-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ??
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ??
ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΚΛΟΠΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ??Σε παρακαλω γραφε με μικρα γιατι τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις.[MOD]
Σχετικα με ασφαλειες υπαρχει και το viewtopic.php?f=5&t=6935
thanks
-
ine kapios edo sto forum pou ine apo kipro ke katoxos Q5?
-
Και ενα βιντεακι για οσους απο εσας περιμέεεεεεεενετε καρτερικα να παρετε αριθμό πλαισιου ........ http://www.youtube.com/watch?v=3WcIu4JBsPY
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Και ενα βιντεακι για οσους απο εσας περιμέεεεεεεενετε καρτερικα να παρετε αριθμό πλαισιου ........ http://www.youtube.com/watch?v=3WcIu4JBsPYne ne ne
afto pou blepete sto video ( to aspro q5 ) ine afto pou parankila ke kataskebazetelete na to kanoun apo tora gia ton genari ???
-
Επιτέλους!!!!!!!
Μετά από πολύ κόπο και χρόνο ή λύση στο θέμα μου ήρθε.
Σεβόμενος το πρόβλημα αρκετών από εσάς σχετικά με το γνωστό ‘’τρέμουλο’’
σας ενημερώνω ότι η λύση δόθηκε στην Karenta στο Μαρούσι. Υπάρχει πλέον νέος κωδικός για τον βραχίονα των μπροστινών ψαλιδιών και το πρόβλημα δεν είναι αντιληπτό στο τιμόνι. Οι βραχίονες παρόλο ότι είναι ακριβώς ίδιοι έχουν πιο σκληρά σινεμπλοκ με αποτέλεσμα οι κραδασμοί να μην μεταφέρονται τόσο άγαρμπα στο τιμόνι.
Οφείλω να ενημερώσω ότι οι αλλαγές των βραχιόνων γίνονται κατόπιν έλεγχου από το συνεργείο καθώς υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα τα οποία δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kosti20 καθώς ένα του post πιο παλιά με έβαλε στον σωστό δρόμο επίλυσης του προβλήματος μου.
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.html -
Ο χρήστης vaia1313 έγραψε:
Επιτέλους!!!!!!!
σας ενημερώνω ότι η λύση δόθηκε στην Karenta στο Μαρούσι. Υπάρχει πλέον νέος κωδικός για τον βραχίονα των μπροστινών ψαλιδιών και το πρόβλημα δεν είναι αντιληπτό στο τιμόνι. Οι βραχίονες παρόλο ότι είναι ακριβώς ίδιοι έχουν πιο σκληρά σινεμπλοκ με αποτέλεσμα οι κραδασμοί να μην μεταφέρονται τόσο άγαρμπα στο τιμόνι.
Οφείλω να ενημερώσω ότι οι αλλαγές των βραχιόνων γίνονται κατόπιν έλεγχου από το συνεργείο καθώς υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα τα οποία δεν παρουσιάζουν το πρόβλημα.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον kosti20 καθώς ένα του post πιο παλιά με έβαλε στον σωστό δρόμο επίλυσης του προβλήματος μου.
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.htmlΜέχρι και 31/10 θα μπαίνουν τα (δηλαδή και το δικό μου έχει τα ίδια
8K0 407 693 N
8K0 407 694 Nκαι από 01/11 τα:
8K0 407 693 S
8K0 407 694 S(Από το ΕΤΚΑ)
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Επιτέλους!!!!!!!
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.htmlΜέχρι και 31/10 θα μπαίνουν τα (δηλαδή και το δικό μου έχει τα ίδια
8K0 407 693 N
8K0 407 694 Nκαι από 01/11 τα:
8K0 407 693 S
8K0 407 694 S(Από το ΕΤΚΑ)
Diladi to diko mou pou erxete genari den tha exi kanena problima ??????
-
Ο χρήστης vaia1313 έγραψε:
Επιτέλους!!!!!!!
http://blogs.insideline.com/roadtests/2 ... ap-up.htmlΧαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω.Το τρέμουλο εξαφανίστηκε με τους νέους βραχίονες?
Εύχομαι καλά χιλιόμετρα με το αμάξι σου! -
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
Και ενα βιντεακι για οσους απο εσας περιμέεεεεεεενετε καρτερικα να παρετε αριθμό πλαισιου ........ http://www.youtube.com/watch?v=3WcIu4JBsPY
ne ne ne
afto pou blepete sto video ( to aspro q5 ) ine afto pou parankila ke kataskebazetelete na to kanoun apo tora gia ton genari ???
Χαρη καλημερα για πες μου ποια ειναι η βασικη τιμη του Q5 s-tronic στην Κυπρο ??
-
Χαίρομαι πάρα πολύ που μπόρεσα να βοηθήσω.Το τρέμουλο εξαφανίστηκε με τους νέους βραχίονες?
