-
Nasso dhladh egw an allaksw thn bash thn katw toy sasman kai krathsw ton skeleto ths alla anti gia lastixo balw teflon h polyore8anh 8a eimai nomimos?
-
(Που πήγαν τα Ελληνικά Hannibal ?)
Το διάβασα προσεκτικότερα και λέω το εξής: όταν λέει 'το υλικό του ελαστικού τμήματος είναι ελεύθερο' σημαίνει 'με την προϋπόθεση πως θα παραμείνει ελαστικό'. Αυτό διότι δεν είναι ελεύθερο όλο το ελαστικό τμήμα αλλά μόνο το υλικό του, δηλ. δεν μπορεί να αλλάξει η λειτουργικότητα του ελαστικού τμήματος και να πάψει να είναι ελαστικό. Διατηρώντας λοιπόν την ελαστικότητα, μπορείς να βάλεις σκληρότερο ελαστικό, το οποίο και γίνεται και στα σινεμπλόκ. Απλά η διατύπωση εδώ δεν είναι ακριβής.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα χειρότερα
Τεφλον και πολυουρεθάνη δεν είναι ελαστικά.
-
Hannibal μην μπερδευεσαι..... Αυτά ισχύουν για GrpΝ αμάξια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Που πήγαν τα Ελληνικά Hannibal ?)Το διάβασα προσεκτικότερα και λέω το εξής: όταν λέει 'το υλικό του ελαστικού τμήματος είναι ελεύθερο' σημαίνει 'με την προϋπόθεση πως θα παραμείνει ελαστικό'. Αυτό διότι δεν είναι ελεύθερο όλο το ελαστικό τμήμα αλλά μόνο το υλικό του, δηλ. δεν μπορεί να αλλάξει η λειτουργικότητα του ελαστικού τμήματος και να πάψει να είναι ελαστικό. Διατηρώντας λοιπόν την ελαστικότητα, μπορείς να βάλεις σκληρότερο ελαστικό, το οποίο και γίνεται και στα σινεμπλόκ. Απλά η διατύπωση εδώ δεν είναι ακριβής.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα χειρότερα
Τεφλον και πολυουρεθάνη δεν είναι ελαστικά.
Σορρυ εκτεταμενη ταχυτητα....
Οποτε ακομα και οι powerflex οι βασεις μπορουν να κρυθουν παρανομες, βαση αυτων των δεδομενων....
Με τοσες ανακριβιες μεσα στην ομολογκασιον του 106 και την μεταφραση της στα ελληνικα εχω αρχισει να ....
Ρωταω τους γαλλους μου λενε άλλα.....
Μου φαινεται θα ετοιμασω κανενα καπ.... -
[quote='nass
Τεφλον και πολυουρεθάνη δεν είναι ελαστικά.[/quote]
Sorry ....
ΤΟ ΤΕΦΛΟΝ Νass , ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΩΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΤΑΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΒΛΟ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΠΑΕΙ ΣΑΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
Η ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΥΠΕΣ , ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛ.
Ανάβαση Ριτσώνας 25-26/2