-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΧΩΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ
Εντάξει, οχι για όλους..!! Σε φόρουμ μιλάς, οχι στην παρέα σου... Εχει εδω μέσα άτομα που το φυσάνε μια χαρά, (ζωή να ΄χουνε οι άνθρωποι....!!) που αλλάζουν πχ τα Καγιέν σαν τα πουκάμισα ... Απο κει και πέρα, για μένα για παράδειγμα, που οντως τα 50Κ είναι ΠΟΛΛΑ, ίσως στην αρχή οπως λες να μην το έβαζα, αλλα μετά απο 3-4 χρόνια πχ, να το 'ξεπάτωνα' στη λάσπη...Ή να το έβαζα απο το 2ο χρόνο (σίγουρα ΟΧΙ απο τον 1ο ) και στα 3 χρόνια να του έκανα ενα βαψιματάκι γυρω-γύρω....Οπότε όλα σχετικά είναι....
Οπως και να ΄χει, καλά και ασφαλή χλμ σου εύχομαι....!
Αφηνοντας τον οικονομικο παραγοντα εξω,αναρωτιεμαι:
Γιατι κανεις να αγορασει τετοιου ειδους οχημα,απο την στιγμη που δεν εχει σκοπο,ουτε να τραβηξει το σκαφος του,ουτε να το βαλει σε χωματοδρομο?
Και το πιο περιεργο,γιατι η Audi(και οχι μονον)βγαζει ενα τετοιου ειδους οχημα,με πολυ περιορισμενες/σχεδον μηδαμινες απ'οτι φαινεται off-road δυνατοτητες?(δεν ειναι ξεφτιλα το καθ'ολα τιμιο Niva να σε ρυμουλκει απ'την αμμο?)
Διοτι ουτε καλο στο χωμα ειναι,ουτε στο ταξιδι στην ΕΟ θα ειναι(οπως προαναφερθηκε πχ το Α4ΤQ),ουτε οικονομικο ειναι,δυσχρηστο στην πολη ειναι...?
Κριμα και ειναι τοσο ομορφο...AΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
AΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Βρε και μενα μου αρεσει πολυ,και το καψουρευτηκα απο την πρωτη στιγμη που το ειδα,αλλα οταν θα διαθεσω ενα τοσο σεβαστο ποσο για αυτοκινητο,απαιτω παραλληλα να κανει αψογα τη δουλεια που προοριζεται,και ειμαι απο τους οδηγους που ξεζουμιζει τα οχηματα του,οπως επισης κατοικος επαρχιας με πολλους κατσαβραχους προορισμους.
Μανωλη ειναι γενικη η αντιπαραθεση μου,σε αυτου του ειδους τα οχηματα,και οχι προσωπικη.Πολυ καλα κανεις και το αγοραζεις επειδη απλως σου αρεσει το σχημα του,απλως εγω το προοριζω για σκληρη χρηση.
-
Εγώ πάντως με το Α4 είχα πάει για ελιές(!) και στο χωράφι κατέβηκα υπό βροχή και το ανέβασα μέσα στη λάσπη φορτωμένο μέ τα σακιά σπινιάροντας με τα τέσσερα!
-
.....................,απλως εγω το προοριζω για σκληρη χρηση.Εσυ ίσως, ή ΑUDΙ ομως γιατί....;;; Δεν βρίσκω το λόγο να εχει η εταιρεία ως target group τους σκληροτράχηλους.... offroadάδες..!! Ισως σε αυτό το κομμάτι το VAG να καλύπτεται απ΄ το Τούαρεγκ.
Στα αλλα ερωτήματα που θέτεις οι απαντήσεις είναι πολλές....Θα μπορούσε για κάποιον που πηγαίνει στα χιονοδρομικά το χειμώνα να τον εξυπηρετήσει άψογα, ή επισκέπτεται συχνά τα βουνά ακόμη και το καλοκαίρι....Χώρους για οικογένεια αν εξαιρέσεις τα στεισιον, έχει υπεραρκετούς, η υπερυψωμένη θέση οδήγησης για κάποιους είναι πιο βολική, ή ασφάλεια μεγαλύτερη κι αλλοι πολλοί λόγοι τεσπά, που για το καθένα μπορεί να είναι σημαντικοί....Γενικά, εγω για παράδειγμα απο SUV δεν έχω απαιτήσεις για τρελή λασπούρα και κόλπα, υπάρχουν αλλα οχήματα που μπορούν να καλύψουν αυτα τα γούστα πιο άνετα, οπως επίσης δεν μου αρέσει η λογική του να πάρω 1 να κάνει τα πάντα κι αυτό ισχύει για όλα τα προιόντα....Μου αρέσει πιο πολύ δηλαδή να υπάρχει ποικιλία κι εξειδίκευση.
Υ.Γ. Επίσης υποψιάζομαι πως σ΄αυτό που λέει ο meco έχει δίκιο....Με 18άρα και M+S λάστιχο, οι ικανότητές του βελτιώνονται σημαντικά....Ας δουμε περισσότερα τεστ στο μέλλον και το ξανασυζητάμε.....
