-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μου.... Ένα Q5 2.0T S-Line Plus λευκό με ορισμένα επιπλέον extra, όπως xenon, ηλιοροφή, Drive Select κλπ.
... τα καλά μέχρι εκεί...
Ξεφτίλα Νο 1:
Μετά από έκπληξη μου ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε την προμήθεια της τράπεζας επειδή ένα ποσό το πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (περίπου 3000€) το οποίο ανερχόταν στο 1.7% του ποσού, δηλαδή 50€!!! Αξιοπρέπεια 0! Δίνεις τόσα λεφτά και κολλάνε στα 50€ της προμήθειας της κάρτας…
Ξεφτίλα Νο2:
Λόγω έργων στην εθνική οδό του νησιού ήμουν υποχρεωμένος να παρακάμψω το 1 βενζινάδικο και παρά τις όλες διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το αυτοκίνητο έχει 50χλμ αυτονομία, με αφήνει μετά από 7 χλμ!!! (Εννοείτε ότι τον πήρα τηλέφωνο και τσακίστηκαν να φέρουν ένα δοχείο με βενζίνη!)
Ξεφτίλα Νο3:
Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του!Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (
Αυτά τα ολίγα....Η ξεφτίλα νούμερο 1 είναι εντελώς μα εντελώς παράνομη.Τέλος.
Αν του κάνεις καταγγελία στην mastercard ή στην visa ή σε οποιαδήποτε κάρτα έχεις τέλος πάντων,είναι σίγουρο οτι θα διακόψουν την συνεργασία τους μαζί του,και φυσικά είναι υποχρεωμένος να σου επιστρέψει τα 50 ευρώ -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αγαπητοί φίλοι σήμερα παρέλαβα το αυτοκίνητο μου.... Ένα Q5 2.0T S-Line Plus λευκό με ορισμένα επιπλέον extra, όπως xenon, ηλιοροφή, Drive Select κλπ.
Ξεφτίλα Νο 1:
Μετά από έκπληξη μου ο αντιπρόσωπος μου ζήτησε την προμήθεια της τράπεζας επειδή ένα ποσό το πλήρωσα με πιστωτική κάρτα (περίπου 3000€) το οποίο ανερχόταν στο 1.7% του ποσού, δηλαδή 50€!!! Αξιοπρέπεια 0! Δίνεις τόσα λεφτά και κολλάνε στα 50€ της προμήθειας της κάρτας…
Ξεφτίλα Νο2:
Λόγω έργων στην εθνική οδό του νησιού ήμουν υποχρεωμένος να παρακάμψω το 1 βενζινάδικο και παρά τις όλες διαβεβαιώσεις του πωλητή ότι το αυτοκίνητο έχει 50χλμ αυτονομία, με αφήνει μετά από 7 χλμ!!! (Εννοείτε ότι τον πήρα τηλέφωνο και τσακίστηκαν να φέρουν ένα δοχείο με βενζίνη!)
Ξεφτίλα Νο3:
**Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του! **Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (>
Αυτά τα ολίγα....Αυτό για αναλυσέ το λίγο αν θες γιατί μου κάνουν και μένα 'χιόνια' κάποια απτα ηχεία και ας το χω στο mute! Το ΣΚ σε εκδρομή με κοροιδεύανε...60000€ και χάλασαν τα ηχεία από τώρα ρωτάγανε??
Δεν μπορώ να στο περιγράψω αλλά σαν να έχει κάτι μέσα ο κώνος του ηχείου... θα το ξαναδώ αύριο και θα σου πω...
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
:applause:
Λευτέρη καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕυχαριστώΩΩΩΩ ΑΡΗ ! Είναι τέλειο .....
-
Ξεφτίλα Νο 1:
Ξεφτίλα Νο2:
Ξεφτίλα Νο3:
Μετά την σύνδεση του bluetooth τηλεφώνου μου ένα από τα ηχεία του αυτοκινήτου έκανε ένα θόρυβο σαν αυτόν ενός ηχείου που έχει χρόνια στην πλάτη του!Δεν κυκλοφόρησα ακόμα με το αυτοκίνητο (
Αυτά τα ολίγα....Καλορίζικο το αυτοκίνητο σου!
Μια απορία που μου δημιουργήθηκε, αναφέροντας το 'ξεφτίλα 1' λες και ότι είσαι από νησί...
Ο Ξενάκης (Ρόδος) είναι ο αντιπρόσωπος ή τα κάνουν και αλλού αυτά; -
Λευτερη καλοταξιδο!Ευχομαι να τα χαρουμε οσο η και περισσοτερο απο τα opel μας.
