-
Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε καθώς έχω αρχίσει να ασχολούμαι με διάφορα αντικείμενα απο αντίστοιχες 'τυχαίες' περιπτώσεις.
Απο την άλλη αν δεν θες προτείνω να κάνουμε ένα μικρό τουρνουά μπάσκετ και όποιος το κερδίσει να πάρει το δώρο. Έτσι και όποιος το κερδίσει θα έχει ιδρώσει και εσύ θα έχεις προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό .
Πως τα λέω, πως τα λέω.(με απευθείας ανάθεση σε εμένα θα φορέσω και μπλουζάκι με το όνομα σου την ΗΜΕΡΑ εκείνη )
-
@Ηλία (και σε εντελώς φιλικό κλίμα
Νομίζω θα ήταν καλό να μην καταλήγουμε σε τέτοιους χαρακτηρισμούς έτσι αυθαίρετα. Ο Θανάσης, για λόγους που μπορεί να μην είναι κατανοητοί από όλους μας, αλλά και για λόγους που ίσως δεν μπορεί να μας πει, έκανε μια γενναία και γενναιόδωρη κίνηση. Αν κάτι δεν το κατανοούμε, δεν είναι ανάγκη να το κατακρίνουμε. Δέχομαι την άποψή σου ότι θεωρείς λάθος την κίνηση του Θανάση, αλλά δε δέχομαι το χαρακτηρισμό 'αχάριστος'.Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν είμουν ένας από τους οδηγούς θα θεωρούσα τον 'νικητή' τουλάχιστον αχάριστο.Είναι τιμή του οδηγού να πάει μια βόλτα τον 'κοινό θνητό' και όχι το ανάποδο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Απο την άλλη αν δεν θες προτείνω να κάνουμε ένα μικρό τουρνουά μπάσκετ και όποιος το κερδίσει να πάρει το δώρο. Έτσι και όποιος το κερδίσει θα έχει ιδρώσει και εσύ θα έχεις προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό .
Πως τα λέω, πως τα λέω.Ωραία ιδέα Θανάση!!! Είσαι 2 μέτρα θα μας πάρεις και τα σόβρακα!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πως τα λέω, πως τα λέω.Ωραία ιδέα Θανάση!!! Είσαι 2 μέτρα θα μας πάρεις και τα σόβρακα!!
Ναι, για να τα φορέσει αυτός για τη βόλτα, αφού θα τα χρειαστεί!!!
-
Ε,τότε,να τό παίξουμε στήν σκοποβολή!!!
Θανάση,η κίνησή σου είναι μέν φοβερή (σέ παραδέχομαι) αλλά τό δώρο πού θα χάσεις είναι κάτι πού δέν θα μπορείς να πάρεις πίσω έπειτα.
Πιστεύω ότι θα τό θυμάσαι μιά ζωή,καί θα χτυπάς ίσως τό κεφάλι σου.
Ξανασκέψου το. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είναι τιμή του οδηγού να πάει μια βόλτα τον 'κοινό θνητό' και όχι το ανάποδο. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου άποψη.
Και τα δύο ισχύουν.
-
Μία λύση είναι να αποδεχθεί ο φίλος το δώρο του αλλά με τη σειρά του, να επιλέξει ο ίδιος ένα δικό του πρόσωπο ωστε να το μεταβιβάσει εφ'όσον θέλει. Γιατί τον ταλαιπωρείτε τον άνθρωπο.?
-
Γιαυτό στο τέλος προτείνω απευθείας ανάθεση να παίξει και η αντίστοιχη διαφήμιση
Όσο για τον HUNTER που πρότεινε την σκοποβολή ΜΕΣΑ!
πρώτα θα ρίχνουμε και μετά θα σας λέω ποιος είναι ο στόχος -
Θανάση θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις τα ποστς του Ταύρου,του cavallino,και του οπτέριου τα οποία θεωρώ απολύτως σωστά,να θεωρήσεις εαυτόν ως τυχερό,και να εκλάβεις το δώρο σου ως ευκαιρία για μια εμπειρία συναρπαστική,την οποία αξίζεις απόλυτα να ζήσεις....
Φίλε citastak,και εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω το σκεπτικό σου περί αχαριστίας,ιδιαίτερα κάτω από τις συνθηκες που έθεσε το θέμα ο Θανάσης....
-
Ισως ο ορος αχαριστια να ηταν αδοκιμος και ζητω συγνωμη για αυτό. Απλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μπώ στην σκέψη του Θανάση και όπως ξαναείπα η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν τελικά δεν ήθελε το δωρο θα έπρεπε να το τακτοποιήσει χωρίς να γινει θέμα σε όλο το φόρουμ,
Φιλικά
Η. -
Φίλε htanso21,μιας και έχω ζήσει κι εγώ την εμπειρία της συνοδήγησης με τον Α.Βωβό έχω να σου πω πως είναι μοναδική εμπειρία!Θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη!Ξανασκέψου το και θα σου πρότινα να μην χάσεις τέτοια ευκαρία.
