-
Μου ηρθε!!
Ειμαι παλι στις ερημιες λογω ΕΣ και μου τους εφεραν χθες..
Παρα πολυ καλο το Q5, μη ξεχναμε ποσο παλιο μοντελο ειναι η Χ3 βεβαια... Και το Infiniti παραδιπλα δεν ειναι κακο...
Η GLK εφαγε ηττα . -
Το χάζεψα σε μια βιτρίνα σε μαύρο χρώμα σήμερα.
Μικρό φαίνεται (και στο μάτι) κάτι που δεν είναι υποχρεωτικά κακό για την Ελλάδα.Αυτό όμως που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση ήταν η τιμή του εκθέματος, που άγγιζε τα** 76,000 ευρώ**.
Ότι και να του βάλεις (έχω τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με τις τιμές των εξτρα).
Μα την μεγάλη ηλιοροφή, μα το navigator με τηλεοπτικούς δέκτες, μα το ένα, μα το άλλο, δεν μαζεύονται 76 χιλιάρικα. Και το έκθεμα δεν ήταν και το s-line που νομίζω δεν έχει και κυκλοφορήσει ακόμα.Όποιος δώσει 76,000 για 2,000 κυβικά πρέπει να ναι σίγουρα ... (αλλάξτε το σκ με λ, και το ρ με κ, στο ψευδώνυμο μου για να καταλάβετε).
Δεν παίρνεις το ML350 καλύτερα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
To 0-100 και τα ρεπριζ στο τεστ των 4Τ βυθίστηκανενας αναπρογραμματισμος του εγκεφαλου θα δωσει τη λυση...
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ Q5 ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
-
ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Κ ΤΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Q5 Κ GLK ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ Χ3 ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΟΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
-
Με το καλό να σου ρθει Μανώλη!
Για πες μας λεπτομέρειες της παραγγελίας σου.
Τι εξτρά έβαλες, πόσο κόστισαν κλπ κλπ. -
Παντως στο αρθρο των 4Τ,με ανησυχησε η αναφορα στις off road δυνατοτητες,λεγοντας οτι η απροθυμια στους λασπωμενους δρομους ειναι παροιμιωδεις,τοσο για το Q5 οσο για το Χ3.
Κριμα δεν ειναι με 45Κ,να κολλας στις λασπες και στα χιονια?Να μην εχει ενα μπλοκε?
Με βλεπω για το ταπεινο Grand Vitara,και 10Κ-15Κ ρεστα... -
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ STRONIC(+3100) ΜΕ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ(1440)ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Κ ΠΟΡΤΕΣ(3800)Κ ΤΟΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG OULOFSEN(1200)+ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ(480) ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ(1090)+ΕΞΟΔΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ(780) ΣΥΝΟΛΟ 55290-ΕΚΠΤΩΣΗ 2290=ΣΥΝΟΛΟ53000ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΧΩΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ
-
μπορείς να πεις πιο αναλυτικά σε τι διαφέρουν Q5 GLK?
-
ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ
-
δεν ξερω φίλε μου.
εσύ όμως που τα έχεις οδηγήσει και τα δύο πες μας περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και όχι συγκριτικά μεταξύ τους.(το συγκριτικά το λεω απλά επειδή εσύ το ανέφερες προηγουμένως) -
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΕΝΟΟΥΣΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ GLK
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ STRONIC(+3100) ΜΕ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ(1440)ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ Κ ΠΟΡΤΕΣ(3800)Κ ΤΟΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BANG OULOFSEN(1200)+ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ(480) ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ(1090)+ΕΞΟΔΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ(780) ΣΥΝΟΛΟ 55290-ΕΚΠΤΩΣΗ 2290=ΣΥΝΟΛΟ53000ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΧΩΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕΚαι αφού δεν πρόκειται να το βάλεις στο χώμα και τις λάσπες, γιατί δεν επέλεξες σε αυτά τα χρήματα ένα τετρακίνητο Α4 turbo?
Και εμένα μου αρέσει το Q5 αλλά αν αγόραζα ένα εννοείται πως θα το έβαζα στο χώμα και στις λάσπες και παντού όπως κάνω άλλωστε και με το RAV4 μου. Και μη μου πεις ότι το RAV4 μου κάνει 30Κ γιατί προφανώς τα 30Κ€ αξίζουν για μένα όσο για σένα τα 50Κ€. -
Τι χρόνο αναμονής έχει είπαμε?
