-
Δεν καταλαβα γιατι ο Μανωλης παρεξηγηθηκε... και μαλιστα ειρωνευεται το φιλο ιδιοκτητη του Q5 , που λεει τη γνωμη του!!... Αυτο ειναι κακο, για την αξιοπιστια του Μανωλη, σε οσα λεει για το αυτοκινητο..
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Δεν καταλαβα γιατι ο Μανωλης παρεξηγηθηκε... και μαλιστα ειρωνευεται το φιλο ιδιοκτητη του Q5 , που λεει τη γνωμη του!!... Αυτο ειναι κακο, για την αξιοπιστια του Μανωλη, σε οσα λεει για το αυτοκινητο..Δε παρεξηγηθηκα φιλε ουτε ειρωνευτικα κανενα, γραφουμε δε μιλαμε αλλωστε ολα αυτα που ειδα ηταν υπερβολικα κ τα εκρινα ως κατοχος Q5 χωρις να θελω τον προσβαλω εχω παντα διαθεση χιουμοριστικη για οσους με ξερουν απο τα γραφομενα μου κ μονο θα το καταλαβουν
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Στα χερια σου 17-18lt ?Μηπως το πας σε καμια πιστα σκαστος απο το μπαμπα σου?Δίλτρο turbo SUV που ζυγίζει σχεδόν 2 τόνους και είναι μόνιμα 4κίνητο με 3 διαφορικά αν το πιέσεις φυσικά και θα κάψει 17-18lt/100km. Εγώ με το RAV4 που είναι 600κιλά ελαφρύτερο ατμοσφαιρικό με 50 άλογα λιγότερα αν το πιέσω βλέπω 12-13 ίσως και 14. Οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η κατανάλωση του Q5 που αναφέρει ο φίλος.
Όσο για το off-road ακόμα και με αυτά τα λάστιχα αν δεν υπάρχει πολύ λάσπη μπορεί να πάει πολύ μακρυά. -
Σε πολλούς κάνουν εντύπωση τα νούμερα του Μανώλη πάντως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε πολλούς κάνουν εντύπωση τα νούμερα του Μανώλη πάντως.Στην εθνική με 80-100km/h, χαϊδεύοντας το γκάζι είναι εφικτά τα 8,5lt/100km.
-
κ εξαλλου αυτο που αναφερει ο φιλος ως ανακριβεια 8-9lt 100χλμ το εχω γραψει εγω αρα εχω το δικαιωμα να σχολιασω ως ανακριβης που ειμαι κ περιμενετε φωτο να δειτε την ανακριβεια μου
-
Ο μονος τροπος για να γραψει μεσο ορο το trip computer να το ανοιξετε για 3-5 χλμ αν εννοειτε τετοιες αποστασεις παω πασο αν κανετε αποστασεις πανω απο 30-40 χλμ δεν μπορει να γραψει μεσο ορο 17-18lt
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στην εθνική με 80-100km/h, χαϊδεύοντας το γκάζι είναι εφικτά τα 8,5lt/100km.
Δεν αμφιβάλλω, σε αυτήν την ταχύτητα όλα τα αμάξια δεν καίνε. Αν βέβαια πήρε κανείς Q5 για να πηγαίνει στην εθνική με 80-100, τότε κάποιο θεματάκι υπάρχει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην εθνική με 80-100km/h, χαϊδεύοντας το γκάζι είναι εφικτά τα 8,5lt/100km.
Δεν αμφιβάλλω, σε αυτήν την ταχύτητα όλα τα αμάξια δεν καίνε. Αν βέβαια πήρε κανείς Q5 για να πηγαίνει στην εθνική με 80-100, τότε κάποιο θεματάκι υπάρχει.
Συμφωνω με χιλια
-
Επειδή έχω 30,000+ χιλιόμετρα σε 2.0TFSI με 3 διαφορικά, βάρος κλπ, ψιλοπαρομοιες κατάστασεις με το Q5
Για να είμαστε αντικειμενικοί στα ταξίδια που είσαι παναγία και πηγαίνεις με 6η 3,000στροφές και crusing τα κάνεις με 9 lt/ 100km
και στα ταξίδια που είσαι διάολος και ανεβαίνεις με 200άρες στην Τρίπολη με 5η για να οδηγήσεις γράφεις 17 lt/ 100km (τσε βάλε).Οτιδήποτε ανάμεσα σε 8 με 20 μην σας εκπλήσει!
-
αρα 8-9lt που εγραψα στα πρωτα χλμ του αυτοκινητου απαναλαμβανω το minimum που καταφερα δεν ειναι ανακριβεια ετσι?Αρα τι να προσβληθω εγω? Οχι βεβαια ,οτι κ να λετε εγω θα το τσιπαρω Αν κανετε κ κανενα ταξιδακι Κρητη απο εμενα να βαλετε βενζινη ενταξει?
-
Ο μονος τροπος για να γραψει μεσο ορο το trip computer να το ανοιξετε για 3-5 χλμ αν εννοειτε τετοιες αποστασεις παω πασο αν κανετε αποστασεις πανω απο 30-40 χλμ δεν μπορει να γραψει μεσο ορο 17-18ltΜανόλη αν πηγαίνει τέρμα για 30-40 χλμ τότε πίστεψέ με θα γράψει και 17 και 18 μπορεί και 20lt/100km...
