-
Ο χρήστης helfire2 έγραψε:
Έχει κανείς υπόψη του για μπούκες εξατμίσεως, είτε αντιπροσωπείας είτε after market.Εβαλα πριν μια εβδομάδα τις εργοστασιακές στην τιμή των 110 ευρώ περίπου από μανδύλα Θεσσαλονίκη
-
Να χαιρετισω και εγω την παρεα σας....
Με λενε Κωστα και ειμαι απο τη Χιο.Η παραγγελια μου ισχυει απο 29/10 και μου ειπαν οτι μπανει γραμμη παραγωγης την τριτη εβδομαδα του Ιανουαριου και οτι θα μου παραδοθει τελος Φεβρουαριου...
Να κανονισω ταξιδι για Ιταλια που θελω τον Μαρτιο ηηηηηηη...να περιμενω αργοτερα την παραδοση???
Οσο για το προβλημα με το τρεμουλο στο τιμονι λετε να το εχουν διορθωσει?? Για το update για τις στροφες που παιζουν δεν με ενδιαφερει γιατι το παραγγειλα manual.
Α και κατι ακομα...εχει παρει κανενας το red garnet??? -
Στη θέση σου θα έπαιρνα την ηηηηηηηη......πιθανότητα!
Update σχετικό με τις κάλτσες που λέγαμε μερικές σελίδες πριν:
viewtopic.php?f=5&t=6221&start=330 -
γλιστερος βρεγμένος ελληνικός δρόμος (καθρεφτης) + ελαφριά σαμαράκια + θερμοκρασία 7 βαθμοί + Q5 + τετρακινηση quattro + (θεϊκο) s-tronic + πράσινο φανάρι = ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΠΑΊΔΕΣ .... !!! Χωρίς να ανάψει ούτε μια φορά το ESP ! ............. Άντε καληνύχτα αρκετά ήπιαμε για σήμερα !
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Στη θέση σου θα έπαιρνα την ηηηηηηηη......πιθανότητα!Update σχετικό με τις κάλτσες που λέγαμε μερικές σελίδες πριν:
viewtopic.php?f=5&t=6221&start=3304 priloga | Preuzmi sve priloge (7,0 MB)
Kr_de__au...avi (2,4 MB), Kr_de__au...avi (2,0 MB), Kr_de__au...avi (1357,9 KB), Kr_de__au...avi (1257,4 KB) -
Ο χρήστης stispan έγραψε:
Να χαιρετισω και εγω την παρεα σας....
Με λενε Κωστα και ειμαι απο τη Χιο.Η παραγγελια μου ισχυει απο 29/10 και μου ειπαν οτι μπανει γραμμη παραγωγης την τριτη εβδομαδα του Ιανουαριου και οτι θα μου παραδοθει τελος Φεβρουαριου...
Να κανονισω ταξιδι για Ιταλια που θελω τον Μαρτιο ηηηηηηη...να περιμενω αργοτερα την παραδοση???
Οσο για το προβλημα με το τρεμουλο στο τιμονι λετε να το εχουν διορθωσει?? Για το update για τις στροφες που παιζουν δεν με ενδιαφερει γιατι το παραγγειλα manual.
Α και κατι ακομα...εχει παρει κανενας το red garnet???ke ego re file to exo parankili pio grigora apo sena ke itan na erthi genari meta to exoun kani ferbari ke tora me pigan sto marti .........(apo kipro ime) pistebo oti imaste apo tous tixerous giati meta apo emena i parankelies mpori na kanoun ke pano apo 8 mines gia na erthoun ...megali paragogi ke den ta prolabenoun ola .....na imaste happy na to exoume gia to pasxa leo ego
-
Στο Praktiker Υφασμάτινες Αλυσίδες 'multi grip' 235/65/17, 66,90 Ευρώ.
-
Καλημέρα,
Σήμερα έμαθα οτι υπάρχει διαθέσιμο καινούριο update για τα s-tronic.. -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλημέρα,
Σήμερα έμαθα οτι υπάρχει διαθέσιμο καινούριο update για τα s-tronic..Να υποθέσω ότι το 'πέρασες' κιόλας? Κι αν ναι είδες κάποια διαφορά στη λειτουργία?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλημέρα,
Σήμερα έμαθα οτι υπάρχει διαθέσιμο καινούριο update για τα s-tronic..Να υποθέσω ότι το 'πέρασες' κιόλας? Κι αν ναι είδες κάποια διαφορά στη λειτουργία?
