-
να παραγγειλω μπιφτεκι η μακαρονια?
επισης με θλιβει το γεγονος οτι κανω διαιτα και κανονικα δεν επρεπε να τρωω τετοια ωρα...αλλα σκεφτομαι οτι εχω διαβασμα και εξεταστικη και το μεσημερι δεν εφαγα καλα...τι να κανω ?? ειμαι απεγνωσμενος!
επισης αν εχετε να προτεινετε κανα αλλο μενου εκτος απο πιτσα (πολλες θερμιδες) καντε το.
To bifteki
Ta makaronia
-
επισης με θλιβει το γεγονος οτι κανω διαιτα και κανονικα δεν επρεπε να τρωω τετοια ωρα...αλλα σκεφτομαι οτι εχω διαβασμα και εξεταστικη και το μεσημερι δεν εφαγα καλα...τι να κανω ?? ειμαι απεγνωσμενος!
επισης αν εχετε να προτεινετε κανα αλλο μενου εκτος απο πιτσα (πολλες θερμιδες) καντε το.
To bifteki
Ta makaronia
-
To bifteki
Ta makaronia
-
Ρε συ!
Ζήλεψες τη δόξα του πρώιμου Random;
edit: Αν είναι να φας μακαρόνια πάντως καλύτερα φτιάξτα μόνος σου. Με το να σου πιάνουν τον kwlo δεν αδυνατίζεις!
-
Δίαιτα και λουκέτο!
-
Μόλις έφαγα 2 πιάτα μακαρόνια με κιμά και επειδή έχω σκάσει το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι δίαιτα.
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΠΙΑ GO FOR POL
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
edit: Αν είναι να φας μακαρόνια πάντως καλύτερα φτιάξτα μόνος σου. Με το να σου πιάνουν τον kwlo δεν αδυνατίζεις!
χαχαχαχαχα
κορυφη η ατακα!!!! καποιος στα funniest αμεσως!!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΧΙ ΠΙΑ GO FOR POLclassic!!!
-
Ψηφιστε & Βοηθηστε
πριν το κλειδωσουν
-
Ρε παιδιά, όχι τέτοια θέματα, έλεος [Moderator]
YΓ μπιφτέκι και μακαρόνι μην παίρνεις απ'έξω. καλύτερα πίτσα!
-
Pizza (ιταλική)
Πειναω