Φιλικά
Θανάσης -
Καλημέρα κ από εμένα!
δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί το κάνουμε θέμα!
Είναι προσωπική άποψη κ επιθυμία του Θανάση κ είναι σεβαστή! Οι λόγοι δεν που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, πιστεύω ότι, δεν μας ενδιαφέρουν!Άσχετα με το τι θα έκανα εγώ, από το να χαθεί μία τέτοια ευκαιρία καλύτερα να την 'γευτεί' ένας άλλος φίλος μας!
Όσο για το τι θα αισθανθούν οι 'οδηγοί'... προσωπικά πιστεύω ότι μιλάμε για πολύ σοβαρά άτομα τα οποία θα εκτιμήσουν την κίνηση (δηλ. την παραχώρηση) κ δεν θα σταθούν στο γεγονόςΚ για να μην νομίσετε ότι 'αμπελοφιλοσοφώ' να ενημερώσω ότι έχω κληρωθεί 2 φορές για συνοδήγηση (εντάξει δεν τα συγκρίνω ως μέγεθος εμπειρία κ απόλαυσης) στην κλήρωση για το GTi της Χρονιάς κ την μεν πρώτη μπήκα και το καταευχαριστήθηκα (ναι ναι κ φοβήθηκα αφού δεν το κρατώ κλειστό το ρημάδι το στόμα μου..... ) με το Clio RS κ οδηγό τον Λευτέρη Μανιαδάκη, αλλά την δεύτερη φορά παραχώρησα την θέση μου σε φίλο που το είχε απωθημένο (έχει κ το ίδιο αυτοκίνητο όχι όμως στην RS έκδοση... Megane II) ώστε κ να χαρεί κ αυτός ΑΛΛΑ κ διότι είχα προβλήματα με την μέση μου κ δεν ήθελα να την ζορίσω....
Δηλαδή με το σκεπτικό πολλών ήμουν κ εγώ αχάριστος που αρνήθηκα την 'βόλτα' με το RS ???Θανάση, μην το ζορίζεις... αν υπάρχει έστω κ μία στο εκατομμύριο να αλλάξει γνώμη σκέψου το! αν όχι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την κίνηση σου
Νικόλας
-
Ήταν μία φράση που έκρυβε πολλά :
'Μου αρέσουν οι αγώνες , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ' ......Ο Θανάσης θα βρεί τον χρόνο που απαιτείται για να ...γευτεί με όλες του τις αισθήσεις (ακόμη και με αυτή της γεύσης , εάν ανοίξει το παράθυρο στο χώμα ) το δώρο που κέρδισε .
Είμαι σίγουρος πως θα το χαρεί σαν -σχεδόν- τίποτε άλλο , και ελπίζω πως θα είναι απο τους ανθρώπους που θα διαδώσουν το 'μικρόβιο' του μηχανοκίνητου αθλητισμού , έχοντας 'μολυνθεί' απο έναν απο τους .....σημαντικότερους 'φορείς'
Περιμένω και την επιβεβαίωση του Θανάση
Αποστόλης.
-
Την έχεις Αποστολή
Τελικά είμαι μέσα.
Αφήνουμε τα πράγματα όπως ήταν...
Σας ευχαριστώ όλους!
-
Άντε , και καλή διασκέδαση.
Και ετοίμασε απο τώρα , ημερολόγιο καταστρώματος !!!!
Το απαιτεί η παράδοση των ...συνοδηγών !!!!!!Αποστόλης.
-
Yeayyyyyyyyyy τον πείσαμε
Καλή 'βόλτα'!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Την έχεις ΑποστολήΤελικά είμαι μέσα.
Αφήνουμε τα πράγματα όπως ήταν...
Σας ευχαριστώ όλους!
Ωραίος!!!
Οχι τίποτα άλλο, στην πορεία απέκτησα τύψεις που μόλις εκδήλωσες την πρόθεσή σου αντι να σου πω κι εγω να το ξανασκεφτεις άρχισα να προτείνω τρόπους για το πως θα παραχωρήσεις το δώρο σου
Τώρα, καλή βόλτα και περιμένουμε εντυπώσεις!!!!
-
Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου....
-
Νάστε καλά βρε παιδιά σας ευχαριστώ!
-
.
Όχι ρε γμτ χάσαμε την πιθανότητα τώρα δλδ;
.
.
.
.
.