-
Πόσο πρέπει να κουραστεί ένα θέμα για να λήξει;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...Η απορία μου είναι πως συνεχίζουν να γράφουν κάποιοι χρήστες από τη στιγμή που δήλωσαν ότι φεύγουν/δεν ξαναγράφουν/δεν τους εκφράζει το φόρουμΧάρηκες μεγάλε;
Μόνο και μόνο για σένα θα είμαι εδώ για να σου την σπάω!
Κώστα μίλησες σωστά αλλά ποιος σε ακούει;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κωστα πάντως ο συγκεκριμένος χρήστης (άλφα ρομέο) είχε εριστική στάση μερικές φορές και σε ανθρώπους που ουδέποτε τον προκάλεσαν. Ακομα και αν πάρουμε ως γεγονός ότι κάποιοι τους προκαλούσαν (αν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιατί 'προκαλουσαν' μόνο αυτούς και όχι άλλους άραγε?) και αυτό τους έφερνε σε μια θέση άμυνας, ας πούμε, όπου γι απάντηση γινοντουσαν και αυτοι εριστικοί, σε μερικά θέματα δεν υπήρχε δικαιολογία για την στάση τους.Η δικαιολογία 'ειναι αλφιστι γιαυτο τους την πέφτουν' δεν στεκει από μονη της. Ειναι κομπλεξικό να θεωρείται κάτι τετοιο σαν γεγονος και αφελές. Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Για άλλη μια φορά, το θέμα δεν είναι αν καλώς αποβλήθηκαν. Αυτό το απάντησα θετικά πλεισθάκις. Το θέμα είναι αν κάποιοι άλλοι τους 'έσπρωξαν' προς τα κει και το κατά πόσο αυτού του τύπου η συμπεριφορά είναι ηθικά αποδεκτή.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κωστα πάντως ο συγκεκριμένος χρήστης (άλφα ρομέο) είχε εριστική στάση μερικές φορές και σε ανθρώπους που ουδέποτε τον προκάλεσαν. Ακομα και αν πάρουμε ως γεγονός ότι κάποιοι τους προκαλούσαν (αν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιατί 'προκαλουσαν' μόνο αυτούς και όχι άλλους άραγε?) και αυτό τους έφερνε σε μια θέση άμυνας, ας πούμε, όπου γι απάντηση γινοντουσαν και αυτοι εριστικοί, σε μερικά θέματα δεν υπήρχε δικαιολογία για την στάση τους.
Η δικαιολογία 'ειναι αλφιστι γιαυτο τους την πέφτουν' δεν στεκει από μονη της. Ειναι κομπλεξικό να θεωρείται κάτι τετοιο σαν γεγονος και αφελές. Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Για άλλη μια φορά, το θέμα δεν είναι αν καλώς αποβλήθηκαν. Αυτό το απάντησα θετικά πλεισθάκις. Το θέμα είναι αν κάποιοι άλλοι τους 'έσπρωξαν' προς τα κει και το κατά πόσο αυτού του τύπου η συμπεριφορά είναι ηθικά αποδεκτή.
πρόσεξε τώρα Κώστα.
Αν υποθέσεις ότι 'κάποιοι τους έσπρωξαν' αυτόματα υπονοείς ότι υπήρξε κάτι οργανωμενο από χρήστες προς άλλους χρήστες!!
Η ότι οι ίδιοι οι αποβληθέντες χρήστες έκαναν κάτι οργανωμένο! :ο
Πράγμα αδύνατον!!
Δεν συμφωνείς? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κωστα πάντως ο συγκεκριμένος χρήστης (άλφα ρομέο) είχε εριστική στάση μερικές φορές και σε ανθρώπους που ουδέποτε τον προκάλεσαν. Ακομα και αν πάρουμε ως γεγονός ότι κάποιοι τους προκαλούσαν (αν και τίποτα δεν γίνεται τυχαία, γιατί 'προκαλουσαν' μόνο αυτούς και όχι άλλους άραγε?) και αυτό τους έφερνε σε μια θέση άμυνας, ας πούμε, όπου γι απάντηση γινοντουσαν και αυτοι εριστικοί, σε μερικά θέματα δεν υπήρχε δικαιολογία για την στάση τους.
