-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
H 2 και η 5 δεν είναι στην Πεντέλη αλλα στον Υμμητό....ΝΑΙ,ΝΑΙ στον Υμμητό. Είναι ο χωματόδρομος που ξεκινάει απο του Παπάγου πάει μέχρι πίσω στα Γλυκα Νερά και μετα ξαναγυρίζει πίσω περνώντας κάτω απο τον ΟΤΕ και τερματίζει στου Παπάγου λίγο πριν το νεκροταφείο.
Την ώρα που έγραφα ότι είναι στην Πεντέλη κοιτούσα από το παράθυρο του γραφείου το δρόμο που λες και σκεφτόμουν μήπως είναι αυτός, αλλά κάτι δεν μου κολάει!
Πάντως είναι πολύ βατός δρόμος και μπορεί να είναι αυτή η ειδική, δυστυχώς όμως με μόνο μια πρόσβαση από Γλυκά Νερά και άλλη μια που πάει προς κάποιο στρατόπεδο αλλά είναι κλειστή με μπάρα.**thvarveris **αυτό που λες είναι το πιο σημαντικό στο φετινό Acropolis, προβληματίζομαι πολύ για τον αν θα ξεκινήσω να δω κάποια ειδική, με το φόβο ότι θα δω μόνο Hyundai SUV να περνάνε και τίποτα άλλο...
Αν το φετεινό Ακρόπολις την βγάλει καθαρή από πλευράς ακύρωσης ss τότε θα αυτό θα είναι θαύμα και όχι ο μοναχός Βησαρίων από την Μονή Αγάθωνος.
Τώρα που το σκέπτομαι σχετίζεται το ένα με το άλλο.
Το θαύμα είναι ότι μόλις έφυγε το Ακρόπολις από την γειτονιά του μοναχού, ευθύς έγινε και το θαύμα για να μην μένουν τα ξενοδοχεία των Λουτρών Υπάτης χωρίς δουλειά.
Πως να μην πιστέψεις μετά -
Προφανως. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό.
Και απο πλευράς αναγκαίου προσωπικού και από πλευράς αντιδράσεων από θεατές και από πλευράς μεγάλου αριθμού προσβάσεων.Οπως και να είναι, Κυριακή κοντή γιορτή. Είδωμεν.......
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.Ντε και καλά θέλουν να πάνε τον κόσμο στο Ολυμπιακό στάδιο να δει τα λιοντάρια στο τσιρκο που λέει και Ιαβέρης, αλλά έχω την άποψη ότι του Έλληνος άμα του μυρίσει τσάμπα δεν τσιμπάει σε τέτοια.
την περίπτωση να μπει εισιτήριο στις ss το έχουν σκεφτεί Νάσσο και μιλάω πολύ σοβαρά. -
Βεβαια εγω πάντως ξέρω καμια δεκαρια και βάλε προσβάσεις ακόμα αλλα θέλουν περπάτημα, και δεν νομίζω να πάνε απο εκεί θεατές που δεν ξέρουν το βουνό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.Δεν ειναι λυση να διωξεις τον κοσμο ΠΟΛΥ μακρια , αλλα να στρωσεις καλα καποιες ενδιαμεσες προσβασεις και να δημιουργησεις καποιους χωρους σταθμευσης.
-
Καλά τα λέει ο Άγγελος , θέλει προσεκτικό σχεδιασμό για τους θεατες για την αποφυγή ακυρώσεων. πχ τη δευτερη μέρα στην κινέτα, μπορει πολύ ευκολα να βγει προγραμμα παρακολούθησης με τον προαστιακό και λεωφορεια που θα πηγαίνουν τον κόσμο σε συγκεκριμένα σημεία παρακολούθησης (κορδελιασμένα με κριτές κλπ) τα οποία μπορουν κάλιστα να το 'πουλήσουν' και σε χορηγούς λόγω της συγκέντρωσης του κόσμου και να βγάλουν το κόστος μεταφοράς των θεατών!
-
§
Μακάρι να σκεφτούν και να πράξουν έτσι Παύλο...
§
-
**MichalisCorsa **έχεις δίκιο, μόλις πήγα και την (ξανα)είδα!
11 χλμ χώμα, εκτός αν βάλουν και το ασφάλτινο κομάτι μέχρι την Αναπαύσεως που είναι άλλα 2-3 χλμ.Την έχω γράψει και αύριο θα βάλω φωτό από GoogleEarth.
80% φυτευτή πέτρα, αδιάφορη για θεατές, έχει 3-4 προσβάσεις τελικά και το μόνο που αξίζει είναι η φουρκέτα πάνω από τα Γλυκά Νερά και τίποτα άλλο! Εκεί φυσικά θα πάει όλη η Αθήνα...
Είσοδος και έξοδος ειδικής στα 40-50 μ. και αν έχει τίποτα κηδείες τη μέρα του αγώνα βάλτε 2 σίγουρες ακυρώσεις...
Εγώ θα είμαι παραλία για καφέ, κυρία ΕΛΠΑ να χαίρεστε τον αγώνα σας! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.Πως είναι αυτό δυνατόν , αφού τα σπίτια φτάνουν μέχρι την ειδική στο πίσω μέρος ?
