-
mpika ke ego stin paragogi
mexri 30 tou mina tha ine etimo
ke meta tha perimeno pote tha erthi kiprogia na doume ti tha doume
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Καλοριζικα φιλος...30 Ιανουαριου εννοεις??
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
ne 30 ianouariou ke mexri to telos tou epomenou mina tha erthi ke stin kipro
tha diksi fisika tipota den ine sigouro -
ne 30 ianouariou ke mexri to telos tou epomenou mina tha erthi ke stin kipro
tha diksi fisika tipota den ine sigouroΓια να δουμε γιατι και εγω με τις ιδιες ημερομηνιες παιζω......
-
Πήρα το Audi rSAP Adapter για το τηλέφωνό μου (έχω Nokia με Series 60) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. (Από Αγγλία έχει 150 € φθηνότερα!) Είναι καλή επιλογή για όσους έχουν ελληνικά στο τηλέφωνο τους. Με τα ονόματα στην SIM στα Αγγλικά και απενεργοποιώντας τον κατάλογο του τηλεφώνου από το Concert/Symphony όλα δουλεύουν ρολόι. (Και ονόματα στο DIS αλλά και στην οθόνη)
Με το ΜΜΙ νομίζω ότι το rSAP είναι default;
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Πήρα το Audi rSAP Adapter για το τηλέφωνό μου (έχω Nokia με Series 60) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. (Από Αγγλία έχει 150 € φθηνότερα!) Είναι καλή επιλογή για όσους έχουν ελληνικά στο τηλέφωνο τους. Με τα ονόματα στην SIM στα Αγγλικά και απενεργοποιώντας τον κατάλογο του τηλεφώνου από το Concert/Symphony όλα δουλεύουν ρολόι. (Και ονόματα στο DIS αλλά και στην οθόνη)Με το ΜΜΙ νομίζω ότι το rSAP είναι default;
Μπορεις να μου πεις απο που το πηρες και αν εχεις link με λεπτομερειες?
Thanx -
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Πήρα το Audi rSAP Adapter για το τηλέφωνό μου (έχω Nokia με Series 60) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. (Από Αγγλία έχει 150 € φθηνότερα!) Είναι καλή επιλογή για όσους έχουν ελληνικά στο τηλέφωνο τους. Με τα ονόματα στην SIM στα Αγγλικά και απενεργοποιώντας τον κατάλογο του τηλεφώνου από το Concert/Symphony όλα δουλεύουν ρολόι. (Και ονόματα στο DIS αλλά και στην οθόνη)
Thanxhttp://www.stokeaudi-parts.co.uk/produc ... ne-Adaptor
-
thanks!
-
Αυτο το συστημα μπαίνει σε όλα τα Q5 ή χρειάζεται να υπάρχει κάποια προεγκατάσταση (πχ να έχει MMI)??
-
Ξυπνησαμε τι ωραια τι καλα,εξω χιονακι γυρω στο 1 χιλιοστο στρωμενο και κατι ροδιες πλαι πλαι στο Q5 .. ειπα να παω να δω απο περιεργεια και ειδα!!! Μου εσπασαν προφυλακτηρα και τη θηκη απο το προβολακι οπως επισης στραβωσε και το μεταλλικο που φαινεται ακριβως πισω απο αυτη τη θηκη! Και ο εννοειται ο τσακαλακος την εκανε με ελαφρα... Παντως εχω κοκκινη μπογια στον προφυλακτηρα.Ευτυχως εχω μεικτη.. Ποσο περιπου λετε να κοστολογισει η audi τη ζημια? (μπορω μηπως να βαλω Sline προφυλακτηρα? )
-
Ο χρήστης nmix έγραψε:
Αυτο το συστημα μπαίνει σε όλα τα Q5 ή χρειάζεται να υπάρχει κάποια προεγκατάσταση (πχ να έχει MMI)??