Η δικαιολογία 'ειναι αλφιστι γιαυτο τους την πέφτουν' δεν στεκει από μονη της. Ειναι κομπλεξικό να θεωρείται κάτι τετοιο σαν γεγονος και αφελές. Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Είχα την εντύπωση οτι μιλούσαμε για ενήλικα άτομα που και επίγνωση των πράξεων και λόγων τους έχουν και το κυριότερο ( με βάση και τα όσα δημοσίευαν και τον σθεναρό τρόπο με τον οποίον τα υποστήριζαν ) προσωπικότητα. Τώρα μου λές ( ή μάλλον θέτεις έναν προβληματισμό ) οτι έφταιγε η άτιμη η κενωνία που συμπεριφέρονταν έτσι? Αυτό λυπάμαι δεν μπορώ να το δεχτώ...Ειδικά ο Alfaromeo από όσο μπορώ να θυμηθώ διατηρούσε τον ίδιο επιθετικό τρόπο αντιμετώπισης όσων είχαν να πουν κάτι κακό για την αγαπημένη του εταιρεία. Μπορεί βέβαια να έχει τιγκάρει η μνήμη μου απο τα όσα έγραψε στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και πάλι δεν το δέχομαι οτι σπρώχτηκε από κάποιους εδώ μέσα...Αλλά και έτσι να είναι όπως είπα και πιο πάνω ας πρόσεχε...[/img]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πρόσεξε τώρα Κώστα.
Αν υποθέσεις ότι 'κάποιοι τους έσπρωξαν' αυτόματα υπονοείς ότι υπήρξε κάτι οργανωμενο από χρήστες προς άλλους χρήστες!!
Η ότι οι ίδιοι οι αποβληθέντες χρήστες έκαναν κάτι οργανωμένο! :ο
Πράγμα αδύνατον!!
Δεν συμφωνείς?Δεν ισχύει απαραίτητα η θεωρία συνωμοσίας Νίκο. Κοίτα να δεις πώς γίνεται:
Υπάρχει ένας χρήστης που είναι τρελομπεμβεδάκιας και μου τη σπάει επειδή λέει πως οι BMW είναι τα καλύτερα τεχνολογικά αυτοκίνητα, κάνουν χρόνους στις πίστες, έχουν κύρος κτλ. αντίθετα τα ιταλικά είναι χρέπια, η Φίατ πάει για κλείσιμο κτλ. Μου τη σπάνε αυτά που λέει και δεν έχω επαρκή στοιχεία να τον αποκρούσω, ή βαριέμαι να το κάνω. Του τη στήνω λοιπόν, περιμένοντας να κάνει ένα λάθος ή να πει μια ανακρίβεια και του το τρίβω στη μούρη μέχρι να βαρεθεί και να πάψει να το παλεύει. Μετά όπου βρω ευκαιρία πετάγομαι σε σχετικά και άσχετα θέματα και πετάω μπηχτές για την ανακρίβεια που είπε, κατηγορώντας τον για 'οπαδισμό', κόλλημα κτλ. Σαν κι εμένα σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι για παρόμοιους λόγους, οι οποίοι θα σπεύσουν να με σιγοντάρουν στο χαιρέκακο παιχνίδι μου. Αν προσέξω τις εκφράσεις μου και δεν παραβώ τον κανονισμό οι moderators δεν μπορούν να μου πουν τίποτα, πόσο μάλλον άλλοι χρήστες που έχουν καταλάβει το παιχνίδι μου αφού θα φοβούνται μήπως τους τσουβαλιάσω με το θύμα και βγουν και 'κουρεμένοι' από πάνω.
Έτσι σιγά-σιγά η κοινότητα αρχίζει να συμφωνεί μαζί μου (επανάληψις μήτηρ μαθήσεως ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και βρίσκω όλο και περισσότερους εκούσιους και ακούσιους συμμάχους στις τάξεις των ιταλόφιλων αλλά και των ουδέτερων που έχουν βαρεθεί τις πολυλογίες του θύματος και έχουν ενστερνιστεί την 'αγανάκτησή' μου. Στο τέλος το θύμα απηυδησμένο από το παιχνίδι που του παίζω αποδέχεται το ρόλο που του επέβαλλα ουσιαστικά και έχει πέσει στην παγίδα μου για τα καλά. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα.
