-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
τριτη φορα που μου τρυπαει το ιδιο λαστιχο σε μια βδομαδα
ξερω...
βαγκιτες κ τζαπανιτες εδω μεσα κανετε μαυρη μαγεια.italian?ελα παιδι μου να σε κερασω μια καρμποναρα κ αστους
αυτους εδω,θα σε παλαβωσουν..
κ με τα ταξι ετσι μου κανανε,μου βαζανε φωτο τους μπρους λη
κ μου στελνανε το μεικτο μεταφιεσμενο σε παπαδες.Εισαι απίστευτος!!!
-
Τς,τσ,τσ,τσ.....
Τι επίπεδο θεέ μου...
Τα ποστ μου είναι εντελώς αθώα...
Εσείς τα ερμηνεύετε όπως θέλετε!
Τς,τσ,τσ,τσ.....Κατά Τεγόπουλο-Φυτράκη Ζ΄Έκδοση.
Αργόσχολος, -η, *-ο * επίθ.[ -
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Τς,τσ,τσ,τσ.....
Τι επίπεδο θεέ μου...
Αργόσχολος, -η, *-ο * επίθ.[ -
Ο χρήστης manolis66 έγραψε:
ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.....
Α. ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΣ
Β. ή ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ
Γ. ή ΤΟ GT ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΗΤΑΝ GOLF (το πιθανοτερο)
Δ. ή ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑΓια κακή σου τύχη είμαι 30...
Οδηγούσα εγώ και δίπλα μου είχα τον πωλητή ο οποίος στις παρατηρήσεις μου για την σχετικά αδιάφορη οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου συμφωνούσε (νεός ήταν ανήσυχος οδηγικά και αυτός)...
Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέμματα. Όταν οδηγώ ένα αυτοκίνητο και είναι καλό δεν έχω κανένα λόγω να μην το πω.
Από την GT κατέβηκα και πραγματικά δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή πως πρέπει να την ξαναοδηγήσω οπωσδήποτε. Έφυγα με μία απογοήτευση γιατί μετά από τα όσα είχα διαβάσει εδώ στο forum, από τους ιδιοκτήτες της, περίμενα κάτα πολύ καλύτερο.
Αν δεν θέλεις να το πιστέψεις αυτό, ή με θεωρείς άσχετο, ψεύτη ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, λυπάμαι πολύ για αυτό. -
Italian_Army_147
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τς,τσ,τσ,τσ.....
Τι επίπεδο θεέ μου...
Αργόσχολος, -η, *-ο * επίθ.[Το λεξικό τι το ψάχνεις?
Είναι μια 'αθώα' αναζήτηση που κάνεις για τον ευατό σου? Η αναφέρεσαι σε κάτι άλλο!?Δεν το μετέτρεψα εγώ σε chat.
Είναι τυχαίο το οτί αυτοί που ανοίξαν το τόπικ με συγκεκριμένο και σοβαρό σκοπό απέχουν πλέον , ενώ τα edit[kouk] το έχουν κανει όπως και κάθε τι άλλο σοβαρό , παιδική χαρά?
Τα βλέπεις πολύ μονόπλευρα φίλε μου , στο λέω με την καλύτερη πρόθεση.
Και ναι παραδέχομαι οτί μερικοί ιταλόφιλοι έχουν πέσει σε παραπτώματα σε αυτό το θέμα , τα οποία όμως σε σχέση με τα άλλα είναι πασιφανέστατα αμελητέα.
Εξάλλου και οι ιταλόφιλοι είμαστε άνθρωποι οπότε έχουμε και αδυναμίες. -
Δεν το μετέτρεψα εγώ σε chat.
Είναι τυχαίο το οτί αυτοί που ανοίξαν το τόπικ με συγκεκριμένο και σοβαρό σκοπό απέχουν πλέον , ενώ τα edit [syele] το έχουν κανει όπως και κάθε τι άλλο σοβαρό , παιδική χαρά?τα σοβαρά άτομα δήλωσαν πως δεν θα ξαναγράψουν, άρα καλώς απέχουν.
