-
Eύχομαι την επόμενη χρονιά το βραβείο συνοδήγησης να αποτελεί έναν συνδυασμό πιο συναρπαστικό από το Βωβό...
...Random και Santa Fe στα λιμανάκια!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
...και μόνο που το σκέφτομαι,ανατριχιάζω!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...και μόνο που το σκέφτομαι,ανατριχιάζω!!
Απο την στιγμή που έχει μπάρες θόλων εμπρός και πίσω δεν φοβάμαι τίποτα!
-
Αγαπητε Θαναση δεν διαβασα ολα τα ποστ γιατι μου ηρθε στα χειλη μια απορια .
Αν,λεω αν, γινοταν μια κληρωση και ησουν ο τυχερος επιβατης μιας κρουαζιερας ανα τον κοσμο.Θα την αρνιοσουν επειδη τυχαινε να ησουν φιλος του βουνου και της ορειβασιας ?
ΟΧΙ,γιατι θα ηταν μια εμπειρεια που ισως δεν θα σου ξανατυχει.
Γι'αυτο σε προτρεπω δεξου τη προσφορα και στο κατω κατω πες του Αρη να σε παει βολτα με τη Φερραρι αν δεν θελεις τη διαστημικη πτηση με το αγωνιστικο. -
Τώρα, αν πω ότι θα προτιμούσα τη βόλτα με τη Ferrari, θα με κράξει το μισό φόρουμ...οπότε...ΤΟ ΛΕΩ
ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ FERRARIIIIIII
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τώρα, αν πω ότι θα προτιμούσα τη βόλτα με τη Ferrari, θα με κράξει το μισό φόρουμ...οπότε...ΤΟ ΛΕΩΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ FERRARIIIIIII
ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
-
Ναι, μόνο που ο Βωβός νομίζω ότι δεν έχει πλέον την 430 πατέρα DAP!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ναι, μόνο που ο Βωβός νομίζω ότι δεν έχει πλέον την 430 πατέρα DAP!Μη μου πεις οτι τη βαρεθηκε ?
Η μηπως ηρθε η Π...ε ?(το γραφω συνθηματικα μη καταλαβουν οτι λεω για την Πορσε.) -
Ο Βωβός έχει πια την Carrera GT.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο Βωβός έχει πια την Carrera GT.Εντάξει.
ΑΥΤΟ λέγεται αχαριστία!!!!
Δεν φτάνει που σε αποτρέψαμε απο το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου , τώρα μας πατάς εκεί που πονάμεΕΛΕΟΣ!!!!! Κάποιος να τον μαζέψει (για να πάω εγώ βόλτα με την CGT)
Πόσο καιρό έχεις ακόμα για να σου ξαναλλάξουμε γνώμη?
Με κατάφεραν !