Δεν χρειάζεται συνομοσία, απλά μια προσωρινή άτυπη συμμαχία (κλίκα) 2-3 ατόμων και η ακούσια συμμετοχή των υπολοίπων για να συμβεί αυτό το pattern.
Μήπως πρέπει να γράψω βιβλίο για τις 'εικονικές κοινότητες' (virtual communities) τελικά;
-
Οπως εγραψα πιο πριν η συμπεριφορα του AR ηταν η ιδια και παλιοτερα οταν εγραφε στη Formula 1. Ο δε TS στη μια φορα που επεσαν post στην προσοχη μου ηταν 'φαντεζι' στις απαντησεις του Η δε συμπεριφορα μεσα απο τα περιβοητα pm ξεπερασε καθε προσδοκια (και καθε μετρο)...
Συνεπως και για τους δυο δεν νομιζω λοιπον οτι η επιθετικοτητα ηταν αποτελεσμα προκλησης παρα η συνηθισμενη πρακτικη τους. Ειλικρινα ελπιζω σε καλυτερη σταση οταν επανελθουν αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος. Μακαρι να διαψευστω.
-
Α, και το πρόβλμά μου δεν είναι ο AlfaRomeo (το ban του μάλλον ήταν long overdue) αλλά ο Spidey, ο οποίος πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε τύχει καλύτερης μεταχείρισης από τους χρήστες του φόρουμ. Θεωρώ πως ταυτίστηκε με τον AlfaRomeo και αδικήθηκε.
-
Bruce, τι σημαίνει αυτό το post;
-
Ελα ντε!
-
Εγώ θεωρώ ότι και οι δύο χρήστες ορθώς υπέστησαν αποπομπή. Κυρίως βέβαια ο Alfa Romeo, τον άλλο (Spidey_TS) τον θεωρώ απλά ανεπανάληπτο ::edit Ας εφαρμόζεις αυτά που λες παρακάτω [kouk]::, αλλά αυτό έχει να κάνει μόνο με εμένα και δεν αφορά φυσικά το forum. Αξίωση θα είχα μόνο για τον πρώτο!
Κανείς δεν τους εξώθησε σε τίποτα, είχαν 100% την ευθύνη αυτών που έγραφαν, αυτών που έκαναν.Αν αρχίσουμε να απαριθμούμε τις προσωπικές ύβρεις, τις προσωπικές επιθέσεις χώρις να έχει προηγηθεί τίποτα το σπουδαίο και τα αναίτια ξεσπάσματά τους, τότε μάλλον θα δικαιολογηθεί η πράξη της αποπομπής.
Κανείς τους δεν τους έστηνε παγίδες! Αυτοί, απ' όσο θυμάμαι κάνανε μονίμως flame baiting (ασυνείδητα, ή συνειδητά).
Εμένα ο Alfa Romeo, σε μια μεταξύ μας δημόσια λογομαχία, μου ζήτησε να του δώσω τα στοιχεία μου, αν είμαι άντρας!!! Αμέσως του έστειλα όλα τα στοιχεία μου (μόνο ΑΦΜ δεν του έστειλα) και του είπα 'Τώρα τι θα κάνεις; Θα έρθεις να με δείρεις;'
Ίσως να το είχα τραβήξει και 'γω, αλλά μετά απ' ό,τι μου είχε σούρει (τα 1000 μύρια), του είπα, μεταξύ άλλων, ότι 'είσαι για τα πανηγύρια!' (κάτι τέτοιο). Δεν θα διαφωνήσουν μαζί μου πολλοί φαντάζομαι...Μάλλον αυτος μου έστησε παγίδα! Μην αντιστρέφουμε τα πράγματα!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υπάρχει ένας χρήστης που είναι τρελομπεμβεδάκιας και μου τη σπάει επειδή λέει πως οι BMW είναι τα καλύτερα τεχνολογικά αυτοκίνητα, κάνουν χρόνους στις πίστες, έχουν κύρος κτλ. αντίθετα τα ιταλικά είναι χρέπια, η Φίατ πάει για κλείσιμο κτλ. Μου τη σπάνε αυτά που λέει και δεν έχω επαρκή στοιχεία να τον αποκρούσω, ή βαριέμαι να το κάνω. Του τη στήνω λοιπόν, περιμένοντας να κάνει ένα λάθος ή να πει μια ανακρίβεια και του το