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
εγκαθετιλας mode on
τι σημασία έχει αν κοστίζει 60 80 100 χιλιάδες??? γερμανικό αυτοκίνητο πήρατε τι περιμένατε δηλαδή ιαπωνική αξιοπιστία
εγκαθετιλας mode offαχ αχ ποσο στεναχωριεμαι που πηρα γερμανικο αυτοκινητο ..... αλλη φορα δε θα το ξανακανω ..... μη με μαλωνετε ......
-
βαριέμαι να ψάχνω τις πιο πίσω σελίδες για να δω τι προβλήματα σου έχει βγάλει εσένα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
βαριέμαι να ψάχνω τις πιο πίσω σελίδες για να δω τι προβλήματα σου έχει βγάλει εσένατωρα το πηρα !!
-
Ασχετο , αληθεια καιρο εχω να ακουσω τον Χαρη απο την Κυπρο ..... που εισαι χαρη ??
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
βαριέμαι να ψάχνω τις πιο πίσω σελίδες για να δω τι προβλήματα σου έχει βγάλει εσένα
τωρα το πηρα !!
καλορίζικο τότε (πλακα έκανα στα προηγούμενα post )
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
τωρα το πηρα !!
καλορίζικο τότε (πλακα έκανα στα προηγούμενα post )
Ευχαριστω ......
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
εγκαθετιλας mode on
τι σημασία έχει αν κοστίζει 60 80 100 χιλιάδες??? γερμανικό αυτοκίνητο πήρατε τι περιμένατε δηλαδή ιαπωνική αξιοπιστία
εγκαθετιλας mode offμε ενα LADA NIVA σιγουρα θα εισουν ευχαριστημενος! παντως Νικολα μου,εσταξα 70000,αλλα ειμαι στον υπερθετικο βαθμο ευχαριστημενος με το λασπωμενο μου Q!
-
μου προτεινε ο Λευτερης να δοκιμασουμε τα Q σε εκτος δρομου δυσκολες διαδρομες!!! Οποιος θελει συμετεχει!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
μου προτεινε ο Λευτερης να δοκιμασουμε τα Q σε εκτος δρομου δισκολες διαδρομες!!! Οποιος θελει συμετεχει!Βρηκες το ευαισθητο σημειο μου και με χτυπας ε ??
-
αλυπητα Λευτερη μου! γι αυτο υπαρχουν αλλωστε οι φιλοι!
-
παιδια δεν εχω ροπη προς τον σωβινισμο,αλλα αισθανθηκα ασχημα ως Ελληνας και ως Μακεδονας,οταν ειδα στο ΜΜΙ της AUDI language:Macedonians.Εκτος κι αν θεωρουν την μητρικη μου γλωσσα ως μη Ελληνικη!
-
Ο χρήστης xristos68 έγραψε:
παιδια δεν εχω ροπη προς τον σωβινισμο,αλλα αισθανθηκα ασχημα ως Ελληνας και ως Μακεδονας,οταν ειδα στο ΜΜΙ της AUDI language:Macedonians.Εκτος κι αν θεωρουν την μητρικη μου γλωσσα ως μη Ελληνικη!Τι ήθελες και συ και πήρες ΜΜΙ ? Ορίστε εγώ που δεν εχω ούτε που το κατάλαβα μέσα στην άγνοια μου ...!
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
εγκαθετιλας mode on
εγκαθετιλας mode offΗ Ιαπωνική και γενικά η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου φαίνεται από τα ηχεία;;;;
Υ.Γ. ιδιοκτήτης nissan primera, grand vitara kai mazda 6 νέο. Άρα όχι γερμανόφιλος.
-
Ξεφτίλα Νο 1:
Ξεφτίλα Νο2:
Ξεφτίλα Νο3:
Αυτά τα ολίγα....φίλε μου είναι γνωστή η των αντιπροσώπων της audi. Τον Μάρτιο του 08 ήθελα να αγοράσω αμάξι. Είχα δει το νέο Α4 αλλά δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα λέω του αντιπροσώπου να περιμένω για το νέο;;; θα έχει μέχρι 30-32.000 ευρώ;;;. όχι μου λέει θα εχει πολύ παραπάνω είναι ευκαιρία να πάρεις σε προσφορά το sline το τωρινό (κατάλαβες;; ήθελαν να ξεστοκάρουν). Αυτός έχασε όχι εγώ, αγόρασα το mazda 6 to 2.5. κατάλαβες τώρα περί τι βοϊδιών πρόκειται;;;
Όσο για τα ηχεία δεν είναι αυτό πρόβλημα φίλε μου άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα στα αυτοκίνητα.
Πίστεψέ με όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα ανεξάρτητα κόστους αγοράς.
Ευχαριστεί σου το εργαλείο σου γιατί είναι γ@@το και καλά χιλιόμετρα να έχεις.
Φιλικά ένας φανατικός Ιαπωνεζάκιας -
ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΡΕΝΟ ,ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΜΕ 5-10 ΧΛΜ ΚΑΙ ΤΡΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?
AUDI Q5