-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Λές........να' ναι..........ο........................................leftgalan;;;;ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ !!! ειναι αδιανοητο βρε παλιο-κοντρακηδες να υποπτευεστε εναν οικογενειαρχη ... που αγορασε αυτο το συμπαθες σουβ μονο και μονο για την χρηστικοτητα του πορτ μπαγκαζ του ........ και για να ξερετε εγω σπανια εχω υπερβει τα 80 χιλιομετρα ανα ωρα .... τι ειμαι κανενας τετιμποης ?
-
Ο χρήστης Nektarios.N έγραψε:
- Για το Χ1, έχω να πω ότι δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ (για το 28i) να δώσω 63,000 για ένα αυτοκίνητο που τα μισά πλαστικά του είναι ίδιας ποιότητας με το Getz που έχω για τη δουλειά, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.
Οι χώροι επίσης πολύ λιγότεροι.
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!
και αυτη η bmw πολυ θρασος .... τοσο πολυ κοστιζει να βελτιωσουν το εσωτερικο ??
bmw x3
- Για το Χ1, έχω να πω ότι δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ (για το 28i) να δώσω 63,000 για ένα αυτοκίνητο που τα μισά πλαστικά του είναι ίδιας ποιότητας με το Getz που έχω για τη δουλειά, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Λές........να' ναι..........ο........................................leftgalan;;;;
ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ !!! ειναι αδιανοητο βρε παλιο-κοντρακηδες να υποπτευεστε εναν οικογενειαρχη ... που αγορασε αυτο το συμπαθες σουβ μονο και μονο για την χρηστικοτητα του πορτ μπαγκαζ του ........ και για να ξερετε εγω σπανια εχω υπερβει τα 80 χιλιομετρα ανα ωρα .... τι ειμαι κανενας τετιμποης ?
Ετσι...ετσι!!! το υπογραφω και εγω!
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Λές........να' ναι..........ο........................................leftgalan;;;;Αθηνων Πατρων..... οικογενειάρχης, πρώην γκαζάκιας!! Μήπως Πατρινός;
-
-
Λες ρε χρηστο αυτος ο aris07 να ειναι διχασμενη προσωπικοτητα ? το πρωι οικογενειαρχης υπερανω υποψιας και μετα τις 12 το βραδυ να γινεται 'patrinos' ?????
-
-
αυτό ακριβώς εννοώ ...! Να και κάποιος που με καταλαβαίνει : μεγάλο πορτ μπαγκάζ χωρίς να με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις .....
-
αυτό ακριβώς εννοώ ...! Να και κάποιος που με καταλαβαίνει : μεγάλο πορτ μπαγκάζ χωρίς να με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις .....Μήπως κάτι τέτοιο;
-
μεγάλο πορτ μπαγκάζ είπαμε οχι ανοιχτή καρότσα
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=26391145
-
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=26391145Φαντάσου να έχεις παραγγείλει Q5 με 60.000 € και να μην το παραλάβεις ποτέ... Φρίκη...
-
- Η GLK παρά το ότι εμφανισιακά δε μου αρέσει σε σχέση με το Q5 (γούστα είναι αυτά), ποιοτικά είναι ένα (μικρό έστω) κλικ πάνω από το Q5 (για το Χ1 ας μη μιλήσω). Πραγματικά όταν ανοίγεις την πόρτα φαίνεται καθαρά ότι είοναι πιο στιβαρό με καλύτερη συναρμολόγηση περισσότερα μαλακά(αφρώδη) πλαστικά. Μικρότερος χώρος αποσκευών βέβαια και χώρος για τους πίσω αλλά είναι οκ. Επίσης είναι 3000 κυβικά και καίει σίγουρα περισσότερο, αλλά και 55,000 για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιο εξοπλισμό είναι εξαιρετική επιλογή. Μιλάμε για 7άρι G-Tronic με Paddles και μέχρι cruise control και Bluetooh στον Stadar (!) εξοπλισμό. Ένα Q5 με s-tronic σήμερα δεν έρχεται με λιγότερα από 65,000-67,000...μεγάλη διαφορά νομίζω.
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ το εξέτασε και το είδε κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ.
Εγω παντως πριν καταληξω στο Q5 ειχα δει και την GLK και η ποιοτητα κατασκευης της (στο εσωτερικο) μου ειχε φανει μαλλον χειροτερη παρα καλυτερη του Q5. Αν ομως σου αρεσει το στυλ του, η τιμη μου ακουγεται καλη, ειδικα με τοσα extras..
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Ειναι κανενας απο εσας αυτος????
Youtube VideoΡε παιδια ελεος, 233 χλμ την ωρα στον ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ της Αθηνων-Πατρων!
Ετσι γινονται τα πολυνεκρα... -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Ειναι κανενας απο εσας αυτος????
Youtube VideoΡε παιδια ελεος, 233 χλμ την ωρα στον ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ της Αθηνων-Πατρων!
