-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
17/09/1999 ο ΓΔ έκλεισε στις 6355 μονάδες με ενδοσυνεδριακό υψηλό την ίδια μέρα στις 6484
Κι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (όχι παπαγαλάκια) μας έλεγε ότι θα φτάσει στις πόσες χιλιάδες;
10.000 μήπως....;;;
-
Ήταν κάπου 1450 μονάδες το χαμηλότερο κλείσιμο (ενδοσυνεδριακά το χαμηλότερο ποιο ήταν άραγε?) δηλαδή κάπου 450 μονάδες πιο κάτω από ότι είναι σήμερα.
...και δεν έγινε το 99 αλλά το 03. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Ήταν κάπου 1450 μονάδες το χαμηλότερο κλείσιμο (ενδοσυνεδριακά το χαμηλότερο ποιο ήταν άραγε?) δηλαδή κάπου 450 μονάδες πιο κάτω από ότι είναι σήμερα.
...και δεν έγινε το 99 αλλά το 03.Σχεδόν το ίδιο : ενδοσυνεδριακό χαμηλό στις 31/03/03 = 1462
-
Ε καλά. Μια δεκαετία συν/πλην δεν χάθηκε κι ο κόσμος!
-
1901,44β ΤΩΡΑ
γρήγορα στοιχήματα over under gia 1900 -
Δηλ. -6,10%..!
-
Under
-
για over το κόβω.
-11,36% η Εθνική wtf? -
Βασικά στο ΧΑΑ έχω ρίξει καμιά 2000 ευρώ σύνολο από το 99. Τσίπης είμαι άλλωστε. Δεν παν να γίνουν και 0 ποσώς με απασχολεί. Βλέπω όμως κάτι γνωστούς που δεν ξέραν τι είχαν και το παίζαν και άνετοι τώρα να έχουν κάτι μούτρα μέχρι εκεί κάτω. Χαλαρά ρε σεις .... χτυπήστε και μια φραπεδιά και απολαύστε το ...
-
Τι μου θυμίσατε τώρα.... Αύγουστος 1999 - Η κατρακύλα!
Ήτανε τότε που ο κυρ Μήτσος και η κυρα Κούλα αγόραζαν από την παραλία και ο κοσμάκης άκουγε τους πολιτικούς και καθε άσχετο-ειδήμονα επενδυτή από τα Γκράβαρα, και ακριβώς λίγο πρίν που έκανε την εμφανιση του το Χρηματιστήριο Παραγώγων
-Κυρά Κούλα ξέρεις τι είναι short?
H Κυρά Κούλα και ο Κυρ Μήτσος δεν ήξεραν.... αλλά οι πενήντα που ήξεραν τότε το short selling τις πήραν και τις ζαρτιέρες και δυναμώνουν τον ήχο της τηλεόρασης όταν τσακόνωνται οι πολιτικοί για το 1999 χρηματιστήριο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για over το κόβω.
-11,36% η Εθνική wtf?Επίσης, Eurobank -9,41%...!! Δηλαδή 7,78 Ευρω, ενω μόλις τον Αυγουστο είχε 16,00...! Δε συζυτάμε για τον Ιανουαριο που είχε 24,00....!
-
ΓΔ: 1.886,96 -6,86% ΤΖΙΡΟΣ: 271,85 εκ. 16:14
-
Τσίμπησα λίγο ΤΤ στα 5.06 και ΙΑΤΡ (για το συνταξιοδοτικό της Στέλλας ) στα 1.33
-
Προσεχώς θα ρίξουμε λίγα ακόμα. Ηλίθιοι οι Έλληνες ρε παιδί μου. Δηλαδή σήμερα πάμε για εθνική χρεωκοπία και όπου να 'ναι θ' αναστηθούμε σαν τον Λάζαρο. Εκτός αν πουλάνε για να πληρώσουν δόσεις δανείων.........
-
ΓΔ: 1.788,46 -6,58% ΤΖΙΡΟΣ: 25,69 εκ. 10:44
ΛΟΝΔΙΝΟ 3.882,46 -5,02
XETRA D 4.227,21 -6,47
CAC 40 3.154,18 -4,73
DJ INDU 8.691,25 2,02
NASDAQ 1.603,91
NIKKEI 7.649,08 -9,60
Ευρω/$ 1,26730
BRENT 65,46 -
Πριν από μερικές μέρες ήμουν κάπως κατηφής με τα λεφτά που έχανα, πλέον έχω ξεκωλοθεί στα γέλια με αυτά που βλέπω
Ο πατέρας μου έζησε Β ΠΠ, κατοχή, εμφύλιο, πόλεμο στην Κορέα, χούντα, ε απ'ότι φαίνεται εμένα μου έλαχε αυτό για διασκέδαση μάλλον ...Ό,τι έχει κανείς καλό είναι
-
Νομιζω πρεπει να το κλεισουμε το μαγαζι εστω για λιγο καιρο μεχρι να φαληρισουν τα hedge funds, οταν καποιοι ξεφορτωνουν επι σειρα εβδομαδων αδιαφορωντας παντελως για την τιμη πωλησης,τοτε ειναι προφανες οτι δεν λειτουργει σωστα η αγορα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω πρεπει να το κλεισουμε το μαγαζι εστω για λιγο καιρο μεχρι να φαληρισουν τα hedge funds, οταν καποιοι ξεφορτωνουν επι σειρα εβδομαδων αδιαφορωντας παντελως για την τιμη πωλησης,τοτε ειναι προφανες οτι δεν λειτουργει σωστα η αγορα.γιατι οταν αγοραζαν οτι΄ναι λειτουργουσε σωστα η αγορα?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσεχώς θα ρίξουμε λίγα ακόμα. Ηλίθιοι οι Έλληνες ρε παιδί μου. Δηλαδή σήμερα πάμε για εθνική χρεωκοπία και όπου να 'ναι θ' αναστηθούμε σαν τον Λάζαρο. Εκτός αν πουλάνε για να πληρώσουν δόσεις δανείων.........+6%
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσεχώς θα ρίξουμε λίγα ακόμα. Ηλίθιοι οι Έλληνες ρε παιδί μου. Δηλαδή σήμερα πάμε για εθνική χρεωκοπία και όπου να 'ναι θ' αναστηθούμε σαν τον Λάζαρο. Εκτός αν πουλάνε για να πληρώσουν δόσεις δανείων.........
+6%
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)