-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
εγκαθετιλας mode on
τι σημασία έχει αν κοστίζει 60 80 100 χιλιάδες??? γερμανικό αυτοκίνητο πήρατε τι περιμένατε δηλαδή ιαπωνική αξιοπιστία
εγκαθετιλας mode offΗ Ιαπωνική και γενικά η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου φαίνεται από τα ηχεία;;;;
Υ.Γ. ιδιοκτήτης nissan primera, grand vitara kai mazda 6 νέο. Άρα όχι γερμανόφιλος.
καλορίζικο τότε (πλακα έκανα στα προηγούμενα post :lol: )
ελπίζω τώρα να το δούνε όλοι
-
Μετά από μια βόλτα σήμερα με το αυτοκίνητο μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό και ο θόρυβος στο ηχείο σταμάτησε. (χωρίς το τηλέφωνο paired με το bluetooth - αν και αυτό μάλλον είναι άσχετο...) Περισσότερες εντυπώσεις τις επόμενες ημέρες...
-
Όταν κάνετε επιτόπια στροφή ακούγετε σε εσάς η αντλία του τιμονιού;;; Γιατί στο δικό μου ακούγετε αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή, ούτε ξέρω αν είναι φυσιολογικό...
-
ποιος κουζουλος ετρεχε με 200κμ/h στον περιφεριακο της Θεσσαλονικης; τς τς τς!!!
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ασχετο , αληθεια καιρο εχω να ακουσω τον Χαρη απο την Κυπρο ..... που εισαι χαρη ??O harris apo kipro perimeni ke pos perimeni
neo anakinothen apo tin audi....eki pou tha erxotan genari to aftokinito telika egine fervaris ......
ke kala pou egine fervaris giati mou lene oti tora gia na paradosoun mia nea parankelia theloun giro stous 8 mines giati arxisan na afksanonte kata poli i parankelies tous
ate na doume ti tha gini ......ego pantos den antimetopizo kanena problima me to q5 mou.....hehehehehehehe
-
Ο χρήστης MILTOSTAMMY έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μου.... Ένα Q5 2.0T S-Line Plus λευκό με ορισμένα επιπλέον extra, όπως xenon, ηλιοροφή, Drive Select κλπ.
... τα καλά μέχρι εκεί...
Ξεφτίλα Νο 1:
Μετά από έκπληξη μου ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε την προμήθεια της τράπεζας επειδή ένα ποσό το πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (περίπου 3000€) το οποίο ανερχόταν στο 1.7% του ποσού, δηλαδή 50€!!! Αξιοπρέπεια 0! Δίνεις τόσα λεφτά και κολλάνε στα 50€ της προμήθειας της κάρτας…
Ξεφτίλα Νο2:
Λόγω έργων στην εθνική οδό του νησιού ήμουν υποχρεωμένος να παρακάμψω το 1 βενζινάδικο και παρά τις όλες διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το αυτοκίνητο έχει 50χλμ αυτονομία, με αφήνει μετά από 7 χλμ!!! (Εννοείτε ότι τον πήρα τηλέφωνο και τσακίστηκαν να φέρουν ένα δοχείο με βενζίνη!)
Ξεφτίλα Νο3:
Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του!Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (>
Αυτά τα ολίγα....φίλε μου είναι γνωστή η των αντιπροσώπων της audi. Τον Μάρτιο του 08 ήθελα να αγοράσω αμάξι. Είχα δει το νέο Α4 αλλά δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα λέω του αντιπροσώπου να περιμένω για το νέο;;; θα έχει μέχρι 30-32.000 ευρώ;;;. όχι μου λέει θα εχει πολύ παραπάνω είναι ευκαιρία να πάρεις σε προσφορά το sline το τωρινό (κατάλαβες;; ήθελαν να ξεστοκάρουν).** Αυτός έχασε όχι εγώ, αγόρασα το mazda 6 to 2.5. κατάλαβες τώρα περί τι βοϊδιών πρόκειται;;;**Όσο για τα ηχεία δεν είναι αυτό πρόβλημα φίλε μου άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα στα αυτοκίνητα.
