-
Καλημερα δεν εχω ιδεα πως ανεβαζουν φωτο μπορεις να με βοηθησεις?
-
εχεις pm μανωλη
-
αντε, αντε! με το καλο να το βολτάρεις κ να ανεβάσεις πρώτες εμπειρίες κ ΕΙΚΟΝΕΣ (!!!!!!!) να σκάσουμε από τη ζήλια μας...
(βάλ'του κ κανένα ματάκι .. φτου φτου!) -
Οι φίλοι του Q5 θα με βρίσουνε τώρα αλλά καλό είναι να έχουν γνώση παρά άγνοια.
Την περίπτωση με το Q5 του μπάρμπα μου που είχε βλάβη στο DSG πιθανός κάποιοι την διαβάσατε...όλα ΟΚ το παρέλαβε από το κεντρικό service της κοσμοκαρ στην μάντρα Αττικής όπου κάνουνε τις εργασίες σε Bendley kai Lambo... (ήταν εκεί μια continental GT cabrio με όλο το σαλόνι ξηλωμένο...νερά απο την κουκούλα...συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες. )
Το λοιπόν...δύο μέρες αφού παρέλαβε ο μπάρμπας το Q5 απο την αντιπροσωπεία (άσχετα τώρα με την βλάβη...) το παρέλαβε και ένας φίλος του.
Με παίρνει τηλ εχθές αγανακτισμένος...του φίλου του το Q5 τον άφησε στον δρόμο απο αντλίες καυσίμου. Και μάλιστα λέει οτι έχει τρείς.
-Ρε μήπως είναι κάτι άλλο? Μήπως δεν κατάλαβες καλά? Τρεις αντλίες καυσίμου και χαλάσανε και οι τρείς ταυτόχρονα?
-Ναι ρε μου λέει, δεν ξέρω τι σκατά έγινε αλλα θα μάθω και θα σου πώ.... Μέσα στο παράπονο ο θείος.Για να τον παρηγορήσω του έλεγα για παιδικές ασθένειες και τέτοια αλλα τι να του πείς? Είχε δίκιο που ήταν αγανακτισμένος.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων...ούτε δουλεύω σε ανταγωνιστική εταιρεία ούτε έχω κανένα λόγο να βγάλω βρώμα για το Q5. Έχω Audi και τα γουστάρω πολύ. Απλά έτυχαν και τα 2 περιστατικά στον κύκλο μου.
-
εμενα ενα μου εκανε εντυπωση..
αυτη η bentley πώς ειναι δυνατον να εμπασε τοσα νερα απο την κουκουλα ωστε να γ@μηθηκε το σαλονι??μηπως παιχτηκε σκισιμο ή απλα την ξεχασε κατεβασμενη και στη συνεχεια εβρεξε??
(το χω ακουσει κι αυτο.. )
αν ειχε μια απλη τρυπα ή ατελεια, ποσο νερο να μπηκε μεσα??αλλωστε ειναι και καποιοες στρωσεις υφασματοςπαντως δε νομιζω το αυτοκινητο αυτο(Q5) να πασχει απο παιδικες ασθενειες αφου ολα τα μηχνικα του μερη κυκλοφορουν καιρο..μηπως ηταν θεμα βενζινης.
πολυ ατυχος παντως
-
χρηστο καλημερα
σε παρακαλω πολυ για εμας τους εναγωνιως αναμενοντες να παραλαβουμε το αυτοκινητο (q5) σε παρακαλω πολυ μολις ο φιλος που επαθε την ζημια με τις αντλιες μαθει ακριβως απο που προηλθε η βλαβη, ενημερωσε μας και εμας για να ξερουμε τι να περιμενουμε... βεβαια παιδικες ασθενειες δεν δικαιολογουνται απο συστηματα που ειναι στο δρομο αρκετο καιρο.....παλι να εχεις πεσει στο ποσοστο αστοχιας υλικου που δικαολογει καθε εταιρια ειναι στατιστικα πολυ δυσκολο...δυο στα δυο......τελος παντων, αναμενουμε την ενημερωση σου.....
