-
προς τους κιθαριστες του φορουμ:
μπορει καποιος να μου πει τι κιθαρα ειναι αυτη που παιζει ο lou reed σε αυτο το live; http://www.youtube.com/watch?v=P9hhC6Y2lDU
τον εχω δει σε πολλα lives να χρησιμοποιει τη συγκεκριμενη κιθαρα..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
προς τους κιθαριστες του φορουμ:μπορει καποιος να μου πει τι κιθαρα ειναι αυτη που παιζει ο lou reed σε αυτο το live; http://www.youtube.com/watch?v=P9hhC6Y2lDU
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στην κιθάρα πχ, σηκώνεις την χορδή στην 'θέση' που πατάς ήδη και ανεβάζεις μισό/έναν/δύο τόνους (πάει και πιο πολύ, αλλά υπερβάλλουν ).8 ημιτόνια
ο χέντριξ λένε ~12 (10?)... ο καθηγητής μου μου έδειξε 9 ημιτόνια; δε θυμάμαι... (νίκος σώκος)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
προς τους κιθαριστες του φορουμ:
μπορει καποιος να μου πει τι κιθαρα ειναι αυτη που παιζει ο lou reed σε αυτο το live; http://www.youtube.com/watch?v=P9hhC6Y2lDU
thanks
-
σκεφτομαι να αρχισω μπασο...
-
Ξανασκεψου το..κριμα ειναι το κακομοιρο το μπασακι!
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Στην κιθάρα πχ, σηκώνεις την χορδή στην 'θέση' που πατάς ήδη και ανεβάζεις μισό/έναν/δύο τόνους (πάει και πιο πολύ, αλλά υπερβάλλουν ).
8 ημιτόνια
ο χέντριξ λένε ~12 (10?)... ο καθηγητής μου μου έδειξε 9 ημιτόνια; δε θυμάμαι... (νίκος σώκος)
Τελειώνει η ταστιέρα ρε συ! Άσε που θα ξυλόνονται και οι χορδές.
-
Την Παρασκευή πήγα στο Mike's Irish Bar.
Αποτυχία. Αλλο συγκρότημα έγραφε στο πρόγραμμα, άλλοι ανέβηκαν στη σκηνή. Για Funk/RnB/Jazz πήγαμε, Rock μας προέκυψε. Και τι rock...
Η επιλογή των κομματιών δεν ήταν κακή, η εκτέλεσή τους όμως ήταν πραγματικά εκτελεστικού αποσπάσματος (αλλά με μεγαλύτερη διάρκεια).
Συνδυασμός που σκοτώνει:
τραγουδιστής φάλτσος
Κιθαρίστας άσχετος
Drummer άχρονος
Μπασίστας άβγαλτος -
Έλα, μην ανησυχείς, θα σε αποζημιώσουμε εμείς- loooooooooool!
-
-
ibanez ειναι?? εχει ενας φιλος μου μια μαυρη ιδια.
edit: το λεει στη δευτερη φωτο οτι ειναιμ'αυτον που λετε μαζευομαστε και παιζουμε , αλλα αυτος θελει ολο κατι ξενερωτες μπαλαντες και βαριεμαι..... σε στυλ dryad of the woods στην καλυτερη αλλα εγω ειμαι πιο πανιγυρτζης.
ερωτηση, ο ενισχυτης αμα δε δουλευει για καιρο ή εστω δουλευει πολυ χαμηλα , χαλαει το ηχειο?
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Heavy Mental. Καλά... Δύο διπλοί EMG, τι κόλαση πρέπει να βγάζει αυτό το πράμα!; Ζεματάει.
Φλώρικη την κόβω.
Άντε, τώρα θέλεις έναν Engl και θα πετάς!
-
Μόνο Volume έχει αυτή η κιθάρα? Tone?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Heavy Mental. Καλά... Δύο διπλοί EMG, τι κόλαση πρέπει να βγάζει αυτό το πράμα!; Ζεματάει.
Άντε, τώρα θέλεις έναν Engl και θα πετάς!
Ναι...βγαζει οντως κολαση!!
Η αληθεια ειναι οτι οπως ειπε και ο Χαρης χρειαζεται κι ενας λαμπατος..! (παλι πολλα λεφτα δηλαδη)
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Μόνο Volume έχει αυτή η κιθάρα? Tone?Ναι δεν εχει Tone...ηχος μπετονιερας λεμεε!!
-
-
ως νέος μπασίστας ... σκέφτηκα να παίζω συνοδεύοντας πιάνο...
ένα τραγούδι που μου ήρθε είναι Ten Sharp-You ...γιατί έχει πολύ πιάνο!
Θυμάστε κανένα άλλο?
Κάτι απλό ε? όχι τίποτα jazz και να ψάχνομαι!!!
-
Queen - Another one bites the dust.
Πιο απλό από αυτό δε γίνεται.
-
Αν βρει κανείς παρτιτούρα πιάνου για Ten Sharp-You ας με ενημερώσει
Παίζουμε μουσική/σαματά;