Πίστεψέ με όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα ανεξάρτητα κόστους αγοράς.
Ευχαριστεί σου το εργαλείο σου γιατί είναι γ@@το και καλά χιλιόμετρα να έχεις.
Φιλικά ένας φανατικός ΙαπωνεζάκιαςΦίλε μου, σου προτείνω να πας σε μια αντιπροσωπεία Mazda(δεν χρειάζεται να πας σε άλλες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο), να σου κοστολογίσουν το αυτοκίνητό σου ως ανταλλαγή. Εκεί, θα χρειαστεί να επανατοποθετήσεις τον χαρακτηρισμό με το συμπαθές 4άποδο που χαρίζει στην ανθρωπότητα αγνά και νόστιμα προϊόντα. Εκείνο που θέλω να πω είναι πως ,από εμπορικής πλευράς η τοποθέτησή σου είναι λάθος. Βέβαια για να μην χαλάσω τις καρδιές μας, το αυτοκίνητο το αγοράζουμε για να το οδηγούμε και όχι το πότε θα περιμένουμε να το πουλήσουμε.
-
δεν κατάλαβα την σκέψη σου. Να αγοράσω ήθελα όχι να ανταλλάξω. απλά μετά απο κανα μήνα έρχονταν το νεο Α4 και αυτος ηθελε με το ζόρι να μου πουλήσει το υπάρχον για να ξεστοκάρει.
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
ποιος κουζουλος ετρεχε με 200κμ/h στον περιφεριακο της Θεσσαλονικης; τς τς τς!!!Ti ora kai mera agapite?
-
Ο χρήστης elpap έγραψε:
ποιος κουζουλος ετρεχε με 200κμ/h στον περιφεριακο της Θεσσαλονικης; τς τς τς!!!
Ti ora kai mera agapite?
Αυτο θα μας το απαντησει ο ραλιστας μας,που μας περιφανευεται οτι παει με200, τη στιγμη που μπορει να πιασει τα220!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
-
Ο χρήστης giannis37 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους τους φιλους αυτοκινητων!
Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 37 ετων και ειμαι ενας παρ ολιγο κατοχος ενος Q5 TFSI S-Tronic!
Αυτο το αναφερω γιατι σημερα μολις ακυρωσα την παραγγελια του αυτοκινητου λογω ενος 'θεματος' που προεκυψε την τελευταια στιγμη(οικογενειακου-αλλαγης προτεραιοτητων).
Παρακολουθω αυτο το θεμα στο Forum αρκετο καιρο και εχω διαβασει ολη τη θεματολογια που αφορα το Q5!Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο και σας ευχομαι να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε!!Δυστυχως εγω προς το παρον θα μεινω με ενα A3 1.8 tfsi sportback και ενα golf tsi 160 dsg7(το Α3 θα δινοταν για το Q5).
Μπηκα στο Forum γιατι διαβαζω οτι το Q5 εχει μεγαλο χρονο παραδοσης και σκεφτηκα οτι μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ουτως ωστε να μην περιμενει τοσο!Το αυτοκινητο που ειχα παραγγειλει ειναι το Q5 2.0 TFSI S-Tronic Xenon/led lava gray.
Το αυτοκινητο ερχεται στην Ελλαδα τελος Νοεμβριου.Μπορω να σας φερω σε επικοινωνια με τον εμπορο και να παρετε το αυτοκινητο με μικρο χρονο παραδοσης...
Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ.Φιλικα!
Καλησπερα σας και παλι!
Τελικα αναθεωρησα(βρηκα λυσεις..) και παραλαμβανω το αυτοκινητο αυριο το μεσημερι!!!!
Πηγα και το ειδα και ειναι μια κουκλα!
Αυτα....Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το χρωμα του αυτοκινητου και γενικοτερα με το ολο στησιμο του!!Υγ. Ευτυχως που δεν υπηρξε καποιος ενδιαφερομενος γιατι θα το ειχα μετανιωσει πολυ πικρα...Τοση αναμονη απ την αρχη δεν ειναι και λιγο.