ευχαριστω πολυ
στρατης -
**Χαιρετώ το κλάμπ του q5!
Λοιπόν ας πω και γω την γνώμη μου και τις εντυπώσεις μου περι Q5.Έχει μια εβδομάδα που το παρέλαβε πολύ καλός μου φίλος και το αμάξι είναι υπέροχο.
Πολύ προσεγμένο εσωτερικά,τρομερή ποιότητα και άνεση στα καθίσματα πολύ καθαρό ήχο
απο το Bang & Olufsen,στοιβαρό αμάξωμα με άριστη ηχομόνωση.Οι χώροι άνετοι και χαρούμενοι.Περισσότερο εντυπωσιάστηκα απο την συμπεριφορά του στο δρόμο,νευρικότατο τραβάει καλάαα το άτιμο,
φρένα ξυράφι,και στις στροφές ειδικά κλειστές παρά τον όγκο του μπαίνει σφαίρα ειλικρινά
μου έκανε θετική εντύπωση σε όλα + ότι μέσα στην αθήνα που κυκλοφορεί η κατανάλωση καυσίμου άγγιξε
το 13 λογικό νούμερο για το βάρος του όταν άλλα καίνε πάνω απο 15..
Ο κινητήρας δεν ακούγεται καθόλου και η μεγάλη γυάλινη οροφή είναι must.Μετά απο την ιδίοις όμασι διαπίστωση δεν θα μπορούσα να μην είμαι και γω ένας απο του υποψήφιους αγοραστές
ενός q5!!!Φυσικά οποιαδήποτε πληροφορία,νέα,πρόβλημα- ανακύψει με Q5 μοιραστείτε τις προσωπικά με ενδιαφέρει.
Καλη συνέχεια σε ότι κάνετε!**
-
και μια ερωτηση για οσους εχουν παραλαβει τα αυτοκινητα τους.......
εχει παραλαβει κανεις s-line??????
μια ενημερωση θα την εκτιμουσα δεοντως....
ευχαριστω πολυ
στρατης -
Καλησπερα χθες παρελαβα το αμαξι ειναι κα..λα,το χρωμα Στρατη ειναι ολα τα λεφτα .Εντυπωσεις κ περισσοτερες λεπτομερειες τη Κυριακη που θα κανουμε μια εκδρομουλα
-
μανωλη
καλοριζικο, καλοταξιδο και να το χαιρεσαι παντα με ωραια και πολλα χιλιομετρα.....
με επιασες κατευθειαν για το χρωμα......
οκ σου αφηνω το σκ να το χαρεις και να το βγαλεις βολτα, αλλα απο δευτερα ετοιμασου να περασεις ανακριση γ' βαθμου.......φυσικα κατω απο 10 φωτο μεσα εξω δεν την βγαζεις καθαρη......για να τις ανεβασεις εδω δεν βρηκα κατι ακομα....αν ξερει καποιος αλλος συνςδελφος ας βοηθησει......
και παλι καλοριζικο και αν και μακρια αντε να το ασημωσω.....€€€€€€€€€€€€€€€€€
στρατης
-
Μανωλιό καλωρίζικο & καλοτάξιδοοοοο... κάτσε να ασημώσω κ εγώ €€€€€€€€€€€€€
χα χα χα
για να μην έχουμε νέα σου, υποψιάζομαι ότι το έχεις σκίσει το θηρίο...
όταν πατήσεις ξανά σε στέρεο έδαφος, μην ξεχνάς ότι περιμένουμε εντυπώσεις!!!
άντε, κ υπομονή με το στρώσιμο.. -
Καλησπερα μια ερωτηση σε οσους πηραν το q5 η γενικα εχουν γερμανικο αμαξι.
