-
επισης δεν ξερω αν το εχω πει παλι δε θεωρω οτι εχω καποιο γαματο αυτοκινητο,ειναι μια φθηνοκατασκευη την οποια υποχρεωθηκα να παρω επειδη δεν πληρωνα εγω κ η οποια μου εχει βγαλει απειρες ζημιες,ισως επειδη ηταν κ η πρωτη φουρνια....οσοι απο σας μζευεται λεφτα σκεφτειτε καλυτερα κ πιο σοβαρα αυτοκινητα γιατι ο,τι πληρωνεις παιρνεις(εκτος αν μιλαμε για πανακριβες γελοιοτητες οπως 116,316,μινι 1,6 σκετο κ.α...).
τα μικρα αυτοκινητα πολυ συντομα θα φανουν αργα,το να τα φτιαξεις για μενα ειναι χαμενος χρονος κ στο τελος οθτε ιδιαιτερα γρηγοροι ειμαστε κ στριμωγμενοι απο πανω...και αν το παρκαρισμα ειναι το θεμα τοτε ναι,μεσα στην πολη δεν το αλλαζω με τιποτα,αλλα θα ηθελα καποτε κατι πιο σοβαρο.... -
Παρεπιπτοντως πιστευω το Drive το παρακανε με καποιες εμμονες που εχει και πολλες φορες με εκανε να αναθεωρησω αλλα συνεχιζω να το αγοραζω.
Και βεβαια δεν νομιζω πως γραφει ετσι οπως το λες αντιφασεις αφου δεν λενε οι ανθρωποι πως δεν κραταει το C2 αλλα πως ειναι πιο απολυτο στο οριο (και φυσικα απευθυνονται στο μεσο οδηγο, δεν μπορω να φανταστω Group PSA-Renault καρο να μην ειναι καλο οδηγικα ) και λιγοτερο φιλικο ενω παροτι με 16αρες κοπανα πολυ στις ανωμαλιες.
Κι οπως ξαναειπα μιλανε για οδηγηση σε δημοσιο δρομο κι οχι σε πιστα οπου το C2 ειναι γρηγοροτερο αλλα νομιζω αυτο ειναι που ενδιαφερει στην προκειμενη περιπτωση του συγκεκριμενου θεματος, σωστα;
Φυσικα και μπορει να παει γρηγοροτερα ενα αυτοκινητο ευκολοτερο στο οριο αφου πιανεις περισσοτερες φορες αυτο το οριο σε καθημερινη χρηση, αυτο ειναι που λεω γι'αυτο παροτρυνω καποιον να οδηγησει οσα τον ενδιαφερουν πρωτα! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(εκτος αν μιλαμε για πανακριβες γελοιοτητες οπως 116,316,μινι 1,6 σκετο κ.α...).πανάκριβο ναι, γελοιότητα όχι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
(εκτος αν μιλαμε για πανακριβες γελοιοτητες οπως 116,316,μινι 1,6 σκετο κ.α...).
πανάκριβο ναι, γελοιότητα όχι.
ναι αν σε ενδιαφερουν οι ωραιοι χωροι κ τα καλα πλαστικα κ τα ρετρο περιβαλλοντα ισως...αν σε εδιαφερει η σπορ οδηγηση τοτε ξεχνα το....κ φερε οποιο απο αυτα τα ανουσιουργηματα θες να τα διασυρω σε οποιοδηποτε ειδους δρομο...και οταν υπεραυτοκινιτα σαν την 335 κοστιζουν 64,000 ευρω στα μισα λεφτα θα ηθελα κατι καλυτερο,οσο για το μινι ειναι κοροιδια το αυτοκινητο ειδικα αν σκεφτεις οτι το cooper s δεν απεχει κ τοσο απο αποψη τιμης..αλλα ακομα κ αυτο σε αυτη τη τιμη ολο κ καπου θα βρισκεται ενα type r ηενα clio rs να το ξεφτυλιζει σε ολοθς τους τομεις εκτος απο το πολυ σημαντικο,ναι ξεχασα!!,ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ!!!ναι ρε φιλε!!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Παρεπιπτοντως πιστευω το Drive το παρακανε με καποιες εμμονες που εχει και πολλες φορες με εκανε να αναθεωρησω αλλα συνεχιζω να το αγοραζω.
Και βεβαια δεν νομιζω πως γραφει ετσι οπως το λες αντιφασεις αφου δεν λενε οι ανθρωποι πως δεν κραταει το C2 αλλα πως ειναι πιο απολυτο στο οριο (και φυσικα απευθυνονται στο μεσο οδηγο, δεν μπορω να φανταστω Group PSA-Renault καρο να μην ειναι καλο οδηγικα ) και λιγοτερο φιλικο ενω παροτι με 16αρες κοπανα πολυ στις ανωμαλιες.
