-
Προσωπικα,ειμαι υπερ του μεταχειρισμενου.Με τα ιδια χρηματα,αγοραζεις σαφως καλυτερο αυτοκινητο.Εκτος αυτου,πλεον τα μεταχειρισμενα ειναι σε καλη κατασταση.Ο κοσμος τα αλλαζει πιο γρηγορα,τα προσεχει περισσοτερο και επομενως,ενα μεταχειρισμενο λογικης ηλικιας αποτελει εξαιρετικη αγορα.
-
Ανάλογα με το μεταχειρισμένο, αν το αυτοκίνητο είναι 1 έτους και το είχε γραφείο ενοικιάσεων στη Κρήτη ή 3 χρόνων και το είχε εταιρεία με leasing δεν είναι καλή αγορά.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ελάχιστοι είναι αυτοί που αλλάζουν τόσο γρήγορα αυτοκίνητο και το πιθανότερο είναι να ανήκει στις προαναφερθείσες κατηγορίες.
-
posa dinete gia corola tou 2000 sedan del sol ashmh atrakaristo aircontition me ola ta servis kai mono 24.000 xiliometra.xoris skouria mono lastixa theli
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Και στην τιμη που αναφερεις μειον το τελος ταξινομησης (κανα τριχιλιαρο ) ελεω προσφορας... Με τελη, πινακιδες κλπ. παει ενα εικοσαρι Ευκαιρια
Γύρω στο 40% δεν είναι το τέλος ταξινόμησης στα δίλιτρα; Μπορεί να είναι και μεγαλύτερη η έκπτωση...
Για το ερώτημα του φίλου μας θα πρότεινα κι εγώ καινούριο.
Μοντέο και Πασάτ Δίλητρα είναι οτι πρέπει και θα του βγάλουν αρκετά χιλ και άν τύχει κάτι υπάρχει και η εγγύηση.Για το θέμα της παράθεσης τώρα (για να μην ανοίξω νέο τόπικ) ξέρει κανείς την αξία του τέλους ταξινόμησης;
Λογικά είναι ανάλογη με τα κυβικά.
Είναι ποσοστό επι της CIF αξίας του οχή,ματος;
Παλιά το περιοδικό είχε στους πίνακες τιμές για επαναπατριζόμενους πολύτεκνους κλπ -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Για το θέμα της παράθεσης τώρα (για να μην ανοίξω νέο τόπικ) ξέρει κανείς την αξία του τέλους ταξινόμησης;
Είναι ποσοστό επι της CIF αξίας του οχή,ματος;http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_pl ... k/efk5.htm
40% στα δίλιτρα, 30% στα 1600-1800, και 50% πάνω από 2.000 cc.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για το θέμα της παράθεσης τώρα (για να μην ανοίξω νέο τόπικ) ξέρει κανείς την αξία του τέλους ταξινόμησης;
Είναι ποσοστό επι της CIF αξίας του οχή,ματος;http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_pl ... k/efk5.htm
Για να μην γίνει παρανόηση στα 1800 είναι 30% και στα 1600 είναι 20%
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Για να μην γίνει παρανόηση στα 1800 είναι 30% και στα 1600 είναι 20%
Επι της τιμής CIF φαντάζομαι, έτσι;
-
Nαι (δηλαδή τιμή εργοστασίου μειωμένη ανάλογα με την παλαιότητα+μεταφορικά)
-
Nαι (δηλαδή τιμή εργοστασίου μειωμένη ανάλογα με την παλαιότητα+μεταφορικά)Μιλάω για τα καινούρια αυτοκίνητα.
Ξέρει κανείς παραδείγματα τιμών;
Αυτό που κάνει η Ford το έκανε και παλιά η Hundai με το Tuscon -
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
posa dinete gia corola tou 2000 sedan del sol ashmh atrakaristo aircontition me ola ta servis kai mono 24.000 xiliometra.xoris skouria mono lastixa theliδίνω 100 χαρτονομίσματα των 500 euros
επίσης δίδεται και δεσποινις σε άριστη κατάσταση η οποία θα πλασαριστεί στο Μαροκο οπου θα δουλεύει ως φθηνή πόρνη των 30 πεσος ανα πελάτη με μινι φουστα και τσιχλοφουσκα -
**edit
Να προσέχουμε τι γράφουμε έτσι???
[Krusenstern]**
-
έτσι μαν
βρίζουμε αδερφες σογια μανάδες..
edit [Krusenstern]μαγκιά...
-
esy arxises pou to pezhs exypnos
apo exypnous exoume gemish -
Ο χρήστης lakonas67 έγραψε:
esy arxises pou to pezhs exypnos
apo exypnous exoume gemishτι γεμιση; σοκολατας;
σιγά ρε φίλος να πούμε μια πλάκα κάναμε κ αμέσως άρχισες τα μπινελίκια..
