-
Εκει που ητανε να αλλαξω το Clio μοu με το Jazz βρεθηκα με ενα PT Cruiser 2.0 Auto του 2001 στα χερια, και ομολογω οτι ειμα πολυ χαρουμενος.
Δεν το εχω οδηγησει ακομα καλα να δω πως παει (τωρα βρηκε να χιονισει), αλλα αναριωτιομουν αν υπαρχει κανενα κιτ για turbocharger η supercharger η καποιο αλλο κιτ βελτιωσης (εχω μαυρα μεσανυχτα), και αν χρειαζεται, κατα βαθος ειμαι γρηγορος στις ευθειες, με αδειο δρομο, (εχω και μια οικογενεια μεσα). Πιο πολυ για γρηγορες προσπερασεις ενδιαφερομαι
Οι ζαντες του ειναι 205/55/16, τι λαστιχα να βαλω? continental η τιποτα αλλο? μπορω να πληρωσω μεχρι 600 Ε
-
Εκει που ητανε να αλλαξω το Clio μοu με το Jazz βρεθηκα με ενα PT Cruiser 2.0 Auto του 2001 στα χερια, και ομολογω οτι ειμα πολυ χαρουμενος.
Δεν το εχω οδηγησει ακομα καλα να δω πως παει (τωρα βρηκε να χιονισει), αλλα αναριωτιομουν αν υπαρχει κανενα κιτ για turbocharger η supercharger η καποιο αλλο κιτ βελτιωσης (εχω μαυρα μεσανυχτα), και αν χρειαζεται, κατα βαθος ειμαι γρηγορος στις ευθειες, με αδειο δρομο, (εχω και μια οικογενεια μεσα). Πιο πολυ για γρηγορες προσπερασεις ενδιαφερομαι
Οι ζαντες του ειναι 205/55/16, τι λαστιχα να βαλω? continental η τιποτα αλλο? μπορω να πληρωσω μεχρι 600 Ε
-
-
Βρέ Βράξ,οδήγησέ το πρώτα βρε,δές πού πατάει,πού πετάει,μάθε το λίγο τό ρημάδι ρε.
Χάνεις ένα μεγάλο μέρος τής ικανοποίησης από τίς βελτιώσεις όταν τίς κάνεις πρίν χορτάσεις ένα αυτοκίνητο,ή όταν τίς κάνεις όλες μαζεμένες.(οι ζάντες σού ΔΕΝ είναι 205/55/16,αλλά τα λάστιχα. )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρέ Βράξ,οδήγησέ το πρώτα βρε,δές πού πατάει,πού πετάει,μάθε το λίγο τό ρημάδι ρε.
Χάνεις ένα μεγάλο μέρος τής ικανοποίησης από τίς βελτιώσεις όταν τίς κάνεις πρίν χορτάσεις ένα αυτοκίνητο,ή όταν τίς κάνεις όλες μαζεμένες.(οι ζάντες σού ΔΕΝ είναι 205/55/16,αλλά τα λάστιχα. )
Δεν εχεις αδικο, απλως το εχω κατω απο το σπιτι μεχρι να γινει η μεταβιβαση και ερθει η ασφαλεια στο ονομα μου (ελπιζω αυριο) και δεν ξερω με τι να ασχοληθω, (δεν οδηγεις που δεν οδηγεις, δεν γραφεις στο φορουμ, παρομοιαζοντας το γνωστο ανεκδοτο)
Αυτο το αυτοκινητο με παρακινει να ασχοληθω μαζι του, κατι που δεν το ειχα με καμια μηχανη η αυτοκινητο ως τωρα)
λοιπον τι λαστιχα να βαλω?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
λοιπον τι λαστιχα να βαλω?Μichelin Exalto II.
-
πετα το καλυτερα........
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πετα το καλυτερα........ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ........
Εδωσα 10,000 για ενα αυτοκινητο του 2001, 2.0 Αυτοματο, ασημι, με 36,000 χμ, πολοθς χωρους, μολις βγαλμενο απο σερβις, με δερματινα καθισματα και ηλιοροφη.
Αν εχεις κατι καλυτερο με τα ιδια χαρακτηριστικα να προτεινεις ειμαι ολος αυτια
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
πετα το καλυτερα........
ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ........
Εδωσα 10,000 για ενα αυτοκινητο του 2001, 2.0 Αυτοματο, ασημι, με 36,000 χμ, πολοθς χωρους, μολις βγαλμενο απο σερβις, με δερματινα καθισματα και ηλιοροφη.
Αν εχεις κατι καλυτερο με τα ιδια χαρακτηριστικα να προτεινεις ειμαι ολος αυτια
ford focus 1.600 2002 μοντελο και επειτα.......
(και μη μου πεις το ενα ειναι 1,600 και το αλλο 2,000)
-
ford focus 1.600 2002 μοντελο και επειτα.......
(και μη μου πεις το ενα ειναι 1,600 και το αλλο 2,000)
Θα σου πω οτι το φοκους δεν ειναι πολυμορφικο, δεν ειναι αυτοματο, δεν εχει δερματινα καθισματα ουτε ηλιοροφη
Αν ημασταν στην Γερμανια θα επαιρνα το Α4 avant με τα ιδια χαρακτηριστικα του ΠΤ σε λιγο παραπανω λεφτα, αλλα δεν ειμαστε.
Αλλα αρκετα με το threadjack
-
Βρε Γιάννη, ο άνθρωπος το αγόρασε... και πάει να πει ότι του αρέσει.