Το έχει παραγγείλει μια φίλη αρχές Σεπτεμβρίου.... -
20μαρτιου μου ειπαν θα το εχω.
-
για μενα δεν αξιζουν ουτε τα30 ουτε τα 50 ουτε 1 ευρω αξια για μενα ειναι η οικογενεια μου meco
-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΧΩΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕΕντάξει, οχι για όλους..!! Σε φόρουμ μιλάς, οχι στην παρέα σου... Εχει εδω μέσα άτομα που το φυσάνε μια χαρά, (ζωή να ΄χουνε οι άνθρωποι....!!) που αλλάζουν πχ τα Καγιέν σαν τα πουκάμισα ... Απο κει και πέρα, για μένα για παράδειγμα, που οντως τα 50Κ είναι ΠΟΛΛΑ, ίσως στην αρχή οπως λες να μην το έβαζα, αλλα μετά απο 3-4 χρόνια πχ, να το 'ξεπάτωνα' στη λάσπη...Ή να το έβαζα απο το 2ο χρόνο (σίγουρα ΟΧΙ απο τον 1ο ) και στα 3 χρόνια να του έκανα ενα βαψιματάκι γυρω-γύρω....Οπότε όλα σχετικά είναι....
Οπως και να ΄χει, καλά και ασφαλή χλμ σου εύχομαι....!
-
για μενα δεν αξιζουν ουτε τα30 ουτε τα 50 ουτε 1 ευρω αξια για μενα ειναι η οικογενεια μου mecoΑν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι είναι ασφαλέστερο το Q5 από ένα Α4 ή από ένα Α6?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΑΣΠΕΣ Κ ΧΩΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ
Εντάξει, οχι για όλους..!! Σε φόρουμ μιλάς, οχι στην παρέα σου... Εχει εδω μέσα άτομα που το φυσάνε μια χαρά, (ζωή να ΄χουνε οι άνθρωποι....!!) που αλλάζουν πχ τα Καγιέν σαν τα πουκάμισα ... Απο κει και πέρα, για μένα για παράδειγμα, που οντως τα 50Κ είναι ΠΟΛΛΑ, ίσως στην αρχή οπως λες να μην το έβαζα, αλλα μετά απο 3-4 χρόνια πχ, να το 'ξεπάτωνα' στη λάσπη...Ή να το έβαζα απο το 2ο χρόνο (σίγουρα ΟΧΙ απο τον 1ο ) και στα 3 χρόνια να του έκανα ενα βαψιματάκι γυρω-γύρω....Οπότε όλα σχετικά είναι....
Οπως και να ΄χει, καλά και ασφαλή χλμ σου εύχομαι....!
Αφηνοντας τον οικονομικο παραγοντα εξω,αναρωτιεμαι:
Γιατι κανεις να αγορασει τετοιου ειδους οχημα,απο την στιγμη που δεν εχει σκοπο,ουτε να τραβηξει το σκαφος του,ουτε να το βαλει σε χωματοδρομο?
Και το πιο περιεργο,γιατι η Audi(και οχι μονον)βγαζει ενα τετοιου ειδους οχημα,με πολυ περιορισμενες/σχεδον μηδαμινες απ'οτι φαινεται off-road δυνατοτητες?(δεν ειναι ξεφτιλα το καθ'ολα τιμιο Niva να σε ρυμουλκει απ'την αμμο?)
Διοτι ουτε καλο στο χωμα ειναι,ουτε στο ταξιδι στην ΕΟ θα ειναι(οπως προαναφερθηκε πχ το Α4ΤQ),ουτε οικονομικο ειναι,δυσχρηστο στην πολη ειναι...?
Κριμα και ειναι τοσο ομορφο... -
Το αυτοκίνητο πάει μια χαρά εκτός, αν φοράει φυσιολογικές ζάντες και ελαστικά.
Απλά με ασφάλτινα supersport ελαστικά και ζάντες 20 ιντσών πού να πάει?
AUDI Q5