λες και θα προσβληθώ εγώ τώρα ας πούμε με τον καθένα στο νετ.. -
Παιδιά, κοντεύω να φύγω για τη Γερμανία και δεν με βοηθάτε, αλλά τσακώνεστε σε ξένο αχυρώνα...
Έχει πάρει κανείς σας used car στη Γερμανία (ως ιδιώτης εννοώ); Μια και θα είμαι στο Μόναχο για 5 μέρες για δουλειά λέω να δω ζεστά την υπόθεση.
Αλλά δεν ξέρω πού να στραφώ... Σε μια τυχαία μάντρα ή έχει τμήμα πώλησης μεταχειρισμένων η BMW;;; -
H ΒΜW έχω ακούσει (ή μάλλον διαβάσει σε άλλο Forum ) πως έχει τμήμα μεταχειρισμένων, όπου έχεις μια καλή εξασφάλιση όσον αφορά την ποιότητα, οι τιμές όμως είναι τσιμπημένες.
Για τον απλό ιδιώτη πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή! -
H ΒΜW έχω ακούσει (ή μάλλον διαβάσει σε άλλο Forum ) πως έχει τμήμα μεταχειρισμένων, όπου έχεις μια καλή εξασφάλιση όσον αφορά την ποιότητα, οι τιμές όμως είναι τσιμπημένες.
Για τον απλό ιδιώτη πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή!Sorry και για την παρέμβαση μου που κατανάλωσε αρκετό χώρο
Η αλήθεια είναι οτι η κάθε εταιρία έχει μεταχειρισμένα, απλώς λίγο πιο ακριβά (όπως κι εδώ)
Αν θέλεις να κάνεις προγραμματισμό, μπες στο mobile.de, βάλε τι αμάξι θές, περιοχή Μονάχου, σημείωσε διευθύνσεις και τηλέφωνα και όταν πάς Γερμανία κάνε τα ραντεβού σου.
Επίσης έχει τρομερή ποικιλία απο ιδιώτες κυρίως στις εφημερίδες
Δεν ξέρω τι ευχέρια έχεις με τη γλώσα, ή αν έχεις καποιον γνωστό που θα σε βοηθήσει, αλλά διάβασε λίγο και οτι έχει γραφτεί για τα μεταχειρισμένα εισαγωγής (τη διαδικασία αγοράς απο ιδιώτη κυρίως γιατί η μάντρα θα δώσει τιμολόγιο). Να εξασφαλίσεις χαρτί οτι πλήρωσες τον ΦΠΑ, και πρόσεξε γιατί μερικοί -κυρίως μαντράδες- πουλάνε 'ΝΕΤΤΟ' δηλαδή τον ΦΠΑ θα τον πληρώσεις Ελλάδα. Και εννοείται, όσο μπορείς χαμηλότερο τιμολόγιο (εντάξει, μη το παρακάνεις)
Εχουν γραφτεί πολλά για την εισαγωγή μτχ, διάβασέ τα και αν έχεις καταλήξει σε κάποιοα μοντέλα, ρώτα έναν εκτελωνιστή να σου πεί περίπου τιμή ( Για BMW, MB όλοι ξέρουν).
Καλή επιτυχία και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου όταν με το καλό τελειώσεις -
Μπορείς να βρής και Αλφα 166 και Λαντια Καππα με λιγώτερα λεφτα ακομα και στην Ελλαδα Η Λαμδα α.ε. εχει πολλα απο δευτερο χερι
-
Ευχαριστώ πολύ, κυρίως τον Bebes, για τις χρήσιμες πληροφορίες γιατί αισθάνομαι αδαής. Από ό,τι καταλαβαίνω πρέπει να στραφώ περισσότερο σε οργανωμένες μάντρες γιατί νομίζω ότι οι ιδιώτες δεν παρέχουν μεγάλη ασφάλεια. Έχω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα συναδέρφου μου, που χρυσοπλήρωσε σε επισκευές το jeep που αγόρασε ...
Οι τιμές που συναντώ στις πρώτες σελίδες του mobile.de είναι πραγματικές όμως; Γιατί μου φαίνονται εξαιρετικά ύποπτες! -
Ο χρήστης biko έγραψε:
Οι τιμές που συναντώ στις πρώτες σελίδες του mobile.de είναι πραγματικές όμως; Γιατί μου φαίνονται εξαιρετικά ύποπτες!
Πρόσεχε, να διαβάζεις ολόκληρη την αγγελία..
Και καλό και μεταχειρισμένο;