Καλύτερα αντί να του πεις Πέτα το και πάρε άλλο... καλύτερα δεν θα ήταν να του πεις ένα καλοτάξιδο;
Και επίσης ζήτησε γνώμη για να ¨βελτιώσει¨ το υπάρχον, όχι να το πετάξει.
Ορισμένες φορές καλύτερα να μετράμε τις λέξεις μας.
Μπήκε ο άνθρωπος εδώ όλο χαρά για το αμάξι του, όποιο και αν είναι αυτό και εμείς του λέμε τέτοια πράγματα...
Φίλε Βραξ καλορίζικο το αμαξάκι!
Και συμφωνώ σε αυτά που είμαι ο κυνηγός... μάθε το πρώτα, κοίτα να το χαρείς και μετά όλα τα άλλα!Φιλικά
Θανάσης. -
Άλλαξε τα λάδια στο σαζμάν (όταν πάει το αυτοκίνητο για σέρβις) μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε υπερθερμάνει, πρόσεξε στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου να είναι ο σωστός τύπος λαδιού - η Chrysler έχει περίεργες προδιαγραφές.
-
Eμένα πάντως εξωτερικά μου αρέσει πολύ. δεν έχω ιδέα πως είναι από μέσα και πόσο καλά πάει αλλά εμφανησιακά μου αρέσει
Καλορίζικο φίλε, βάλε καμια φωτο!
-
Μπορώ να πω ότι το σουλούπι του μου φαίνεται ενδιαφέρον. Σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα.
Κάνε καλύτερα αυτό που σου λέει ο HUNTER, μη ρίξεις λεφτά από τώρα αλλά σε κανένα χρόνο που θα το μάθεις καλά και θα ζητήσεις το κάτι παραπάνω. Θα είναι σαν να αγοράζεις νέο αυτοκίνητο, ειδικά αν του αλλάξεις και τις αναρτήσεις με κάποιες καλές after-market που του ταιριάζουν (άρα καλύτερο στρίψιμο και καλύτερο φρενάρισμα). Η επιπλέον δύναμη που τυχόν θα του προσθέσεις, πρέπει να συνδυαστεί εκ των προτέρων με καλύτερο κράτημα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. -
Φίλε μου αν το πήρες μόνο 10.000 έκανες μια πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αγορά!
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα της βελτίωσης.
Γενικά για τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα συχνά υπάρχουν πακέτα με κομπρέσσορες όπου μπορείς να ελπίζεις για περίπου 200άλογα χωρίς να πειράξεις τον κινητήρα κατά τα άλλα.
Το τούρμπο μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη είναι όμως πολύ πιο σύνθετο που σημαίνει κόστος και πολύ ώρα στο συνεργείο.Σου συστήνω να το χαρείς αρχικά 'μαμά' μιας και σε σχέση μρ το κλιό σου θα νιώσεις σίγουρα διαφορά και σε 1 χρόνο που θα το βαρεθείς βάζεις τον κομπρέσσορα (ή τούρμπο)!
-
Πηγα σημερα να κανω την μεταβιβαση αλλα εχει παρακρατηση, η οποια εχει αρθει αλλα με σφραγιδα, η οποια δεν ισχυει ποια, και πρεπει αυριο να παω στον Χολαργο...
Ετσι και αλλιως με τα χιονια που να πας....
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Ναι μονο 10,000, ειναι φιλικη τιμη, το ειχανε παρει 42,000 , δεν το οδηγουσαν ποια, εχουν αλλα
Edit:
παντως παιδια εγω δεν ηξερα οτι αυτο το αυτοκινητο ειναι πολυμορφικο, ειχα παει στην εκθεση 2 φορεσ και ειχα δει ολα τα αλλα, scenic, touran, cmax etc, και αυτο ουτε το ειχα πλησιασει -
Τωρα που ξανακοιταξα το τιμολγιο που το ειχαν αγορασει ειδα οτι εχουν αλλαξει ζαντες και εχουνε βαλει 17'' και ελαστικα 215/50 (Hunter μαθαινω σιγα σιγα)
Ποιο allround λαστιχο να προτιμησω, με 1. κρατημα 2.ανεση και τελευταια μεριμνα την διαρκεια.
Πηγα και στο tire rack αλλα βρηκα κατι contiextreme τα οποια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα
Τα λαστιχα θελουνε αλλαγμα οποτε ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω μολισ αξιωθω να το παρω στην κατοχη μου
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μichelin Exalto II.
Επιμένω.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μichelin Exalto II.
Επιμένω.
Στις σελιδες της Μισελεν, ελληνικη και γαλλικη, δεν εχει Exalto II και στα απλα τα exalto δεν εχει 215/50/17
Μηπως με εχετε βρει ασχετο και με δουλευετε?
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Στις σελιδες της Μισελεν, ελληνικη και γαλλικη, δεν εχει Exalto II και στα απλα τα exalto δεν εχει 215/50/17
Μηπως με εχετε βρει ασχετο και με δουλευετε?
Όχι φυσικά... Δε συνηθίζω να καλωσορίζω έτσι το κόσμο...
Εxalto II υπάρχουν σίγουρα σε 205/55/16 αφού τα φοράω στο Golf.
Tώρα για τη διάσταση που μου είπες για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος, αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις 225/45/17 γιατί για να πούμε την αλήθεια το 215/50/17 είναι μία πολύ σπάνια διάσταση...Δες και σε αυτά το topic που τα συζητάμε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9837
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=11109
PT Cruiser 2.0 Auto, παιρνει αναβαθμιση;