Τα edit [syele] ποια είναι;
Και ναι παραδέχομαι οτί μερικοί ιταλόφιλοι έχουν πέσει σε παραπτώματα σε αυτό το θέμα , τα οποία όμως σε σχέση με τα άλλα είναι πασιφανέστατα αμελητέα.Εσύ που τα βλέπεις πολύπλευρα, ποια είναι τα τόσο τρομερά παραπτώματα των 'άλλων' μπροστά στα οποία τα 'δικά σας' είναι αμελητέα;
Εξάλλου και οι ιταλόφιλοι είμαστε άνθρωποι οπότε έχουμε και αδυναμίες.
Είπε κανείς το αντίθετο;
-
Τς,τσ,τσ,τσ.....
Τι επίπεδο θεέ μου...
Αργόσχολος, -η, *-ο * επίθ.[>Το λεξικό τι το ψάχνεις?
Είναι μια 'αθώα' αναζήτηση που κάνεις για τον ευατό σου? Η αναφέρεσαι σε κάτι άλλο!?Δεν το μετέτρεψα εγώ σε chat.
Είναι τυχαίο το οτί αυτοί που ανοίξαν το τόπικ με συγκεκριμένο και σοβαρό σκοπό απέχουν πλέον , ενώ τα edit[kouk] το έχουν κανει όπως και κάθε τι άλλο σοβαρό , παιδική χαρά?
Και ναι παραδέχομαι οτί μερικοί ιταλόφιλοι έχουν πέσει σε παραπτώματα σε αυτό το θέμα , τα οποία όμως σε σχέση με τα άλλα είναι πασιφανέστατα αμελητέα.
Εξάλλου και οι ιταλόφιλοι είμαστε άνθρωποι οπότε έχουμε και αδυναμίες.Πρώτον.
Πρόσεχε τις εκφράσεις σου. Δεν εχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείες μειωτικές εκφράσεις.
Δεύτερον.
Επειδή έχεις έρθει εδω με συγκεκριμένο σκοπό θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς λίγο.
Τρίτον.
Μπορείς φυσικά να έχεις την γνώμη σου. Το συγκεκριμένο θέμα, ανοίχτηκε, αναλύθηκαν οι απόψεις του συγγραφέα και μέχρις εκει. Αν ο συγγραφέας δεν θέλει να συνεχίσει είναι δικαίωμά του. Το δικό σου πρόβλημα ποιό είναι?Γιατι chat δεν έγινε.Ολοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμιες. Αυτό είναι αυταπόδεικτο.
Η σύγκριση που επιχειρείς να κάνεις με -υποτίθεται- άλλα είναι τουλάχιστον ατυχής.
Εχει αναλυθεί επανειλημένα.Σου ξανασυνιστώ λοιπόν να ηρεμήσεις. Να συμμετέχεις και σε άλλα θέματα και σιγά σιγα να διαμορφώσεις άποψη.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν το μετέτρεψα εγώ σε chat.
Είναι τυχαίο το οτί αυτοί που ανοίξαν το τόπικ με συγκεκριμένο και σοβαρό σκοπό απέχουν πλέον , ενώ τα edit [syele] το έχουν κανει όπως και κάθε τι άλλο σοβαρό , παιδική χαρά?τα σοβαρά άτομα δήλωσαν πως δεν θα ξαναγράψουν, άρα καλώς απέχουν.
Τα edit [syele] ποια είναι; :
Είναι αυτός λόγος όμως να γίνει chat συγκεκριμένων?
Όσο για τα edit [syele] είναι διάσπαρτα σε αυτό το θέμα.]
Και ναι παραδέχομαι οτί μερικοί ιταλόφιλοι έχουν πέσει σε παραπτώματα σε αυτό το θέμα , τα οποία όμως σε σχέση με τα άλλα είναι πασιφανέστατα αμελητέα.Εσύ που τα βλέπεις πολύπλευρα, ποια είναι τα τόσο τρομερά παραπτώματα των 'άλλων' μπροστά στα οποία τα 'δικά σας' είναι αμελητέα; :
Τα κείμενα των Sado,Feleas και κάποιων άλλων είναι γενικά πολύ καλά και άρτια.
Η ειρωνία τους ήταν σαφώς ελάχιστη και χιουμοριστκή.
Και ναι ο Sado ξέφυγε αλλά προκλήθηκε.
Επίσης ο Pai Mei είπε κάτι σωστό.
To μόνο που έκαναν κάποιοι αργόσχολοι εδώ πέρα είναι να τρώνε πεθαμένες σάρκες σαν όρνια.
