-
περασμένα μεγαλεία και διήγωντας τα να κλαις . . . αλήθεια έχω παρατηρήσει στον τιμοκατάλογο των αυτοκινήτων του περιοδικού auto bild ότι δεν διατίθεται η έκδοση 3.0 tdi ξέρει κάνεις κάτι ?
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
περασμένα μεγαλεία και διήγωντας τα να κλαις . . . αλήθεια έχω παρατηρήσει στον τιμοκατάλογο των αυτοκινήτων του περιοδικού auto bild ότι δεν διατίθεται η έκδοση 3.0 tdi ξέρει κάνεις κάτι ?78.150 ευρουλάκια το s-tronic!!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=697 -
Μπορεί κάποιος να γράψει μερικές πληροφορίες για τα παρακάτω;
α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
β. ποια είναι μια ρεαλιστική κατανάλωση για το 2.0 TFSI 180 Hp (με ή χωρίς Start & stop);
γ.Το Start & stop μειώνει καθόλου την κατανάλωση στην πόλη; Μπορεί το σύστημα να απενεργοποιείται;
δ.Ποια η μέση τιμή για τις προγραμματισμένες συντηρήσεις του αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης stelaras123 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να γράψει μερικές πληροφορίες για τα παρακάτω;α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
β. ποια είναι μια ρεαλιστική κατανάλωση για το 2.0 TFSI 180 Hp (με ή χωρίς Start & stop);
γ.Το Start & stop μειώνει καθόλου την κατανάλωση στην πόλη; Μπορεί το σύστημα να απενεργοποιείται;
α. δεν είναι πιο ευρύχωρο πίσω από αντίστοιχης κατηγορίας sedan αλλά θα βολευτούν 3 άτομα
β. ρεαλιστική κατανάλωση του 211 είναι 12-13λτ, κάνε τους υπολογισμούς σου σε σχέση με τι δηλώνει η εταιρία για τα 2 μοντέλα
γ. δεν ξέρω, δεν απαντώ (αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα)
δ. λάδια-φίλτρο κάθε 15.000χλμ από 120 μέχρι 160€ (ανάλογα που και με τι λάδια, δικά σου ή της αντιπροσωπείας)
service 30.000χλμ γύρω στα 350€ σε αντιπροσωπεία (+200€ περίπου για τακάκια μπροστά που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειάζεται σε αυτά τα χλμ) -
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα μου είπε ένας φίλος για ένα Q5 που πωλείται από μια εταιρία που κλείνει και το είχε ένα από τα στελέχη της. Λοιπόν, έχει 20.000 χιλ. και το ζητάει 31.000 ευρώ. Δεν ήξερε εάν είναι το 180 ή το 211. Επίσης δεν ήξερε πότε ταξινομήθηκε (μάλλον μου είπε για το 2009). Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Μη νομίσει κάποιος ότι θα βγάλω κάτι εγώ. Απλώς το βλέπω λίγο πατριωτικά μιας και μιλάμε διαδικτυακά καλό είναι βοηθήσουμε κάποιον που θέλει να το πάρει και ενδεχομένως είναι ευκαιρία.
-
Ο χρήστης Yaso έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα μου είπε ένας φίλος για ένα Q5 που πωλείται από μια εταιρία που κλείνει και το είχε ένα από τα στελέχη της. Λοιπόν, έχει 20.000 χιλ. και το ζητάει 31.000 ευρώ. Δεν ήξερε εάν είναι το 180 ή το 211. Επίσης δεν ήξερε πότε ταξινομήθηκε (μάλλον μου είπε για το 2009). Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Μη νομίσει κάποιος ότι θα βγάλω κάτι εγώ. Απλώς το βλέπω λίγο πατριωτικά μιας και μιλάμε διαδικτυακά καλό είναι βοηθήσουμε κάποιον που θέλει να το πάρει και ενδεχομένως είναι ευκαιρία.Αν είναι το 211 hp και το αυτοκίνητο δεν εχει προβλήματα,η τιμή είναι super!
-
Ο χρήστης Yaso έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα μου είπε ένας φίλος για ένα Q5 που πωλείται από μια εταιρία που κλείνει και το είχε ένα από τα στελέχη της. Λοιπόν, έχει 20.000 χιλ. και το ζητάει 31.000 ευρώ. Δεν ήξερε εάν είναι το 180 ή το 211. Επίσης δεν ήξερε πότε ταξινομήθηκε (μάλλον μου είπε για το 2009). Εάν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του πω να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες. Μη νομίσει κάποιος ότι θα βγάλω κάτι εγώ. Απλώς το βλέπω λίγο πατριωτικά μιας και μιλάμε διαδικτυακά καλό είναι βοηθήσουμε κάποιον που θέλει να το πάρει και ενδεχομένως είναι ευκαιρία.Η τιμή είναι σκάνδαλο. Αν είναι καθαρό το αμάξι το αγοράζεις αύριο και μεθαύριο βγάζεις τα πιο εύκολα 10.000€ της ζωής σου! Κακώς το δημοσιεύεις κιόλας!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
α. δεν είναι πιο ευρύχωρο πίσω από αντίστοιχης κατηγορίας sedan αλλά θα βολευτούν 3 άτομα
β. ρεαλιστική κατανάλωση του 211 είναι 12-13λτ, κάνε τους υπολογισμούς σου σε σχέση με τι δηλώνει η εταιρία για τα 2 μοντέλα
γ. δεν ξέρω, δεν απαντώ (αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα)
δ. λάδια-φίλτρο κάθε 15.000χλμ από 120 μέχρι 160€ (ανάλογα που και με τι λάδια, δικά σου ή της αντιπροσωπείας)
service 30.000χλμ γύρω στα 350€ σε αντιπροσωπεία (+200€ περίπου για τακάκια μπροστά που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειάζεται σε αυτά τα χλμ)ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μήπως γνωρίζεις κάτι για την απενεργοποίηση του Start & Stop;
-
ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μήπως γνωρίζεις κάτι για την απενεργοποίηση του Start & Stop;
Σε ότι αυτοκίνητο έχω συναντήσει με s&s (πχ Βmw 1, 500twinair, Alfa Giulietta) είναι απενεργοποιούμενο. Το αυτό πιστεύω θα ισχύει και για το Q5. Τώρα ως αναφορά τα αποτελέσματά του τότε μαλλον τα κρίνω αμφισβητούμενα. Στην τελικη είναι λίγο υποκριτικό να μιλάμε (όχι για σένα προσωπικά, για την εκάστοτε εταιρία) για ένα 2λτ turbo των 1800 κιλών και s&s. Το αμάξι καίει και πολύ μάλιστα, ως οφείλει φυσικά για να επιβεβαιώσει τις επιδόσεις του.
