-
Λίγο ή πολύ όλοι ακούμε τα πάντα ανάλογα σε τι φάση βρισκόμαστε, ανάλογα που βρισκόμαστε αλλά και με ποια παρέα είμαστε. Όλοι έχουμε όμως ένα αγαπημένο είδος που ακούμε συχνότερα. Ποιο είναι αυτό?
Προσωπικά μπορώ να ακούσω τα πάντα αλλά προτιμώ ξένη μουσική και ειδικά rock είναι η αγαπημένη μου και σε αυτή πάει και η ψήφος μου! Φυσικά δεν με χαλάνε και beatάκια pop κλπ. Επίσης πολύ κέφι κάνω και με τα disco. Αυτά που πραγματικά απεχθάνομαι είναι τα ελληνικά pop!
ΥΓ: Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο είδος μουσικής. Ήθελα να βάλω και μία επιλογή 'Δεν ξεχορίζω κανένα είδος' αλλά δεν χόραγε.
-
Λίγο ή πολύ όλοι ακούμε τα πάντα ανάλογα σε τι φάση βρισκόμαστε, ανάλογα που βρισκόμαστε αλλά και με ποια παρέα είμαστε. Όλοι έχουμε όμως ένα αγαπημένο είδος που ακούμε συχνότερα. Ποιο είναι αυτό?
Προσωπικά μπορώ να ακούσω τα πάντα αλλά προτιμώ ξένη μουσική και ειδικά rock είναι η αγαπημένη μου και σε αυτή πάει και η ψήφος μου! Φυσικά δεν με χαλάνε και beatάκια pop κλπ. Επίσης πολύ κέφι κάνω και με τα disco. Αυτά που πραγματικά απεχθάνομαι είναι τα ελληνικά pop!
ΥΓ: Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο είδος μουσικής. Ήθελα να βάλω και μία επιλογή 'Δεν ξεχορίζω κανένα είδος' αλλά δεν χόραγε.
-
-
ROCK- HARD ROCK FOR EVER
Απο αλλα ειδη ξενης μουσικης επιλεκτικα καποια και απο ελληνικα μονο ρεμπετικα -
Απο αυτά που έχεις βάλει στην ψηφοφορία τα ακούω όλα εκτός απο trance,disco και jazz.
Συνήθως ομως προτιμώ ανάλαφρα Ελληνικά ή ξένα γιατί μου βγάζουν το αγχος...Για να ακούσω κάτι άλλο πρέπει να είμαι και σε ανάλογη φάση...Μια που μιλάμε για μουσική,έχει κανείς μεγάλη συλλογή mp3;
Εγώ έχω μαζέψει 6500 τραγούδια και ανεβαίνω.. -
rock γενικα!
αλλα δε με χαλαει κανενα ειδος μουσικης που ξερει τι κανει...
-
Ελληνικό έντεχνο κυρίως, αλλά μπορώ να ακούσω πάρα πολλά πράγματα αναλόγως την ώρα.
-
Ακού ω έντεχνο Ελληνικό αλλά και ροκ κυρίως αλλά μια και δεν μπορουμε να βαλουμε δυο επιλογες ψήφισα έντεχνο.
-
.
³L³CTR°N¦Cå
.
-
Κλασσική και Jazz! (βλ. υπογραφή)...Ψήφισα το πρώτο αλλά αν μπορούσα θα ψήφιζα και το δεύτερο!
-
Δεν έχουμε παραδοσιακή μουσική στην ψηφοφορία;
Δεν πειράζει, άλλωστε δεν περιμένω να είμαστε πολλοί*. Ας καταγραφεί η ψήφος μου πάντως!
Εκτός από Κρητική Μουσική, μου αρέσει αρκετά το ρεμπέτικο, καθώς επίσης και το παλιό λαϊκό μας τραγούδι, αλλά και σπουδαίες δημιουργίες του 50/60/70 από Θεοδωράκη/Χατζηδάκη/Σαββόπουλο/Λοϊζο/Ξαρχάκο, κλπ, κλπ
*Παρεμπιπτώντως, ο ορισμός της 'παραδοσιακής' μουσικής σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση. Πολύ μεγάλο κομμάτι αυτού που (κακώς) θεωρείται 'παραδοσιακή μουσική' θα το κατέτασσα με μεγάλη άνεση στα χειρότερου τύπου σκυλάδικα.
-
Ανάλογα με τη στιγμή και τη διάθεση...
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν ακούω χιπ χοπ,τρανς,κλασσική μουσική.
Σε όλα τα άλλα λέω ναι.Λαικά(ελαφρά/βαρέα),ελληνικά/ξένα ποπ ,dance,ρεμπέτικα(τώρα τελευταία αρχίζω και ασχολούμαι αρκετά με το ρεμπέτικο τραγούδι).
Τα rock(ελληνικά και ξένα)και τα εγχώρια έντεχνα όμως είναι άλλη ιστορία...συνήθως θέλω να τα ακούω μόνος..δεν είναι τραγούδια για χαβαλέ.Τουλάχιστον για μένα.Μερικά απο δαύτα είναι τόσο ζωντανά,κρύβουν τόσες αναμνήσεις που δεν μπορώ να τα μοιραστώ με κανέναν που δεν ξέρει τί σημαίνουν για μένα.