τρίβω στη μούρη μέχρι να βαρεθεί και να πάψει να το παλεύει. Μετά όπου βρω ευκαιρία πετάγομαι σε σχετικά και άσχετα θέματα και πετάω μπηχτές για την ανακρίβεια που είπε, κατηγορώντας τον για 'οπαδισμό', κόλλημα κτλ. Σαν κι εμένα σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι για παρόμοιους λόγους, οι οποίοι θα σπεύσουν να με σιγοντάρουν στο χαιρέκακο παιχνίδι μου. Αν προσέξω τις εκφράσεις μου και δεν παραβώ τον κανονισμό οι moderators δεν μπορούν να μου πουν τίποτα, πόσο μάλλον άλλοι χρήστες που έχουν καταλάβει το παιχνίδι μου αφού θα φοβούνται μήπως τους τσουβαλιάσω με το θύμα και βγουν και 'κουρεμένοι' από πάνω.Έτσι σιγά-σιγά η κοινότητα αρχίζει να συμφωνεί μαζί μου (επανάληψις μήτηρ μαθήσεως ή κάπως έτσι τέλος πάντων) και βρίσκω όλο και περισσότερους εκούσιους και ακούσιους συμμάχους στις τάξεις των ιταλόφιλων αλλά και των ουδέτερων που έχουν βαρεθεί τις πολυλογίες του θύματος και έχουν ενστερνιστεί την 'αγανάκτησή' μου. Στο τέλος το θύμα απηυδησμένο από το παιχνίδι που του παίζω αποδέχεται το ρόλο που του επέβαλλα ουσιαστικά και έχει πέσει στην παγίδα μου για τα καλά. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα.
Δεν χρειάζεται συνομοσία, απλά μια προσωρινή άτυπη συμμαχία (κλίκα) 2-3 ατόμων και η ακούσια συμμετοχή των υπολοίπων για να συμβεί αυτό το pattern.
Μήπως πρέπει να γράψω βιβλίο για τις 'εικονικές κοινότητες' (virtual communities) τελικά;
Συγνώμη, αλλά αυτό μου κάνει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Το κυριότερο δε, διαστρεβλώνει την αλήθεια, αποφασιστικά υπέρ του Alfa Romeo και Spidey_TS...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
... Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Ρε Funis θα μας τρελλάνεις!
Οι Alfa βγαίνουν πρώτες σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, το ότι βγήκαν σε ένα φορούμ σημαίνει για εσένα ότι υπάρχει κάποιο conspirasy από πίσω?
Αν είναι δυνατόν!Θα μπορούσαν να αναφέρω και εγώ άλλα δημοψηφίσματα όπου συμβαίνει το αντιθέτο έλεως!!!
Πάντως αυτό για τις ψηφοφορίες που γράφεις είναι άτοπο για εμένα...
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοουσα. Με το ότι βγαίνουν πρώτες εδω μέσα, εννοώ ότι είναι αγαπητές. Άρα η ατακα περι αντιπάθειας λόγω του ότι είναι αλφιστι πάει άπατη. Ουτε συνομοσίες ούτε τίποτα. Ισα ισα το ακριβως αντίθετο.
Οντως, αν ειναι δυνατον, ακομα και να σκεφτηκες οτι εννοουσα περι συνομοσιων! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως εγραψα πιο πριν η συμπεριφορα του AR ηταν η ιδια και παλιοτερα οταν εγραφε στη Formula 1.Καί όμως.Οι πρώτες-πρώτες του δημοσιεύσεις στό φόρουμ,ήταν σοβαρότατες.
Είχε χλευαστεί από κάποιον χρήστη (τα θυμάμαι σάν να ήταν χτές) ο οποίος τόν είχε ειρωνευτεί (όσο άσχημα ειρωνεύεται καί σέ όλους τους άλλους) καί ο αλφαρομέο είχε διαμαρτυρηθεί τότε στούς μόντς.