Πρέπει να έχεις το 9ZF - Προετοιμασία εγκατάστασης κινητού τηλεφώνου Bluetooth στο κεντρικό υποβραχιόνιο (με δυνατότητα χρήσης αντάπτορα) και όχι απαραίτητα ΜΜΙ.
-
Πρέπει να έχεις το 9ZF - Προετοιμασία εγκατάστασης κινητού τηλεφώνου Bluetooth στο κεντρικό υποβραχιόνιο (με δυνατότητα χρήσης αντάπτορα) και όχι απαραίτητα ΜΜΙ.
Οποτε εγω χρειαζομαι άλλο πράγμα (απλο bluetooth)
Thanks -
Ο χρήστης bobfr150 έγραψε:
:rant: Ξυπνησαμε τι ωραια τι καλα,εξω χιονακι γυρω στο 1 χιλιοστο στρωμενο και κατι ροδιες πλαι πλαι στο Q5 .. ειπα να παω να δω απο περιεργεια και ειδα!!! Μου εσπασαν προφυλακτηρα και τη θηκη απο το προβολακι οπως επισης στραβωσε και το μεταλλικο που φαινεται ακριβως πισω απο αυτη τη θηκη! Και ο εννοειται ο τσακαλακος την εκανε με ελαφρα... Παντως εχω κοκκινη μπογια στον προφυλακτηρα.Ευτυχως εχω μεικτη.. Ποσο περιπου λετε να κοστολογισει η audi τη ζημια? (μπορω μηπως να βαλω Sline προφυλακτηρα? )Καλησπέρα ... Αφού έχεις μικτή ασφάλιση δεν σε ενδιαφέρει πόσο θα στοιχίσει η ζημία .... Αυτό όμως που πρέπει να δεις είναι πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσεις απ την τσέπη σου (τη λεγόμενη απαλάγη των ασφαλιστικών εταιρειών ). Πάντως η εμπρός μάσκα για να αλλάξει σε νικελ πρέπει να πάει πακέτο και με νέο προφυλακτήρα ... Τώρα για τον πίσω προφυλακτήρα δεν ξέρω τιμές . Πάντως αν το αλλάξεις σε s line καλό θα ήταν να το κανείς ολοκληρωμένα .
-
Ο χρήστης bobfr150 έγραψε:
:rant: Ξυπνησαμε τι ωραια τι καλα,εξω χιονακι γυρω στο 1 χιλιοστο στρωμενο και κατι ροδιες πλαι πλαι στο Q5 .. ειπα να παω να δω απο περιεργεια και ειδα!!! Μου εσπασαν προφυλακτηρα και τη θηκη απο το προβολακι οπως επισης στραβωσε και το μεταλλικο που φαινεται ακριβως πισω απο αυτη τη θηκη! Και ο εννοειται ο τσακαλακος την εκανε με ελαφρα... Παντως εχω κοκκινη μπογια στον προφυλακτηρα.Ευτυχως εχω μεικτη.. Ποσο περιπου λετε να κοστολογισει η audi τη ζημια? (μπορω μηπως να βαλω Sline προφυλακτηρα? )Επειδή και γω σκεφτόμουνα να αντικαταστήσω τον απλό εργοστασιακό με τον Sline προφυλακτήρα είχα ρωτήσει στην Audi και μου είχαν πει γύρω στα 700 € με τα εργατικά.Είναι πολύ πιο ωραίος από τον απλό αλλά δεν προσίδει κ πολύ άγριο look αν τον προσέξεις. Πάντως αν η ερώτηση σου αναφέρεται στο αν ταιριάζει η απάντηση είναι ότι μπορείς να τον βάλεις...