-
Παίζω και συνθέτω rock, metal, latin και λίγο ελληνικά(κιθάρα).
Ακούω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής μέ κάποια προτίμιση σε rock, metal. Επίσης μου αρέσει η κλασική μουσική καθώς και 80's 70's και λίγο η trance.
Αγαπημένος καλιτέχνης Satriani συγκρότημα Iron Maiden.
Δέν μπορώ να ακούσω, και υποφέρω πολύ όταν το κάνω, τα περισσότερα απο τα σύγχρονα ελληνικά λαικά.
-
Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ Ροκ
Για ακρίβεια, ξένο παλιό καλό ροκ (πάντα αγγλόφωνο καθώς ελληνικό πολύ απλά δεν υπάρχει). Από Rolling Stones (δημιουργοί του) έως και Red Hot Chili Peppers. Συγκροτήματα όπως Queen, Deep Purple, AC/DC, Led Zeppelin, Doors κλπ. ανοίκουν στο κλαμπ των αγαπημένων. Βέβαια τα μουσικά γούστα επεκτείνονται ελαφρώς και σε Pop μουσική '80ς (ακόμα και σύγχρονη αρκεί να είναι αξιόλογη, π.χ Robbie Williams).
Από ελληνόγλωσσα τραγούδια, προτιμώ τα λαικά τρέφοντας ιδιαιτερη εκτίμιση στον Στέλιο Καζαντίζη και τον 'μάγο' Χιώτη.Όταν ακούω ελλαφροελληνικά χαζοτράγουδα της σειράς ή τραγούδια που δημιουργούν DJ, κάτι με κάνει και αρρωσταίνω (βιολογική αντίδραση).
-
ακούω πολλά είδη μουσικής..
αυτό που δε μπορώ να ακούω, είναι τυπάδες να χλευάζουν την ηλεκτρονική μουσική κ/ή την hip-hop με τη δικαιολογία ότι δεν είναι αληθινή μουσική χωρίς να ξέρουν πέντε πράγματα, μεταξύ αυτών ας πούμε ότι υπάρχουν συγκροτήματα hip hop που παίζουν τη μουσική τους με αληθινά όργανα (πχ the roots), και ότι η τεχνολογία έχει βοηθήσει στο να εξελιχθεί η μουσική και να βγαίνει καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα
τα ακούσματά μου ξεκινάν απ'τη jazz, συμπεριλαμβάνουν πολλά είδη ροκ, πανκ κ μεταλ, ελληνικά και ξένα, και φυσικά hh (ειδικά γαλλική) k ηλεκτρονική μουσική διαφορων ειδων και ύφους ανάλογα τη διάθεση..
γενικά πάνε χρόνια που έχω πετάξει τις ανόητες ταμπέλες 'ροκας', 'μεταλάς' κλπ στα σκουπίδια και ακούω ό,τι μου αρέσει..από παραδοσιακά μέχρι ρεμπέτικα και Στράτο και από amon tobin μεχρι david bowie ξέρω'γω.. ό,τι να'ναι -
Συγγνώμη αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι πριν λίγο είδα αυτό...
-
Κυρίως rock απο 60's και μετά (alternative, progressive, metal κ.λ.π.) και electro.
Όσοι ενδιαφέρονται, ας πάνε εδώ: http://www.last.fm/user/tchalikias
-
Εγώ ψήφισα κλασσική.
Πάντως η πιο κουφή απάντηση που άκουσα όταν έκανα εγώ αυτή την ερώτηση ήταν: 'Εγώ ακούω τα πάντα, εκτός από κλασική, τζάζ και ρόκ'.
-
Rock ψήφισα, όμως ακούω τα πάντα εκτός Φοίβου και παρεμφερών καθώς και σκυλολαϊκών. Α, και τα είδη ραπ σιχαίνομαι (πλην Ημισκουμπρίων που με κάνουν να γελάω).
-
Θα ήθελα να ακούω τα πάντα! Σε όλα τα είδη της μουσικής υπάρχουν καλά στοιχεία, από τα σκυλάδικα της εθνικής, μέχρι την κλασσική μουσική....
Δυστυχώς τα αυτάκια μου δεν μπορούν να ανεχτούν το μοντέρνο hip-hop (αυτό του Mtv, 'Ι rule, και είμαι ο καλύτερος'). Ούτε και είχα την όρεξη και διάθεση να εμπλακώ στον κυκεώνα των trance, house, djs και των συναφών. (trip-hop και glitch ακούω άνετα, όμως). Επίσης τα αυτιά μου δεν είναι αρκετά εκπαιδευμένα για να ακούσουν κλασσική και κλασσικότροπη μουσική...
Γενικά, ακούω με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση rock (κατά κόρον σύγχρονο-μακρυά από το hard rock των 80s), jazz και trip-hopοειδή πράγματα...
Ψηφίζω rock!
Αγαπημένο είδος μουσικής