-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
13-14lt/100χλμ----> εντός Αθηνών
10-11lt/100χλμ----> σε επαρχιακές διαδρομέςΝαι νορμαλ,γιατι ειχα ακουσει για κατι 8αρια-9αρια πιο παλια εδω μεσα,και εδω και 4000χλμ σπανια εχω δει κατω απο 10.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
10-11lt/100χλμ----> σε επαρχιακές διαδρομέςΝαι νορμαλ,γιατι ειχα ακουσει για κατι 8αρια-9αρια πιο παλια εδω μεσα,και εδω και 4000χλμ σπανια εχω δει κατω απο 10.
Ευσεβείς πόθοι!!
-
περιπου 13-14lt /100χλμ στην πολη , και περιπου 12lt /100χλμ στην εθνικη . Εχω παρατηρησει οτι με soyper αμολυβδη σε εθνικο εχω καλυτερη καταναλωση κ με μεγαλυτερη ταχυτητα ( η ειναι η ιδεα μου? )
-
Με BP Ultimate που βάζω στο 70% των περιπτώσεων δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο, όπως δεν έχω παρατηρήσει και αυξημένη απόδοση σε σχέση με τις 95αρες βενζίνες. Ίσως με 100αρα άλλης μάρκας να ισχύει.
-
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?
Τι ΜΟ καταναλωσης εχετε στα Q5,για να συγκρινω το allroad μου?
10-11lt/100χλμ----> σε επαρχιακές διαδρομέςΑΚΡΙΒΩΣ.
Που εισαι βρε Στεφαν ? απολυθηκες πουλακι μου ?
-
Ο χρήστης GPAIGIO έγραψε:
Τι γινεται ρε παιδια ? Πολυ ησυχια υπαρχει , δεν υπαρχει κανενα νεο για τα 'τερατακια' μας?Τι νεο να υπαρχει ? αφου μειναμε εμεις και μεις με τα νεα μετρα .... δεν υπαρχει νεο αιμα ....
Χαθηκε κι ο Χαρης Εμιλιου ..... ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΕΡΙΞΕ ..... -
Αδειούχος παρακαλώ...20 μέρες σερί μέσα είναι too much όσο και ιδανικές να είναι οι συνθήκες στο περίφημο 567ΤΠ!!
-
Ε έχουν αλλάξει πολύ τα οικονομικά δεδομένα και έχει ελαφρύνει (κυριολεκτικά και μεταφορικά - god bless greek army) το πόδι μου!! Όταν θες 120-130€ το γέμισμα το σκέφτεσαι διαφορετικά το θέμα. Σκέψου η Alfa με την οποία έχω οργώσει την Ελλάδα (Λαμία - Σπάρτη - Σέρρες) τους τελευταίους 3,5 μήνες έχει κολλήσει στο 9,5λτ/100χλμ!!ναι ξερω εχω και εγω παρομοια μοτερ
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
δεν υπαρχει νεο αιμα ....και ουτε θα υπαρξει, ο κοσμος θα ξαναπαρει 2λιτρα σε 20 χρονια απο τωρα μετα το πισωγυρισμα που καναμε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ε έχουν αλλάξει πολύ τα οικονομικά δεδομένα και έχει ελαφρύνει (κυριολεκτικά και μεταφορικά - god bless greek army) το πόδι μου!! Όταν θες 120-130€ το γέμισμα το σκέφτεσαι διαφορετικά το θέμα. Σκέψου η Alfa με την οποία έχω οργώσει την Ελλάδα (Λαμία - Σπάρτη - Σέρρες) τους τελευταίους 3,5 μήνες έχει κολλήσει στο 9,5λτ/100χλμ!!
ναι ξερω εχω και εγω παρομοια μοτερ
Σαν τον θρυλικό TS δεν έχεις....μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα!!
-
ιδια σκατα ειναι και τα δυο τους.. χαμηλα ανυπαρκτοι στροφαρισμα ολη την ωρα και καταναλωση στο διαστημα
εμενα στροφαρει και στις 7200
απαραδεκτα μοτερ
-
Έμα εκεί είναι η μαγκιά!! Να έχεις 1600αρι με:
- ροπή από 14αρι
- ιπποδύναμη από 18αρι
- κατανάλωση από 2λιτρο
Πάει κατά το: http://www.youtube.com/watch?v=6STSXw6VhyA&feature=related
-
-
είχα να το βγάλω μια βδομάδα και χθες ..... Το ξεμπουκωσα ξέρει κάνεις πόσο έχει σετ μάσκα και προφυλακτηρας s-line ?
-
είχα να το βγάλω μια βδομάδα και χθες ..... Το ξεμπουκωσα ξέρει κάνεις πόσο έχει σετ μάσκα και προφυλακτηρας s-line ?Περίπου 750 € με 800 € μάσκα και προφυλακτήρας. (με τις γρίλιες για τα προβολάκια) - Τιμές από ΕΤΚΑ αλλά χωρίς εργατικά.
-
μου φαινεται θα το κανω το βημα ....
ευχαριστω νησιωτη
-
πριν από λίγο είχα τηλεφώνημα από ελλάδα ....πιο συγκεκριμένα από θεσσαλονίκη....και με ρώτησαν γιατί δεν μπαίνω εδώ και τόσο καιρό?
αφού δεν έχω προβλήματα και ούτε απορίες ...ποιος ο λόγος να είμαι εδώ....?
διαβάζω αυτά που λέτε αλλα δεν έχω κάτι να πω ....το car είναι απλός υπέροχο
μέρα με την μέρα μαθαίνω και κάτι περισσότερο
ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ -
Το δικο μου Q5 το ανώτερο που είδα ήταν 8,7 l/100
Αλλα TDI πετρελαιο παλιό γκαζάς και παει με 1000!!!!! -
Για να κλεισουμε και καποιων τα στοματα .....
σε διαδρομη sani ποσειδι (χαλκιδικη) ........
οδηγος - συνοδηγος και με 4 παιδια πισω ...http://xs.to/image-2F3D_4BF97547.jpg
**
7,3 lit / 100 km >.-**
βενζινη ετσι ?!!? μην ξεχνιομαστε ....... -
Για να κλεισουμε και καποιων τα στοματα .....
σε διαδρομη sani ποσειδι (χαλκιδικη) ........
οδηγος - συνοδηγος και με 4 παιδια πισω ...http://xs.to/image-2F3D_4BF97547.jpg
**
7,3 lit / 100 km >.-**
βενζινη ετσι ?!!? μην ξεχνιομαστε .......Σε όλη τη διαδρομή με 30 πηγαινες??
AUDI Q5