-
είμαι στο cadiz φιλαράκι μου γιώργο εκεί στα μέρη τα δικα μου ... Όλο και θα έχεις περάσει από αυτό το λιμάνι .... Να περνάτε όλοι καλά ...!
-
Αμάν βρε Λευτέρη!Ακόμα και στην Ισπανία κοιτάς το FORUM; Αυτό είναι! οι παραλήδες στο εξωτερικό και το εργατικό προλεταριάτο βαράει κουπί από βράδυ σε βράδυ στη δουλειά!
ΥΓ:Ευτυχώς που έχεις μαζί σου την Αλεχάντρα,γιατί οι γυναίκες στην Ισπανία δε λένε! -
Παίδες καλησπέρα και καλές διακοπές σε όλους.
Πήγα χτες στην Καρέντα για ένα λιπαντικό service και επι τη ευκαιρία προχώρησα και σε αλλαγή ψαλιδιών για το τρέμουλο. Η αίσθηση του τιμονιού άλλαξε δραματικά μετά την αλλαγή προς το καλύτερο και φαίνεται αμεσότερο και σκληρότερο, ενώ το τρέμουλο εξαφανίστηκε εντελώς.
Το κόστος του service με δικά μου λάδια Castrol Edge ήταν 51 €.
Γενικότερα η συμπεριφορά του συνεργείου ήταν άψογη.Επίσης μου είπαν ότι βγήκε ένα καινούργιο recall που αφορά κάποια συγκεκριμένα πλαίσια και σχετίζεται με το λάστιχο της χειρολαβής του πορτ παγκάζ, το οποίο ενδέχεται να πάρει νερό και να δημιουργηθεί υγρασία στο εσωτερικό της πόρτας του πορτ παγκάζ, αλλά δεν αφόρουσε το δικό μου πλαίσιο.
Τέλος για όποιον ενδιαφέρεται ρώτησα για τα μπροστινά φρένα του 3.0 TDI που είναι κτήνη 345 x 29.5 mm και μου δώσαν τιμή 1580 € + 180 € εργατικά..
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
Πήγα χτες στην Καρέντα για ένα λιπαντικό service και επι τη ευκαιρία προχώρησα και σε αλλαγή ψαλιδιών για το τρέμουλο. Η αίσθηση του τιμονιού άλλαξε δραματικά μετά την αλλαγή προς το καλύτερο και φαίνεται αμεσότερο και σκληρότερο, ενώ το τρέμουλο εξαφανίστηκε εντελώς.
Αυτο το τρεμουλο,σε ποια χλμ το ειχες?
Εχω μια υποψια απο τρεμουλο γυρω στα 100-120χλμ...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Αυτο το τρεμουλο,σε ποια χλμ το ειχες?
Εχω μια υποψια απο τρεμουλο γυρω στα 100-120χλμ...
Ακριβώς εκεί φίλε μου που λες..
Μην το σκέφτεσαι πήγαινε με κλειστά μάτια...Αντικαθιστούν όλα τα ψαλίδια και βάζουνε σκληρότερα σινεμπλοκ οπότε το νιώθεις πιο στιβαρό... -
Χμμμ...
Ειχες λαβει επιστολη,για ελαττωματικα ψαλιδια ή πηγες μονος σου?Ευχαριστω
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Χμμμ...
Ειχες λαβει επιστολη,για ελαττωματικα ψαλιδια ή πηγες μονος σου?Όχι δεν έλαβα σχετική επιστολή, απλά διάβασα εδώ το πρόβλημα με το τρέμουλο και το παρατήρησα και στο δικό μου στη συνέχεια.
Το μόνο θέμα για το οποίο είχα λάβει επιστολή ήταν το recall για το clip στην κολώνα Α το οποίο το κάνανε προχτές που πήγα. Επίσης έχει βγει και ένα update για το ραδιόφωνο αν σε ενδιαφέρει. Τα 2 updates είναι τα 91F1 & 70D4.Αν δεν τα έχεις κάνει ήδη κάνε μια επίσκεψη στην αντιπροσωπεία και ανέφερε κ το τρέμουλο. Θα το οδηγήσουνε αυτοί και αν όντως υπάρχει πρόβλημα θα το διορθώσουνε.
-
Εφυγα!
Σε ευχαριστω και παλι... -
Λοιπον αγαπητοι αφου χθες επεστρψα απο την Ισπανια νομιζω οτι ειναι ωρα να γραψω μερικα πραγματακια για αυτο το αμαξι , καθως και να παραθεσω καποιες αναμνηστικες φωτογραφιες ....... οπως αυτη :
Uploaded with ImageShack.us (Προσεξτε την αυτονομια στο γεμισμα )
και αυτη ...Uploaded with ImageShack.usετσι για να μη νομιζουμε οτι εχει και ζεστη στην Ελλαδα !!
