-
τι μπορουμε να κανουμε οταν στο αυτοκινητο μου (getz) οταν αναβω την θερμανση βγαζει ξηρο αερα; (χωρις υγρασια, ειναι καπως αποπνικτικος)
δεν ειναι κατι που ξεκινησε να παρουσιαζει τωρα, ετσι ηταν απο παντα και νομιζω οτι δεν το κανει μονο το δικο μου αυτοκινητομπορω να κανω κατι;
-
τι μπορουμε να κανουμε οταν στο αυτοκινητο μου (getz) οταν αναβω την θερμανση βγαζει ξηρο αερα; (χωρις υγρασια, ειναι καπως αποπνικτικος)
δεν ειναι κατι που ξεκινησε να παρουσιαζει τωρα, ετσι ηταν απο παντα και νομιζω οτι δεν το κανει μονο το δικο μου αυτοκινητομπορω να κανω κατι;
-
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
την ανακλυκλωση την έχεις στον φρέσκο αέρα?
-
σχεδον παντα ειναι στην ανακυκλωση
αν το γυρισω στο φρεσκο αερα θα βελτιωθει; -
Ο χρήστης orck έγραψε:
αν το γυρισω στο φρεσκο αερα θα βελτιωθει;Η ανακύκλωση χρησοιμοποιήτε για πολύ λίγο και μόνο όταν είναι απαραίτητο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
αν το γυρισω στο φρεσκο αερα θα βελτιωθει;Η ανακύκλωση χρησοιμοποιήτε για πολύ λίγο και μόνο όταν είναι απαραίτητο
Πότε?
-
Η ανακύκλωση χρησιμοποιείται για να απομονώσεις τον εξωτερικό αέρα, πχ όταν μπροστά σου μαρσάρει ενα Κατερπίλαρ
-
μην εχεις το κουμπι της θερμοκρασιας του αερα τερμα στο ζεστο ....... φερτο ενα κλικ προς το κρυο.....(στην διαβαθμιση ας πουμε βαλτο στο 80% με πλευρα προς το ζεστο)
-
Ο χρήστης orck έγραψε:
τι μπορουμε να κανουμε οταν στο αυτοκινητο μου (getz) οταν αναβω την θερμανση βγαζει ξηρο αερα; (χωρις υγρασια, ειναι καπως αποπνικτικος)Όταν θερμαίνεις τον αέρα το ποσοστό υγρασίας του πέφτει - αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις εκτός αν προσθέσεις υγραντήρα.
Ο ξηρότερος αέρας της θέρμανσης είναι επιθυμητός στο αυτοκίνητο το χειμώνα γιατί ξεθολώνει τα τζάμια. Εάν είχες υγραντήρα μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα έβλεπες τίποτα γιατί τα τζάμια θα ήταν θολά.
Αν δεν καπνίζεις και είσαι μόνος στο αυτοκίνητο μπορείς να έχεις τον αέρα στην ανακύκλωση, έτσι θα έχει περισσότερη υγρασία (και θα θολώνουν τα τζάμια). Άνοιγε κανένα παράθυρο που και που. Αν έχεις κόσμο στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να έχεις τον αέρα στην ανακύκλωση.
-
Γενικα οταν εχεις ανοικτη την ανακυκλωση ο αερας ειναι παντα ξηρος
ενω με τον εξωτερικο αερα εχεις παντα μια σχετικη υγρασια.Εγω παντως δεν μπορω καθολου την υγρασια στο αυτοκινητο
Και εννοειται πως δεν κλεινω ποτε τον κλιματισμο...
ξηρος αερας στην θερμανση του αυτοκινητου