Εννόω αυτών που ,έστω και δικαιολογημένα αν το θες, αποβλήθηκαν.
Επίσης να τονίσω οτί μέχρι τώρα έχουν χυμίξει και επάνω μου αλλά τον χαρακτηρισμό μου ως φρούτο δεν είδα να τον σχολιάζει κανείς admin.
Αντίθετα την παράθεση του ορισμού του αργόσχολου έστω και εγκυκλοπαιδικά ,που δεν τον απηύθηνα σε κανένα συγκεκριμένα αν και είχε αυτόν τον σκοπό, οι υπεύθυνοι του forum δεν τον άφησαν ασχολίαστο. -
Είναι αυτός λόγος όμως να γίνει chat συγκεκριμένων?
Όσο για τα edit [Krusenstern] είναι διάσπαρτα σε αυτό το θέμα.Απαγορεύεται το chat; ή μήπως είναι το μοναδικό που γίνεται;
Αποφεύγεις ν'απαντήσεις; αφού είναι τόσα πολλά και διάσπαρτα ποια είναι;
Τα κείμενα των Sado,Feleas και κάποιων άλλων είναι γενικά πολύ καλά και άρτια.
Η ειρωνία τους ήταν σαφώς ελάχιστη και χιουμοριστκή.
Και ναι ο Sado ξέφυγε αλλά προκλήθηκε.Προκλήθηκε; από πόιον; από τους απαράδεκτους mods; τους απαράδεκτους χρήστες; γι' άλλον τα κείμενα μπορούν να είναι απαράδεκτα, αλλάζει κάτι;
Επίσης ο Pai Mei είπε κάτι σωστό.
To μόνο που έκαναν κάποιοι αργόσχολοι εδώ πέρα είναι να τρώνε πεθαμένες σάρκες σαν όρνια.
Εννόω αυτών που ,έστω και δικαιολογημένα αν το θες, αποβλήθηκαν.
Επίσης να τονίσω οτί μέχρι τώρα έχουν χυμίξει και επάνω μου αλλά τον χαρακτηρισμό μου ως φρούτο δεν είδα να τον σχολιάζει κανείς admin.
Αντίθετα την παράθεση του ορισμού του αργόσχολου έστω και εγκυκλοπαιδικά ,που δεν τον απηύθηνα σε κανένα συγκεκριμένα αν και είχε αυτόν τον σκοπό, οι υπεύθυνοι του forum δεν τον άφησαν ασχολίαστο.προσβλήθηκες με το φρούτο, αλλά το edit [Krusenstern] δεν είναι προσβλητικός χαρακτηρισμός σωστά;
Ποιοι είναι οι αργόσχολοι; (μετά τα edit [Krusenstern] να υποθέσω; )
-
Italian, σε παρακαλώ, διάβασε τις 36 σελίδες αυτού του θέματος!
Το να αρχίσουμε πάλι από την αρχή τα ίδια δεν οδηγεί πουθενά.
Αυτά που λές έχουν συζητηθεί.Οσον αφορά στην εξέλιξη του θέματος, όπως βλέπεις είναι ακόμα ανοικτό για δημοσιεύσεις. Αν κρίνουμε ότι δεν έχει άλλο νόημα θα το κλειδώσουμε.
Αλλά σε παρακαλώ μην μας υποτιμάς!lkar, είναι ανάγκη να συνεχίζεις?!!
-
Προηγήθηκε το φρούτο και ακολούθησε το edit [Krusenstern].
Θέλετε να σα πω τον ορισμό του edit [Krusenstern] από το λεξικό?
Δεν είναι καθόλου μειωτικός και δεν είναι μεταφορικός.
Χρησιμοποιείται κυριολεκτικά.
Αντίθετα η λέξη φρούτο όσον αφορά τους ανθρώπους είναι σαφώς μειωτική αφού δεν είναι κυριολέκτική και χρησιμοποιείτε σαφώς μεταφορικά.Θέλετε τον ορισμό της λέξης?
Θα σας στενοχωρήσει.
Δεν είναι μειωτική αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά.
Απαιτώ την δημοκρατική αποκατάσταση των ανωτέρων γραπτών μου και αν δεν ξέρετε ελληνικά μπορώ εγώ αφιλοκερδώς να κάνω τον admin.Υποδείξεις, ΑΛΛΟΥ! [Krusenstern]
-
Παιδες δεν βγαινει ακρη......
