-
-
http://www.youtube.com/watch?v=mDzitLRr ... re=related
-
*Ο κιμπορντίστας Ρίτσαρντ Ράιτ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Pink Floyd, έχασε σήμερα σε ηλικία 65 ετών, τη μάχη με την επάρατη νόσο, όπως ανέφερε το λακωνικό δελτίο τύπου που συνόδεψε την αναγγελία του θανάτου του.
Ο Ράιτ είχε ιδρύσει τους «Pink Floyd», το συγκρότημα που κατέκτησε τον κόσμο με εκατομμύρια πωλήσεις μαζί με τους Ρότζερ Γουότερς, Σιντ Μπάρετ και Νικ Μέισον το 1965. Συνέθεσε δε πολλά κομμάτια και τραγούδησε σε πολλά άλμπουμ του συγκροτήματος, όπως στο «Dark side of the moon» και το «Wish you were here» που σήμερα θεωρούνται πλέον κλασικά στην ιστορία της σύγχρονης ροκ.
«Η οικογένεια του Ρίτσαρντ Ράιτ, ιδρυτικού μέλους των Pink Floyd, ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη ότι ο Ρίτσαρντ πέθανε σήμερα (Δευτέρα) μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο» ανέφερε ο εκπρόσωπός του.*
-
κρίμα...
το ονειρο να τους άκουγα κάποια στιγμή ενωμένους χάθηκε...
Οι Φλόυντ αποτέλεσαν το απόλυτο πρότυπό μου...για όλη μου τη ζωή -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
κρίμα...
το ονειρο να τους άκουγα κάποια στιγμή ενωμένους χάθηκε...
Οι Φλόυντ αποτέλεσαν το απόλυτο πρότυπό μου...για όλη μου τη ζωήΣυμφωνώ απόλυτα......
μεγάλωσα με αυτούς.....όπως με τους Deep Purple, Genesis, Jethro Tull, King Crimson, Camel....... -
Θόδωρε τα ίδια ακριβώς...
Μετά τον Syd Barett πάει και ο ΡάιτΤο έργο που αφήνουν πίσω τους τέτοιοι Καλλιτέχνες (ΚΑΜΙΑ σχέση με την έννοια της ελληνικής πίστας) είναι τεράστιο. Οι Φλόυντ έδειξαν το δρόμο...μουσικά αλλά όχι μόνον
-
Πώς γίνεται οι floyd να είναι πρότυπο ζωής; Πέρα απ τη μουσική πλευρά, φαντάζομαι.
Κρίμα τον άνθρωπο πάντως, ήταν μεγάλη η καλλιτχενική αξία του. Και σίγουρα απ' αυτούς που άλλαξαν τη Μουσική.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πώς γίνεται οι floyd να είναι πρότυπο ζωής; Πέρα απ τη μουσική πλευρά, φαντάζομαι.Κρίμα τον άνθρωπο πάντως, ήταν μεγάλη η καλλιτχενική αξία του. Και σίγουρα απ' αυτούς που άλλαξαν τη Μουσική.
Χάρη όχι πρότυπο ζωής...πρότυπο για όλη μου τη ζωή. Έχει διαφορά!
τι εννοώ; Δεν είναι πρότυπο για τη ζωή τους. Αλλά σε όλη τη δική μου ζωή αποτέλεσαν πρότυπο. Πώς; Φυσικά κυρίως με τη μουσική τους, η οποία με κάνει πάντα να νιώθω ιδιαίτερα, με οδηγεί σε σκέψεις , προβλημαρισμούς, ανησυχίες... Και ειδικά στην εφηβεία αυτά για μένα έπαιξαν ρόλο. Στον χαρακτήρα μου εννοώ. Από κει και έπειτα δεν παραλείπω τα όποια αρνητικά (το Division Bell παρουσιάστηκε μαζί με το golf cabrio... πχ) αλλά για μένα οι Φλόυντ είναι το πιο τρανό (μουσικό) παράδειγμα ανθρώπων που χάραξαν το δικό τους δρόμο, πέτυχαν και ήταν πολύ μπροστά απ την εποχή τους. -
-
κατι για να βαρυνει ακομα περισσοτερο την κατασταση
One of these days I'm going to cut you into little pieces
Youtube Videoκ ενα για να την ελαφρυνει
The Last Shadow Puppets - 'Standing Next to Me'
Youtube Video -
άν κάποιος απο σας τους είδε στην συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο to 1989 θα καταλάβει τι σημαίνει συναυλία Pink Floyd (στο αρχείο μου υπάρχει το εισητήριο της συναυλίας σαν ενθύμιο......)