Φιλικα.
-
Καλορίζικο το αυτοκίνητο σου Νησιώτη και εύχομαι τα καλύτερα!!Ελπίζω να το χαρείς όσο δεν πάει!
-
Καλησπερα σε ολους τους φιλους αυτοκινητων!
Ονομαζομαι Γιαννης, ειμαι 37 ετων και ειμαι ενας παρ ολιγο κατοχος ενος Q5 TFSI S-Tronic!
Αυτο το αναφερω γιατι σημερα μολις ακυρωσα την παραγγελια του αυτοκινητου λογω ενος 'θεματος' που προεκυψε την τελευταια στιγμη(οικογενειακου-αλλαγης προτεραιοτητων).
Παρακολουθω αυτο το θεμα στο Forum αρκετο καιρο και εχω διαβασει ολη τη θεματολογια που αφορα το Q5!Πραγματικα ειναι ενα καταπληκτικο αυτοκινητο και σας ευχομαι να τα χαιρεστε και να τα απολαμβανετε!!Δυστυχως εγω προς το παρον θα μεινω με ενα A3 1.8 tfsi sportback και ενα golf tsi 160 dsg7(το Α3 θα δινοταν για το Q5).
Μπηκα στο Forum γιατι διαβαζω οτι το Q5 εχει μεγαλο χρονο παραδοσης και σκεφτηκα οτι μπορω να βοηθησω καποιον υποψηφιο αγοραστη ουτως ωστε να μην περιμενει τοσο!Το αυτοκινητο που ειχα παραγγειλει ειναι το Q5 2.0 TFSI S-Tronic Xenon/led lava gray.
Το αυτοκινητο ερχεται στην Ελλαδα τελος Νοεμβριου.Μπορω να σας φερω σε επικοινωνια με τον εμπορο και να παρετε το αυτοκινητο με μικρο χρονο παραδοσης...
Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ.Φιλικα!
Καλησπερα σας και παλι!
Τελικα αναθεωρησα(βρηκα λυσεις..) και παραλαμβανω το αυτοκινητο αυριο το μεσημερι!!!!
Πηγα και το ειδα και ειναι μια κουκλα!
Αυτα....Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το χρωμα του αυτοκινητου και γενικοτερα με το ολο στησιμο του!!Υγ. Ευτυχως που δεν υπηρξε καποιος ενδιαφερομενος γιατι θα το ειχα μετανιωσει πολυ πικρα...Τοση αναμονη απ την αρχη δεν ειναι και λιγο.
Φιλικα.
Δε μπορείς να φανταστείς γιάννη τι πλάκα θα πάθεις όταν το πάρεις .... Το αυτοκίνητο είναι αεροπλάνο ... Έχει απίστευτη ροπή και δύναμη ... Εγώ το πήρα την παρασκευή και πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο ..... Αν έρθεις και προς θεσσαλονίκη έχουμε κάνει και club με κάτι άλλους τρελλούς (2) στον αριθμό και πάμε εκδρομές ... Ο ένας από αυτούς βέβαια νομίζει ότι έχει land cruiser και το πάει μόνο από χωματόδρομους ..... Ε από χωριό παιδί μου ... Τι περιμένεις .... Α επίσης εχω ακούσει και γω για κάποιον που πάει με 200 αλλά δεν τον εχω συναντήσει πότε .....στο κάτω κάτω δεν κάνω παρέα με ασυνείδητους
-
Σε ευχαριστω πολυ!
Ειμαι λιγο μακρια απ τη Θεσσαλονικη, αλλα αν ερθω προς τα πανω θα σας ενημερωσω!
Πολυ καλα κανετε και φτιαξατε ομαδα εξορμησεων!!Φιλικα.