-
Μπορεί κάποιος να γράψει μερικές πληροφορίες για τα παρακάτω;α. τις εντυπώσεις του από τους χώρους για τους πίσω επιβάτες, βασικά αν χωρούν 3 ενήλικες.
Γιατι υψους οδηγό μιλάμε?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατι υψους οδηγό μιλάμε?
1.88
-
εγω παντως το start and stop σε τουρμπο συνεχιζω να μην το θεωρω καλη ιδεα
-
+1. Να έχεις σκίσει το αυτοκίνητο και μόλις σταματήσεις στο φανάρι να σβήνει .
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
+1. Να έχεις σκίσει το αυτοκίνητο και μόλις σταματήσεις στο φανάρι να σβήνει .Δεν δουλευει τοσο απλοϊκά.Λαμβανει υποψη του πολλες παραμετρους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν δουλευει τοσο απλοϊκά.Λαμβανει υποψη του πολλες παραμετρους.
να αλλα δεν μπορεις να αμφισβητησεις οτι ακομα ειναι καινουρια σχετικα τεχνολογια , για αυτο οπως εκλεινε το abs και το esp, ετσι κλεινει και αυτο μεχρι να γινει υποχρεωτικο (αν γινει και δε πανε για τουρμπινες οι beta testers )
τυχαιο?
βασικα ειναι παναχρηστη τεχνολογια, χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι αμα κλεισεις για λιγα δευτερολεπτα το μοτερ σου για να σωσεις το πλανητη ειδικα αμα εχεις τη βενζινορουφηχτρα το q5
χιπικα μαρκετινιστικα τρικ αισχιστου ειδους για να ακολουθησουν και αυτοι τη μοδα των υπολοιπων 'πρασινων'
εγω θελω το μοτερ μου να σβηνει οταν του λεω εγω
-
@Μπιλ33
Για πες ποιες παραμέτρους που έχουν σχέση με το σκίσιμο του αυτοκινήτου λαμβάνει υπόψιν του (γιατί τα a/c και οι αφόρτιστες μπαταρίες δεν έχουν καμία σχέση). -
Kαι τα διπλοτουρμπινα ειναι καινουργια τεχνολογια
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
@Μπιλ33
Για πες ποιες παραμέτρους που έχουν σχέση με το σκίσιμο του αυτοκινήτου λαμβάνει υπόψιν του (γιατί τα a/c και οι αφόρτιστες μπαταρίες δεν έχουν καμία σχέση).Δεν μπορει να μην λαμβανει υποψη του θερμοκρασιες κλπ.Δεν ξερω πως ακριβως εχει προγραμματιστει αλλα σιγουρα θα εχουν λαβει υποψην τους και το σκισιμο που λες.
-
καλα σιγουρα θα λαμβανει τις παραμετρους που λες υπ'οψιν του, απλα μπορει το λογισμικο να θελει επιπλεον βελτιστοποιηση (θα μου πεις υπαρχουν και updates), οπως επισης μπορει να να ειναι 'ανεκτικο' προκειμενου να σου δειξει οτι δουλευει βασιζομενο στην αντλια νερου που εχει ο tfsi
αν δε δουμε μακροπροθεσμα τι παιζει ο,τι και να λεμε ενα καποιο ρισκο υπαρχει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι τα διπλοτουρμπινα ειναι καινουργια τεχνολογια@Μπιλ33
Για πες ποιες παραμέτρους που έχουν σχέση με το σκίσιμο του αυτοκινήτου λαμβάνει υπόψιν του (γιατί τα a/c και οι αφόρτιστες μπαταρίες δεν έχουν καμία σχέση).Δεν μπορει να μην λαμβανει υποψη του θερμοκρασιες κλπ.Δεν ξερω πως ακριβως εχει προγραμματιστει αλλα σιγουρα θα εχουν λαβει υποψην τους και το σκισιμο που λες.
Μπα, μην είσαι σίγουρος. Εδώ δεν έχουν turbo timer .
Δες και εδώ κάποιους που 'έλαβαν υπόψιν τους' τις απαραίτητες παραμέτρους.
http://www.wired.com/wired/archive/14.0 ... .html?pg=9 -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Kαι τα διπλοτουρμπινα ειναι καινουργια τεχνολογια
@Μπιλ33
Μπα, μην είσαι σίγουρος. Εδώ δεν έχουν turbo timer .
Δες και εδώ κάποιους που 'έλαβαν υπόψιν τους' τις απαραίτητες παραμέτρους.
http://www.wired.com/wired/archive/14.0 ... .html?pg=9Τι να το κανει το turbo timer;Αφου εχει ηλεκτρικη αντλια για να ψυχει το τουρμπο αφοτου σβησεις την μηχανη.
AUDI Q5