Κι οπως ξαναειπα μιλανε για οδηγηση σε δημοσιο δρομο κι οχι σε πιστα οπου το C2 ειναι γρηγοροτερο αλλα νομιζω αυτο ειναι που ενδιαφερει στην προκειμενη περιπτωση του συγκεκριμενου θεματος, σωστα;
Φυσικα και μπορει να παει γρηγοροτερα ενα αυτοκινητο ευκολοτερο στο οριο αφου πιανεις περισσοτερες φορες αυτο το οριο σε καθημερινη χρηση, αυτο ειναι που λεω γι'αυτο παροτρυνω καποιον να οδηγησει οσα τον ενδιαφερουν πρωτα!αυτο που θελω να καταλαβει ο κοσμος ειναι οτι to c2 οχι μονο δεν ειναι απολυτο,αλλα τελειως μουροχαβλος υπακουος σκυλος που απλα κανει ο,τι του πεις ..και ο πιο ανιδεος μπορει να κανει παπαδες με αυτο το πραγμα γιατι ειναι πανευκολο...ενας καλος οδηγος στο οριο παντα θα ξεχωρισει απο τους αλλους...δεν ξερω τι σκεφτονται λεω ξανα μερικοι δημοσιογραφοι οι οποιοι για Χ λογους μπερδευουν το κοσμακη......
-
Δεν είπα ότι αξίζει τα 24-25Κ το Mini 1.6 ΑΛΛΑ αυτό δεν το κάνει 'γελοιότητα'. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλά στημένο και αν σε ενδιαφέρει η σπορ οδήγηση είναι μια χαρά για αρχή. Σαφώς και προτιμώ ένα clio RS (το προηγούμενο όμως, όχι το τωρινό) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το απλό Mini είναι γελοιότητα.
5Κ στα 25Κ είναι το 20%, δεν είναι μικρό ποσό..
Για εσωτερικό/ρετρό/πλαστικά δεν μίλησα και δεν με ενδιαφέρουν.
-
Και στο κατω κατω αν δε σας νοιαζει η πιστα τοτε δε θα επρεπε να σας νοιαζουν κ τα 0-100 κ τα 400αρια κ ολα τα συναφη...οταν ενα αυτοκινητο δε στριβει καλα σε πιστα με τελεια ασφαλτο θα στιψει καλα στους ελληνικους δρομους???αν ειναι ποτε δυνατον???και απο ποτε οι Ιαπωνες μιλανε για παραδοση στη στριφτεροτητα???τα Ιαπωνικα που στριβουν κανουν πανω απο 30,000 και αλλωστε μια ζωη οι γαλλοι εφτιαχναν τα gti για το φτωχο κοσμακη μαζι με τους Ιταλους,εγινε και η susuki εταιρεια....αν ειναι ποτε δυνατον...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν είπα ότι αξίζει τα 24-25Κ το Mini 1.6 ΑΛΛΑ αυτό δεν το κάνει 'γελοιότητα'. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλά στημένο και αν σε ενδιαφέρει η σπορ οδήγηση είναι μια χαρά για αρχή. Σαφώς και προτιμώ ένα clio RS (το προηγούμενο όμως, όχι το τωρινό) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το απλό Mini είναι γελοιότητα.5Κ στα 25Κ είναι το 20%, δεν είναι μικρό ποσό..
φιλε το τωρινο επειδη το εχω δει σε δραση ειναι υπερτελειο...!!!
-
Δεν είπα ότι αξίζει τα 24-25Κ το Mini 1.6 ΑΛΛΑ αυτό δεν το κάνει 'γελοιότητα'. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλά στημένο και αν σε ενδιαφέρει η σπορ οδήγηση είναι μια χαρά για αρχή. Σαφώς και προτιμώ ένα clio RS (το προηγούμενο όμως, όχι το τωρινό) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το απλό Mini είναι γελοιότητα.
Φαντάζομαι ότι μιλάς για το Clio RS. Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο Clio ή αλλιώς ένα cooper S.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φαντάζομαι ότι μιλάς για το Clio RS. Προσωπικά προτιμώ το προηγούμενο Clio ή αλλιώς ένα cooper S.
γιατι ομως???
-
γιατι ομως???
Λόγω διαστάσεων.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
γιατι ομως???
Λόγω διαστάσεων.