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
άν κάποιος απο σας τους είδε στην συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο to 1989 θα καταλάβει τι σημαίνει συναυλία Pink Floyd (στο αρχείο μου υπάρχει το εισητήριο της συναυλίας σαν ενθύμιο......)Ναι.... ήμουν και'γω εκεί!
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=p8_L5ksS03E
KATAΠΛΗΚΤΙΚΟΣ -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
*Ο κιμπορντίστας Ρίτσαρντ Ράιτ, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Pink Floyd, έχασε σήμερα σε ηλικία 65 ετών, τη μάχη με την επάρατη νόσο, όπως ανέφερε το λακωνικό δελτίο τύπου που συνόδεψε την αναγγελία του θανάτου του.Ο Ράιτ είχε ιδρύσει τους «Pink Floyd», το συγκρότημα που κατέκτησε τον κόσμο με εκατομμύρια πωλήσεις μαζί με τους Ρότζερ Γουότερς, Σιντ Μπάρετ και Νικ Μέισον το 1965. Συνέθεσε δε πολλά κομμάτια και τραγούδησε σε πολλά άλμπουμ του συγκροτήματος, όπως στο «Dark side of the moon» και το «Wish you were here» που σήμερα θεωρούνται πλέον κλασικά στην ιστορία της σύγχρονης ροκ.
«Η οικογένεια του Ρίτσαρντ Ράιτ, ιδρυτικού μέλους των Pink Floyd, ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη ότι ο Ρίτσαρντ πέθανε σήμερα (Δευτέρα) μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο» ανέφερε ο εκπρόσωπός του.*
Ενας ένας απ' όσους άξιους μείναν μας αδειάζουν τη γωνιά.
Ηδη η μουσική τους όπως και πολλών άλλων έχει περάσει στην ιστορία.
Θα αργήσει πολύ για να αποκτήσει η μουσική και πάλι αξία,κουλτούρα,ιδανικά......ποιότητα.Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει......
-
Aιντε ρε παλιοσειρές να πιάσουμε κάνα παλιό γιατί άμα περιμένουμε απ τους πιτσιρικάδες να ακούσουμε κάνα άσμα.....
-
Άκουγα Frank Zappa - Muffin Man (πάντα με γέλια) και είπα να βάλω το πιο εμπορικό Joe's garage
ή τον απίστευτο εξευτελισμό του Bobby Brown (βρείτε τους στίχους) -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
άν κάποιος απο σας τους είδε στην συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο to 1989 θα καταλάβει τι σημαίνει συναυλία Pink Floyd (στο αρχείο μου υπάρχει το εισητήριο της συναυλίας σαν ενθύμιο......)
Ναι.... ήμουν και'γω εκεί!
TΙ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ !!!!!!!!!!
Ηδυναμη της μουσικης τους κ η παρουσια τους με ειχε συνεπαρει κ η αισθηση αυτη διατηρηθηκε για πολυ-πολυ καιρο . -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άκουγα Frank Zappa - Muffin Man (πάντα με γέλια) και είπα να βάλω το πιο εμπορικό Joe's garage
ή τον απίστευτο εξευτελισμό του Bobby Brown (βρείτε τους στίχους)leonp και τα μυαλά στο μίξερ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aιντε ρε παλιοσειρές να πιάσουμε κάνα παλιό γιατί άμα περιμένουμε απ τους πιτσιρικάδες να ακούσουμε κάνα άσμα.....Eιναι αρκετα παλιο αυτο αρχηγε μου...?
Αγαπημένο είδος μουσικής