Εγώ στη θέση σου πάντως θα έβαζα είτε τον προφυλακτήρα της Caractere είτε της ΑΒΤ και στη συνέχεια θα τον έβαζα στα έξοδα της ασφαλιστικής...Άλλος θα πληρώσει οπότε σε συμφέρει... -
etixe afto to sabatokiriako pou perase na exo sta xeria mou ena TDi 143 manual ke exo katalabi apo proto xeri ola afta pou lete gia to aftokinito afto
i epitaxinsi esto ke diesel aperigrapti
i empiria apistefti
i sinthikes odigisis fantastikes
odigisi mesa se vroxes me 180 kmh ke den katalabena tipotato aftokinito fantastiko
tora perimeno pos ke pos to diko mou telos tou ferbari na erthi
p.s. sorry gia ta greekenglish mou...ligi katanoisi pls
-
etixe afto to sabatokiriako pou perase na exo sta xeria mou ena TDi 143 manual ke exo katalabi apo proto xeri ola afta pou lete gia to aftokinito aftoi epitaxinsi esto ke diesel aperigrapti
i empiria apistefti
odigisi mesa se vroxes me 180 kmh ke den katalabena tipotato aftokinito fantastiko
Αχ αυτος ο Φεβρουαριος...να δουμε σε ποιον θα πρωτοερθει......
-
Ο χρήστης stispan έγραψε:
etixe afto to sabatokiriako pou perase na exo sta xeria mou ena TDi 143 manual ke exo katalabi apo proto xeri ola afta pou lete gia to aftokinito afto
i epitaxinsi esto ke diesel aperigrapti
i empiria apistefti
Αχ αυτος ο Φεβρουαριος...να δουμε σε ποιον θα πρωτοερθει......
me exoun pari tilefono ke to diko mou exi kataskebasti simera...tora meni na erthi kipro
-
Γειά σας κύριοι.
Να σας πω και εγώ την πονεμένη ιστορία μου.
Οπως μερικοί ίσως θυμούνται είχα παραγγείλει, ως πολυτεκνικό, το Q5 TDI 2.0 s tronic στις 23/10/2009 απο την ΕΤΕΑ. Στις 11/1/2010 μου είπαν να συγκεντρώσω τα δικαιολογητικά για τον εκτελονισμό του αυτικινήτου, καθότι ήταν στο τελωνείο (πήρα και αριθμό πλαισίου). Στις 12/1/2010 τους παρέδωσα τα δικαιολογητικά και περίμενα να μου πουν πότε θα εξωφλήσω το αμάξι. Αντί αυτού με πήραν τηλ. στις 15/1/2010 και μου είπαν οτι το αυτοκίνητο είναι εδώ, αλλά λόγω σφάλματος το αμάξι εκτελωνίστηκε ως κανονικό. Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα. Πήγα στην αντιπροσωπεία να διαμαρτηρηθώ. Εκεί μου έδειξαν το αμάξι (όντος αυτό ήταν) και μου είπαν οτι παρήγγειλαν εκ νέου το αμάξι και ότι θα έιναι στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και ότι θα το παραλάβω στα μέσα Μαρτίου. Αφού είχα γίνει πύραυλος απο τα νεύρα μου (γιατί έχασα και τον αγοραστή του παλαιού μου αυτοκινήτου που δεν μπορούσε να περιμένει δύο ακόμη μήνες) και μετά απο 2 ώρες (ας είναι καλά ο κουμπάρος μου που με συγκράτησε) τους είπα θα περιμένω, αλλά εντός του χρονδιαγράματος παράδοσης. Παρεμπίπτοντος το συμβόλαιο αγοράς λέει 90 εργάσιμες ημέρες παράδοση.
Ελπίζω να ισχύει η ρήση 'Κάθε εμπόδιο σε καλό'. -
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Γειά σας κύριοι.
Να σας πω και εγώ την πονεμένη ιστορία μου.