Δεν το πέρασα..θα το κάνω στις 5 του Γενάρη
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Καλημέρα,
Δεν το πέρασα..θα το κάνω στις 5 του Γενάρη
Πώς ελέγχεις την ύπαρξη καινουριου update?
Χρειάζονται όλα τα s-tronic αναβάθμιση?
Και σαν ανακεφαλαίωση, με αυτό εξαλείφεται το 'παίξιμο' των στροφών στα 120-130? -
Δεν είμαι σε θέση να ελέγχω τίποτα... απλώς το έμαθα απο τον hristos68 που είχε παει χθες στην αντιπροσωπεία για άλλο λόγο...
Ναι εχω την εντύπωση οτι πρέπει να το κάνουν ολα τα s-tronic,τουλάχιστον έτσι μου είπαν
Το συγκεκριμένο update αφορά ύπαρξη μικροπροβλημάτων (που εγω σαν απλός χρήστης μπορεί και να μην τα αντιλειφθώ),ή εξάλειψη μελλοντικών (ενδεχομένως),μικροπροβλημάτων -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Δεν είμαι σε θέση να ελέγχω τίποτα... απλώς το έμαθα απο τον hristos68 που είχε παει χθες στην αντιπροσωπεία για άλλο λόγο...
Ναι εχω την εντύπωση οτι πρέπει να το κάνουν ολα τα s-tronic,τουλάχιστον έτσι μου είπαν
Το συγκεκριμένο update αφορά ύπαρξη μικροπροβλημάτων (που εγω σαν απλός χρήστης μπορεί και να μην τα αντιλειφθώ),ή εξάλειψη μελλοντικών (ενδεχομένως),μικροπροβλημάτωνΜου ειπανε οτι θα δω σημαντικη διαφορα στην αλλαγη των ταχυτητων, αλλα κα!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
Το συγκεκριμένο update αφορά ύπαρξη μικροπροβλημάτων (που εγω σαν απλός χρήστης μπορεί και να μην τα αντιλειφθώ),ή εξάλειψη μελλοντικών (ενδεχομένως),μικροπροβλημάτωνΜου ειπανε οτι θα δω σημαντικη διαφορα στην αλλαγη των ταχυτητων, αλλα κα!
Εεεε.......ναι.....σωστά...σ' εσένα είπαν αυτά που έγραψες,σ' εμένα αυτά που έγραψα..
Να δούμε τι απ' τα δυο θα ισχύει τελικά -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εεεε.......ναι.....σωστά...σ' εσένα είπαν αυτά που έγραψες,σ' εμένα αυτά που έγραψα..
Να δούμε τι απ' τα δυο θα ισχύει τελικάΕγω παντως δεν καταλαβαινω τιποτα .... μπορει να αλλαζουν και καλυτερα οι ταχυτητες ?????
-
καλημερα σε ολους,
σχετικα με τα update και για ποια αυτοκινητα εχει βγει κατι, φαινεται μονο αν περαστει στο συστημα της audi ο αριθμος πλαισιου του αυτοκινητου.εγω π.χ. πηγα την παρασκευη για αλλαγη ψαλιδιων για να εξαλειψουμε πλεον το τρεμουλο στο τιμονι-φρεναρισμα, και την ωρα της παραλαβης ενημερωθηκα οτι βγηκε και αλλο recall που αφορουσε την αλλαγη ενος κολλαρου του ψυγειου.....κατι που εγινε σε νεο ραντεβου την τριτη....αρα μια επισκεψη σε συνεργειο αντιπροσωπειας και ελεγχος με αριθμο πλαισιου για τυχον updates και recalls....
καλες γιορτες σε ολους, καλα χριστουγεννα, ευτυχισμενο το νεο ετος και καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σε ολους....
