-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Αγοράζουμε στην πτώση, πουλάμε στην άνοδο'
Η Εθνική θα επιστρέψει στα 35-40 ευρώ κάποια στιγμή. Ίσως σε μια βδομάδα, ίσως σε ένα χρόνο. Αν έχεις 10.000 και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μπορείς να τα ρίξεις σε βαριά χαρτιά. Για Εθνική και λοιπά βαριά μιλάμε, έτσι; Όχι για κανένα κ#@$χαρτο.Φίλε μου καλά τα λές αλλά ποιός σ'ακούει....
Συμφωνούμε 100% -
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
'Αγοράζουμε στην πτώση, πουλάμε στην άνοδο'
Η Εθνική θα επιστρέψει στα 35-40 ευρώ κάποια στιγμή. Ίσως σε μια βδομάδα, ίσως σε ένα χρόνο. Αν έχεις 10.000 και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις, μπορείς να τα ρίξεις σε βαριά χαρτιά. Για Εθνική και λοιπά βαριά μιλάμε, έτσι; Όχι για κανένα κ#@$χαρτο.Φίλε μου καλά τα λές αλλά ποιός σ'ακούει....
Συμφωνούμε 100%Σ'αυτά τα πράγματα αν έχεις δίκιο δεν σε νοιάζει να πείσεις τους άλλους... μάλλον συμφέρει να τους πείσεις για το ακριβώς αντιθετο
-
Ψυχραιμίαααα!
**India on alert for suicides after stocks slide **
Mon May 22, 10:11 AM ET*MUMBAI (Reuters) - Indian police are watching out for possible **suicides **by **brokers **and **investors **after a steep market slide wiped out billions of dollars in share values, officials said Monday.
Policemen were keeping a watch near **lakes **and canals, possible places where people in distress could head to kill themselves. They said rescue teams were on alert.
'A financial crisis can trigger suicides. We are just trying to prevent them. Till now, no such cases have been reported,' said R.K. Patel, a police official in the western city of Ahmedabad.
India's Bombay Stock Exchange Ltd., which had a market value of $657 billion last week after falling 10 percent in the previous two sessions, slid as much as another 10 percent in early trade Monday following sales of stocks held by brokers as security on behalf of their clients.*
-
κάτω από το 3500 σήμερα αλλά νομίζω οτι φτάνει...
σήμερα.. τοποθετήθηκα
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
κάτω από το 3500 σήμερα αλλά νομίζω οτι φτάνει...σήμερα.. τοποθετήθηκα
-
Υπάρχει κανας χριστιανός-γνωστης να μου πει τι γινεται με τα δικαιώματα της Εθνικής, μη μου μεινουν αμανατι κατι μετοχες που πεσανε στα χερια μου;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Υπάρχει κανας χριστιανός-γνωστης να μου πει τι γινεται με τα δικαιώματα της Εθνικής, μη μου μεινουν αμανατι κατι μετοχες που πεσανε στα χερια μου;Για καθε 10 δικαιωματα παρνεις 4 μτχ ΕΤΕ στην τιμη 22,11ε ή να στο πω αλλιως 2,5 δικαιωματα για 1 μετοχη ΕΤΕ στην ιδια τιμη.\
Εννοειται οτι για να γινουν αυτα πρεπει να εξασκησης τα δικαιωματα που εχεις.
-
Μήπως συμφερει να τα ξεφορτωθώ;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μήπως συμφερει να τα ξεφορτωθώ;Δυσκολη ερωτηση.
Αν σκοπευεις να μην πουλησεις τις μτχ αμεσα, εξασκησε τα και παρκαρε τις ΕΤΕ, ειδαλλως σπρωχτα με τροπο......
-
Ουφφφφ, μπλέξιμο.....
Οχι, δεν θα τις πουλήσω (αμα τις πουλησω θα τα φαω τα λεφτα και δε λέει). Μάλλον θα τ' ασκήσω κι ο θεος βοηθος -
Πούλησε της Εθνικής και πάρε ΔΕΗ, δεν είναι ανάγκη να φας τα λεφτά....Δε βλέπεις στο αλλο τόπικ τί γίνεται;;
-
Ποιος ξυπνησε τα φαντασματα;
-
Πάει καλά το ΧΑΑ τελευταία, πολλοί ξένοι επενδυτές ποντάρουν τελευταία. Με τις αποκρατικοποιήσεις τι γίνεται?
-
Το μαγαζι ξεπουλαει...των δεκαπεντε δραχμων τωρα τα αγοραζεις με τρία τάληρα...οποιος προλαβε τον Κύριον είδε,εχουμε τραπεζες,εχουμε λιμανια,αεροδρομια,οτι τραβαει η ψυχη των ξενων...
-
Γεια σας και από μένα.
Ψάχνω να βρω στατιστικά για τις μετοχες. Θέλω π.χ να δω την πορεία μιας μετοχής από το '90 ως το 2007. Πού μπορώ να βρω τέτοια στοιχεία? -
Ο χρήστης aetosa έγραψε:
Γεια σας και από μένα.
Ψάχνω να βρω στατιστικά για τις μετοχες. Θέλω π.χ να δω την πορεία μιας μετοχής από το '90 ως το 2007. Πού μπορώ να βρω τέτοια στοιχεία?ποιά θέλεις?
-
H Kαθημερινή έχει στο site της στοιχεία για την τελευταία 5ετία.
Αν υπάρχει στο Internet μέρος με διαγράμματα από το 90 θα ενδιέφερε πολύ!
-
http://www.imerisia.gr
10 χρόνια πίσω. -
Ας αναβιωσουμε το θεμα, πολλα γεγονοτα και στοιχεια δειχνουν οτι απο Νοεμβρη και μετα μπαινουμε σε εναν εντονα ανοδικο κυκλο,λαβετε θεσεις!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ας αναβιωσουμε το θεμα, πολλα γεγονοτα και στοιχεια δειχνουν οτι απο Νοεμβρη και μετα μπαινουμε σε εναν εντονα ανοδικο κυκλο,λαβετε θεσεις!Για πες κανένα από αυτά τα στοιχεία...
Δε σε αμφισβητώ, απλά θέλω να δω τι έχεις ακούσει και διαβάσει.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν γίνει πόλεμος Τουρκίας, Ιράκ το πετρέλαιο θα ανέβει και άλλο και αυτό γενικά πιέζει τα διεθνή χρηματιστήρια και άρα κατά συνέπεια και το ελληνικό.
Το μόνο θετικό στοιχείο για το ελληνικό χρηματιστήριο θα είναι τ' αποτελέσματα 9μήνου, τα οποία λογικά θα είναι και πάλι ιδιαίτερα θετικά, οδηγώντας σε άνοδο πολλές μετοχές.
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)