατι θα στραβωσουν οι κυψελες του ψυγειου του AC ,λογικα αυτο ειναι απο την εξωτερικη πλευρα.Αν σας δινει 'χερι' απο τον χωρο την μηχανης φυσηξτε με αερα απο μεσα προς τα εξω.
με αερα ειναι το σωστο αλλα δεν υπαρχει χωρος
-
Θα προσπαθήσω να πατεντάρω τον σωλήνα της ηλ.σκούπας. Στην άκρη του σωλήνα Θα βάλω μία συστολή από Φ? σε Φ16 και εν συνεχεία σωλήνα Φ16(νομίζω θα χωράει από τις γρίλλιες της μάσκας). Ελπίζω να δουλέψει... Αν τα καταφέρω θα σας ανεβάσω φωτογραφίες....
AUDI Q5