-
Αντίθετα η λέξη φρούτο όσον αφορά τους ανθρώπους είναι σαφώς μειωτική αφού δεν είναι κυριολέκτική και χρησιμοποιείτε σαφώς μεταφορικά.Θέλετε τον ορισμό της λέξης?
Θα σας στενοχωρήσει.
Απαιτώ την δημοκρατική αποκατάσταση των ανωτέρων γραπτών μου και αν δεν ξέρετε ελληνικά μπορώ εγώ αφιλοκερδώς να κάνω τον admin.Σοβαρά?
Φίλε μου μάλλον με λάθος πόδι ξεκίνησες!
Τα μαθήματα και τις υποδείξεις όχι εδω και όχι σε εμάς! -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παιδες δεν βγαινει ακρη......Σωστά δυστυχώς,καθώς το edit [Krusenstern] (δεν το χρησιμοποιώ μειωτικά,αλλά με την έννοια που το edit [Krusenstern] το χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει τους άλλους ως edit [Krusenstern]...) δεν εννοεί να καταλάβει
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Italian, σε παρακαλώ, διάβασε τις 36 σελίδες αυτού του θέματος!
Το να αρχίσουμε πάλι από την αρχή τα ίδια δεν οδηγεί πουθενά.
Αυτά που λές έχουν συζητηθεί.Οσον αφορά στην εξέλιξη του θέματος, όπως βλέπεις είναι ακόμα ανοικτό για δημοσιεύσεις. Αν κρίνουμε ότι δεν έχει άλλο νόημα θα το κλειδώσουμε.
Αλλά σε παρακαλώ μην μας υποτιμάς!lkar, είναι ανάγκη να συνεχίζεις?!!
Το μύνημα ελείφθη.
Απλά διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες το μόνο που έχω να πω είναι ότι.
Πρώτον , θαύμασα την συμπεριφορά όρνιων πάνω από τις σάρκες μερικών αποβληθέντων.
Δεύτερον , μαζί με το ανωτέρω φαίνεται το επίπεδο όσων το έκαναν chat.Επίσης τέλος να τονίσω ,επειδή από ότι βλέπω οι συνομιλητές μου δεν είναι γνώστες, οτί 'ο τροχός είναι ιταλική ανακάλυψη'.
Είναι κοινή γνώση ,και όχι εξειδικευμένη, οτί η παγκόσμια τεχνολογική,εικαστική και πνευματική Αναγέννηση οφείλεται στους Ιταλούς.
Αποτελεί ένα ριμέικ αρχαιοελλήνικού έργου με αραβική συμπαραγωγή. -
ΠΑΣ ΜΗ ΙΤΑΛΟΦΙΛ ΒΑΡΒΑΡΟΣ........
Βασικα καληνυχτα σας......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σας στενοχωρήσει.
Απαιτώ την δημοκρατική αποκατάσταση των ανωτέρων γραπτών μου και αν δεν ξέρετε ελληνικά μπορώ εγώ αφιλοκερδώς να κάνω τον admin.Σοβαρά?
Φίλε μου μάλλον με λάθος πόδι ξεκίνησες!
Τα μαθήματα και τις υποδείξεις όχι εδω και όχι σε εμάς!Δλδ. αν τυχόν και κάνεις λάθος να μην στο υποδείξω?
Καλό και τούτο. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Παιδες δεν βγαινει ακρη......
Σωστά δυστυχώς,καθώς το edit [Krusenstern] (δεν το χρησιμοποιώ μειωτικά,αλλά με την έννοια που το edit [Krusenstern] το χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει τους άλλους ως edit [Krusenstern]...) δεν εννοεί να καταλάβει
Κάνεις λάθος.
Εγώ είμαι το φρούτο. -
Επίσης τέλος να τονίσω ,επειδή από ότι βλέπω οι συνομιλητές μου δεν είναι γνώστες, οτί 'ο τροχός είναι ιταλική ανακάλυψη'.
Είναι κοινή γνώση ,και όχι εξειδικευμένη, οτί η παγκόσμια τεχνολογική,εικαστική και πνευματική Αναγέννηση οφείλεται στους Ιταλούς.
Αποτελεί ένα ριμέικ αρχαιοελλήνικού έργου με αραβική συμπαραγωγή.
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!