(ολα αυτά όμως,'μιά φορά κι'έναν καιρό')
Κατόπιν έγινε μία δημοσίευση όλο πίκρα,καί κατόπιν αυτών ξεκίνησε η λαμπρή του καριέρα.,πού συνεχίστηκε έτσι μέχρι καί πρόσφατα.Στροφή 180 μοιρών,αλλά όσο καί να μήν έφταιγε εκείνος 'τότε' άλλο τόσο δέν έφταιγε κανένας πού τόν είχε υποστεί από τότε.
Αυτό πού δέν μπόρεσα να καταλάβω είναι τό πώς ενώ ο ίδιος είχε πέσει θύμα ειρωνικών/εριστικών επιθέσεων πού τόν είχαν στεναχωρήσει,προχώρησε καί ο ίδιος σέ τέτοια αντιμετώπιση πρός (σχεδόν)άπαντες.
Αυτός θα έπρεπε (σύμφωνα με τόν δικό μου τρόπο σκέψης-σωστό ή λάθος ) νά είναι ο πρώτος πολέμιος αυτής τής 'τακτικής'' -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μα με τα πέρι δρασης αντιδρασης Κωστα σε αυτό ακριβως σου απαντάω. Δεν τους έσπρωξε κανενας να φυγουν (αν ειναι δυνατον, φορουμ ειναι εδω οχι μυστικη υπηρεσια) ίσα ίσα με την συμπεριφορά τους ωθησαν τους άλλους να τσακωνονται διαρκως μαζί τους. Και αυτο, το να μπαίνεις να διαβασεις και να σου στριβονται τα αντερα απο τις συνεχεις προστριβες με ιδιους πάντα πρωταγωνιστες, ειναι ηθικα αποδεκτη?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, και το πρόβλμά μου δεν είναι ο AlfaRomeo (το ban του μάλλον ήταν long overdue) αλλά ο Spidey, ο οποίος πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε τύχει καλύτερης μεταχείρισης από τους χρήστες του φόρουμ. Θεωρώ πως ταυτίστηκε με τον AlfaRomeo και αδικήθηκε.Εγώ πάλι θεωρώ οτι οι χρήστες του forum θα έπρεπε να είχαν τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από τον Spdey...Άλλωστε ο σεβασμός και η φιλική διάθεση είναι κάτι που κερδίζεται με σωστή συμπεριφορά και όχι με υστερικές και υβριστικές κραυγές. Και στην τελική αυτό το τόσο ευφυές ( σύμφωνα με τα λεγόμενα του άτομο ) δίαλεξε να ταυτιστεί ( ??? ) με τον Alfa, μόνος του αδίκησε τον εαυτό του...Υπάρχει μια παροιμία την οποία ( αν και δεν είναι στο στύλ μου ) θα την χρησιμοποιήσω: όποιον κάνει παρέα με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες ή καπώς έτσι τέλος πάντων οι παροιμίες δεν είναι το φόρτε μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάλι θεωρώ οτι οι χρήστες του forum θα έπρεπε να είχαν τύχει καλύτερης αντιμετώπισης από τον Spidey...Άλλωστε ο σεβασμός και η φιλική διάθεση είναι κάτι που κερδίζεται με σωστή συμπεριφορά και όχι με υστερικές και υβριστικές κραυγές. Και στην τελική αυτό το τόσο ευφυές ( σύμφωνα με τα λεγόμενα του άτομο ) δίαλεξε να ταυτιστεί ( ??? ) με τον Alfa, μόνος του αδίκησε τον εαυτό του...Υπάρχει μια παροιμία την οποία ( αν και δεν είναι στο στύλ μου ) θα την χρησιμοποιήσω: όποιον κάνει παρέα με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...+1!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οπως εγραψα πιο πριν η συμπεριφορα του AR ηταν η ιδια και παλιοτερα οταν εγραφε στη Formula 1.
Καί όμως.Οι πρώτες-πρώτες του δημοσιεύσεις στό φόρουμ,ήταν σοβαρότατες.
Είχε χλευαστεί από κάποιον χρήστη (τα θυμάμαι σάν να ήταν χτές) ο οποίος τόν είχε ειρωνευτεί (όσο άσχημα ειρωνεύεται καί σέ όλους τους άλλους) καί ο αλφαρομέο είχε διαμαρτυρηθεί τότε στούς μόντς.
