-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ εξωτερικά ( αυτή και η CTS αν δεν κάνω λάθος ) αλλά το εσωτερικό είναι κάπως για μια ακόμα φορά για τα γούστα μου.
Διαφωνώ!
Το εσωτερικό του είναι μια χαρά (γι'αυτό που είναι εννοώ ), αντιθέτως εξωτερικά..
εβλεπα εφιαλτες όλη νυχτα οτι με κυνηγάει ένα τέτοιο να με φάειΤελικά σε έφαγε? Εγώ θα φάω πάντως παστίτσιο το μεσημέρι
Άσχετο χτές είδα ένα Hummer παρκαρισμένο σε κάθετη θέση έπιανε 2 θέσεις το θηρίο...πώς τα κουμαντάρουν μέσα στα στενά της πόληςΠοιο απ'τα τρια Χαμμερ ειδες?
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Εχω δει 2-3 SRX, μάλιστα το ενα απο αυτά πριν περίπου 1 χρόνο κοντά στον Αγ. Στέφανο που είχα πάει να δώ το Αττικό Trail Ride.
Εμφανισιακά είναι αρκετά ωραίο όπως οι περισ΄σοτερες νέες Cadillac.
Δυστυχώς για τις περισσότερες νέες Cadillac ισχύει το αντίθετο!
Ποια Καντιλλακ δεν σου αρεσουν?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ εξωτερικά ( αυτή και η CTS αν δεν κάνω λάθος ) αλλά το εσωτερικό είναι κάπως για μια ακόμα φορά για τα γούστα μου.
Διαφωνώ!
Το εσωτερικό του είναι μια χαρά (γι'αυτό που είναι εννοώ ), αντιθέτως εξωτερικά..
εβλεπα εφιαλτες όλη νυχτα οτι με κυνηγάει ένα τέτοιο να με φάειΤελικά σε έφαγε? Εγώ θα φάω πάντως παστίτσιο το μεσημέρι
Άσχετο χτές είδα ένα Hummer παρκαρισμένο σε κάθετη θέση έπιανε 2 θέσεις το θηρίο...πώς τα κουμαντάρουν μέσα στα στενά της πόληςΠοιο απ'τα τρια Χαμμερ ειδες?
Χμ τελικά είχα δίκιο που σκέφτηκα οτι ήταν από την CTS copy/paste αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Και με αυτήν το ίδιο πρόβλημα έχω, αυτό το εσωτερικό
Όσο για το Hummer μιλάω για το H2, Η1 δεν έχω δεί να κυκλοφορεί ως πολιτικό στην Ελλάδα και H3 δεν έχω δεί ακόμα. -
Πρεπει να ειναι μεγαλυτερη μουρη απο το Μurano. Ενας κατοχος/καρδιναλιος του 2ου κοιτουσε με πολυ ζηλοφ8ονο υφος ενα SRX που ηρ8ε διπλα του.
Κανει νοημα κατι τετοιο διοτι το Μurano δεν ειναι καν στην κατηγορια πολυτελειας ως οχημα. Πολυ πιο φθηνο, πολυ λιγοτερο ποιοτικο γενικα.
Mη μπερδευεσαι gaby....
Για το Nissan Murano μιλησε ο ανθρωπος οχι για το Lada Niva...
Ως εκ τουτου για ποιοτητα τουλαχιστον αστο, μη το κουραζεις.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για το Hummer μιλάω για το H2, Η1 δεν έχω δεί να κυκλοφορεί ως πολιτικό στην Ελλάδα και H3 δεν έχω δεί ακόμα.Τοτε που να δεις ποσο χωρο πιανει το Η1
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Πρεπει να ειναι μεγαλυτερη μουρη απο το Μurano. Ενας κατοχος/καρδιναλιος του 2ου κοιτουσε με πολυ ζηλοφ8ονο υφος ενα SRX που ηρ8ε διπλα του.
Κανει νοημα κατι τετοιο διοτι το Μurano δεν ειναι καν στην κατηγορια πολυτελειας ως οχημα. Πολυ πιο φθηνο, πολυ λιγοτερο ποιοτικο γενικα.
Mη μπερδευεσαι gaby....
Για το Nissan Murano μιλησε ο ανθρωπος οχι για το Lada Niva...
Ως εκ τουτου για ποιοτητα τουλαχιστον αστο, μη το κουραζεις....Τι εννοεις? Οτι το SRX εχει ιδια ποιοτητα ή χειροτερη του Μουρανο?
-
Όσο για το Hummer μιλάω για το H2, Η1 δεν έχω δεί να κυκλοφορεί ως πολιτικό στην Ελλάδα και H3 δεν έχω δεί ακόμα.
Τοτε που να δεις ποσο χωρο πιανει το Η1
Χεχε έχω δεί και τέτοιο αλλά στην στρατιωτική του εκδοχή. Δίπλα το Mercedes G έδειχνε μυρμήγκι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όσο για το Hummer μιλάω για το H2, Η1 δεν έχω δεί να κυκλοφορεί ως πολιτικό στην Ελλάδα και H3 δεν έχω δεί ακόμα.
Τοτε που να δεις ποσο χωρο πιανει το Η1
Χεχε έχω δεί και τέτοιο αλλά στην στρατιωτική του εκδοχή. Δίπλα το Mercedes G έδειχνε μυρμήγκι
Το (πολιτικο) Η1 ειναι ιδιας διαστασης με το (στρατιωτικο) Χαμ Βι.
Cadillac SRX