-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Σε λιγο καιρο δηλαδη μονο Q5 θα κυκλοφορουν στο δρομο? .Φαντασου να μην ειχαμε κ κρισηΠαιδιά, πλάκα πλάκα εχτές...στην διαδρομή από την δουλειά στο σπίτι (Αλιμος- Πειραιάς) είδα 3 στον δρόμο! Ένα λευκό,ένα μαύρο, και ένα μπορντώ πρέπει να ήταν!
-
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ; EINAI ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ( ΕΝΩ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ **ΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ** -
ρε κάτι αδικημένοι...
φέρτο μόνος σου φίλε. απο Γερμανία(καινούριο). ούτως ή αλλως οτι εκτελωνιστεί στο 4μηνο είναι με μειωμένο ΕΤΤ.
δεν χρειάζεται να το πάρεις απο την ελληνική αντιπροσωπεία για να σου κόψουν.ΥΓ. ΚΡΙΣΑΡΑ, έχουν αλλάξει όλες οι καταναλωτικές συνήθειες.
-
Καλα, οτι αυτή η κρίση ΔΕΝ έχει προηγούμενο, εχει ειπωθεί πολλές φορές..!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Καλα, οτι αυτή η κρίση ΔΕΝ έχει προηγούμενο, εχει ειπωθεί πολλές φορές..!!Τώρα άρχισαν τα παράπονα και οι έχοντες!
-
Ο χρήστης i-karatz έγραψε:
ρε κάτι αδικημένοι...
φέρτο μόνος σου φίλε. απο Γερμανία(καινούριο). ούτως ή αλλως οτι εκτελωνιστεί στο 4μηνο είναι με μειωμένο ΕΤΤ.
δεν χρειάζεται να το πάρεις απο την ελληνική αντιπροσωπεία για να σου κόψουν.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ 5000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ .
ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΩ ; -
Ο χρήστης i-karatz έγραψε:
ρε κάτι αδικημένοι...
δεν χρειάζεται να το πάρεις απο την ελληνική αντιπροσωπεία για να σου κόψουν.ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ 5000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΜΕΙΩΣΗ .
ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΩ ;κοίτα, το μέτρο είναι έκτακτο και όχι παροχή. άλλωστε κανείς δεν σου το στερεί, εσύ επιλέγεις να μην εξασκήσεις το δικαίωμα σου αν δεν το κάνεις με το συγκεκριμένο μοντέλο. οπότε νομίζω οτι το άισθημα αδικίας που έχεις είναι υπερβολικό
γιατί δεν συμφέρει να το φέρεις καινούριο απο έξω?
θέλεις δόσεις, ανταλλαγή, κάτι άλλο?
αν μας πεις πιο αναλυτικά που υπάρχει πρόβλημα μπορεί να υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί. -
Περιπου 3000 κερδιζεις αν το φερεις απο Γερμανια τωρα
-
καλησπερα σας, ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος Q5. Βενζινη διλιτρο. Θα ηθελα τα φωτα σας για το εξης προβλημα: η πλαφονιερα μου λειτουργει μονο με τη μηχανη να δουλευει. Το ιδιο ισχυει και για το ηχοσυστημα...Το παλιο audi a4 που ειχα, ηταν περισσοτερο συγχρονο: η πλαφονιερα δουλευε οταν το ανοιγα με το χειριστηριο και εκλεινε αργα-αργα οταν εβγαινα απο το αυτοκινητο. Τωρα πρεπει να βαλω μπρος για να δουλεψουν ολα ρολοι....ξερει κανεις τιποτα γιαυτο;;;ευχαριστω.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Τώρα άρχισαν τα παράπονα και οι έχοντες!
Meaning...???