-
Και εγω φιλοι μου,αν εμενα σε πολη,οπως η Θεσσαλονικη,θα ετρεχα με 200,μηπως και ξεφυγω απ την ασχημια.Εδω ομως,ως συνειδητος χωριατης(χωρικος),παω με το πασο μου,απολαμβανοντας το γλαυκο της θαλασσας,το τρεμοσβημα του κυματος στην ακρη του γιαλου,τα πυκνα δαση του Στρατονικου με τις καθαριες γαργαρες πηγες,και το καθαρο μας αερακι.Τις πολεις,και την Θεσ/κη που καποτε αγαπησα,σας τις χαριζω. Α!Και μεχρι να πας Λευτερη μου,απο Τριαδι σε Βαρδαρη,εγω μπορει να φτασω στα Γιαννενα!!!
-
Ο χρήστης ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ έγραψε:
ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΡΕΝΟ ,ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΜΕ 5-10 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?Αν εννοείς το τρίξιμο όταν σταματάει και οχι όταν ακόμα κινείται,(όταν ακινητοποιείται δηλαδή),ναι νομίζω οτι είναι φυσιολογικό.Δεν θυμάμαι να μην το έκανε κανένα απο τα αυτοκίνητα που είχα ως τώρα,και φυσικά και το τωρινό δεν αποτελεί εξαίρεση
@leftgalan & hristos68
Φαίνεται οτι εχω χάσει επεισόδια...με 200 στον περιφερειακό???? ποιός να' ναι άραγε????? -
Ο χρήστης skek έγραψε:
Όταν κάνετε επιτόπια στροφή ακούγετε σε εσάς η αντλία του τιμονιού;;; Γιατί στο δικό μου ακούγετε αλλά δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή, ούτε ξέρω αν είναι φυσιολογικό...Με τέρμα στριμένο τιμόνι ναι,αλλιώς σίγουρα οχι
-
καλως μας ειρθες Αρη!Με τα χιλιομετρα που διανυεις μας εγεινες Μεντωρας,οσο αφορα τα προβληματα και την συμπεριφορα του Q5.
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
καλως μας ειρθες Αρη!Με τα χιλιομετρα που διανυεις μας εγεινες Μεντωρας,οσο αφορα τα προβληματα και την συμπεριφορα του Q5.Σε χάσαμε Αρη ποτε θα βολταρουμε ??
-
Ο χειμώνας πλησιάζει και σκέφτομαι να αγοράσω αλυσίδες για να είμαι σίγουρος σε κάθε περίπτωση. Έχω τις μικρέ ζάντες-235/65 R17. Ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει περισσότερο να πάρω τις νέου τύπου-πάνινες αλυσίδες? Ευχαριστώ!!!
Δες κι εδω στους ειδικους!
http://www.forum.snowreport.gr/forum_po ... ?TID=20821
Φιλικα.
Επανέρχομαι στο πιο πάνω θέμα με δύο links
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtopic-t-3396-view-next.html
και
http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=fea16f7011226cedb23a9e05f38d8f43&showtopic=2758&st=0&p=26185&#entry26185
όπου βεβαια μιλάει για πισωκίνητη μπέμπα
Το manual μιλάει για αλυσίδες με λεπτούς κρίκους σε 235/65/17 λάστιχο
Με βλέπω με δυο ζευγάρια κάλτσες και αλυσίδες για τους πίσω τροχούς -
Καλημερα ξανα σε παλιους φιλους και γνωστους, παροτι εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ, διαβαζω κατα καιρους τα νεα της ομαδας.....μια μικρη βοηθεια απο 'συναδελφους' που εχουν κανει πανω απο 10.000χλμ, εχουν κανει το Update για το 'παιξιμο' των στροφων.....επειδη σε μενα εχει παρουσιαστει μια αδικαιολογητα μεγαλη αυξηση της κατανλαωσης, θα ηθελα να μαθω αν εχει και καποιος αλλος τα ιδια συμπτωματα....εχει φθασει μετα απο 12.500χλμ περιπου,αρκετα εκ των οποιων σε εθνικες οδους και ταξιδια σε επαρχια, να εχω μεση καταναλωση τα 16 λτ/100χλμ απο 12,5-13 που ηταν μεχρι να γινει το update.....θα εκτιμουσα και καθε απαντηση με προτεινομενη λυση.....ευχαριχτω πολυ και καλα χιλιομετρα σε ολους......Στρατης
AUDI Q5