-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
καλημερα σε ολους,σχετικα με τα update και για ποια αυτοκινητα εχει βγει κατι, φαινεται μονο αν περαστει στο συστημα της audi ο αριθμος πλαισιου του αυτοκινητου.εγω π.χ. πηγα την παρασκευη για αλλαγη ψαλιδιων για να εξαλειψουμε πλεον το τρεμουλο στο τιμονι-φρεναρισμα, και την ωρα της παραλαβης ενημερωθηκα οτι βγηκε και αλλο recall που αφορουσε την αλλαγη ενος κολλαρου του ψυγειου.....κατι που εγινε σε νεο ραντεβου την τριτη....αρα μια επισκεψη σε συνεργειο αντιπροσωπειας και ελεγχος με αριθμο πλαισιου για τυχον updates και recalls....
καλες γιορτες σε ολους, καλα χριστουγεννα, ευτυχισμενο το νεο ετος και καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σε ολους....
μπέρδεμα γενικότερο...
Μόλις πήρα τηλ για το κολάρο και μου είπαν οτι δεν το ξέρουν..υποστήριξαν οτι σε τέτοια περίπτωση έρχεται επιστολή απο την kosmocar στο σπίτι ενημερώνοντας οτι πρέπει να γίνει η τάδε εργασία.Λευτέρη ούτε εγω εχω καταλάβει ακόμα...θα το τσεκάρω στις 5 του Γενάρη
-
Γεια στην παρέα!
Δεν έχω παραλάβει το αυτοκίνητο ακόμη (κάτι για τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη μου έιπαν). Περιμένω απο 23-10-2009. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώ το Forum και βεβαίως τις παρατηρήσεις σας πάνω στο αυτικίνητο. Εχω μπερδευτεί τελείως ρε παιδιά. Περιμένω το Q5 TDI 2.0 S TRONIC. Ολα αυτά που λέτε για ψαλίδια, κολάρα, update κλπ, τι είναι? Δεν το καταλαβαίνω!!!! Θα δώσω 61.000 Ε για καινούργιο αυτοκίνητο (ας πούμε πολυτελείας) και θα τρέχω με το καλημέρα στα συνεργεία ???? Τι στον κόρακα κάνουν οι Γερμανοί?? Το σπρώξανε το αυτοκίνητο στην αγορά, να φύγει απο πάνω τους, και μετά άστους να τρέχουν για ψαλίδια, upgrade και ότι άλλο προκύψει? Μπορεί να μου δώσει κανείς να καταλάβω, τι συμβαίνει? Έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο πρόβλημα ή σε όποιον καθίσει η μπίλια.
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Γεια στην παρέα!
Δεν έχω παραλάβει το αυτοκίνητο ακόμη (κάτι για τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη μου έιπαν). Περιμένω απο 23-10-2009. Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθώ το Forum και βεβαίως τις παρατηρήσεις σας πάνω στο αυτικίνητο. Εχω μπερδευτεί τελείως ρε παιδιά. Περιμένω το Q5 TDI 2.0 S TRONIC. Ολα αυτά που λέτε για ψαλίδια, κολάρα, update κλπ, τι είναι? Δεν το καταλαβαίνω!!!! Θα δώσω 61.000 Ε για καινούργιο αυτοκίνητο (ας πούμε πολυτελείας) και θα τρέχω με το καλημέρα στα συνεργεία ???? Τι στον κόρακα κάνουν οι Γερμανοί?? Το σπρώξανε το αυτοκίνητο στην αγορά, να φύγει απο πάνω τους, και μετά άστους να τρέχουν για ψαλίδια, upgrade και ότι άλλο προκύψει? Μπορεί να μου δώσει κανείς να καταλάβω, τι συμβαίνει? Έχουν όλα τα μοντέλα το ίδιο πρόβλημα ή σε όποιον καθίσει η μπίλια.
Ευχαριστώ!Καλώς ήρθες και με το καλό να παραλάβεις!
Επειδή οι ερωτήσεις σου είναι πολλές και πρέπει να ξαναγράφουμε τα ίδια,κάνε ενα κόπο να δεις τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις... -
Ο χρήστης IRA66 έγραψε:
Γεια στην παρέα!
Ευχαριστώ!Μην τρελαινεσαι, μια χαρα ειναι το αυτοκινητο! Απλα ειναι λογικο να γραφουν αυτοι που αντιμετωπιζουν καποια προβληματα και οχι οσοι δεν εχουν κανενα θεμα..
AUDI Q5