-
Ο χρήστης elgkioul έγραψε:
καλησπερα σας, ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος Q5. Βενζινη διλιτρο. Θα ηθελα τα φωτα σας για το εξης προβλημα: η πλαφονιερα μου λειτουργει μονο με τη μηχανη να δουλευει. Το ιδιο ισχυει και για το ηχοσυστημα...Το παλιο audi a4 που ειχα, ηταν περισσοτερο συγχρονο: η πλαφονιερα δουλευε οταν το ανοιγα με το χειριστηριο και εκλεινε αργα-αργα οταν εβγαινα απο το αυτοκινητο. Τωρα πρεπει να βαλω μπρος για να δουλεψουν ολα ρολοι....ξερει κανεις τιποτα γιαυτο;;;ευχαριστω.Πιστεύω πως είναι θέμα ρύθμισης και μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία θα λύσει το 'πρόβλημα'.
-
ελπιζω να ειναι αυτο....διαφορετικα τι γινεται; ειχε αραγε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Meaning...???
Το post μου δεν ήταν απάντηση προς το δικό σου αλλά συμπληρωματικό.
Σημαίνει ότι απλά ο άλλος θέλει να πάρει 50'000€ αυτοκίνητο και γκρινιάζει που δεν τον πιάνει το μέτρο αφού εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα αυτοκίνητα λες και δεν μπορεί να πάρει άλλο 'φθηνότερο'. -
Ο χρήστης elgkioul έγραψε:
καλησπερα σας, ειμαι κι εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος Q5. Βενζινη διλιτρο. Θα ηθελα τα φωτα σας για το εξης προβλημα: η πλαφονιερα μου λειτουργει μονο με τη μηχανη να δουλευει. Το ιδιο ισχυει και για το ηχοσυστημα...Το παλιο audi a4 που ειχα, ηταν περισσοτερο συγχρονο: η πλαφονιερα δουλευε οταν το ανοιγα με το χειριστηριο και εκλεινε αργα-αργα οταν εβγαινα απο το αυτοκινητο. Τωρα πρεπει να βαλω μπρος για να δουλεψουν ολα ρολοι....ξερει κανεις τιποτα γιαυτο;;;ευχαριστω.Eμενα η πλαφονιερα δουλευει κανονικα με τη μηχανη σβηστη οπως το Α4 κ το ηχοσυστημα επισης ,παρε τηλ τον πωλητη σου
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Meaning...???
Το post μου δεν ήταν απάντηση προς το δικό σου αλλά συμπληρωματικό.
Σημαίνει ότι απλά ο άλλος θέλει να πάρει 50'000€ αυτοκίνητο και γκρινιάζει που δεν τον πιάνει το μέτρο αφού εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα αυτοκίνητα λες και δεν μπορεί να πάρει άλλο 'φθηνότερο'.ΟΚ....!!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Στην αναμονή για παραλλαβή μάλλον Ιούνιο , specs:
-> 2.0TFSI
-> S-tronic
-> Meteor Grey περλέ
-> Cardamom beige Milano
-> Διακοσμητικά καρυδιάς
-> Xenon Plus
-> Πανοραμική Ηλιοροφή
-> Hold Assist
-> Rear seat plus (συρόμενα)Άντε να δούμε!
-
Με το καλό να το παραλάβεις! Πόσο πήγε με τον εξοπλισμό αυτό;
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Στην αναμονή για παραλλαβή μάλλον Ιούνιο , specs:
-> 2.0TFSI
-> S-tronic
-> Meteor Grey περλέ
-> Cardamom beige Milano
-> Διακοσμητικά καρυδιάς
-> Xenon Plus
-> Πανοραμική Ηλιοροφή
-> Hold Assist
-> Rear seat plus (συρόμενα)Άντε να δούμε!
Αντε με το καλο κ να ξερεις εκανες φοβερη επιλογη αυτοκινητου
-
Ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι ότι το αυτοκίνητο θα ανταμείψει για την αναμονή!
Υ.Γ. scotch, από περ.55-56.000 στα 48-49.000 με τη μείωση του ΕΤΤ !!!
-
Ρε παιδια ανεβαστε καμια φωτο να δουμε κ εμεις!
αντε καλοταξιδα κ με πολλα χιλιομετρα!!ααα κ κατι αλλο...μπορει καποιος να μας πει τι γινετε κ με το χειροκινητο κιβωτιο?γνωμη ,αποψη , εμπειρια?ελπιζω να μην εχετε ολοι το σ-τρονικ!
AUDI Q5