(ολα αυτά όμως,'μιά φορά κι'έναν καιρό')
Κατόπιν έγινε μία δημοσίευση όλο πίκρα,καί κατόπιν αυτών ξεκίνησε η λαμπρή του καριέρα.,πού συνεχίστηκε έτσι μέχρι καί πρόσφατα.Στροφή 180 μοιρών,αλλά όσο καί να μήν έφταιγε εκείνος 'τότε' άλλο τόσο δέν έφταιγε κανένας πού τόν είχε υποστεί από τότε.
Αυτό πού δέν μπόρεσα να καταλάβω είναι τό πώς ενώ ο ίδιος είχε πέσει θύμα ειρωνικών/εριστικών επιθέσεων πού τόν είχαν στεναχωρήσει,προχώρησε καί ο ίδιος σέ τέτοια αντιμετώπιση πρός (σχεδόν)άπαντες.
Αυτός θα έπρεπε (σύμφωνα με τόν δικό μου τρόπο σκέψης-σωστό ή λάθος ) νά είναι ο πρώτος πολέμιος αυτής τής 'τακτικής''Θυμαμαι ενα pm με παραπονα αλλα τιποτα παραπανω. Παντως με δεδομενο αυτο που θυμασαι και εγω συμφωνω με την απορια σου και προσθετω οτι οποιαδηποτε οργη ή οτιδηποτε για εκεινο το επεισοδιο δεν μπορει να τραβηξει κατι μηνες. Γιαυτο κατεληξα στο οτι αυτοι οι δυο ειναι ετσι και δεν προκειται να αλλαξουν. Ξαναλεω, μακαρι να διαψευστω.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
... Ειδικά σε ενα φόρουμ όπου σε οποιαδηποτε ψηφοφορία οι άλφα βγαίνουν πρώτες! Κατι κρυβεται από πίσω λοιπόν! Και όπως ξερεις υπάρχει πάντα δραση αντίδραση! Γιατι θεωρείς ότι οι συγκεκριμένοι έκαναν αυτα ως αποτελεσμα αντίδρασης και όχι ότι η δράση τους έφερνε την αντίδραση απο τους υπόλοιπους λοιπον?
Ρε Funis θα μας τρελλάνεις!
Οι Alfa βγαίνουν πρώτες σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, το ότι βγήκαν σε ένα φορούμ σημαίνει για εσένα ότι υπάρχει κάποιο conspirasy από πίσω?
Αν είναι δυνατόν!Θα μπορούσαν να αναφέρω και εγώ άλλα δημοψηφίσματα όπου συμβαίνει το αντιθέτο έλεως!!!
Πάντως αυτό για τις ψηφοφορίες που γράφεις είναι άτοπο για εμένα...
Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοουσα. Με το ότι βγαίνουν πρώτες εδω μέσα, εννοώ ότι είναι αγαπητές. Άρα η ατακα περι αντιπάθειας λόγω του ότι είναι αλφιστι πάει άπατη. Ουτε συνομοσίες ούτε τίποτα. Ισα ισα το ακριβως αντίθετο.
Οντως, αν ειναι δυνατον, ακομα και να σκεφτηκες οτι εννοουσα περι συνομοσιων!Funi αντι να τα κάνεις καλύτερα τα χειροτερεύεις μου φαίνεται....
Οι Alfa Romeo δεν βγαίνουν πρώτες επειδή είναι συμπαθητικές αλλά επειδή σε κάθε αντίστοιχο δημοψηφισμά τυγχάνει να είναι τα πιο δημοφιλη αυτοκίνητα πληρουν όλα τα κριτήρια του εκάθεστωτε δημοψιφίσματος.Αν φτάναμε να ψηφίζουμε με συμπάθειες και αντιπάθειες....ου - ου θα βλέπαμε και Προκόπη Παυλόπουλο για έγκυρη ενημέρωση...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Συγνώμη, αλλά αυτό μου κάνει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Αναζήτηση -> Golf R32. Μπορεί να βγει και το Εντερπράιζ.
Το κυριότερο δε, διαστρεβλώνει την αλήθεια, αποφασιστικά υπέρ του Alfa Romeo και Spidey_TS...
Κάτσε, μισό. Με κατηγορείς ότι διαστρεβλώνω την αλήθεια;
Καλά έλεγα ότι θα είμαι ο επόμενος.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!