Υπαρχει τροπος να βαλουμε ηχοσυστημα after ....και οχι της μανας του αυτα που δινουν...αλλα να φαινονται οι εργοστασιακες ενδειξεις? Με περιοριζει η καθε αυτοκινητοβιομηχανια στο ποσο δυνατα 8α ακουσω τον ηχο μου μεσα στο αμαξι και οχι μονο,εγω για τον α,β,γ, λογο μπορει να θελω να βαλω δικο μου ενισχυτη,ηχεια,subs, navi,tv δεκτη κλπ, γιατι αυτο? Σε 1-2 καλα μαστορια που φτιαχνουν ηχοσυστηματα μου ειπαν να μην το πειραξω ετσι και παρω Q5 δηλαδη να το αφησω μαμισιο γιατι δεν ειναι σιγουροι εαν και εφοσον βαλω ενα ολοκληρωμενο ηχοσυστημα για το αποτελεσμα.... εσεις με τι ηχοσυστημα το πηρατε το αμαξι σας? και στα ποσα watt??? ειστε ευχαριστημενοι? Το navi στο audiq5 ακουσα πως ειναι δυσχρηστο οπως στα περισσοτερα αυτοκινητα νεας γενιας.
αν υπαρχει καποιος αλλος που εχει βαλει after ολοκληρωμενο ηχοσυστημα σε γερμανικο αμαξι
και φαινονται οι εργοστασιακες ενδειξεις χωρις κανενα προβλημα ας μου πει και μενα, το θεμα ειναι σοβαρο και λογικα πρεπει ολοι να ξεσηκωθουμε.
Να ευχηθω σε οσους πηραν τωρα το αμαξι τους καλοριζικο καλοταξιδο και προσοχη στην οδηγηση.
τα λεμε!! -
Καλησπερα ευχαριστω σε ολους,εχω κανει 1000 χλμ το αυτοκινητο ειναι ,η καταναλωση ειναι φοβερη(11lt/100 χλμ),το ηχοσυστημα της bang&olufsen ειναι πολυ καθαρο κ ξεκουραστο κ αξιζει τα λεφτα του δεν υπαρχει λογος να ψαχτεις για after market προιοντα.
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Καλησπερα χθες παρελαβα το αμαξι ειναι κα..λα,το χρωμα Στρατη ειναι ολα τα λεφτα .Εντυπωσεις κ περισσοτερες λεπτομερειες τη Κυριακη που θα κανουμε μια εκδρομουλαKαλορίζικος
Σε ποιό χρώμα αναφέρεσαι?
-
lavagrey
-
τέλειο χρώμα, το αγαπημένο μου σε audi
-
το navigation ειναι ευχρηστο?
απο ροπη πως παει? ειναι βαρυ το τιμονι ?
πειτε μας και αλλα ρε παιδια!!! λολ
-
ααα, ανεβαστε και καμια φωτο να φτιαχτουμε λιγακι και μεις
ενας τροπος να ανεβασετε τις φωτος σας ειναι - πατε εδω http://www.imageshack.us/
πατατε browse ανεβαζετε τις εικονες σας πατωντας start upload και μας ποσταρετε εδω στο φορουμ το λινκ τις εικονας που λεει Show image to friends
ευκολο ειναι -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
όλα ΟΚ το παρέλαβε από το κεντρικό service της κοσμοκαρ στην μάντρα Αττικής όπου κάνουνε τις εργασίες σε Bendley kai Lambo... (ήταν εκεί μια continental GT cabrio με όλο το σαλόνι ξηλωμένο...νερά απο την κουκούλα...συμβαίνουν και στις καλλίτερες οικογένειες. )Ασχετο αλλά αυτό είναι το VW-Skoda-Seat-Audi-Bentley-Bugatti-Lambo συνεργείο της Kosmocar ,ε?
-
Οχι οχι... είναι bentley-lambo συνεργείο και κατα περιπτώσεις και audi. Skoda seat klp δεν υπαρχει περίπτωση να δείς.
AUDI Q5