Έχεις βενζινάδικο? Για πες πού αν είναι να σε προτιμάμε... -
Ολα οσα λετε ειναι σωστα.
Για μενα, μεση καταναλωση, ειναι αυτη που γραφει το trip computer του, μεσα σε 1 βδομαδα, ας πουμε. Μικτα δηλαδη χιλιομετρα, που παλι μπορει να διαφερουν απο οδηγο σε οδηγο, αλλα διαφερουν λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο.
Κι εγω με το CX-7 μου, μπορω να κανω καταναλωση 10-11, μπορω και 18-20, η μικτη μου ομως καταναλωση, σε 1 βδομαδα, εντος Αττικης, ειναι περιπου 13,5-14,0.
Κανω τη συζητηση γιατι ημουν αναμεσα στα δυο αυτοκινητα, προτου παρω προ 2 εβδομαδων το CX-7, και ενα απο τα (+) του Q5 θεωρουσα οτι ηταν η καταναλωση. -
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Για μενα, μεση καταναλωση, ειναι αυτη που γραφει το trip computer του, μεσα σε 1 βδομαδα, ας πουμε. Μικτα δηλαδη χιλιομετρα, που παλι μπορει να διαφερουν απο οδηγο σε οδηγο, αλλα διαφερουν λιγοτερο απο οτιδηποτε αλλο.
Κι εγω με το CX-7 μου, μπορω να κανω καταναλωση 10-11, μπορω και 18-20, η μικτη μου ομως καταναλωση, σε 1 βδομαδα, εντος Αττικης, ειναι περιπου 13,5-14,0.
Κανω τη συζητηση γιατι ημουν αναμεσα στα δυο αυτοκινητα, προτου παρω προ 2 εβδομαδων το CX-7, και ενα απο τα (+) του Q5 θεωρουσα οτι ηταν η καταναλωση.Πολυ ωραιο το CX-7 το εχω οδηγησει,πολυ καλη επιλογη
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Κανω τη συζητηση γιατι ημουν αναμεσα στα δυο αυτοκινητα, προτου παρω προ 2 εβδομαδων το CX-7, και ενα απο τα (+) του Q5 θεωρουσα οτι ηταν η καταναλωση.Γιατί επέλεξες τελικά το mazda εκτός απο την τιμή βέβαια,που είναι ελκυστικότατη..
-
Κυριως λογω της τιμης οπως ειπα. Με 32500, η εκδοση Grand Touring που εχει τα παντα.. ειναι εξαιρετικη, 10.000 σχεδον απο ενα αντιστοιχα εξοπλισμενο Q5. Επισης ετοιμοπαραδοτο, το πηρα σε 15 μερες.
Στα (+) του MAZDA πιστευω οτι ειναι η μικροτερη αναμιξη των ηλεκτρονικων συστηματων, το fun to drive δηλαδη (οχι πως δεν εχει το Q5!), μεγαλυτερη δυναμη κινητηρα και ροπη, και εμφανισιακα λιγο πιο ιδιαιτερο για μενα.
Στα (+) του AUDI, η πιο premium μαρκα και η καλυτερη αρκετα καταναλωση.
Ειμαι εξαιρετικα ευχαριστημενος, οπως ομως φανταζομαι θα ημουν και με το Q5. -
Ερώτηση σε όλους τους κατόχους,ειδικά στο Μανώλη λόγω επαγγέλματος.Τι βενζίνη βάζετε?απλή ή super αμόλυβδη?τι λέει ο κατασκευαστής γι'αυτό??
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ερώτηση σε όλους τους κατόχους,ειδικά στο Μανώλη λόγω επαγγέλματος.Τι βενζίνη βάζετε?απλή ή super αμόλυβδη?τι λέει ο κατασκευαστής γι'αυτό??Aπλη αμολυβδη βαζω εξαλλου αυτο προτεινει κ ο κατασκευαστης στο πορτακι του ρεζερβουαρ γραφει στα ελληνικα απλη αμολυβδη 95 ετσι κ αλλιως η αμολυβδη 95 ειναι πολυ ενισχυμενη πια κ δε υπαρχει λογος να βαζεις 100 τωρα που ειναι καινουργιο
-
τα 14-17 λιτρα τα εχει για πλακα
ποτε δεν ειδα τους μ.ο που διαβαζα στα περιοδικα και στα προσπεκτ.πιστευω για τον εαυτο μου οτι ειμαι νορμαλ οδηγος
-
Ερώτηση σε όλους τους κατόχους,ειδικά στο Μανώλη λόγω επαγγέλματος.Τι βενζίνη βάζετε?απλή ή super αμόλυβδη?τι λέει ο κατασκευαστής γι'αυτό??
Aπλη αμολυβδη βαζω εξαλλου αυτο προτεινει κ ο κατασκευαστης στο πορτακι του ρεζερβουαρ γραφει στα ελληνικα απλη αμολυβδη 95 ετσι κ αλλιως η αμολυβδη 95 ειναι πολυ ενισχυμενη πια κ δε υπαρχει λογος να βαζεις 100 τωρα που ειναι καινουργιο
Ευχαριστώ Μανώλη!
AUDI Q5