ναι ισως εχεις καποιο δικιο αλλα εγω θεωρω απολυτα ιδανικο το μεγεθος των μικρομεσαιων γιατι μη κοροιδευομαστε το νεο clio ειναι ουσιαστικα μικρομεσαιο...
-
Και στο κατω κατω αν δε σας νοιαζει η πιστα τοτε δε θα επρεπε να σας νοιαζουν κ τα 0-100 κ τα 400αρια κ ολα τα συναφη...οταν ενα αυτοκινητο δε στριβει καλα σε πιστα με τελεια ασφαλτο θα στιψει καλα στους ελληνικους δρομους???αν ειναι ποτε δυνατον???και απο ποτε οι Ιαπωνες μιλανε για παραδοση στη στριφτεροτητα???τα Ιαπωνικα που στριβουν κανουν πανω απο 30,000 και αλλωστε μια ζωη οι γαλλοι εφτιαχναν τα gti για το φτωχο κοσμακη μαζι με τους Ιταλους,εγινε και η susuki εταιρεια....αν ειναι ποτε δυνατον...Καταρχας δεν μιλησε κανεις για παραδοση στην 'στριφτεροτητα' (θα θεσπισουμε καινουριους ορους για σενα ) και δεν με απασχολει αν εχεις καλυτερη παραδοση, με γεια σου με χαρα σου, ας μπορω εγω να εχω καλυτερο αυτοκινητο αλλα χωρις 'παραδοση', οι στροφες δεν παιρνονται με την παραδοση...
Και βεβαια εχει καμια σχεση η πιστα με δημοσιο δρομο , να μας τρελλανεις πας η μηπως ειπε καποιος πως το Swift Sport δεν στριβει καλα στην πιστα, μπορεις να μου θυμισεις ποιο ειναι αυτο το αρθρο και σε ποιο περιοδικο;
Ξερω τουλαχιστον τρια αυτοκινητα που στις Σερρες κανουν σχεδον ιδιο χρονο με ενα STI αλλα σε δημοσιο δρομο ουτε την εξατμιση του δεν προλαβαινουν να δουν, αυτο πως γινεται με τα δικα σου μετρα και σταθμα;
Και βεβαια με συγχωρεις αλλα πηρες φορα, WRC παρακολουθεις καθολου κι αν ναι εκει λες να ειναι απλα τυχεροι οι σχιστοματηδες της Suzuki η μηπως δεν ειναι εταιρεια επειδη δεν εχει παραδοση, δηλαδη πχ το Kia Ceed πρεπει να το καταδικασουμε επειδη μεχρι τωρα δεν ειχε 'στριφτερα' και τοσο ποιοτικα αυτοκινητα η Κια;
Ο υπεροπτισμος ξερεις δεν κανει καλο!
Ξεχνα τις εποχες που μονο οι Γαλλοι ηξεραν να στηνουν αυτοκινητα καλως η κακως αυτο ειναι σημερα προνομιο και αλλων, απλα να σου πω πως στην επομενη κατηγορια το αυτοκινητο που ξεχωριζει ειναι Γερμανικο (Golf) και ειναι μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε Xsara παραγωγης, σου λεει κατι αυτο η πρεπει επειδη ειναι καποιο Γαλλικο σαν αξιωμα να εχει το καλυτερο κρατημα, Ιταλικο το καλυτερο design, Γερμανικο το πιο στιβαρο πλαισιο και Ιαπωνικο την καλυτερη αξιοπιστια;
Ξερεις μηπως πως τα σκηπτρα στις βλαβες κυριως ηλεκτρικες εχουν προ πολλου κλεψει οι Γαλλοι απο τους Ιταλους, εδω που πηγε η παραδοση;
Τελος παντων μπορεις να εχεις την αποψη σου αρκει να μην ειναι μονοχνωτη και προσπαθεις να πεισεις ολο τον κοσμο οτι ειναι ετσι γιατι βλεπω πως το πηρες πατριωτικα και δεν πρεπει, συζητηση κανουμε κι αν πιστευεις πως κανενα Μινι δεν μπορει να σε 'τρεξει' μαλλον κανεις λαθος, δεν εχω αλλα εχω μπει σε Μινι φιλου και ειναι πολυ καλο τουλαχιστον οσο πρεπει για να σε αφησει πισω! -
Μα φίλε το κία σίντ προφανώς και είναι άθλιο αυτοκίνητο!! Αφού είναι ...ΚΙΑ αυτόματα είναι άθλιο!!! Κάτι λεπτομερειούλες τύπου δυνατότερο μοτέρ και μεγαλύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του, ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω και πολλά χρόνια εγγύηση δεν θα μας αλλάξουν γνώμη ε?