Νοικιασαμε ενα seat exeo sw diesel πολυ καλο αμαξακι (σχολια στο τοπικ του exeo)
Και τωρα παμε στην ουσια της μαγικης αυτης λεξης που λεγεται **DIESEL **
Καναμε 2070 χιλιομετρα και πληρωσαμε ....159 ΕΥΡΩ
με το diesel στα 1,11 ευρω / λιτρο
Το αμαξι ειχε πολυ καλα τραβηγματα , μεγαλο βαθος (λογω diesel) και γενικα στο δρομο για οικογενεια ηταν ΑΨΟΓΟ. Πολυ ωραιες ζαντουλες αλουμινιου και χαμηλοπροφιλα ελαστικα.Ενταξει δεν ηταν και quattro στο πατημα
Αυτο που δεν μπορουσα να αποφυγω ηταν το χειροκινητο κιβωτιο το οποιο καθε φορα που μου πεφτει να το χρησιμοποιησω απλα .... . Τελος παντων γουστα ειναι αυτα .....Αυτο που μου εκανε επισης εντυπωση ηταν οτι στο DIESEL αν πατουσες πιο βαθια το γκαζι και οδηγουσες για ωρα πιο επιθετικα , η διαφορα στην καταναλωση **ηταν πολυ μικρη ** κατι που σου εδινε μεγαλη ελευθερια στην οδηγηση . Στο Q5 μπορεις με προσοχη να το πας (χωρις πολλες θυσιες) στο 10 αλλα ανετα το εκτοξευεις στο 13 αν θες. Εκει αντε το 6,5 να γινει 6,7
Ενοιωθες επισης οτι ο κινητηρας με τις στροφες που παει θα ζησει για παντα .....Τελος και λιγο μου εκανε εντυπωση που δεν εχουν ακριβα αυτοκινητα , τα suv ειναι ανυπαρκτα (ειδα 5 Q5 2 Mercedes ML και 2 porsche cayenne μονο ) την bmw δε τη συμπαθουν καθολου σαν μαρκα (καμμια x5 καμμια χ3 και πολυ λιγες τριαρες ) και γενικα ο κοσμος προτιμαει τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ αυτοκινητα.
Με απλους υπολογισμους για 2070 χιλιομετρα και με καταναλωση 11 λιτρα / 100 χιλιομετρα το δικο μας στην Ελλαδα (με τιμη βενζινης 1,4 ευρω. λιτρο ) θα εκαιγε μονο ......318 ευρω ... δηλαδη **ΤΑ ΔΙΠΛΑ **
Δηλαδη εξοικονομισα 159 ευρω τα οποια αντι να μετασχηματιστουν σε αχαρη βενζινη ..... ΤΑ ΞΟΔΕΨΑ (με μεγαλη μου χαρα) ΕΔΩ :Uploaded with ImageShack.us και ΕΔΩ :
Uploaded with ImageShack.us
Ελπιζω να μη σας κουρασα ..... buenas noches !
-
-
Τι εγινε ρε παιδια ? Πεσαμε στη Β' Εθνικη ?
-
Μάλλον πολύ δουλειά έχει πέσει… Εκτός αν όλοι τα έχουν πουλήσει λόγω κρίσης…
Πάντος τους τελευταίους 2 μήνες είδα πολλά στο νησί με νούμερα Αθήνας και άλλων περιοχών... Ήρθε κανένας διακοπές στη Ρόδο απο εδώ μέσα; -
Γεια σας , ονομαζομαι JimisQ5 , ειμαι νεο μελος εδω , και μολις παρελαβα το καινουριο μου Q5 που με τα extra μου βγηκε κοντα στις 72.000 ευρω μαζι με το φορο πολυτελειας...
ειμαι πολυ χαρουμενος απο την αγορα μου , το ιδιο και η τραπεζα μου διοτι τελικα πειστηκα να προσημειωσω το μεγαλο οικοπεδο που μου ειχε αφησει ο παππους μου στην Γλυφαδα για να το παρω.Δε θα τα λεμε συχνα απο εδω και περα γιατι επιασα δουλεια και ως ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ - ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ για να μπορεσω να ανταπεξελθω στη δοση του δανειου μου .
Τωρα και για κανα εξαμηνο επειδη ειμαι τσιμα-τσιμα δεν θα το βγαλω για βολτα (και λογω βενζινης αλλα και σκεφτομαι να το ασφαλισω λιγο αργοτερα) δεν ειμαι τωρα να δινω 1200 ευρω το εξαμηνο για μικτη. Ισως το αλλο εξαμηνο ....
Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερετε ?
-
-
Hello all...!!
Ψιλο ασχετο, αλλά έχει παρατηρήσει κανείς κάτι σαν ελαφρύ σφύριγμα πηγαίνοντας γύρω στα 70 km/h?(με κλειστά παράθυρα).Τους το είπα τώρα που πήγα για αλλαγή λαδιών και λένε πως πρέπει να το αφήσω μια ολόκληρη μέρα να το δουν και με προϊδεάζει αρνητικά αυτό...
-
μηπως ακουσες το τουρμπο?
-
Είπαμε μπορεί να έχει Audi o άνθρωπος αλλά αποκλείεται να είναι τόσο άσχετος.
Σίγουρα πρόκειται περί κάποιας πολύ κοστοβόρας ζημιάς από αυτές που συνηθίζονται στα αγαπητά σας 4τροχα. -
προφανως κατι ακουει απο το παραθυρο, απλα μου φαινεται παραξενο
ή μηπως υπαρχει και καμια οροφη στη μεση?
-
Ο θόρυβος φαίνεται σαν να ειναι αεροδυναμικός.. Επισης τα κλειστα παραθυρα τα ανεφερα διοτι με ανοιχτα ακους τον θορυβο απο εξω που το υπερκαλυπτει..Γενικα θελει πολυ ησυχια για να το ακουσεις..και οχι δεν ειναι το τουρμπο (αν και δε θα με χαλαγε να ακουγοταν λιιγο περισσοτερο )
-
Έχω αναφέρει σε παλαιότερο post και εγώ για ένα θόρυβο που ακούγεται απο τα παράθυρα σαν θρόισμα ανέμου, λες και οι πόρτες δεν κλείνουν πολύ καλά και μπαίνει αέρας. Πάντως δεν το έψαξα περισσότερο ούτε πήγα να μου αλλάξουν τα λάστιχα όπως είχε προτείνει κάποιος φίλος.
Άσχετο: εδώ και λίγες ημέρες άρχισε να τρίζει το κάθισμα του οδηγού στις ανωμαλίες του δρόμου (ζυγίζω 85kg και οδηγώ πολύ συνετά). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο;
AUDI Q5