Θα αποκλειστεί και μέρος του οικισμού ? -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλά τα λέει ο Άγγελος , θέλει προσεκτικό σχεδιασμό για τους θεατες για την αποφυγή ακυρώσεων. πχ τη δευτερη μέρα στην κινέτα, μπορει πολύ ευκολα να βγει προγραμμα παρακολούθησης με τον προαστιακό και λεωφορεια που θα πηγαίνουν τον κόσμο σε συγκεκριμένα σημεία παρακολούθησης (κορδελιασμένα με κριτές κλπ) τα οποία μπορουν κάλιστα να το 'πουλήσουν' και σε χορηγούς λόγω της συγκέντρωσης του κόσμου και να βγάλουν το κόστος μεταφοράς των θεατών!Να δω Έλληνες θεατές να πηγαίνουν με τάξη και με μαζικό μέσο μεταφοράς στο Ακρόπολις και ας πεθάνω
Και κυρίως να δω μαζικό μέσο ματαφοράς της χώρας μου να ανταπεξέρχεται σε αυτά που ζητάς και ας αναστηθώ για να ξαναπεθάνω
Σου θυμίζω τι έγινε με τους θεατές που διάλεξαν να πάνε με το τραίνο στην αεροπορική επίδειξη στην Τανάγρα.
Ακόμα περιμένουν το τραίνο! -
Όλα μα όλα γίνονται αρκεί να το θέλουμε!! Επιμένω...
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.
Δεν ειναι λυση να διωξεις τον κοσμο ΠΟΛΥ μακρια , αλλα να στρωσεις καλα καποιες ενδιαμεσες προσβασεις και να δημιουργησεις καποιους χωρους σταθμευσης.
Γενικά έχεις δίκιο.
Για τη συγκεκριμένη ειδική, απ΄ όσο γνωρίζω, θα αποθαρρυνθεί η πρόσβαση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κλεινοντας όλες τις προσβάσεις από ΠΟΛΥ μακριά.
Δεν ειναι λυση να διωξεις τον κοσμο ΠΟΛΥ μακρια , αλλα να στρωσεις καλα καποιες ενδιαμεσες προσβασεις και να δημιουργησεις καποιους χωρους σταθμευσης.
Γενικά έχεις δίκιο.
Για τη συγκεκριμένη ειδική, απ΄ όσο γνωρίζω, θα αποθαρρυνθεί η πρόσβαση.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΕΣ? ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ...
ΤΟ SHAKEDOWN ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? -
2 ειδικές 25άρες 50 Km από την Αθήνα αντί 1 11άρα 5 χλμ. από την Αθήνα
Αποκλειστική πληροφορία: το shakedown στο Λυκαβηττό
-
Ακρόπολις και να κοιμόμαστε το βράδυ στο σπίτι μας; Δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ.
Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός είμαι όλο και πιο απαισιόδοξος και φοβάμαι πως κάναμε πολλά βήματα πίσω για τον εθνικό μας αγώνα....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ακρόπολις και να κοιμόμαστε το βράδυ στο σπίτι μας; Δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ.....
Mα ποιός σε υποχρεώνει να κοιμηθείς σπίτι σου; Mπορείς να κοιμηθείς όπου θέλεις.
Eγώ π.χ. στην γυναίκα μου δεν θα πω ότι το Aκρόπολις γίνεται φέτος Aθήνα, θα λείπω τρεις μέρες... -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Ακρόπολις και να κοιμόμαστε το βράδυ στο σπίτι μας; Δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ.
....
Mα ποιός σε υποχρεώνει να κοιμηθείς σπίτι σου; Mπορείς να κοιμηθείς όπου θέλεις.
Eγώ π.χ. στην γυναίκα μου δεν θα πω ότι το Aκρόπολις γίνεται φέτος Aθήνα, θα λείπω τρεις μέρες...ωραιος !!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ακρόπολις και να κοιμόμαστε το βράδυ στο σπίτι μας; Δε λέει ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ.Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός είμαι όλο και πιο απαισιόδοξος και φοβάμαι πως κάναμε πολλά βήματα πίσω για τον εθνικό μας αγώνα....
+1
Το τριημερο του αγώνα ήταν φοβερή ευκαιρία για εκδρομή και εξόρμηση στα ελληνικά βουνά με φίλους που αγαπούν την σκόνη και το θέαμα. Το να κοιμάσαι σπίτι το βράδυ όντος δεν λέει, χώρια που άμα πάω σπίτι 3 φορές μεσα στην σκόνη θα τα ακούσω τρις φορές από το στεφάνι μου γιατί λέρωσα το πάτωμα ενώ πρώτα τα άκουγα μόνο την κυριακή !!!
-
Πάρτε μια εικόνα της ειδικής από το GoogleEarth.
Όταν μάθουμε και τις υπόλοιπες θα προσπαθήσω να τις γράψω και αυτές για να έχετε άποψη για το που να πάτε και τι θα δείτε:hmmm: -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
... χώρια που άμα πάω σπίτι 3 φορές μεσα στην σκόνη θα τα ακούσω τρις φορές από το στεφάνι μου γιατί λέρωσα το πάτωμα !!!Nτοντ πουτ δε kkot ον δε φλορ!
Ράλι Ακρόπολις 2006