Δυστυχώς λίγοι αναγνωρίζουν την πρόοδο σήμερα που έχουν κάνει οι απωανατολίτικες εταιρίες σε κάθε τομέα, και όταν την αναγνωρίζουν λένε για έλλειψη παράδοσης...
-
Παρεπιπτοντως στο Drive γραφουν πως το Swift ριχνει στο C2 στις στροφες και ειναι και πιο ευκολο στο οριο!Το αν ένα αμάξι είναι 1 sec γρηγόροτερο στα Μέγαρα δεν μου λέει κάτι, μπορεί αυτό που είναι 1 αργότερο, να έχει καλύτερο feedback, να συμετέχεις περισσότερο και τέλος πάντων να το χαίρεσαι περισσότερο....οπότε ποιος το χέζει το 1 sec?
-
Και στο κατω κατω αν δε σας νοιαζει η πιστα τοτε δε θα επρεπε να σας νοιαζουν κ τα 0-100 κ τα 400αρια κ ολα τα συναφη...οταν ενα αυτοκινητο δε στριβει καλα σε πιστα με τελεια ασφαλτο θα στιψει καλα στους ελληνικους δρομους???αν ειναι ποτε δυνατον???και απο ποτε οι Ιαπωνες μιλανε για παραδοση στη στριφτεροτητα???τα Ιαπωνικα που στριβουν κανουν πανω απο 30,000 και αλλωστε μια ζωη οι γαλλοι εφτιαχναν τα gti για το φτωχο κοσμακη μαζι με τους Ιταλους,εγινε και η susuki εταιρεια....αν ειναι ποτε δυνατον...
Καταρχας δεν μιλησε κανεις για παραδοση στην 'στριφτεροτητα' (θα θεσπισουμε καινουριους ορους για σενα ) και δεν με απασχολει αν εχεις καλυτερη παραδοση, με γεια σου με χαρα σου, ας μπορω εγω να εχω καλυτερο αυτοκινητο αλλα χωρις 'παραδοση', οι στροφες δεν παιρνονται με την παραδοση...
Και βεβαια εχει καμια σχεση η πιστα με δημοσιο δρομο , να μας τρελλανεις πας η μηπως ειπε καποιος πως το Swift Sport δεν στριβει καλα στην πιστα, μπορεις να μου θυμισεις ποιο ειναι αυτο το αρθρο και σε ποιο περιοδικο;
Ξερω τουλαχιστον τρια αυτοκινητα που στις Σερρες κανουν σχεδον ιδιο χρονο με ενα STI αλλα σε δημοσιο δρομο ουτε την εξατμιση του δεν προλαβαινουν να δουν, αυτο πως γινεται με τα δικα σου μετρα και σταθμα;
Και βεβαια με συγχωρεις αλλα πηρες φορα, WRC παρακολουθεις καθολου κι αν ναι εκει λες να ειναι απλα τυχεροι οι σχιστοματηδες της Suzuki η μηπως δεν ειναι εταιρεια επειδη δεν εχει παραδοση, δηλαδη πχ το Kia Ceed πρεπει να το καταδικασουμε επειδη μεχρι τωρα δεν ειχε 'στριφτερα' και τοσο ποιοτικα αυτοκινητα η Κια;
Ο υπεροπτισμος ξερεις δεν κανει καλο!