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εγώ πάντως με το Α4 είχα πάει για ελιές(!) και στο χωράφι κατέβηκα υπό βροχή και το ανέβασα μέσα στη λάσπη φορτωμένο μέ τα σακιά σπινιάροντας με τα τέσσερα!Εγώ έφερα με τα καθίσματα κατεβασμένα στο Avant, Καλαμάτα - Αθήνα, 140 κιλά λάδι, 40 κιλά ελιες, 25 κιλα κρασί από Νεμέα, 20 κιλα πατάτες, 2 κότες, 1 κομματάκι αγριογούρουνο, 10 τσίχλες, βούτυρα, ψωμιά και κάτι 'χορταρικά' που δεν μετράνε στο βάρος. Χαμός η επανάσταση του νεοέλληνα. Το μόνο κακό με όλο το χώρο flat είναι η μεταφορά φορτίου.
Σε offroad μετά από 10χλμ χωματόδρομο τον οποιό είχαν στρώσει για άσφαλτο και drifts σε χαλικάκι φθάνω σε ένα γεφύρι στον Λούσιο σκαλοπατάκια για Jimny. H επιστροφή ή το περνάς! Τελικά το πέρασα! Αν δεν πάρω σκάφος δεν έχει Q5. Απο A4 η συνέχεια είναι μια S4 -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ έφερα με τα καθίσματα κατεβασμένα στο Avant, Καλαμάτα - Αθήνα, 140 κιλά λάδι, 40 κιλά ελιες, 25 κιλα κρασί από Νεμέα, 20 κιλα πατάτες, 2 κότες, 1 κομματάκι αγριογούρουνο, 10 τσίχλες, βούτυρα, ψωμιά και κάτι 'χορταρικά' που δεν μετράνε στο βάροςΣωστός!
Εγώ φέτος δεν έβγαλα πολύ... με 6 τενεκέδες (περίπου 100 κιλά) γύρισα! Το υπόλοιπο γεμάτο αποσκευές και η ανάρτηση σχεδόν τερματισμένη!
Ο TFSI δεν καταλαβαίνει τίποτα πάντως!Όσο για τα υπόλοιπα πιστεύω πως το Q5 είναι όσο καλό off road χρειάζεται να είναι (είπαμε εγώ με το Α4 τίγκα στις ελιές με πολύ λάσπη και δεν είχα πρόβλημα με θερινά φθαρμένα λάστιχα) σιγά μην είχε το Q5...
Από εκεί και πέρα υπάρχουν καλύτερα off road αλλά ο ρόλος του δεν είναι μόνο αυτός... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Επίσης υποψιάζομαι πως σ΄αυτό που λέει ο meco έχει δίκιο....Με 18άρα και M+S λάστιχο, οι ικανότητές του βελτιώνονται σημαντικά......**Ας δουμε περισσότερα τεστ στο μέλλον και το **ξανασυζητάμε...
Αυτο ειναι μαλλον ειναι το σοφοτερον...
-
Πάντως όσοι σκέφτεστε να το βγάλετε στο χώμα...
...δείτε κι αυτό το βίντεο!!Audi Q5 ...Quattro!
-
Ο χρήστης Maskaras2008 έγραψε:
Πάντως όσοι σκέφτεστε να το βγάλετε στο χώμα...
...δείτε κι αυτό το βίντεο!!Audi Q5 ...Quattro!
Ενταξει εντελως ασχετος και ο τυπος...ακουσες πως γρατσουνισε και την ταχυτητα Ρε μηπως ηταν γυναικα?
-
και μενα μου χει σηκωθει μια φορα στις 2 διαγωνιες ροδες,αλλα καμια σχεση το υψος!
ειχε πλακα! -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ενταξει εντελως ασχετος και ο τυπος...ακουσες πως γρατσουνισε και την ταχυτητα Ρε μηπως ηταν γυναικα?
Μαλλον,διοτι εδω τα παει μια χαρα...
-
Ο χρήστης Maskaras2008 έγραψε:
Το Q5 έχει στα έξτρα του το MMI Navigation Plus με 7' οθόνη και έχει μέσα και την Ελλάδα.Έχει κανείς καμμιά πληροφορία ή από άλλο μοντέλο της Audi που το έχει, τι παίζει με τους χάρτες και την ακρίβεια τους, από ποια εταιρεία είναι και αν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες;
Βέβαια η τιμή στο (γερμανικό) προσπέκτους με τα έξτρα που διάβασα είναι 3.000 ευρώ + 1400 αν βάλεις και την TV που έχει και τον ψηφιακό δέκτη.
Έχει κανείς 'ελληνική' εμπειρία με αυτό το ΜΜΙ;
Είχα ρωτήσει αυτό πριν λίγο καιρό.
Έχει κανείς νεώτερα για το **κόστος ** και την **κάλυψη της Ελλάδας **του navigation του Q5; Καθώς και για το αν υπάρχουν ελληνικοί χαρακτήρες και ελληνική φωνή;(Δυστυχώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ ο ίδιος και να περάσω από αντιπροσωπείες κλπ.)
-
Μαλλον,διοτι εδω τα παει μια χαρα...