Εύχομαι καλά χιλιόμετρα με το αμάξι σου![/quote]Ναι φίλε μου. Έχοντας κάνει 1500 χλμ με τους νέους βραχίονες μπορώ να πω ότι πλέον το πρόβλημα λύθηκε. Και πάλι ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ne ne ne
Χαρη καλημερα για πες μου ποια ειναι η βασικη τιμη του Q5 s-tronic στην Κυπρο ??
to kanoniko me tipota pano ksekina kapou stis 39800 tora me to s-tronic tha prepi na ine peripou 45000 alla me sxedon tipota extra pano ......tora an thes kati pio sinkekrimeno pes mou na to psakso na sou po
-
Ο χρήστης Harris Emiliou έγραψε:
ne ne ne
to kanoniko me tipota pano ksekina kapou stis 39800 tora me to s-tronic tha prepi na ine peripou 45000 alla me sxedon tipota extra pano ......tora an thes kati pio sinkekrimeno pes mou na to psakso na sou po
Τιποτα ευχαριστω ηθελα μονο να συγκρινω... στην ελλαδα το βασικο s tronic εχει 47.350
-
Έχω διανύσει 6.100 χλμ με πολύ πολύ συντηρητική οδήγηση με το 90% των διαδρομών να είναι σε εθνικές και επαρχιακές οδούς. Η μέση κατανάλωση από την πρώτη ημέρα, έως και σήμερα είναι στα 10.24 lt/100km. Η στάθμη του λαδιού είναι τόσο χαμηλή που στην οθόνη του ΑΜΙ η σχετική στήλη είναι άδεια. Σε προηγούμενα posts αναφέρθηκε ότι όλη η 'στήλη' στην οθόνη αντιστοιχεί σε περίπου 750 ml λάδι. Τί είναι προτιμότερο; Να συμπληρώσω λάδι ή να πάω στην αντιπροσωπεία για αλλάγη; Τα λάδια τα έχω αγοράσει ήδη - Castrol edge 5w-30.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.... -
Ο χρήστης skek έγραψε:
Έχω διανύσει 6.100 χλμ με πολύ πολύ συντηρητική οδήγηση με το 90% των διαδρομών να είναι σε εθνικές και επαρχιακές οδούς. Η μέση κατανάλωση από την πρώτη ημέρα, έως και σήμερα είναι στα 10.24 lt/100km. Η στάθμη του λαδιού είναι τόσο χαμηλή που στην οθόνη του ΑΜΙ η σχετική στήλη είναι άδεια. Σε προηγούμενα posts αναφέρθηκε ότι όλη η 'στήλη' στην οθόνη αντιστοιχεί σε περίπου 750 ml λάδι. Τί είναι προτιμότερο; Να συμπληρώσω λάδι ή να πάω στην αντιπροσωπεία για αλλάγη; Τα λάδια τα έχω αγοράσει ήδη - Castrol edge 5w-30.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά....Αλλαξε τα
-
Ο χρήστης skek έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά....Εγω θα συμπλήρωνα και θα τα κρατούσα ακόμα 1500-2000 ΚΜ.
Η ψηφιακή στήλη που βλέπεις αντιστοιχεί σε 1 λίτρο -
Mήπως αυτή η πολύ συντηρητική οδήγηση, οδήγησε στην αυξημένη κατανάλωση λαδιού? Το ροντάρισμα το έκανες όπως λέει το Manual το οποίο υποθέτω πως θα αναφέρει ό,τι αναφέρουν και για τους 1.4 και 1.8 tsi κινητήρες?
-
εχω 21000 χλμ κ τα εχω αλλαξει 3 φορες κ παω για τη τεταρτη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Mήπως αυτή η πολύ συντηρητική οδήγηση, οδήγησε στην αυξημένη κατανάλωση λαδιού? Το ροντάρισμα το έκανες όπως λέει το Manual το οποίο υποθέτω πως θα αναφέρει ό,τι αναφέρουν και για τους 1.4 και 1.8 tsi κινητήρες?Το στρώσιμο το έκανα ακριβώς όπως λέει το manual. Μάλλον η πολύ συντηρητική οδήγηση φταίει, αν και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, λόγω ορίων ταχύτητας. Χανιά - Ρέθυμνο με cruise control στα 100-120 km/h με 6η. Γι'αυτό άλλωστε και η πολύ χαμηλή κατανάλωση.
Οπότε αύριο πάμε για αλλαγή, αν και ειχα σκοπό να την κάνω στις 7500 χλμ.
-
Eφόσον το ροντάρισμα έγινε όπως το Manual οκ (φαντάζομαι έπιασες σταδιακά κόφτες? ). Γενικά πού και πού σήκωνε στροφές. Ο 2tfsi δεν είναι?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Eφόσον το ροντάρισμα έγινε όπως το Manual οκ (φαντάζομαι έπιασες σταδιακά κόφτες? ). Γενικά πού και πού σήκωνε στροφές. Ο 2tfsi δεν είναι?2.0 TFSI και σταδιακό άνοιγμα, αλλά όχι κόφτες....
AUDI Q5