Ξεχνα τις εποχες που μονο οι Γαλλοι ηξεραν να στηνουν αυτοκινητα καλως η κακως αυτο ειναι σημερα προνομιο και αλλων, απλα να σου πω πως στην επομενη κατηγορια το αυτοκινητο που ξεχωριζει ειναι Γερμανικο (Golf) και ειναι μακραν καλυτερο απο οποιαδηποτε Xsara παραγωγης, σου λεει κατι αυτο η πρεπει επειδη ειναι καποιο Γαλλικο σαν αξιωμα να εχει το καλυτερο κρατημα, Ιταλικο το καλυτερο design, Γερμανικο το πιο στιβαρο πλαισιο και Ιαπωνικο την καλυτερη αξιοπιστια;
Ξερεις μηπως πως τα σκηπτρα στις βλαβες κυριως ηλεκτρικες εχουν προ πολλου κλεψει οι Γαλλοι απο τους Ιταλους, εδω που πηγε η παραδοση;
Τελος παντων μπορεις να εχεις την αποψη σου αρκει να μην ειναι μονοχνωτη και προσπαθεις να πεισεις ολο τον κοσμο οτι ειναι ετσι γιατι βλεπω πως το πηρες πατριωτικα και δεν πρεπει, συζητηση κανουμε κι αν πιστευεις πως κανενα Μινι δεν μπορει να σε 'τρεξει' μαλλον κανεις λαθος, δεν εχω αλλα εχω μπει σε Μινι φιλου και ειναι πολυ καλο τουλαχιστον οσο πρεπει για να σε αφησει πισω!κοιτα αν μιλας για μινι 1.6 115 αλογα ουτε για αστειο...επισης εγω εδωσα και 8000 λιγοτερα απο το φιλο σου οκ?τωρα για το που ειδα τους χρονους κ μιλω για χειροτερο στριψημο?στο fight club tou drive στην ιδια πιστα με τους ιδιους οδηγους ενα μηνα πριν...οι ιδιοι που μετρησαν στην ευθεια το swift πιο γρηγορο...,οποτε για αυτο μιλω για στροφες,επισης δεν ξερω τι λες για αισθηση η τι πιστευουν μερικοι για την αισθηση,αλλα δυστυχως ολα σχεδον τα σημερινα ειναι αρκετα αποστειρωμενα οποτε το βρισκω λιγο ματαιο να την αναζητας...παρολα αυτα το τιμονι και ειδικα η αναρτηση του c2 σου δινουν πολυ καλη εικονα του τι υπαρχει απο κατω σου καλυτερη μαλιστα κ απο ενα s3 φιλου μου που εχω οδηγησει.
παρολα αυτα εγω προσωπικα δε θα διαλεγα ενα αυτοκινητο διασκεδαστικο θα προτιμουσα το διαβητη,πχ 350ΖvsEvo...αυτα ειναι προσωπικα του καθενος,απλως πιστευω οτι το c2 exei υποτιμηθει απο πολλους...
οσο για τους αγωνες αν καποιοι πιστευουν οτι το swift και c2 που οδηγαμε εχουν σχεση με το wrc ειναι καθυστερες....δεν εχουν καμια σχεση γιατι ποτε δεν ειδαμε καμια xsara sto δρομο να δυαλυει evo..το θεμα ειναι τι γνωσεις απο των αγωνων περνουν στο δρομο...στην περιπτωση της citroen ΚΑΜΙΑ!!!στην περιπτωση της susuki παλι καμια μονο subaru k κυριως mitsubishi...μονο αυτοι τολμουν να ωγαλουν στο δρομο rallye replicas κ πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ τους...δεκαρα δε δινω για τις νικες της citroen γουσταρω τις γαλλικες ομαδες αλλα τα ευνουχισμενα αυτοκινητα δρομου τους ειναι χαζομαρα..θελουν να ειναι απλως εμπορικοι και να πουλανε αυτοκινητα που θα οδηγουν και οι ανυπαρκτες οδηγοι γυναικες...
μακαρι να ειχα λεφτα να παρω evo να μην ασχολουμαι με αυτες τις βλακειες..... -
τι γνωσεις απο τους αγωνες ηθελα να πω μη με περασετε για λαθρομεταναστη απο τα βορεια...
-
οσο για τους οδηγους των μινι τους βλεπω καθε μερα τι χεστες ειναι...μονο ενα παλικαρι εχω δει ολο κ ολο να κανει τα απιστευτα με ενα s κ μπραβο του κ πολυ θα χαιρομουν να με διελυε στο δρομο θα του εδινα κ τα συγχαρικια αλλα ολοι οι υπολοιποι super trendy γελοιοι νομιζω οτι εχουν κερδισει το μενος πολλων
-
οσο για τους οδηγους των μινι τους βλεπω καθε μερα τι χεστες ειναι...μονο ενα παλικαρι εχω δει ολο κ ολο να κανει τα απιστευτα με ενα s κ μπραβο του κ πολυ θα χαιρομουν να με διελυε στο δρομο θα του εδινα κ τα συγχαρικια αλλα ολοι οι υπολοιποι super trendy γελοιοι νομιζω οτι εχουν κερδισει το μενος πολλωνΕτερον εκατερον, κι εγω με το Σουιφτ εχω συναντησει ελαχιστους στις γνωστες μου ορεινες διαδρομες να με περνανε και μαλιστα με πολυ δυνατοτερα αυτοκινητα αυτο δεν κανει υποδιεστερα τα καρα τους αλλα χειροτερους τους οδηγους τους...νομιζω!
-
Μωρέ ας είχα εγώ το Cooper S κι ας με περνούσαν όλα τα C2 του κόσμου...
Αλλά τι λέω εγώ τώρα ε; Αν ήξερα εγώ από αυτοκίνητα θα είχα....Lancia;
C2 VTS vs Swift 1.6 vs Colt CZT