Είπα και 'γω....
Καλό το post που θεωρούσε ως αδυναμία του Q5 τη μη επιτυχή προσπέλαση συγκεκριμένου εμποδίου.
Έμπειρο... -
Η αδυναμία ειναι δεδομένη και φαίνεται στο πρωτο video όπου ο πίσω δεξιος τροχός του Q5 περιστρέφεται 'τρελλά',μη μπορώντας τα ηλεκτρονικά του να παίξουν το ρόλο του μπλοκέ..
Δείτε σε πιό δύσκολες συνθήκες (και με τους δύο τροχούς χιαστί στον αέρα) πως ανταπεξέρχεται η GLK..(τα γονίδια δεν κρύβονται..!)
http://es.youtube.com/watch?v=ewoD04aSlUQ&feature=related -
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Η αδυναμία ειναι δεδομένη και φαίνεται στο πρωτο video όπου ο πίσω δεξιος τροχός του Q5 περιστρέφεται 'τρελλά',μη μπορώντας τα ηλεκτρονικά του να παίξουν το ρόλο του μπλοκέ..
Δείτε σε πιό δύσκολες συνθήκες (και με τους δύο τροχούς χιαστί στον αέρα) πως ανταπεξέρχεται η GLK..(τα γονίδια δεν κρύβονται..!)
http://es.youtube.com/watch?v=ewoD04aSlUQ&feature=relatedΑν δεις στο post του vaggman στο ίδιο ακριβώς τεστ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αντίθετα ανεβαίνει πολύ άνετα...
Άλλωστε στο συγκεκριμένο τεστ δεν θα μπορούσε ν'αποτύχει κανένα τετρακίνητο τζιπ μιας και είναι σχεδόν τυποποιημένο στα off road festivals!
-
Ο χρήστης Dimitris Gr. έγραψε:
Αν δεις στο post του vaggman στο ίδιο ακριβώς τεστ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα αντίθετα ανεβαίνει πολύ άνετα...
Άλλωστε στο συγκεκριμένο τεστ δεν θα μπορούσε ν'αποτύχει κανένα τετρακίνητο τζιπ μιας και είναι σχεδόν τυποποιημένο στα off road festivals!
64μερες εμειναν
-
Καλησπέρα , θα ήθελα άν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την αποψη σας για το παρακάτω Θέμα , θέλω να πάρω το Audi Q5 ,είστε λοιπόν της αποψης ότι σαν δέρμα το Fine Napa για τα καθίσματα είναι καλλίτερο απο την άποψη της λειτουργικότητας του , σαν αντοχή , καθαριότητα (καθαρίζει ποιο εύκολα) και μακροζωίας ας το πώ έτσι ή είναι καλλίτερο το δέρμα Milano το ποιό σαγκρέ δηλαδή . Αξίζει γενικά τα λεφτά του .Αν έχει καποιος κάποια εμπειρία ή γνώση θα μου ήταν πολύτιμη η συμβουλή του .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . -
Ο χρήστης holekey έγραψε:
Καλησπέρα , θα ήθελα άν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε την αποψη σας για το παρακάτω Θέμα , θέλω να πάρω το Audi Q5 ,είστε λοιπόν της αποψης ότι σαν δέρμα το Fine Napa για τα καθίσματα είναι καλλίτερο απο την άποψη της λειτουργικότητας του , σαν αντοχή , καθαριότητα (καθαρίζει ποιο εύκολα) και μακροζωίας ας το πώ έτσι ή είναι καλλίτερο το δέρμα Milano το ποιό σαγκρέ δηλαδή . Αξίζει γενικά τα λεφτά του .Αν έχει καποιος κάποια εμπειρία ή γνώση θα μου ήταν πολύτιμη η συμβουλή του .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Μην το σκεφτεις καθολου το fine nappa ολα τα λεφτα οχι απο θεμα καθαριοτητας αλλα λογω ποιοτητας κ επεξεργασιας του δερματος ( λογω δουλειας τα εχω δουλεψει κ τα δυο)τι milano τι δερματινη σχεδον το ιδιο ειναι.Αφου θα κανεις μια εξαιρετικη αγορα αυτοκινητου κανε κ μια πολυ καλη επιλογη δερματος(δεν ειναι κ η διαφορα χρηματων μεγαλη)61μερες Q5 CLUB
-
Καλημερα σε ολους και ειδικα σε αυτους που ειναι σε φαση αναμονης παραλαβης αυτοκινητου.....
Υπαρχει καποιος 'συναδελφος' που να εχει κανει παραγγελια S-line και να τον ειδοποιησαν οτι η παραγωγη θα καθυστερησει???? απο το τετραμηνο να παει και αλλο πιο πισω????
Ευπροσδεκτη καθε απαντηση...η παραγγελια εγινε στις 27/12/08 με αρχικη πιθανη παραδοση τλεος Απριλιου....ενω τωρα αγνωστο ποτε......
Μανωλη μετραει καλα το ρολοι???
Ευχαριστω εκ των προτερω.......
-
43 k σημερα.Σε ευχαριστω στρατο
AUDI Q5