Οπως μερικοί ίσως θυμούνται είχα παραγγείλει, ως πολυτεκνικό, το Q5 TDI 2.0 s tronic στις 23/10/2009 απο την ΕΤΕΑ. Στις 11/1/2010 μου είπαν να συγκεντρώσω τα δικαιολογητικά για τον εκτελονισμό του αυτικινήτου, καθότι ήταν στο τελωνείο (πήρα και αριθμό πλαισίου). Στις 12/1/2010 τους παρέδωσα τα δικαιολογητικά και περίμενα να μου πουν πότε θα εξωφλήσω το αμάξι. Αντί αυτού με πήραν τηλ. στις 15/1/2010 και μου είπαν οτι το αυτοκίνητο είναι εδώ, αλλά λόγω σφάλματος το αμάξι εκτελωνίστηκε ως κανονικό. Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα. Πήγα στην αντιπροσωπεία να διαμαρτηρηθώ. Εκεί μου έδειξαν το αμάξι (όντος αυτό ήταν) και μου είπαν οτι παρήγγειλαν εκ νέου το αμάξι και ότι θα έιναι στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και ότι θα το παραλάβω στα μέσα Μαρτίου. Αφού είχα γίνει πύραυλος απο τα νεύρα μου (γιατί έχασα και τον αγοραστή του παλαιού μου αυτοκινήτου που δεν μπορούσε να περιμένει δύο ακόμη μήνες) και μετά απο 2 ώρες (ας είναι καλά ο κουμπάρος μου που με συγκράτησε) τους είπα θα περιμένω, αλλά εντός του χρονδιαγράματος παράδοσης. Παρεμπίπτοντος το συμβόλαιο αγοράς λέει 90 εργάσιμες ημέρες παράδοση.
Απιστευτη ιστορια ..... φιλε τι να σου πω μεγαλη ....... ΥΠΟΜΟΝΗ μονο αυτο μπορω να πω παντως οταν με το καλο θα παραλαβεις ειναι σιγουρο οτι θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος !!!!
Ελπίζω να ισχύει η ρήση 'Κάθε εμπόδιο σε καλό'. -
Την Κυριακή ανεβαίνοντας στον Παρνασσό είχα και την πρώτη εμπειρία με το χιόνι, το οποίο και αρκετό ήταν και παγωμένο. Δυστυχώς ίσως και επειδή είχα καλομάθει με το Subaru(Impreza station 2.0 ατμοσφαιρικο με αργά) πρέπει να πω οτι απογοητεύτικα. Το αυτοκίνητο είτε λόγου βάρους είτε μεγέθους ελαστικών το αισθανόμουνα πολύ ελαφρύ και να γλυστράει αρκετά και προτίμησα να βάλω τις αλυσίδες για πιο σίγουρα(Με το σουμπαρού δεν του είχα βάλει ποτέ και είχα αντιμετωπισει χειρότερες καταστάσεις. Στα χιονοδρομικά ανεβαίνω από το 96 αρκετά συχνά). Την ώρα όμως που το έκανα αυτό με προσπέρασαν 2 Q5 χωρις αλυσίδες και με τον εναν 'συνάδελφο' που μίλησα πάνω δεν είχε χιονολάστιχα, επίσης του γλύστραγε αλλά δεν το φοβήθηκε. Στην επιστροφή το σύστημα καθόδου δούλεψε αρκετά καλά πάντα με τις αλυσίδες. Δεν ξέρω πως κατέβηκαν οι άλλοι δύο.
Δεν είναι πως το αμάξι κόλλαγε αλλά ήταν εύκολο να γλυστρήσει, για αυτό κατά τη γνώμη μου το χιονολάστιχο για τους φανατικούς είναι μονόδρομος. Ακόμα με τις αλυσίδες πίσω σε σταμάτημα σε κατηφόρα υπάρχει θέμα.Να σημειώσω οτι πρωτ φορά οδηγούσα αμάξι με αλυσίδες πίσω. Στην κατηφόρα φευγοντας από κελλάρια ένας που μου άνοιξε τηνπόρτα για να αλλάξει παπούτσια μου έκοψε 2 χρονάκια ζωής, γιατί αν δεν του κόρναρα να κλείσει την πόρτα, έστω με εφιαλτική καθυστέρηση, δε θα ξαναφόραγε παπούτσια ποτέ ξανά!!!
Εχει κανείς άλλος εμπειρία απο χιόνι με το καμάρι μας?
Το δικό μου εχει 17΄ με Miscelin Diamaris.
AUDI Q5