Ετσι γινονται τα πολυνεκρα...+10000
-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
- Η GLK παρά το ότι εμφανισιακά δε μου αρέσει σε σχέση με το Q5 (γούστα είναι αυτά), ποιοτικά είναι ένα (μικρό έστω) κλικ πάνω από το Q5 (για το Χ1 ας μη μιλήσω). Πραγματικά όταν ανοίγεις την πόρτα φαίνεται καθαρά ότι είοναι πιο στιβαρό με καλύτερη συναρμολόγηση περισσότερα μαλακά(αφρώδη) πλαστικά. Μικρότερος χώρος αποσκευών βέβαια και χώρος για τους πίσω αλλά είναι οκ. Επίσης είναι 3000 κυβικά και καίει σίγουρα περισσότερο, αλλά και 55,000 για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιο εξοπλισμό είναι εξαιρετική επιλογή. Μιλάμε για 7άρι G-Tronic με Paddles και μέχρι cruise control και Bluetooh στον Stadar (!) εξοπλισμό. Ένα Q5 με s-tronic σήμερα δεν έρχεται με λιγότερα από 65,000-67,000...μεγάλη διαφορά νομίζω.
Ήθελα απλά να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ το εξέτασε και το είδε κάποια στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ.
Εγω παντως πριν καταληξω στο Q5 ειχα δει και την GLK και η ποιοτητα κατασκευης της (στο εσωτερικο) μου ειχε φανει μαλλον χειροτερη παρα καλυτερη του Q5. Αν ομως σου αρεσει το στυλ του, η τιμη μου ακουγεται καλη, ειδικα με τοσα extras..
Συμφωνώ απόλυτα. Η Audi ίσως έχει τα ποιοτικότερα εσωτερικά κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή. Επίσης κλείνοντας την πόρτα του Q5 νιώθεις σαν να κλείνεις πόρτα χρηματοκιβωτίου...
-
Nektarie, χωρίς να είμαι ιδιαιτερα αντικειμενικός, μιας και είμαι φαν της AUDI, δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ποιοτικότερο θα πρέπει να είναι ενα εσωτερικό απο αυτό του Q5, ωστε να είναι αξιοσημείωτη η διαφορά....!! Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε ξυλινες επενδυσεις κλπ, που εκει πιο πολύ το θέμα γουστου μπαίνει, παρα της 'καλής ποιότητας'.....Οπως επισης και το υφος και ο σχεδιασμός, που για μένα του Q5 είναι απείρως ομορφότερα απο της GLK....!!!
-
Καλημέρα σε όλους. Εγώ πρόλαβα και το ακύρωσα την 1η ημέρα που βγήκε στην επιφάνεια γιατί με τα extra που είχα πάνω πήγαινε γύρω στις 67,000-68,000 και το ποσό είναι πολύ μεγάλο (για εμένα πάντα) Q5. Οπότε ξεκίνησα ένα τρελό ψάξιμο για ετοιμοπαράδοτα. Στα Q5 δε βρήκα τίποτα (δεν είχε και πολλά ). Συνέχισα το ψάξιμο σε άλλες εταιρίες και είδα το BMW X1 και μετά τη Mercedes GLK 300.-
Για το Χ1, έχω να πω ότι δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ (για το 28i) να δώσω 63,000 για ένα αυτοκίνητο που τα μισά πλαστικά του είναι ίδιας ποιότητας με το Getz που έχω για τη δουλειά, χωρίς το παραμικρό ίχνος υπερβολής.
Οι χώροι επίσης πολύ λιγότεροι. -
Η GLK παρά το ότι εμφανισιακά δε μου αρέσει σε σχέση με το Q5 (γούστα είναι αυτά), ποιοτικά είναι ένα (μικρό έστω) κλικ πάνω από το Q5 (για το Χ1 ας μη μιλήσω). Πραγματικά όταν ανοίγεις την πόρτα φαίνεται καθαρά ότι είοναι πιο στιβαρό με καλύτερη συναρμολόγηση περισσότερα μαλακά(αφρώδη) πλαστικά. Μικρότερος χώρος αποσκευών βέβαια και χώρος για τους πίσω αλλά είναι οκ. Επίσης είναι 3000 κυβικά και καίει σίγουρα περισσότερο, αλλά και 55,000 για ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με τέτοιο εξοπλισμό είναι εξαιρετική επιλογή. Μιλάμε για 7άρι G-Tronic με Paddles και μέχρι cruise control και Bluetooh στον Stadar (!) εξοπλισμό. Ένα Q5 με s-tronic σήμερα δεν έρχεται με λιγότερα από 65,000-67,000...μεγάλη διαφορά νομίζω.
+1
Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω κι εγώ μιας και το δίλημμα ήταν το ίδιο, το αναφέρω και στα πρώτα μου ποστ σε αυτό το τοπικό. Αλλά στην Ελλαδαρα με το ρευστό φορολογικό σύστημα που τιμωρεί τα κυβικά ήταν ρίσκο η απόκτησή του. -
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Οπως επισης και το υφος και ο σχεδιασμός, που για μένα του Q5 είναι απείρως ομορφότερα απο της GLK....!!!Και για μενα το ίδιο
-
Ο χρήστης VagQ5 έγραψε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=26391145
Φαντάσου να έχεις παραγγείλει Q5 με 60.000 € και να μην το παραλάβεις ποτέ... Φρίκη...
Τι να το φανταστω?Το ζω!!!Και το δικο μου ειναι ενα απο τα 250 που δεν εχουν παραδωθει...
Βεβαια μου ειπε ο αντιπροσωπος μου οτι μεχρι το τελος της εβδομαδας θα το παρει πισω η Kosmocar,
θα το πληρωσει εκεινος στην Kosmocar και μετα θα κανει εκεινος καλα με τα λεφτα που εδωσε στον Παζαροπουλο...Και καλα εως τα μεσα της αλλης εβδομαδας θα το εχω...για να δουμε!!!
AUDI Q5