-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...
Αφού το έταξες στον άγιο! , που σε γλύτωσε από βέβαιο τρακάρισμα.
Όχι ρε παιδιά τρακάρισμα, σιγά μην τρακάρω όποτε κάνω ένα μικρό αθώο παντιλίκι. Εκτός αν εννοείς να τρακάρω πάνω στο μπλοκ των κλήσεων .
-
Σε μενα δεν εχει τυχει κατι αλλα στον αδερφο μου ναι. Πριν αρκετα χρονια βγηκε μπαροτσαρκα με ενα φιλο του. Οταν αποφασησαν να επιστρεψουν σπιτι, ηταν και οι δυο...αλοιφή!!!
Ο φιλος του αδερφου μου, του οποιου ανοικε το αμαξι, ηταν σε τρισαθλια κατασταση, οποτε ειπε του αδερφου μου να οδηγησει. Στο δρομο ο αδερφος μου πηγαινε κανονικα, συνηθισμενος γαρ, χωρις να κανει κατι το περιεργο.
Λιγο παρακατω ομως ηταν ενα μπλοκο αλκοτεστ. Κανει σημα ο αστυνομικος στον αδερφο μου. Εν το μεταξυ, ο αλλος ειναι στη θεση του συνοδηγου με ανοιχτο το παραθυρο για αεριζεται. Οποτε ο αδερφος μου πλησιαζει τον αστυνομικο και ενω ελατωνει ταχυτητα του φωναζει
'Ο φιλος μου εχει παθει τροφικη δηλητηριαση και τον παω στο νοσοκομειο', και παταει γκαζι και φευγει. -
Με τοσα που ακουω απορω πως δεν εχω κανει καμια μ_λ_κι_ κι εγω!
-
Mε έχουν κυνηγήσει τουλάχιστον 3 φορές στα στενά του Μπουρναζίου, γιατί έκανα ''προπόνηση'' μεταμεσονύχτιες ώρες στην πλατεία. (Οι ταρίφες καρφώνουν... ).
-
Έτσι έτσι, το βραδάκι έχει προπόνηση . Άκου καρφώνουν οι ταρίφες... χαχαχαχα
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ στο τσακ τη γλίτωσα σήμερα. Ένα παντιλίκι έκανα κι εγώ μέσα στο Ληξούρι και ήταν αραγμένο μπατσικό μπροστά στην κεντρική εκκλησία του χωριού. Κοιταχτήκαμε αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ευτυχώς ...
Αφού το έταξες στον άγιο! , που σε γλύτωσε από βέβαιο τρακάρισμα.
Όχι ρε παιδιά τρακάρισμα, σιγά μην τρακάρω όποτε κάνω ένα μικρό αθώο παντιλίκι. Εκτός αν εννοείς να τρακάρω πάνω στο μπλοκ των κλήσεων .
Έταξες στον άγιο της εκκλησίας το παντιλίκι, όταν ο άγιος σε γλύτωσε από 'xyz συμπληρώνετε ό,τι σας ταιριάζει'. Δηλαδή, μπροστά στις εκκλησίες παντιλικώνετε άφοβα. Έχετε έτοιμη δικαιολογία (μπορεί και το πρόστιμο ...).
για την παρανόηση.
Mε έχουν κυνηγήσει τουλάχιστον 3 φορές στα στενά του Μπουρναζίου, γιατί έκανα ''προπόνηση'' μεταμεσονύχτιες ώρες στην πλατεία.
Μα και εσύ, προπόνηση σε ώρες κοινής ησυχίας;
-
Πολύ καλή δικαιολογία, θα το έχουμε στα υπόψιν μας .
-
Πολύ καλή δικαιολογία, θα το έχουμε στα υπόψιν μας .Αν σου πει ο αστυνομικός ότι 'κι εγώ έχω κάνει τάμα να αφαιρώ πινακίδες στο όνομα της χάρης του Αγίου' , τι θα του πείς;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ καλή δικαιολογία, θα το έχουμε στα υπόψιν μας .
Αν σου πει ο αστυνομικός ότι 'κι εγώ έχω κάνει τάμα να αφαιρώ πινακίδες στο όνομα της χάρης του Αγίου' , τι θα του πείς;
Και άμα ο αστυνομικός έχει φίλο τον Παπά και πάει και τον ρωτήσει;
Εξάλλου στους Αγίους τάζουμε και ανάβουμε λαμπάδες και όχι Πιρέλια...Εκτός και αν έχεις κανένα Άγιο Χριστόφορο εκεί κοντά!! ( ) -
-
το περσινό πανηγύρι του Αγίου Μισελίνου του Θαυματουργού, μεγάλη η χάρη τουΕξάλλου στους Αγίους τάζουμε και ανάβουμε λαμπάδες και όχι Πιρέλια...Εκτός και αν έχεις κανένα Άγιο Χριστόφορο εκεί κοντά!!
Αν σου πει ο αστυνομικός ότι 'κι εγώ έχω κάνει τάμα να αφαιρώ πινακίδες στο όνομα της χάρης του Αγίου' , τι θα του πείς;
Εντάξει παιδιά κατάλαβα. Δε σας πιάνω πουθενά!!!
Και για να κινηθώ περισσότερο εντός θέματος: ως γνήσιος ψάρακας σε αυτά τα θέματα, δεν την έχω κάνει ποτέ. Και να ήθελα όμως να την κάνω, με τι προσόντα; Σκέφτεστε με το Clio των 60 ίππων να σηκώνω νέφη καπνού και να εξαφανίζομαι σαν βολίδα στο πουθενά;
Την έχετε ποτέ κοπανήσει απο...την αστυνομία;